596
?????????? ???? ???? ?????????-Futbolnij klub Anzsi Mahacskala
-
IXEMGabeo #555 amennyit fizetnének érte sokkal több és jobb játékosokat vehetnek belőle:) -
#554 Anzsi-Krasznodar 5-2
Eto'o 2 gól -
#553 túl kis kaliber ő ide.
nem kell
majd jön valcaó,messi,bale,neuer,hummels stb...
-
#552 http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/anzsi-roberto-carloseknak-nem-kell-cristiano-ronaldo-2172591
Ez mégis hogyan fordulhat elő? :((( -
IXEMGabeo #551 még mindig Roberto Carlos a király -
#550 -
világ legjobb csapata -
#548 Pár kép:
-
#547 -
#546 De szr :D Büdös csöves! -
#545 csóri dzsudzsák egy szaros 60 millás prosztó bentleyvel járkál a városba:D:D:D
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/60-millios-bentleyvel-jar-dzsudzsak-2107441
balázs te láma robi carlos csak a szülinapjára kapott az anzsi tulajától egy 250 milliós bugatti veyront
kellett neked elmenni innen most járhatsz a szaroddal
-
#544 :DDD -
IXEMGabeo #543 sőt én úgy hallottam, hogy nem Zsuzsika nem vett neki FILA táskát ez lett az oka a szakításnak -
#542 össze kell verni az összeset :D:D:D -
#541 so sad:(
szegény eto'o óránként 690 ezer forintot keres:(mire elég az manapság:((((
szegény zsuzsikát is elhagyta a nője mert nem tetszett neki, hogy egy szaros 220 milliós II.kerületi lakásban éltek:(:(
-
#540 jaja. vicc milyen összegek röpködnek az oroszoknál. Zenit aludt eddig erre költöttek 1 nap alatt 90m. Ja és állítólag nem fejezték be mert most gőzerővel dolgoznak Nani szerződtetésén.
Az meg még nagyobb vicc, h a CR-Messi kettős keres 20.5m Eto'o meg egyedül 20 at. Vicckategória. -
#539 Most nagyon igazad van. Az orosz futball az egyik legszegényebb a világon, ez a Zenit vagy kicsoda is alig tudott venni két játékost 80 millióért :(
Balázs is 20 milliókért igazol ide-oda, a csaja elhagyja, mert nincs pénz.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de jó nem lehet! -
#538 büszke vagyok a csapatra:)
micsoda fizetést adunk, egyszerűen hihetetlen
olyan klubokat verünk mint real,barca,psg,city stb....:)
ha jól számoltam hetente! eto'o 116 millió forintot keres:) persze ebből még adózni:SS:S szóval nem tudom,nehéz ennyi pénzből kijönni...S::S:S -
#537 Na végre valami jó hír, mert egyébként ez az átigazolási időszak siralmas volt. Annyi pénzünk van, hogy nem igaz, erre ilyen Lass kölcsönnel égettük volna magunkat, be is szrok.
Ez a kép meg arról szólna, hogy C. Ronaldo mennyire alulfizetett, de a lényeget a felső sorokban kell keresni. Büszkék lehetünk!
-
#536 Viszont úgy néz ki nem kölcsön jó a legújabb infok szerint:)
4 éves szerződést kötött lassana diarra ha minden igaz
"Anzhi Makhachkala have announced that they have completed the signing of Lassana Diarra from Real Madrid on a four-year deal." goal.com
ja és igazoltunk egy fiatal csatárt az amkar permtől:D:D
Nikita Burmistrov(gondolom full olcsó lehetett 1-2 millió euór max:(((( D:D:D) -
#535 kyryla szovjetov-Anzsi 1-2
dzsudzsák -
IXEMGabeo #534 lehet, hogy kölcsönvették azért, hogy váltságdíjat követeljenek érte:) Az az üzlet méginkább megérné az Anzsinak:) -
#533 Ja jól van, kösz az infót :D
Ez már mindennek a legalja. Az egy dolog, hogy nem költjük a pénzt, de még kölcsönökkel égetjük magunkat?
A cszka-tól meg mikor kaptunk ki? A minimum az lett volna, hogy veretlenül nyerjük a bajnokságot. -
#532 http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/09/01/3346107/official-anzhi-sign-lassana-diarra-on-loan-from-real-madrid
+a wikin is úgy van fenn, hogy loan:D:D
de az anzsi hivatalos honlapján még semmi hír:D:Dmég a csaptba sincs feltüntetve:D
http://www.fc-anji.ru/users/players/first/
szóval kicsit érdekes eddig:O -
Rudee #531 Kölcsön csak. -
#530 Szerintem nem, én négy éves szerződést olvastam :) De javíts ki, ha tévedek. -
#529 :D:D
amúgy most esett le, hogy csak kölcsönbe jött:D:D:DS:S::D -
#528 Én már nem is mondok semmit. Aztán majd csodálkozunk, ha Lassnak nem fog menni a játék, mert ilyen aprópénzért kell, hogy szétfagyjon a pcsája Dagesztánban. -
#527 Lassan Diarra nagyon jó húzás volt:D Kp. poszt amúgy is gyenge volt de viszont csak 5 milióért vettük???:S:SS:
rohadt égő:SS:(ilyen olcsón:( -
IXEMGabeo #526 válogatott más világ. Ott pl egy szerb edző Bora Milutinovic alkotott nagyot, klubszinten pedig sehol nem volt...ebből a szempontból Trapattoni a világ legjobb edzője -
#525 csoportutolsó lesz az anzsi 2 ponttal én azt mondom -
#524 Persze csak ha nem számítjuk a török kitérőt :) -
IXEMGabeo #523 Amúgy Mourinho után, Pep Guardiolán kívül Guus Hiddinket tartom még nagyra szakmailag a jelenlegi edzők közül.
Nyilván Trapattoni, Lippi, Capello, Magath pl. ők sem kutya ütők, de Hiddink akármelyik csapathoz ment mindig felépített egy várat -
#522 a 6! csoport meccs után!!:D:D:D
de amúgy nem okozhat gondot egy udine:Dfőleg nem ez a liverpoolD::D -
IXEMGabeo #521 Anzsi viccen kívül okozhat még meglepetéseket.
Udine és a Liverpool felkötheti a mezt -
#520 Liverpool :D Ne vicceljünk már :D Simán nyerjük a csoportot, én már inkább azt nézegetem, kiket kaphatunk az 5 csoportmeccs után. -
#519 EL: Liverpool,Udinese,Young Boys,Anzsi
szerintem meg lesz a tovább jutás, sőt még az első hely is könnyedén meglehet az eddigi mutatott forma alapján na meg hát Hiddink az edző:) -
#518 hajrá Andzsi!
szegény Zsuzsi továrisnak csak a vodka maradt! -
#517 alkmar-anzsi 0:5 összesítésbe 6:0
azért nem semmi:D:D:D
szajha dzsudzsák látod ezt???:D:D:D:D -
#516 mordor