A 2011-es E3 legjobb videói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.
Star Wars-hoz olyan jó CGI-ket tudnak tolni, közben a játék kisgyerekeknek gyártott meseszar lesz, ami megint meggyalázza az SW brandet...
2.
Hallottál a wowrol? Én is azzal játszok és képzeld el kb csak felnõttek játszanak vele (eredetin).
3.
http://frostshock.eu/2010/06/15/ha-egyutt-jatszik-a-csalad/
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Royal mennyi videot néztél meg a játékról? Hallottál a wowrol? Én is azzal játszok és képzeld el kb csak felnõttek játszanak vele (eredetin). Ugyanigy lesz ezzel a játékkal is. Szerintem király lesz és lehet meg is fogom venni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vicces lenne a veszne a Föld miattam.(Shepard miatt)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato