63
aminek jó a motorja
  • Amatorversenyzo
    a bangle féle ötösre gondolok, meg a 2007 körül gyártott a6 ra, és Touaregre.
  • Amatorversenyzo
    Igen, de azok az új BMW-be vannak.
    2008 utáni 3-as és 5-ös, etc...
    Nekem viszont annyira fiatalra nincsen pénzem, BMW ből kisebbe ami dÍzel az 525d lenne, azt meg nem szeretem :)
  • Amatorversenyzo
    jó kis idézet
  • Effe88
    kocsis ásd már el magad bohóc vagy!!!
  • Effe88
    üres város???XDXD
  • Casillas
    de hát hol talál manapság az ember üres várost?
  • milk4
    A VW 1.6-os dízel motorja nagyon jó,üres városban 4litert eszik.
  • TheLostOne
    Fiatalít. Hát nem? :D
  • Evoluti0N
    És mégis mi a jó abban, ha nem az igazi életkorod adod meg?
  • Casillas
    és miért nem? nehogy lenyomozzon a zefbíáj?
  • TheLostOne
    BMW-ből a 2000-es dieseleket dícsérik nagyon, de ha jól látom te nagyobban gondolkodsz.

Személyes jó tapasztalatom amúgy a Toyota D4D motorokkal van dieselek közűl, egyszer vezettem egy 2000ccm-es Avensist (eggyel ezelőtti generáció), ami a 110 lóvához képest rettenetesen jól ment, emelkedőn 4.-ben 70-nél nyomtam egy padlót, és mire ránéztem az órára 140-nél tartottam. Egyéb tekintetben is jó autó, nagyon jól fekszik az úton, az elektronika csodálatosan működik benne, gyerekjáték vezetni, de mégis élvezet. A tartósságáról meg azt hiszem nem is érdemes szót ejteni, szétnyűhetetlen mindegyik Toyota.
  • Amatorversenyzo
    Te nagyon okos ember lehetsz, mán' nemazé'.
    Szerinted a rendes korom adom meg a fórumon?
  • disgust
  • Narxis
    Én neked mindenképp olyat ajánlanék amelyiknek nem vagy alig működik a fékje.
  • daemonervosa
    Akkor ajánlom a szerpentint, főleg a kanyarokat.
  • bertino
    sohaj...
  • Ronny
    Szia Pepsi!
  • datango
    A téma indító profiljában az szerepel hogy életkora 14 év alatti. Korábban már indított egy olyan témát, amelyben kérdéseket tesz fel az édesapja által vásárolt TSI motor esetleges hibájáról. Ez a téma véleményem szerint szavazat alapján akár törölhető legyen.
  • Robi546
    "új autót" XDDDDDD Életkor: 14 Alatt
  • DanielT
    Amerikába mindenképpen olyat vennék, amit könnyű hajóvá alakítani, az óceánon való átkelésre, illetve fontos, hogy tudj magaddal vinni egy benzinmotort is a csomitartóban, hogy megérkezésed után átszereld. Így majd tankolni is tudod.

Svédországba természetesen Volvót vennék, mert ha nem azzal mész, akkor megdobálnak a helyi lakosok.

Nehéz ügy! Jól gondold meg!
  • Fresh Duke
    Olyat vegyél, amin van lágszoro!
  • Amatorversenyzo
    Természetesen mind dízel, és 6-7 millió forintért mind megvehető normális állapotba.

Legszívesebben a Touareget venném, csak sokat fogyaszt, mert nagyon magas sajnos, ha nemlnenne ilyen magas tuti azt veném, csak hát magas, de ha nem lenne magas olyan lenne mint a többi.
    Az igaz mondjuk.
    Háát nem is tudom végülis így most.
    Mindegyik szép.
  • Amatorversenyzo
    Jövőre tervezem új autóm vásárlását, és egy olyan típust szeretnék, amelyiknek a motorja nagyon jól megy és megbízható.
    Én nézegettem különböző modelleket, és rátaláltam párra ami jó lehet, ha mondjuk elindulnék Svédországba, netalán Amerikába, hogyha túrázni szeretnék a kocsimmal.

Ezeket a modelleket néztem ki amiknek ez a motorjuk van hozzá:

Audi A6 3.0 TDi //////// Teljesítmény: 171 kW (233 LE)/4000

BMW 530d //////// Teljesítmény: 218 LE/4000 ford./perc

Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI //////// Teljesítmény: 165 kW/225 LE (4000/min)