63
aminek jó a motorja
-
#23 a bangle féle ötösre gondolok, meg a 2007 körül gyártott a6 ra, és Touaregre. -
#22 Igen, de azok az új BMW-be vannak.
2008 utáni 3-as és 5-ös, etc...
Nekem viszont annyira fiatalra nincsen pénzem, BMW ből kisebbe ami dÍzel az 525d lenne, azt meg nem szeretem :)
-
#21 jó kis idézet -
#20 kocsis ásd már el magad bohóc vagy!!!
-
#19 üres város???XDXD -
#18 de hát hol talál manapság az ember üres várost? -
#17 A VW 1.6-os dízel motorja nagyon jó,üres városban 4litert eszik. -
#16 Fiatalít. Hát nem? :D -
Evoluti0N #15 És mégis mi a jó abban, ha nem az igazi életkorod adod meg? -
#14 és miért nem? nehogy lenyomozzon a zefbíáj? -
#13 BMW-ből a 2000-es dieseleket dícsérik nagyon, de ha jól látom te nagyobban gondolkodsz.
Személyes jó tapasztalatom amúgy a Toyota D4D motorokkal van dieselek közűl, egyszer vezettem egy 2000ccm-es Avensist (eggyel ezelőtti generáció), ami a 110 lóvához képest rettenetesen jól ment, emelkedőn 4.-ben 70-nél nyomtam egy padlót, és mire ránéztem az órára 140-nél tartottam. Egyéb tekintetben is jó autó, nagyon jól fekszik az úton, az elektronika csodálatosan működik benne, gyerekjáték vezetni, de mégis élvezet. A tartósságáról meg azt hiszem nem is érdemes szót ejteni, szétnyűhetetlen mindegyik Toyota. -
#12 Te nagyon okos ember lehetsz, mán' nemazé'.
Szerinted a rendes korom adom meg a fórumon?
-
disgust #11 -
#10 Én neked mindenképp olyat ajánlanék amelyiknek nem vagy alig működik a fékje. -
#9 Akkor ajánlom a szerpentint, főleg a kanyarokat. -
#8 sohaj... -
Ronny #7 Szia Pepsi! -
#6 A téma indító profiljában az szerepel hogy életkora 14 év alatti. Korábban már indított egy olyan témát, amelyben kérdéseket tesz fel az édesapja által vásárolt TSI motor esetleges hibájáról. Ez a téma véleményem szerint szavazat alapján akár törölhető legyen. -
Robi546 #5 "új autót" XDDDDDD Életkor: 14 Alatt -
#4 Amerikába mindenképpen olyat vennék, amit könnyű hajóvá alakítani, az óceánon való átkelésre, illetve fontos, hogy tudj magaddal vinni egy benzinmotort is a csomitartóban, hogy megérkezésed után átszereld. Így majd tankolni is tudod.
Svédországba természetesen Volvót vennék, mert ha nem azzal mész, akkor megdobálnak a helyi lakosok.
Nehéz ügy! Jól gondold meg!
-
#3 Olyat vegyél, amin van lágszoro! -
#2 Természetesen mind dízel, és 6-7 millió forintért mind megvehető normális állapotba.
Legszívesebben a Touareget venném, csak sokat fogyaszt, mert nagyon magas sajnos, ha nemlnenne ilyen magas tuti azt veném, csak hát magas, de ha nem lenne magas olyan lenne mint a többi.
Az igaz mondjuk.
Háát nem is tudom végülis így most.
Mindegyik szép. -
#1 Jövőre tervezem új autóm vásárlását, és egy olyan típust szeretnék, amelyiknek a motorja nagyon jól megy és megbízható.
Én nézegettem különböző modelleket, és rátaláltam párra ami jó lehet, ha mondjuk elindulnék Svédországba, netalán Amerikába, hogyha túrázni szeretnék a kocsimmal.
Ezeket a modelleket néztem ki amiknek ez a motorjuk van hozzá:
Audi A6 3.0 TDi //////// Teljesítmény: 171 kW (233 LE)/4000
BMW 530d //////// Teljesítmény: 218 LE/4000 ford./perc
Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI //////// Teljesítmény: 165 kW/225 LE (4000/min)