63
aminek jó a motorja
-
#63 ja meg a hátsó lámpája is egy mondeoé csak megfordították :D
-
#62 nem anyósbarát autó,szal felejtős,na meg kicsi a kesztyűtartó,nem fér bele 2 rúd gyulai :S nem éri meg az árát -
#61 E36-os 3-as szériát ismerem közelebbről, néha szoktam egy haveroméval furikázni, kb egy generáció csak más kategória, de az határozottan bejön :)
Igaz most csak egy 1.8-as van neki, de előtte volt egy 2.5-ös, nagyon brutál volt, egyszer a havernak sikerült a garázs műpadlóját feltépni vele véletlenül egy eltúlzott gázfröccsel :D -
#60 Aki ilyen kaliberű autókat tud venni annak nem nagyon szokott gondot okozni a fogyasztás....
De mi lesz akkor ha pl. kötelező szervizre kell vinni? Telefonálj már be egy márkaszervízbe,hogy mennyibe kerül egy nagyszervíz a kinézett típushoz...
-
#59 Én ezt néztem de nem tudom még biztosan!
Lehet nem praktikus vagy ilyesmi...!:-( -
#58 :DDDD -
#57 mert nagyon magas sajnos, ha nemlnenne ilyen magas tuti azt veném, csak hát magas, de ha nem lenne magas olyan lenne mint a többi.
itt a nyári szünet látom ASF:ASF:SAFD -
#56 az utolsó BMW-k egyike ami nekem tetszett, stílusos, elegáns, sportos
ha nem kell vele sűrűn szervízbe járni, akkor vétek lecserélni szvsz -
#55 vegyél kocsit kocsis -
#54 irigy kutya vagy mi te cigó -
#53 Egyébént témához illően, tökmindegy milyen autót veszel de ha befested a kipufogót vörösre, akkor tuti jobban húz dombnak fölfele.
Kizsírozott szakadékban, hátszéllel pedig az időben is utazhatsz vele -
#52 lágzóróssat vegyél! -
#51 Ezt az M5-öst néztem még ki
Én efelé hajlok, viszont faterom kritizálta, hogy nagyon drága rá a biztosítás, és az én kezeimbe ez 20 litert fog fogyasztani, és az árával még nincs is baj, de ezeket figyelembe véve NEM-et mondott erre.
Hát engem nem érdekel, én autóm lesz, ilyen m5-öst nem lehet enni ennyiért akárhol, 500 lóerő, majd nem nyomom neki és nem fog fogyaztani annyit!!!!
Szerintetek? :S:S:S:S
Most a fogyasztást hagyjuk. -
#50 Így néz ki belülről.
Szerintem a maga idejében a legelegánsabb volt egy a Chocolate műanyag.
Még most se ronda annyira, annyi, hogy a rádió ki van szedve, mert el lesz adva, meg még ki kell takarítani.
-
#49 3 éve, ez lesz az első komoly autóm.
Most egy 520i BMW-m van 1992-es, amit a fateromtól kaptam, de már összegyűjtöttem a szét rá, nah de mind1 nem ez volt a kérdésed, de megválaszoltam. -
#48 mióta van jogosítványod? -
#47 -
#46 ki is mondta, hogy aki ilyen topikokat nyitogat, az már rég eldöntötte mit akar, csak frenkizik? -
#45 Liberty City-ben a No Car, No Peds moddal! -
spy803 #44 Rosszul felhelyezett lágszoró? -
#43 kocsis -
petike2003 #42 -
petike2003 #41 Audit vedd. -
#40 volcfágenpóló -
#39 Menj ki a pusztára, lehet ott van még.
-
#38 Általában elég lapos a dieselek nyomatékgörbéje, így valóban nem annyira említésre méltó a csúcsnyomaték-fordulatszámtartomány.
Annál inkább a teljesítmény, mert az vérzékeny pontja a dieselmotoroknak, baszhatod, ha például 5500-nál képes csak ehető teljesítményt leadni, miközben a nyomatéka meg visszaesik 4000 fölött. Persze ilyen szar dieselmotor remélhetőleg nincs manapság. A fogyasztást is nagyban befolyásolja mennyire kell kihuzatni mondjuk egy előzésnél, szimplán azért eszik kevesebbet egy diesel, mert alacsonyabb fordulaton üzemel túlnyomórészt, olyan 1500 körül van utazósebességre való beállás után, míg a benzinmotoroknak 2000-2500 körül egészséges ilyenkor. Ha örökké pörgetned kell, simán bukod az 1500-as utazófordulat fogyasztáselőnyét. -
#37 úgy se lesz kihasználva a max teljesítmény, csak a nyomaték. -
#36 2 ezer körül leadják. -
#35 épp azért a dízeleknél a maximális nyomatékhoz tartozó fordulatszám a lényeg nem a maximális lóerőhöz tartozóé, amit rosszul másoltál -
#34 ...és ehhez mit szólsz? Annyira illik hozzád, hogy a haverjaid már rajta is vannak a képen.
-
#33 Mit akarsz te a nyomatékon tudni?
Ha értenél hozzá tudnád, hogy minden dízelnek nagy a nyomatéka, főleg a 6 hengereseknek.
Ezek is 500 Nm körül vannak.
-
#32 Ez szar a Jön a bogi az X5-össek, megelőzi a Robi az a6-os audival, az jobb.
kula. -
#31 ha valaki nem ért az autókhoz mint te, előbb utánanéz az adatoknak, utána belepofáz.
De te felcserélted ezt, tipikus primitív megnyilvánulás volt.
Köszönjük Schrank. -
#30 -
#29 annyire nem értesz a motorokhoz hogy a teljesítménynél a fordulatszámot kopiztad át nem a nyomatékot, ki van zárva hogy 3 féle gyártó motorja ugyanúgy 4000-ren adja le a amx teljesítményt ...
mondd azt hogy te játszod a szállító sorozatban az ajudishülyegyereket ...
-
#28 randa -
#27 ennek nagy a nyomatéka, és biztos van legalább 200 lóerő.
elmehetsz vele amerikába, sőt, tudsz vele durrongatni is
-
#26 BMW 1. alternatíva
Audi, talán kényelmesebbek az ülései, meg a belseje szebb, kívülről jobb a bmw
szerintetek? -
#25 A fogyasztás miatt a VW-t kizártam.
Én az audi felé hajlok, jobban tetszik, de kicsit drágább, és megbízhatóságát nem tudom, viszont barátomnak 520i touringja van, és semmi baja, és azt mondja dízelből is csak a 525d szar, az 530 fasza.
Meg annyi hogy az audinak v6 dízele van, a BMW-nek meg sorhat, de nekem ez mindegy, talán a v6 kicsit nyomatékosabb, de 200 lóerő fölötti mind, úgyhogy a menéssel nem lesz gond.
Nem arra kell, hogy városba kilőjek vele, hanem hogy bírja a tartós akár 160 km/h átalgsebességet is úgy, hogy a nagy motor miatt kevesebb terhelést kap a motorja, mivel alacsonyabb fordulaton is leadja a kellő teljesítményt.
Még elmegyek egy két próbaútra, meg megkérdezek pár embert mit tud a két modell, és döntök.
A menetkomfort sem utolsó szempont, abból is talán az Audi jobb!!
-
Lehetőleg kombi (bmw nél Touring) karosszériával szeretném, nekem jobban tetszik, és kevesebbet fogyaszt autópályán, meg pakolni is lehet bele bőven.