Új autó motor szempontból

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ja meg a hátsó lámpája is egy mondeoé csak megfordították :D

bakkerman
nem anyósbarát autó,szal felejtõs,na meg kicsi a kesztyûtartó,nem fér bele 2 rúd gyulai :S nem éri meg az árát

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

TheLostOne
E36-os 3-as szériát ismerem közelebbrõl, néha szoktam egy haveroméval furikázni, kb egy generáció csak más kategória, de az határozottan bejön :)

Igaz most csak egy 1.8-as van neki, de elõtte volt egy 2.5-ös, nagyon brutál volt, egyszer a havernak sikerült a garázs mûpadlóját feltépni vele véletlenül egy eltúlzott gázfröccsel :D

sanzik
Aki ilyen kaliberû autókat tud venni annak nem nagyon szokott gondot okozni a fogyasztás....
De mi lesz akkor ha pl. kötelezõ szervizre kell vinni? Telefonálj már be egy márkaszervízbe,hogy mennyibe kerül egy nagyszervíz a kinézett típushoz...
zotya10002
Én ezt néztem de nem tudom még biztosan!

Lehet nem praktikus vagy ilyesmi...!:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

bakkerman
:DDDD

bakkerman
mert nagyon magas sajnos, ha nemlnenne ilyen magas tuti azt veném, csak hát magas, de ha nem lenne magas olyan lenne mint a többi.

itt a nyári szünet látom ASF:ASF:SAFD

Desiderata
az utolsó BMW-k egyike ami nekem tetszett, stílusos, elegáns, sportos
ha nem kell vele sûrûn szervízbe járni, akkor vétek lecserélni szvsz
Zsolek123
vegyél kocsit kocsis

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Amatorversenyzo
irigy kutya vagy mi te cigó

mercedes E320 CDI owner

Zsolek123
Egyébént témához illõen, tökmindegy milyen autót veszel de ha befested a kipufogót vörösre, akkor tuti jobban húz dombnak fölfele.

Kizsírozott szakadékban, hátszéllel pedig az idõben is utazhatsz vele

Zsolek123
lágzóróssat vegyél!

Amatorversenyzo
Ezt az M5-öst néztem még ki

Én efelé hajlok, viszont faterom kritizálta, hogy nagyon drága rá a biztosítás, és az én kezeimbe ez 20 litert fog fogyasztani, és az árával még nincs is baj, de ezeket figyelembe véve NEM-et mondott erre.

Hát engem nem érdekel, én autóm lesz, ilyen m5-öst nem lehet enni ennyiért akárhol, 500 lóerõ, majd nem nyomom neki és nem fog fogyaztani annyit!!!!

Szerintetek? :S:S:S:S
Most a fogyasztást hagyjuk.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
Így néz ki belülrõl.
Szerintem a maga idejében a legelegánsabb volt egy a Chocolate mûanyag.
Még most se ronda annyira, annyi, hogy a rádió ki van szedve, mert el lesz adva, meg még ki kell takarítani.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
3 éve, ez lesz az elsõ komoly autóm.
Most egy 520i BMW-m van 1992-es, amit a fateromtól kaptam, de már összegyûjtöttem a szét rá, nah de mind1 nem ez volt a kérdésed, de megválaszoltam.

mercedes E320 CDI owner

fifi
mióta van jogosítványod?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Solid Snake
<#taps>
sapkafej
ki is mondta, hogy aki ilyen topikokat nyitogat, az már rég eldöntötte mit akar, csak frenkizik?

György

wollnerd
Liberty City-ben a No Car, No Peds moddal!<#idiota><#idiota><#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Rosszul felhelyezett lágszoró?

immovable
kocsis
http://www.youtube.com/v/u3pjYtHJVL8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

tadam tadam

Audit vedd.

tadam tadam

szekrény
volcfágenpóló <#ticking>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Bronx South
Menj ki a pusztára, lehet ott van még.

TheLostOne
Általában elég lapos a dieselek nyomatékgörbéje, így valóban nem annyira említésre méltó a csúcsnyomaték-fordulatszámtartomány.

Annál inkább a teljesítmény, mert az vérzékeny pontja a dieselmotoroknak, baszhatod, ha például 5500-nál képes csak ehetõ teljesítményt leadni, miközben a nyomatéka meg visszaesik 4000 fölött. Persze ilyen szar dieselmotor remélhetõleg nincs manapság. A fogyasztást is nagyban befolyásolja mennyire kell kihuzatni mondjuk egy elõzésnél, szimplán azért eszik kevesebbet egy diesel, mert alacsonyabb fordulaton üzemel túlnyomórészt, olyan 1500 körül van utazósebességre való beállás után, míg a benzinmotoroknak 2000-2500 körül egészséges ilyenkor. Ha örökké pörgetned kell, simán bukod az 1500-as utazófordulat fogyasztáselõnyét.

Amatorversenyzo
úgy se lesz kihasználva a max teljesítmény, csak a nyomaték.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
2 ezer körül leadják.

mercedes E320 CDI owner

szekrény
épp azért a dízeleknél a maximális nyomatékhoz tartozó fordulatszám a lényeg nem a maximális lóerõhöz tartozóé, amit rosszul másoltál

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

CaviaR
...és ehhez mit szólsz? Annyira illik hozzád, hogy a haverjaid már rajta is vannak a képen.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Amatorversenyzo
Mit akarsz te a nyomatékon tudni?
Ha értenél hozzá tudnád, hogy minden dízelnek nagy a nyomatéka, fõleg a 6 hengereseknek.
Ezek is 500 Nm körül vannak.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
Ez szar a Jön a bogi az X5-össek, megelõzi a Robi az a6-os audival, az jobb.
kula.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
ha valaki nem ért az autókhoz mint te, elõbb utánanéz az adatoknak, utána belepofáz.
De te felcserélted ezt, tipikus primitív megnyilvánulás volt.
Köszönjük Schrank.

mercedes E320 CDI owner

szekrény
http://www.youtube.com/v/cavEiJfBQRE

szekrény
annyire nem értesz a motorokhoz hogy a teljesítménynél a fordulatszámot kopiztad át nem a nyomatékot, ki van zárva hogy 3 féle gyártó motorja ugyanúgy 4000-ren adja le a amx teljesítményt ...
mondd azt hogy te játszod a szállító sorozatban az ajudishülyegyereket ...

Amatorversenyzo
randa

mercedes E320 CDI owner

CaviaR
ennek nagy a nyomatéka, és biztos van legalább 200 lóerõ. <#wilting>
elmehetsz vele amerikába, sõt, tudsz vele durrongatni is

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Amatorversenyzo
A fogyasztás miatt a VW-t kizártam.
Én az audi felé hajlok, jobban tetszik, de kicsit drágább, és megbízhatóságát nem tudom, viszont barátomnak 520i touringja van, és semmi baja, és azt mondja dízelbõl is csak a 525d szar, az 530 fasza.
Meg annyi hogy az audinak v6 dízele van, a BMW-nek meg sorhat, de nekem ez mindegy, talán a v6 kicsit nyomatékosabb, de 200 lóerõ fölötti mind, úgyhogy a menéssel nem lesz gond.
Nem arra kell, hogy városba kilõjek vele, hanem hogy bírja a tartós akár 160 km/h átalgsebességet is úgy, hogy a nagy motor miatt kevesebb terhelést kap a motorja, mivel alacsonyabb fordulaton is leadja a kellõ teljesítményt.
Még elmegyek egy két próbaútra, meg megkérdezek pár embert mit tud a két modell, és döntök.

A menetkomfort sem utolsó szempont, abból is talán az Audi jobb!!

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo

Lehetõleg kombi (bmw nél Touring) karosszériával szeretném, nekem jobban tetszik, és kevesebbet fogyaszt autópályán, meg pakolni is lehet bele bõven.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
a bangle féle ötösre gondolok, meg a 2007 körül gyártott a6 ra, és Touaregre.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
Igen, de azok az új BMW-be vannak.
2008 utáni 3-as és 5-ös, etc...
Nekem viszont annyira fiatalra nincsen pénzem, BMW bõl kisebbe ami dÍzel az 525d lenne, azt meg nem szeretem :)

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
jó kis idézet

mercedes E320 CDI owner

Effe88
kocsis ásd már el magad bohóc vagy!!!

Effe88
üres város???XDXD

Casillas
de hát hol talál manapság az ember üres várost? <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

milk4
A VW 1.6-os dízel motorja nagyon jó,üres városban 4litert eszik.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

TheLostOne
Fiatalít. Hát nem? :D

És mégis mi a jó abban, ha nem az igazi életkorod adod meg? <#idiota><#banplz>
Casillas
és miért nem? nehogy lenyomozzon a zefbíáj?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Oldal 1 / 2Következő →