7
  • cateran
    Legzsenialisabb? Hat embere valogatja, de amennyi marhasag mar az 1. evadban felbukkant...Messze tulhypolt szar, a Heroes fis-fossal egyetemben.

Szerintem vegyek meg a Lost in Space cimet, aztan hajra..
  • DjDano
    Nyugodtan mondhatjuk, hogy az elmúlt évtized legnagyobb sorozata volt!
  • zetortraktor
    Pedig az elmúlt évek legzseniálisabb sorozata volt. Az, hogy te nem találtál benne semmit, egyéni pech. Nem hiszem, hogy egy olyan sorozat, amiben ennyi minden volt, a semmiről szólt volna. Némelyik évadát mát ötödjére nézem meg és nem unható meg.

(Mondjuk, hogy hogy jön ide a Lost sorozata, nem tudom, hiszen Abrams csak a pilotot csinálta. Vagy ha csak ki akartad írni magadból a frzstráxiót, akkor megértelek.)
  • Szefmester
    A lost 1. évada még tetszett érdekes volt és csak minimálisan misztikus, aztán évadról évadra el lett cseszve, bár a második évadba is csak bele-belenéztem.

Az SGU-nak meg az volt a baja hogy nem volt túl erős a kezdés és utána is hirtelen ült le a sztori, és átváltott a bariközt szintjére, aztán a második évad második felében már hiába kapálóztak az akcióval és az izgalmasabb helyzetekkel, addigra már be is halt az egész.
  • gombabácsi
    Lostok közt.
    Jólostok.
    Lostika.
  • Etinger
    Lost - sorozat a semmiről.
  • gemihu
    Nekem nem jött be a lost.A disney meg a scifi is érdekes kombináció,de ettől még lehet jó. Sajnos attól félek,hogy az SGU-sok annyira elcseszték a dolgot,hogy egy darabig nem látunk majd technikailag jól megoldott scifi sorozatot.