A Lost írója titkos scifi-projekten dolgozik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legzsenialisabb? Hat embere valogatja, de amennyi marhasag mar az 1. evadban felbukkant...Messze tulhypolt szar, a Heroes fis-fossal egyetemben.
Szerintem vegyek meg a Lost in Space cimet, aztan hajra..
Szerintem vegyek meg a Lost in Space cimet, aztan hajra..
Pedig az elmúlt évek legzseniálisabb sorozata volt. Az, hogy te nem találtál benne semmit, egyéni pech. Nem hiszem, hogy egy olyan sorozat, amiben ennyi minden volt, a semmirõl szólt volna. Némelyik évadát mát ötödjére nézem meg és nem unható meg.
(Mondjuk, hogy hogy jön ide a Lost sorozata, nem tudom, hiszen Abrams csak a pilotot csinálta. Vagy ha csak ki akartad írni magadból a frzstráxiót, akkor megértelek.)
(Mondjuk, hogy hogy jön ide a Lost sorozata, nem tudom, hiszen Abrams csak a pilotot csinálta. Vagy ha csak ki akartad írni magadból a frzstráxiót, akkor megértelek.)
A lost 1. évada még tetszett érdekes volt és csak minimálisan misztikus, aztán évadról évadra el lett cseszve, bár a második évadba is csak bele-belenéztem.
Az SGU-nak meg az volt a baja hogy nem volt túl erõs a kezdés és utána is hirtelen ült le a sztori, és átváltott a bariközt szintjére, aztán a második évad második felében már hiába kapálóztak az akcióval és az izgalmasabb helyzetekkel, addigra már be is halt az egész.
Az SGU-nak meg az volt a baja hogy nem volt túl erõs a kezdés és utána is hirtelen ült le a sztori, és átváltott a bariközt szintjére, aztán a második évad második felében már hiába kapálóztak az akcióval és az izgalmasabb helyzetekkel, addigra már be is halt az egész.
Lostok közt.
Jólostok.
Lostika.
Jólostok.
Lostika.
Lost - sorozat a semmirõl.
Nekem nem jött be a lost.A disney meg a scifi is érdekes kombináció,de ettõl még lehet jó. Sajnos attól félek,hogy az SGU-sok annyira elcseszték a dolgot,hogy egy darabig nem látunk majd technikailag jól megoldott scifi sorozatot.