Szekeres Viktor

A Lost írója titkos scifi-projekten dolgozik

Damon Lindelof a Lost befejezése után Hollywood egyik legfelkapottabb írója lett - azonban nem a tévésorozatok világában, hanem a mozifilmekében. Ezúttal a Disney szerződtette le egy scifi megírására.

A Deadline információi szerint a Lost egyik készítője, Damon Lindelof többmillió dolláros szerződést kötött a Disney-vel, hogy írója és producere legyen a stúdió egyik tervezett nagyszabású scifijének. Maga a projekt egyelőre szupertitkos, mindössze a címét lehet tudni, ami 1952 lesz. A hírek szerint a Disney az 1952-t nem csak mozifilmként képzeli el, hanem több platformon is meg akarja jelenteni, de ezen tervekről sincsenek konkrétumok.

Lindelof, miután befejezte a Lostot, kis pihenés után a munkába vetette magát, hiszen egyrészt összeállt az Alex Kurtzman - Roberto Orci-duóval a Cowboyok és űrlények forgatókönyvének írásában, majd Ridley Scott 3D-s Alien-előzmény projektjét látta el új ötletekkel úgy, hogy végül egy teljesen új film lesz a Prometheus-ból. Jelenleg pedig ugyancsak a Kurtzman - Orci-párossal a második Star Trek-mozifilmjén dolgozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    Legzsenialisabb? Hat embere valogatja, de amennyi marhasag mar az 1. evadban felbukkant...Messze tulhypolt szar, a Heroes fis-fossal egyetemben.

    Szerintem vegyek meg a Lost in Space cimet, aztan hajra..
  • DjDano #6
    Nyugodtan mondhatjuk, hogy az elmúlt évtized legnagyobb sorozata volt!
  • zetortraktor #5
    Pedig az elmúlt évek legzseniálisabb sorozata volt. Az, hogy te nem találtál benne semmit, egyéni pech. Nem hiszem, hogy egy olyan sorozat, amiben ennyi minden volt, a semmiről szólt volna. Némelyik évadát mát ötödjére nézem meg és nem unható meg.

    (Mondjuk, hogy hogy jön ide a Lost sorozata, nem tudom, hiszen Abrams csak a pilotot csinálta. Vagy ha csak ki akartad írni magadból a frzstráxiót, akkor megértelek.)
  • Szefmester #4
    A lost 1. évada még tetszett érdekes volt és csak minimálisan misztikus, aztán évadról évadra el lett cseszve, bár a második évadba is csak bele-belenéztem.

    Az SGU-nak meg az volt a baja hogy nem volt túl erős a kezdés és utána is hirtelen ült le a sztori, és átváltott a bariközt szintjére, aztán a második évad második felében már hiába kapálóztak az akcióval és az izgalmasabb helyzetekkel, addigra már be is halt az egész.
  • gombabácsi #3
    Lostok közt.
    Jólostok.
    Lostika.
  • Etinger #2
    Lost - sorozat a semmiről.
  • gemihu #1
    Nekem nem jött be a lost.A disney meg a scifi is érdekes kombináció,de ettől még lehet jó. Sajnos attól félek,hogy az SGU-sok annyira elcseszték a dolgot,hogy egy darabig nem látunk majd technikailag jól megoldott scifi sorozatot.