PAYDAY: The Heist - csoportos bankrablás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lassan érkezik majd a PayDay 2, elég jónak ígérkezik, változatosabb pályák illetve objective-ek, részletesebb kaszt rendszer stb. Valaki tervezi a játék megvételét?

Sziasztok. Most kezdtem el a játékot, és olyan gondom van, hogy az elsõ pályán a First World Bank-nál, amikor kirobbantja az emberem a falat, a többiek nem jönnek utánam, hiába kiabálok nekik, és mindig ott halok meg.
Tud valaki segíteni, hogy mit tegyek, hogy velem jöjjenek?
nem ajánlom hogy törtel multizz, ha single player lenne az még jó ott lehet törtel játszani mert én minden játékot törten játszok de csak singlet, nekem nem ajánlották törtel a multit. Én se tudom most hogy miért de azt mondják hogy nem lehet mert ha rá jönnek akkor valami baj lesz de bocs ha tévedek.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

muHaHaHa
Elõre elnézést, ha ide crackelt verziós dolgokat nem lehet írni, nincs másmilyen PDTH-s fórum.

Azt olvastam, hogy lehet crackelt verzióval is multiplayerezni.
Kell hozzá egy GreenLume vagy milyen nevû progi, viszont azt nem tudom leszed
a multiplayer crack-hez meg nincs hozzá csatolva.
Valaki tudna adni egy linket hozzá?

Esetleg játszhatnánk majd együtt. Vegyél fel FL-re : accountname - robbye. steam user name - Since

AnarchoiD

bar vannak bugok de azert elvezetes egy gamma avideon en hentelek egy LMG -vel 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MerlinW
Megvettem a játékot, jó cucc nagyon😊

[merlinw.org]

Tényleg eléggé kiaknázatlan ez a téma. Emlékeim szerint még régen a DOS-os idõkben egy The Clue nevû játék volt az egyetlen ilyen rablós móka. Sajnos az akkoriban valamiért nem indult el a gépemen. 😞
Zombee
Sorozatgyilkosos: Chucky baba saját játékot kap õsszel 😊
De a botrányhõs Manhunter is passzol ide 😊.

"megerõszakolos"

Van ilyen japán játék 😄

"sorozatgyilkosos"

legtöbb játk ilyen, vagyis inkább tömeggyilkosos. 😄

"népirtogatós"

Sok rtsbe annyi egységed lehet hogy illik rá ez a szó. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

http://anarchia2020.blog.hu/2010/03/31/satan_studio_interju_egy_jatekfejlesztovel

😊

Már csak a megerõszakolós, sorozatgyilkosos, meg a népirtogatós játékok hiányoznak.<#violent>

Tényleg ez lessz a tendencia?
CybeRick
oktatási anyag? Beteg

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"