13
-
Since #13 Lassan érkezik majd a PayDay 2, elég jónak ígérkezik, változatosabb pályák illetve objective-ek, részletesebb kaszt rendszer stb. Valaki tervezi a játék megvételét? -
Rajnoka #12 Sziasztok. Most kezdtem el a játékot, és olyan gondom van, hogy az első pályán a First World Bank-nál, amikor kirobbantja az emberem a falat, a többiek nem jönnek utánam, hiába kiabálok nekik, és mindig ott halok meg.
Tud valaki segíteni, hogy mit tegyek, hogy velem jöjjenek? -
Robi546 #11 nem ajánlom hogy törtel multizz, ha single player lenne az még jó ott lehet törtel játszani mert én minden játékot törten játszok de csak singlet, nekem nem ajánlották törtel a multit. Én se tudom most hogy miért de azt mondják hogy nem lehet mert ha rá jönnek akkor valami baj lesz de bocs ha tévedek. -
#10 Előre elnézést, ha ide crackelt verziós dolgokat nem lehet írni, nincs másmilyen PDTH-s fórum.
Azt olvastam, hogy lehet crackelt verzióval is multiplayerezni.
Kell hozzá egy GreenLume vagy milyen nevű progi, viszont azt nem tudom leszed
a multiplayer crack-hez meg nincs hozzá csatolva.
Valaki tudna adni egy linket hozzá? -
Since #9 Esetleg játszhatnánk majd együtt. Vegyél fel FL-re : accountname - robbye. steam user name - Since -
bar vannak bugok de azert elvezetes egy gamma avideon en hentelek egy LMG -vel ;) -
#7 Megvettem a játékot, jó cucc nagyon:) -
Globus #6 Tényleg eléggé kiaknázatlan ez a téma. Emlékeim szerint még régen a DOS-os időkben egy The Clue nevű játék volt az egyetlen ilyen rablós móka. Sajnos az akkoriban valamiért nem indult el a gépemen. :( -
#5 Sorozatgyilkosos: Chucky baba saját játékot kap ősszel :)
De a botrányhős Manhunter is passzol ide :). -
EnxTheOne #4 "megerőszakolos"
Van ilyen japán játék :D
"sorozatgyilkosos"
legtöbb játk ilyen, vagyis inkább tömeggyilkosos. :D
"népirtogatós"
Sok rtsbe annyi egységed lehet hogy illik rá ez a szó. :D -
gombabácsi #3 http://anarchia2020.blog.hu/2010/03/31/satan_studio_interju_egy_jatekfejlesztovel
:) -
csimmasz #2 Már csak a megerőszakolós, sorozatgyilkosos, meg a népirtogatós játékok hiányoznak.
Tényleg ez lessz a tendencia? -
#1 oktatási anyag? Beteg