3693
Wiki, minden is rajta van: https://pathofexile.fandom.com/wiki/Path_of_Exile_Wiki
Build-ek, Árfolyamok: https://poe.ninja/
Kraftolás: https://www.craftofexile.com/
Kraftolás: https://poedb.tw/us/mod.php
Trade: https://www.pathofexile.com/trade
Napi labyrinth layout-ok, Syndicate, Delve, stb cheat sheet-ek: https://www.poelab.com/
Loot filter: https://www.filterblade.xyz/

Segédprogramok:
Path of Building: https://pathofbuilding.community/
Trade price checker: https://github.com/SnosMe/awakened-poe-trade/
Trade makró: https://github.com/C1rdec/Poe-Lurker/releases
  • ZsebTigriske
    Basszus, mire letettem róla írsz...xD
    Mennyi volt a DPS-ed vele?
  • Psychedelic #1048
    Freezing pulse a legjobb spell, LMP-el nagyon erős lesz, arról nem is beszélve ha raksz mellé faster projectilet, meg faster castet. Teljesen mind1, hogy templar vagy witch, nagyon könnyen lehet vele haladni. Én witchel HC-ban is azzal mentem egészen mercilesig soloban, ugy, hogy egy darab frost spell dmg növelő nem volt kirakva, se crit talent se semmi, és siman halt minden gond nélkül, ha még passiveot is rak rá az ember, akkor pláne nagyon erős. Most kripparian is vmi freezing pulse karit tervez, ha jól vettem ki marauderrel, kiváncsi leszek mit talált ki.
  • farferi
    Ami sima crit chance növelés az mindenre hat, a spell crit csak varázslatra, a weapon crit meg a fegyverre.
  • ZsebTigriske
    Én is gondolkodtam a criten, csak nem tudtam, hogy a sima crit az rámegy a spellekre?Mert van külön olyan is hogy a spellekre ad critet.
    Aztán nem voltam biztos magamba így elvetettem a crites dolgot.
  • Sunrider924
    Igen a PS-nek onmagaban alig van, ellenben ha a Kripp fele wand templar buildet nezed, akkor fel fog tunni, hogy felveszi az osszes elerheto + elemental dmg nodeot es weapon ele dmg-el supportolja + faster attacks meg a wand elemi sebzest is kirakja(fusilade)+ 2 elemi sebzo aura wrath es anger, ez igy mar jocskan megdobja a sebzest, sajat bevallasa szerint 84en 1,4k aoe dps-e volt.
    Nem akarlak megdumalni, csak en egyelore nem latom miert templar kellene FP aoezashoz, amikor egy witch sokkal jobban csinalja es neki meg siman belefer hogy masszivan cold dmg-re gyurjon, ami a templarnak mar nyogvenyelos.
    Amugy meg itt az a topic, ami FP templarrol szol, nezd meg, hatha ad valami jo tippeket.
  • ZsebTigriske
    Hát, nem lesz egyszerű eset, de PS-nek alog van aoe sebzése.
    Leser multiple, chain se dob sokat rajta.
    FP-nek durva aoe dmg lesz(remélem) másrészt meg freeze.
    Map solozáshoz szerintem tökéletes lesz.
  • Sunrider924
    Ize, erdekes lesz tuti. A FP az spell, neked meg akkor arra kellene gearelj. A wand templar lenyege eppen az hogy a PS nem spell hanem attack tehat nem leszel megnyomoritva 1h+ shieldel sem a wand tranzicioig. Namost FP, hat el se tudom kepzelni hogy akarsz vele szintezni normal vege fele/utan. Witch eseteben ertheto, massziv int stackeles, shadownal is a FP csak addig kell, amig meg tudja oldani hogy ataljon EK-re, de templarnal FP-t en nem tudok elkepzelni.
    Kivancsisagbol rakerestem a FP templar kifejezesre a Templar topicon belul, hat melle lottem, kismillo topic van ebben a temaban is, megnezem miket irnak, bar joparnak az a cime hogy help with/issues with FP templar.
  • ZsebTigriske
    Freesing Pulse :D
    Nem tudom milyen lesz, mert nem találtam hozzá buildet, ezért csináltam sajátot xD
  • Sunrider924
    Most lehet nem ittam eleg kavet, ezert lassan forog az agyam, de FP templar az mi is pontosan?
  • ZsebTigriske
    Szívás :D
    Én kicsi FP-os Templarom tör felfele xD
  • DasIsFuck
    Trade-re nem terveznek vmi külön képernyőt?
    mert elég szar így.

skilleket se tudok venni, mert nem tudom a neveiket,trade ablakot se tudom előhozni..
  • Sunrider924
    Na tegnap dc-be megdoglott Rhox 87es hc Marauderje is, Nugiyen a number 1 most.
  • attiGT
  • Fletley9
    Tegnap én is így jártam egyébként a mara-m (szerencsére nem hc) tárgyfelvétel közben/után beléptem játszani aztán egyszer 3-man írtak egyszerre ,hogy volt bővítés egy tárgynál ahova nem fértem be. levittem a játékot, hogy felvegyem..nos a tárgyról is lecsúsztam meg a kari is meghalt pedig csak 2-3 zombi ütött :D
  • ZsebTigriske
    Most vettem észre, hogy szintenként nem kapsz extra stat pontokat.
    Szóval a karaktered csak arra van hatással, hogy merre kezdesz a fán :D
  • ZsebTigriske
    Hát nem igazán azért néztem meg mert érdekel, hanem mert össze-vissza futkosott mint egy örült, 1 mp-re félrenéztem és vége is volt szegényemnek.
    Mind1, úgyis ki akartam próbálni a templart :D
  • Sunrider924
    RIP. Nekem ha felre kell neznem a kepernyorol valamiert inkabb nyitok egy portalt, lehet nevetsegesen hangzik, de mint latod soha nem lehetsz biztos benne, hogy tiszta a terulet ahol megalsz.
  • ZsebTigriske
    LOOOOL

Egy pillanatra meglestem mit csinál a macskám és meghaltam =(

R.I.P. LVL 54 Ranger =(
  • Psychedelic #1031
    Itt nem az a kérdés, hogy mi szórakoztat meg mi nem, engem egyik stream se szórakoztat, nugiyent is max hallgatni szoktam néha ha nincs jobb dolgom, mert legalább mond olyat ami hasznos, kungennek lövése sincs a gamehez. De ha valaki noob, akkor noob, ha téged szórakoztat nézd nyugodtan, senki nem mondta itt hogy nem lehet nézni, de hasznos dolgot nem fogsz tőle látni, és szerintem a high lvl contenthez se fog soha eljutni, elöbb hagyja abba, kb mint diablo 3-ban, lehetett nézni ahogy 1 hónapon át goblint farmol és meghal, aztan abbahagyta.
    A HC pedig arról szól, hogy biztonságosan játszunk, ha majd kungen meg kongor eljutnak a high lvl contenthez, és ott be leap slamel egy durva pack közé, instant meg fog halni, onnantól fogva, náluk is max azt nézheted, hogy biztonságosan játszanak. Nem kéne nugiyen játékát, kungen lvl 40-es játékával hasonlítani, nem egy szinten van a 2 content amit tolnak.
  • Avenger
    Háháá 8 halálból megvolt Piety cruelen :D HC-n vicces lehet. Bár ha nem halok ki ott hamar mert nem figyelek, akkor valószínűleg nem dps-re megyek.
    Most viszont jöhet egy kis szinteződés merciless elején a zombikon :)
  • b0ss
    már ne haragudj de ő "szórakoztat" és nem élvezetes nézni olyan valakit aki 100m-ről lövöldöz a vak világba. ezért nem szoktam nézni nugiyen. unalmas hgoy túl biztonságosan játszik
  • ZsebTigriske
    Huh, épp most éltem túl egy pár seces Desyncot.
    Lehet az 55hp/sec regenem mentett meg xD
  • attiGT
    Ilyenekért defaulton nem adnék többet 1 alchemynél vagy 1 chaosnál. De gőzöm sincs mit mennyiért árulnak defaulton.
  • attiGT
    Alt+F4 már nem rak ki a játékból instant, a képernyődön nyílván kilépsz egyből a játékból, de in game még ott marardsz pár mp-ig. Sima ESC + logout az instant.
  • Devil_Gy
    Az hogy mibe hal bele és miért az az Ő baja. Csak 1 látványos példát linkeltem ahol jól látható az "effekt", mert ugye a sajátomat nem tudtam felvenni. Eddig nem nagyon toltam a HC-t "Sunrider miatt van minden :)" és még nincs meg a reflex at Alt+F4 re. Szal szerencsétlenkedek én is egy sort mikor ilyen helyzet áll elő.
  • Psychedelic #1024
    Kungen egy szerencsétlen pöcs, nem tudom wow-ban hogy volt ott ahol, de már diablo 3-ban is csak hülyeségeket csinált, és a poe HC kalandja is hamar véget ér ha így tolja. Alap, hogy szűk helyen mobokal körülvéve, nem ugrálgatok mint a hülye, de még ok, hogy csinálja, viszont látja, hogy baj van, elkezd futni, nincs körülötte 1 mob se, és fogy a HP, csak a hülyének nem egyértelmű, hogy dsync és visszafogja dobni, de nem ő elnyomkodja a potikat, majd megkérdezi 500 hp-n, most lagolok? aztán meghal... rohadt sok ideje lett volna kilépni a játékból, sima exitel, vagy alt f4-el, már diablo 2-ben is alap skill volt egy HC karinak ez, pont ugyanígy a lagok miatt, meg poe-ban is instant kirak a játékból és nem halsz meg, ha kripparian meg a többi eltudja nyomni ilyen helyzetben neki is meg kéne tanulnia. Az se véletlen, hogy senki nem leap slam meg hasonló portolós buildekkel tolja magas szinten HC-ban, kungen meg kongor meg mást nem is használ és amúgy is eszetlenül rohangálnak a mobok között, és folyamatosan bele is halnak. Van akinek nem való a hc.
  • Since
    Nemrég postoltam a hivatalos trade forumba, megtudnád nézni hogy mennyibe kerülhet a Dusk ram Karui Maul?

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/111822/page/1/#p1105804
  • Since
    Nem, default.
  • attiGT
    HC?
  • farferi
    Köszi, akkor PB visszavesz a skillpont megy némi sebzésnövelésre....mert most egy kicsit witchezek , ég és föld a különbség a két kari közt.
  • Since
    Sziasztok,
    Ha valakinek lenne lvl 55-60 kétkzes kalapácsa eladó az kérem jelezze. Olyan árajánlatokat kaptam ingame, hogy esélytelen a dolog, illetve elég kevés ajánlat érkezett. Köszönöm!
  • attiGT
    Alchemist egyáltalán nem szükséges, Point Blank nagyon szar, jó, hogy a közeli mobokon plusz dps, de legtöbbször, főleg crueltől kezdve, távol akarsz tőlük maradni, DPS meg lesz elég egy közepesen jó fegyverrel, fire trap, bear trap, stb... Perfect Aimot felvehetnéd a legelején ha már azt az 1 szem accuracy nodet felvetted, Perfect Aim dobna a DPSeden.

Ha nem akarsz sok gombot nyomogatni, tartok attól, hogy nem sok build lesz megfelelő a számodra. Ground Slam marauder talán, de frenzy, LA/PA rangerkent sem kell sokat nyomogatni, frenzy az a single target skilled, LA/PA aoe, emellé fire trapet eltolhatsz, idáig 3 skill, bear trap iszonyat erős single target, ez így 4. Enduring Cry pedig endurance chargeokat ad, attól függően mennyi mob van a közeledben. Ezzel megdobhatod a védelmedet. 5 skill, ebből (ha használod a középső gombot) 3 skill az egereden lesz, 2-t meg vmelyik kezeddel használsz, ha játszottál FPS-t és a WASD-hez hozzá vagy szokva átrakhatod azokra is akár, másra a billentyűzetet nagyon nem használod combatban.
    DPShez még annyit, ha felvetted a 30as int node-t akkor használhatsz Wrath aurát és/vagy Anger-t. Ezek mind megdobják a dpsed csak lefoglalnak némi manát, ezért is jó a blood magic.
  • farferi
    Ez a frenzys dolog meg endurance nekem új, vagyis láttam már csak sose használtam.Nem szeretek sok gombot nyomogatni egyszerre, nem én vagyok a reflex király, azért terveztem ezt az iron gippes dolgot.Lemérgezem jobb gomb, szétlüvüm bal gomb.A witcemnél is ez a helyzet, középsővel frostbite, jobbgomb FP ha meg messze van ballal ice shark.Én már csak ilyen egyszerű gyerek vagyok.De ez akkor a rangernél lehet nem fog működni.
  • farferi
    http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAdEILg6tFHUVIBjbGY4ZtCP2KaUs6TB8NZJDnEp9TZJOyFFHVvpnoGqTdEF08XfXfyuHdpAKks2bjZ65pMKsR6_rwA_B2MrT037dDeKA6mLtg-4O-rH8xQ==
    itt vagyok most, remélem látható.
  • Sunrider924
    Hat tudja a fene, en Nugiyen buildjet kovettem, amit Cruel Fetid Pools-os Roak megragtak reggelire es kikoptek nekem Ressurect felirat formajaban, Irongrip-el, Iron reflexel, grace auras 3k+ armorral egyutt az 1200-as hp-m melle.
    Ranger-el marha sokat kell mozogni, allandoan, es a mobokat benne tartani a poison arrow felhojeben, arra meg eleg 1 loves es ugy mozogsz korbe korbe, hogy a mob benne maradjon a meregtocsaban. Nalam a PA az aoe skill volt(cserelgettem rajta a fork/pierce gemmeket, meg lmp-t is ) a single target a Frenzy volt, az megoldotta a dps problemat, aoeba meg ment a fire trap is, iszonyat tap skill. Supportnak ott volt a Warlords mark az endurance charge-kert, AttiGT szerelmet is vallott nekem emiatt, amikor felfigyelt arra az aprosagra, hogy 3 endurance gombocske kering korulotte es alig sebzodik a moboktol.
    Az Iron grip az meg kurva nagy csalodas volt, valamiert semmit nem dobott a dps-en nekem, holott addig felvettem minden str node-ot, tobb mint 150 str-em volt, a dps-em meg marad ugyanannyi mint Iron Grip elott. Otletem sincs hogy bug vagy sem.
    TL:DR gondoltam jo ha ezeknek azert tudataban vagy.
  • Sunrider924
    Jah a linkelt skillfat lehet resetelni es atpakolgatni a pontokat ugy, hogy megmutathasd a builded.
  • farferi
    Nem mentem én arra szándékosan, de csak 1 pontba került és felvettem próbaként. Aztán most találtam ezt a gemet, ezért kérdeztem.Biztos a kicsi sebzésem miatt de a kisbossok ígyis-úgyis elérnek,labiritusos pályán pláne. meg szaladgálok én sokat de néha megunom.És ha 1 pont ráfordítással 100 százalék plusz sebzés azért nem rossz.Mivel sok hp-s, strenghes kari a tarv a közeljövés sem izgat annyira, messzire poison arow mire odaér legyengül, aztán bumm a fejbe.DE ezt csak akkor veszem számításba, ha a passiv skill és a gem tényleg működik eggyütt.Van most 5 skillpontom és utoljára a point blankot vettem fel, tehát még vissza tudnám venni ha a kettő nem működik együtt,6-ból meg növelném a sebzést máshogy.Viszont ha megy a kettő együtt akkor elérném az iron grippet a hatból.Kritikusra nem mennék, arra ott a witchem.
  • Sunrider924
    Ha a Point Balnk fele mentel, akkor te inkabb fizikai sebzo ranger vagy, akkor meg van jobb mint a PB, a Deadly draw a buildben
    A ranger meg ne engedjen kozel senkit/semmit. Szerintem.

• farferi
    A point blank passiv skill működik együtt a pb gemmeml?Mert ha igen akkor elgondoltató a 100 százalék plusz sebzés azon az áron , hogy közelebb engeded az ellenfeleket.
  • ZsebTigriske
    looool, köszi :D