Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki türelmetlen itt egy kulcs : FRA8K-YW6C6-5BDJY-N4QU9 az elõ viszi.
Vagy 8 hónapja nem néztem, van már pénz benne?

Az új fiókom: DevLupius

BoneDragon
sziasztok

par napja szereztem beta kulcsot vegre. Tarsakat keresnek, mert egyedul unalmas a jatek helyenkent. Witch kasztot valasztottam. jatekban hokuszpok neven talaltok meg.

deneverember a jatek januar 23-an lesz open beta.
denevérember
Szevasztok! Decemberben lesz elérhetõ a játék mindenki számára? Mert felregisztráltam a beta-ra de ahogy nézem mindenképp adnom kell valamennyi pénzt hogy most játszani tudjak vele ( minimum 10 dollár) Valakinek van bõvebb infója? Elõre is köszi.

Üdv, D.

In space no one can hear you scream.

Egoraptor
Nyílt béta jövõ hónapban lesz, ami gyakorlatilag egyben
a megjelenés is mivel nem lesz több törlés. Pontos dátum
nincs még. Remélem hó eleje, minél kevesebbet kell addig
aludni annál jobb. :]

Üdv srácok! Esetleg van aki kölcsön adná a beta acc-ját? Azt nem lehet tudni, mikor lesz open beta amúgy?

Felmoshlak a padlóról..

Boszorkányt indítottam, eddig tetszik a dolog. :-) Van egyfajta hangulata. A karakterem neve BeckyApple (khm, könyvszereplõm nyomán XD).
Sziasztok! Na, én most jutottam be a bétába, csurog lefelé a játék. :-)
Hello!

Ha valakinek van egy beta accja és nem kell neki, megköszönném 😉
Pordycus
Hali!
Valaki aki megunta, kölcsönadná a béta acc-ját? Szeretnék öcsémmel játszani, de csak egy béta accom van...

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Regisztráltam az oldalon 09.03.-án, akkro kaptam egy visszajelzést róla. Rá egy hétre kaptam ezt az emailt:
Hi ...,

Welcome to the Path of Exile Beta!

We've been working on Path of Exile for five years now, and are incredibly excited (and a little nervous) to be finally sharing it with people, especially other fans of action RPGs....

Most akkor én ki vagyok sorsolva, játszhatok vele? Ha belépek azt írja a nevem alatt "BETA MEMBER"

Vagy, hogy néz ki egy beta meghívó?

Ha nagyon butaságot kérdezek, akkor bocsánat érte.

Annyiban hasonlít a Diablo 3-ra, hogy ez is Hack & Slash, másban ég és föld a 2 játék.

Jó játék érdekes csak eléggé hasonlit szvsz a Dio III ra de jó lett

Miért? Én 60. szinten jobban szívok, mert ha nem jön normális loot és nincs szerencséd az item csinálással, akkor bármilyen okosan osztod szét a pontjaidat, nagyon óvatosan kell haladnod mert szétütnek secperc alatt.
milk4
30as szintig kb élvezhetetlen a játék szerintem egy teljesen kezdõnek. Ezen kéne még változtatniuk.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Törölt felhasználó
Mit indítottál? Nekem csak a marauder meg a witch tetszett, a többivel konkrétan nem élveztem a játékmenetet. Plusz kellett egy kis idõ, mire beindult, hogy mennyire összetett a gearelõdés, meg a skillek. Nem rábeszélni akarlak, csak egy tanács, hogy próbálj ki mindent, mert nehogy azért ne játssz, mert "mellényúltál" 😊
Nem tetszik ='(

Get a life!

Miért hajnali 2tõl kezdõdik ? Áhhh de szar... nayglelkesen hazaesek a melóból h majd félóra múlva erre 2és fél...

Get a life!

Köszi, akkor még idegesítõbb, hogy tegnap Vaalnak már csak egy pici élete volt de elfelejtettem kaput lerakni és agyoncsapott, újrakezdeni meg már nem volt kedvem.Na majd nekiveselkedem megint.
Ha a 4. nehézséget is végigtoltad utána tudsz oda menni.
Megtaláltam az elsõ mapomat, de hogy lehet használni?Írja, hogy az ethernal laboratoryban de ilyenre én nem emlékszem pedig mercillesen játszok.
Igen.
Csak a hétvégére ?

Get a life!

A hétvégén Open Beta lesz megint. Csak szólok akinek még nincs kulcsa. 😊
sziasztok! én játszom már 1 ideje! de valahogy magyar hianyba a jatek! azt vettem észre 😊 most ennek oka lehet hogy mindenki csak a beta kulcsra vár? csak mert annak az esely ellég csekéj sajnos 😞 én is mar az elejen mikkor elkezdõdött inkabb vettem egy 10$ kulcsot! szal aki csak teheti vegye inkabb meg nem érdemes honapokat varni! aztan lehet akkor sem kapsz! nah de a lenyeg azert irtam ide! mert keresnék aktív embereket! lvl 70 80 szintûek elõnyben 😛 ha kisebb vagy sem gond! segítek! csak legyen már társaság! eddig összesen ingame ben 3 magyaral talalkoztam! ami vicces 😊 IGN: Repaxx szal akinek van kedve jatszani! vegyen fel jatekban! és jatszunk! tovabbi szép napot!
Sziasztok! Valakinek egy béta kulcs esetleg ? Ha árdekel bárkit is Dio3 Guest Pass...cserébe. Privátban plíz!

setlaj
bétaKULCSért segítek húzni a karid...PM ben a részletek...

Vannak nyitott partik azokba elvileg bármikor beszállhatsz ahogy lentebb írtam nekem nem jött be, persze 1-2 ismerõssel lehet, hogy jobb.Minden táborhelyen van egy tábla, ott elolvashatod hová lehet belépni épp vagy ue. a social panelon is meg van.Friendlist is van de guild nincs tudtommal.
Törölt felhasználó
Na, végül megvettem😊 Van valami guild-féleség, vagy hasonló, hogy lehessen többekkel együtt tolni? Esetleg friendlist? Még csak telepítem😊 Ha gondolja valaki, akkor majd tolhatjuk😊
Kissé átgondolva a dolgot azért az felmerült bennem, hogy a tp osztás az hogy mûködik ilyenkor?Mert a legnehezebb fokozaton így haladva irtó gyorsan lehetne fejlõdni, de gondolom nem kapjuk meg az össsz tp-t hanem elosztja valahogy a game.
Hú, kipróbáltam partyban.A mud flatson meg a a necro barlangon úgy átszaladtunk mint a szél.Valami iszonyat dara volt, ami részben tetszett.Viszont így túl könnyû, ezzel én 2 órát elszüttyögök sólóban.Meg hullott egy rakat( de tényleg rengeteg) magic tárgy ami a kutyának se kellett, a rareket meg aki kapta marta.Ennek így én nem sok értelmét látom.(vagy túl öreg vagyok)
Szívat engem ez a game.Ruthlessen leverem az act 2 bosst és az összes dropból EGYET tudtam volna használni mert mind iq-s volt.Kaptam egy barna tegezt is, jól néz ki a ládámban a karom meg a kétkezes kard mellett.<#rinya>
Törölt felhasználó
uhh köszi az infót😊 eredetileg úgy volt, hogy nincs rá keret, de csúszik egy-két dolog, szóval lehet mégis lesz😊
milk4
Jobban jársz ha veszel egy kulcsot, év vége felé tervezik csak az open bétát.

Törölt felhasználó
Sziasztok, bocsi a kunyerálásért, de ha valakinek lenne egy fölös kulcsa, örülnék neki😊 Elõre is köszi😊
milk4
Blood Magic kell neked(bal alsó sarok, nagyobb skill)

Igen, a legtöbb csak dropból jön és igen ritka, pl mana csökkentõ nekem se esett még pedig jól jönne, de van még sok ilyen. A jobb kövek, amugy is csak magasabb szinten esnek.
spybot919
Szerintem az sem mindegy hogy milyen kaszt vagy. Pl a mana csökkentõ gem zöld vagy piros nem emlékszem de pl ha witch vagy kékeket kapod inkább.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Ha már a manna szóba került: az normális, hogy rengeteg játékidõ alatt én még egy mannacsökkentõ gemmel sem találkoztam?
Grace, Wrath és Anger, ezek vannak rajt. Egyik se % alapú.
spybot919
Ha jól látom HATRED et is használ ami 30-40% os.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Megértettem így is, amúgy legutóbbi tanácsod óta sikerült az armort megduplázni, remélem a hp is összejön.<#nevetes1>
Ok, sry a sok postért, javitani nem tudok, nem mana kell a gearre hanem hp nah, már félrebeszélek. 😊
Mind2, sok hp-hoz kell a gearre is minél több mana, illetve sok % hp növelõ skill. Érdemes áldozni rá.
Igen amiket használ nem %-os aurák, csak siman 50-100 mana/hp-ba kerülnek, és mivel elég sok hp-ja van, elég kevésnek tünik. Illetve van kavics, ami csökkenti a mana költséget, elvileg ha jól tudom aurákra is müködik, igy aztán még kevesebbet fog levenni.
Élet növelésre valami tipp? 50-es duelisttel 1000 van ami elég kevésnek tûnik, a 8 %-al növelõkhöz el kellene költenem vagy 10 skill pontot a duplázáshoz, így mást már nem is nagyon tudok növelni.Bogarásztam a skilfát de csak ilyeneket találtam.Vagy marad a gear?
Szaruman
Ezek az aurák asszem nem %osan viszik le a hp-t, hanem normál értékkel.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

spybot919
Sziasztok itt az új Build of the week. Immár a nyolcadik adás. Nyugodtan lehet csemegézni belõle ,ha nem tudjátok mit építsetek. Ha valaki rájön hogy még csak 100-200hp-t vesz le a csávónál a 3aura akkor kérem irja meg mert én nálam ez százalékra megy ami mana csökkentõ support gemel is 36-40%.

A videó itt.

Köszi, örülök , hogy valaki válaszolt mert lassan 2 hete csak ezzel a játékkal játszok, viszont kicsit kezdek lelombozódni.Akkor elkezdem a hp-s skilleket felvenni szép lassan, illetve megpróbálok rare tárgyakat csinálni mert a loot az nulla( tudom írtam már, de ezen lehetne javítani mert biztos jó cuccokat lehet csinálni de idegesítõ, amikor esik 8-10 , más kasztnak való item és egy nekem való), bár azt a mercilles szinten akartam.
Ha meleeben harcolsz, akkor kevés, nekem 42-es rangerrel van most 3000 armorom 62%dmg red, 50+ resistek, 900 hp viszont ez hamarosan jócskén nõni fog, mert most tudok majd elkezdeni hp-ra pakolni, és 900 dps.
Melee karival szerintem kéne 2k hp legalább erre a szintre, de inkább több.