Egymást nyírhatja ki a Mission: Impossible 4 és a Sherlock Holmes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SH
Simán Holmes a nyerõ az adott helyzetben.
Cruise barátunk egy ideje nem "robbantott" bankot, és a népszerûsége is mélyrepülésben van a saját fénykorához és Downey jelenlegi kasszasikert kasszasikerre halmozó szériájához képest is.
A Knight and Day mondjuk egész tûrhetõ volt egy egyszeri popcorn mozinak és a M:I 3 sem volt rossz, de nagyon-nagyon távol van a Vasember 1-2 és a Sherlock Holmes sikereitõl.
Cruise barátunk egy ideje nem "robbantott" bankot, és a népszerûsége is mélyrepülésben van a saját fénykorához és Downey jelenlegi kasszasikert kasszasikerre halmozó szériájához képest is.
A Knight and Day mondjuk egész tûrhetõ volt egy egyszeri popcorn mozinak és a M:I 3 sem volt rossz, de nagyon-nagyon távol van a Vasember 1-2 és a Sherlock Holmes sikereitõl.
Semmiféle egymás kinyírása nem lesz, egyértelmû Sherlock 2. MI-t még itthon sem fogom megnézni....
sherlock
én múltkor néztem újra az MI3-at és meglepõen jó volt, sztem jobb mint az elsõ kettõ. Persze én is a SH2-õt nézném, ha muszáj választani.
Egyértelmûen Sherlock Homes.
BFP4F: Yossarian23
Most akkor mégis Cruise lesz benne?
Sherlock nem érdekel. Mission Impossible-ra voksolok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.