446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni

-----=====-----

Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)

A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!

UPDATE:

- Chat megjelenítése felül beállítás

- Design módosítás, thx to tomsolo
  • Robaj
    - üzenet hang bug javítva
    - dátum bug javítva

Dzsini: Opera?
    Nekem középső egérgombra csinálja ezt, de azt ff alatt is.

Próbáld ki a csoport tiltás funkciót :) Onnan látható, h. technikai akadály nincs, majd holnap a javaslatokat átbeszéljük, hogy merre fejlesszünk tovább.
  • Dzsini
    - ahányszor csak fel-lenyitom a chatet egy-egy új fül nyílik a böngészőben a háttérben, ugyanezzel a topiccal
  • Rage47
    hát ez nagyon jó (lesz)!:)
    Chrome v12 - müködik

amúgy most jöttem rá, mennyi gyökér van sg-n, hihetetlen milyen hsz-ek születtek itt...
  • Dzsini
    - ha beírok valakinek egy üzenetet majd lecsukom a chatjét, 1-2 másodpercen belül új üzenet jelzést kap a fül (bepirosodik), de gondolom csak a saját üzenetem megérkezése miatt.
  • CattiBrie
    tessék, tudat alatt mintha végigolvastam volna .)
  • Klemice
    bohóc úr mi ez az új design?
  • tommygear
    nem szóltam :)
  • Dzsini
    - új üzenet érkezésekor kapok egy új aktív fület
    - ha nyitva van egy chatablak, akkor ha beleír a másik, átkerül oda a billentyűfókusz
  • Robaj
    Beállítások -> Legyen nyitott...
    Cattibrie: 1. hsz / kiemelt szöveg: "A chat teljesen kikapcsolható lesz az adatlapon"
  • CattiBrie
    Most már megzöldült a bogyód. :))
  • St
    Cat 02, told el inkább innen a biciklit, ne trollkodj most itt, saját érdekedben, amíg szépen kérem ;)
  • N o N a m e
    nekem is :) cool. :)
  • CattiBrie
    Erre szerintem az volna a legjobb, ha mondjuk az adatlapon engedélyezni kéne. És csak annak jelenne meg egyáltalán a kis biz-basz ott alul, aki engedélyezte, aki meg nem szeretné az ne is lássa. (szerintem)
  • tommygear
    ja ez is hiba szerintem hogy állandóan felugrik minden lapfrissítésnél a partnerlista, nem marad miniatűr nézetben
  • Cat 02 #72
    Most nem azért, de előbb írtad le, hogy számodra sincs semmi haszna ennek a dolognak :D Amúgy azért mert, van más dolog, ami *szerintem* jobb lenne megvalosítani.

Amúgy bug / forever alone mod: írj valakire, csukd le, nyomj egy F5-öt és olyan mintha rád írtak volna \o/
  • Dzsini
    fejlécet elolvasni nehéz?
  • Robaj
    Most próbáld!
  • Dzsini
    megjelent a chat :)
  • [HUN]FaTaL
    Ugye ez nem lesz mindig aktív? Mert rettenet idegesítő lenne, ha mindig így felbukkanna mindenhol. :D (Nem kikapcsolni szeretném teljesen)
  • Büdös Bohóc
    te már csak tudod :)
  • Büdös Bohóc
    ha téged totál nem érdekel akkor meg egyáltalán mit szólsz ilyet hozzá? Azt megérteném, ha szeretnél itt csetelni és bassza a csőröd valamelyik fícsör vagy pár ötlet ebben az egészben, de ha nem érdekel akkor nem kell idejönni :)
  • Ironman2
    Ugyanezt irtam én is.igy nem sok értelme lesz.Hiába teszt, az sg nem fog engedni 2 csetet
  • Dzsini
    + végre tudom a userneved is (gondolom te vagy az is, aki ma reggel a humorosaranyost helyrerázta) :)
  • Büdös Bohóc
    bár a "szépsége" a csetnek sg-n pont az, hogy egy nagy szoba van és nem privátban megy az egész, mert akivel én privátban akarok csetelni az amúgy is ismerős facebookon meg msnen stb...
  • Cat 02 #62
    Végleges változat leírása alapján nem :D De ha ezt kirakják valahogy főoldalra akkor fasza lesz, de így nem sok értelme van szerintem vagy csak én vok eantiszoc és nem szoktam másokkal chatelni.
  • Büdös Bohóc
    nem fogod fel bmeg, hogy ez most itt egy bétateszt és ESETLEG majd lecserélik az egészet később? ...
  • Dzsini
    #57: Akkor ezért dobált ki :) (gondoltam, hogy ti próbálkoztok)

#58: flash legfrissebb, direkt engedélyeztem is. Opera alatt másnak működik, tehát ez sem lehet probléma.
  • Cat 02 #59
    Ennek most mi értelme ? Főoldlaon levőt csináljátok meg rendesen, ez nem közösség portál.

Amúgy fasza dolog :D Csak értelmét nem látom
  • Büdös Bohóc
    leginkább pár olyan dolog frissítését, mint a flash, vagy tudomisén. A jplayer, ami a hangokat játssza le mintha flasht is használhatna zenére.

mellékesen érdekes, hogy te valahogy eddig a szememben úgy néztél ki a mi kéne sg-nek topik alapján, mint aki itt fejleszt, legalábbis azt hittem, most meg úgy kérdezősködsz itt, mint aki nem tudna utánanézni a forrásában, hogy milyen érdekes dolgok is lehetnek még benne, amik miatt nem működik :)
  • Robaj
    Azért látod ezt, mert nem léptél még be chatre, és nincs meg a default csoportod.
    A vicces, hogy a teszt szerveren sem működik Veled a chat. :)
  • Dzsini
    Nem, nekünk nem jár :) (kipróbáltam másik felhasználómmal is, vele sem tölt be)
  • N o N a m e
    neked már megy? én azt hiszem megvárom az 1.0-t. Megvagyok én chat nélkül :)
  • Dzsini

:(
  • byzhouse
    csoport szerkesztésnél még a logót is mutatja. (Y)
  • Dzsini
    és Noname-nek mit ajánlasz? Neki FF Chrome és Opera alatt sem működik.
  • Andr0
    beteg, de egy próbát megér:D
  • Tsol
  • Tsol
    nemértem XD elnézést XD
  • Büdös Bohóc
  • tommygear