446
Működése: barátkeresővel vedd fel azt, akivel chatelni akarsz, ekkor egy privát üzenetet kap az illető, amiben engedélyezi, hogy felvedd. Ha ez megtörtént felkerül a listára és lehet chatelni
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-----=====-----
Figyelem! A chatba szándékosan sok bugot rejtettünk el, meg kell találni őket! :)
A chat egyelőre (a bétateszt idejére) csak a fórum oldalakon működik!
UPDATE:
- Chat megjelenítése felül beállítás
- Design módosítás, thx to tomsolo
-
Robaj #86 - üzenet hang bug javítva
- dátum bug javítva
Dzsini: Opera?
Nekem középső egérgombra csinálja ezt, de azt ff alatt is.
Próbáld ki a csoport tiltás funkciót :) Onnan látható, h. technikai akadály nincs, majd holnap a javaslatokat átbeszéljük, hogy merre fejlesszünk tovább. -
#85 - ahányszor csak fel-lenyitom a chatet egy-egy új fül nyílik a böngészőben a háttérben, ugyanezzel a topiccal -
#84 hát ez nagyon jó (lesz)!:)
Chrome v12 - müködik
amúgy most jöttem rá, mennyi gyökér van sg-n, hihetetlen milyen hsz-ek születtek itt... -
#83 - ha beírok valakinek egy üzenetet majd lecsukom a chatjét, 1-2 másodpercen belül új üzenet jelzést kap a fül (bepirosodik), de gondolom csak a saját üzenetem megérkezése miatt. -
#82 tessék, tudat alatt mintha végigolvastam volna .) -
#81 bohóc úr mi ez az új design? -
#80 nem szóltam :) -
#79 - új üzenet érkezésekor kapok egy új aktív fület
- ha nyitva van egy chatablak, akkor ha beleír a másik, átkerül oda a billentyűfókusz -
Robaj #78 Beállítások -> Legyen nyitott...
Cattibrie: 1. hsz / kiemelt szöveg: "A chat teljesen kikapcsolható lesz az adatlapon" -
#77 Most már megzöldült a bogyód. :)) -
#76 Cat 02, told el inkább innen a biciklit, ne trollkodj most itt, saját érdekedben, amíg szépen kérem ;) -
#75 nekem is :) cool. :) -
#74 Erre szerintem az volna a legjobb, ha mondjuk az adatlapon engedélyezni kéne. És csak annak jelenne meg egyáltalán a kis biz-basz ott alul, aki engedélyezte, aki meg nem szeretné az ne is lássa. (szerintem) -
#73 ja ez is hiba szerintem hogy állandóan felugrik minden lapfrissítésnél a partnerlista, nem marad miniatűr nézetben -
Cat 02 #72 Most nem azért, de előbb írtad le, hogy számodra sincs semmi haszna ennek a dolognak :D Amúgy azért mert, van más dolog, ami *szerintem* jobb lenne megvalosítani.
Amúgy bug / forever alone mod: írj valakire, csukd le, nyomj egy F5-öt és olyan mintha rád írtak volna \o/ -
#71 fejlécet elolvasni nehéz? -
Robaj #70 Most próbáld! -
#69 megjelent a chat :) -
#68 Ugye ez nem lesz mindig aktív? Mert rettenet idegesítő lenne, ha mindig így felbukkanna mindenhol. :D (Nem kikapcsolni szeretném teljesen) -
#67 te már csak tudod :) -
#66 ha téged totál nem érdekel akkor meg egyáltalán mit szólsz ilyet hozzá? Azt megérteném, ha szeretnél itt csetelni és bassza a csőröd valamelyik fícsör vagy pár ötlet ebben az egészben, de ha nem érdekel akkor nem kell idejönni :) -
Ironman2 #65 Ugyanezt irtam én is.igy nem sok értelme lesz.Hiába teszt, az sg nem fog engedni 2 csetet -
#64 + végre tudom a userneved is (gondolom te vagy az is, aki ma reggel a humorosaranyost helyrerázta) :) -
#63 bár a "szépsége" a csetnek sg-n pont az, hogy egy nagy szoba van és nem privátban megy az egész, mert akivel én privátban akarok csetelni az amúgy is ismerős facebookon meg msnen stb... -
Cat 02 #62 Végleges változat leírása alapján nem :D De ha ezt kirakják valahogy főoldalra akkor fasza lesz, de így nem sok értelme van szerintem vagy csak én vok eantiszoc és nem szoktam másokkal chatelni. -
#61 nem fogod fel bmeg, hogy ez most itt egy bétateszt és ESETLEG majd lecserélik az egészet később? ... -
#60 #57: Akkor ezért dobált ki :) (gondoltam, hogy ti próbálkoztok)
#58: flash legfrissebb, direkt engedélyeztem is. Opera alatt másnak működik, tehát ez sem lehet probléma. -
Cat 02 #59 Ennek most mi értelme ? Főoldlaon levőt csináljátok meg rendesen, ez nem közösség portál.
Amúgy fasza dolog :D Csak értelmét nem látom -
#58 leginkább pár olyan dolog frissítését, mint a flash, vagy tudomisén. A jplayer, ami a hangokat játssza le mintha flasht is használhatna zenére.
mellékesen érdekes, hogy te valahogy eddig a szememben úgy néztél ki a mi kéne sg-nek topik alapján, mint aki itt fejleszt, legalábbis azt hittem, most meg úgy kérdezősködsz itt, mint aki nem tudna utánanézni a forrásában, hogy milyen érdekes dolgok is lehetnek még benne, amik miatt nem működik :) -
Robaj #57 Azért látod ezt, mert nem léptél még be chatre, és nincs meg a default csoportod.
A vicces, hogy a teszt szerveren sem működik Veled a chat. :) -
#56 Nem, nekünk nem jár :) (kipróbáltam másik felhasználómmal is, vele sem tölt be) -
#55 neked már megy? én azt hiszem megvárom az 1.0-t. Megvagyok én chat nélkül :) -
:( -
#53 csoport szerkesztésnél még a logót is mutatja. (Y) -
#52 és Noname-nek mit ajánlasz? Neki FF Chrome és Opera alatt sem működik. -
#51 beteg, de egy próbát megér:D -
Tsol #50 -
Tsol #49 nemértem XD elnézést XD -
#48 -