A YouTube lebénítja az internetet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A négyes FF óta nekem bugos. Forog a színes ikon, rákattintok, kijelölöm melyik állomány kell, download; feljön a download ablak, és egy fél másodperc múlva be is záródik. A letöltés el sem indul.
Sokat szívtam vele, mert korábban tökéletesen mûködött. Most is fenn van, de vagy tölt, vagy nem. Ahogy éppen eszébe jut. Azért is raktam fel a másik kieget.
Sokat szívtam vele, mert korábban tökéletesen mûködött. Most is fenn van, de vagy tölt, vagy nem. Ahogy éppen eszébe jut. Azért is raktam fel a másik kieget.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
hogyne toltene, minden flash videot le lehet tolteni vele.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Internet Download Manager letöltéskezelõt használom és tökéletesen letölthetõ minden videó akármelyik oldalról 😊
A FF downloadhelper sok esetben semmit nem tölt le. Ezért feltettem mellé az Easy YouTube video downloadert is, biztos, ami biztos.
Nálam a cache mindig üres!
Nálam a cache mindig üres!
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Firefox -> Downloadhelper nevû plugin segítségével bármely oldalról könnyedén le tudom tölteni a .flv videókat, még át sem kell konvertálnom, Kmplayer gond nélkül lejátsza 😊
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Igen, ez elég rossz szokás szerintem, hogy streamrõl hallgatnak zenét... akkor már letöltöm az albumot és megvan, egyszer kellett net hozzá és többet nem fogja zavarni a sebességem... a lényeg, hogy meglegyen ami kell és nem az, hogy bármikor a Netrõl érhessem el... de tudom, hogy ezzel szemben mennek a trendek.
Ami megjelenik a monitorodon azt a megfelelõ programmal könnyen le is töltöd a gépedre! Nem a youtube downloader-re gondolok az gagyi, van olyan régebbi program ami nem válogat melyik oldalról tölt és 100%ában letölti az flv.-t és azt bármilyen formátumra konvertálod pár perc alatt, és meg is van a video!
Az angol varosi konyvtarakban az emberek 70%-a Youtube videokat nez, a masik 30% pedig Facebookozik. Ezert kell a net a konyvtarban..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az is gáz, hogy sokan zenehallgatásra is youtube-ot használnak, olyankor tök fölöslegesen streamelõdik a képfolyam (pl. cégnél 10 ember napi 8 órában)
Szinte minden videot amit többször nézek meg youtubeon azt le is töltöm youtube downladerrel és a gépemrõl nézem mert hiába a cache minden egyes alkalommal ugyanolyan lassan újra letölti. Azt gondolnám, hogy ha ott van a cacheben akkor onnan használja. Ilyen lassú betöltésnél kizárt 😄
Ráadásul a videok minõsége is egyre nõ. Pár éve jónak számító ma már pixelesnek látszik. 2015-re ki tudja nem-e 1080p lesz az alap a legtöbb videonál.
Csak gyõzzék a szolgáltatók a kábelt cserélni. Nálunk már a technikai korlátot elérték. 15 megás netre cserélték a 2 megásunkat, majd az folyamatosan lekapcsolt és gyenge volt. Vissza állították 5 megásra arra hivatkozva, hogy a jelenlegi helyzet szerint ezt a terhelést nem tudják itt tartani. Optikai kábel hiány van vagy mi. :/ Vidékre még nem ért el az ilyesmi és használják ami van spórolás végett.
Ráadásul a videok minõsége is egyre nõ. Pár éve jónak számító ma már pixelesnek látszik. 2015-re ki tudja nem-e 1080p lesz az alap a legtöbb videonál.
Csak gyõzzék a szolgáltatók a kábelt cserélni. Nálunk már a technikai korlátot elérték. 15 megás netre cserélték a 2 megásunkat, majd az folyamatosan lekapcsolt és gyenge volt. Vissza állították 5 megásra arra hivatkozva, hogy a jelenlegi helyzet szerint ezt a terhelést nem tudják itt tartani. Optikai kábel hiány van vagy mi. :/ Vidékre még nem ért el az ilyesmi és használják ami van spórolás végett.
Kivéve ahol nem. Egyes videó oldalaknál már ez sincs, hogy ne tud letölteni a cucot ilyen trükkel sem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
oszt még a p2p-re mondták hogy lassítja a netet.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Ne lehessen felhasználni... ? Szerinted hány nap kell hozzá, hogy megoldják, hogy mégis le tudják tölteni. Már ma is több ezer program van, amivel leszedhetsz bármit, ha akarsz.
És minden alkalommal ugyan olyan sebességgel?
Hát nekem elég nagy a cache könyvtáram mégis minden egyes alkalommal letölti a videókat, pedig nincs letiltva a cachelés és törölni se szoktam.
Ezt úgy hívják, hogy böngészõcache 😄 Minden youtubeon megnézett fájlt megtalálsz a gépeden, csak nézd meg a böngészõd cache könyvtárát. A neve nyilván nem ugyanaz, mint a weblapon, de ha méret szerint rendezed a könyvtárat akkor az elején lesznek a nagyméretû fájlok, azok a videók. Simán átnevezheted, kimentheted akárhova. (Lehet hogy nincs kiterjesztése se, attól még próbáld meg megnyitni media playerrel.)
Nyilván a böngészõ is innen nyitja meg, ha tudja.
Nyilván a böngészõ is innen nyitja meg, ha tudja.
Kéne valami olyasmi megoldást, hogy azokat a videókat amiket a felhasználó sokszor néz meg, azokat nem csak letölti, hanem el is tárolja a felhasználó számítógépe, de valami youtube specifikus formátumba, hogy ne lehessen felhasználni. Amikor aztán legközelebb megnyitja azt a videót a youtubeon, akkor a géprõl játssza már le.
"Az amerikai vállalat titokban tárgyalásokat folytat a vezetékes internethálózatok üzemeltetõivel és tulajdonosaival,..."
Titokban? Komolyan?... rosszul titkolják... lol
Titokban? Komolyan?... rosszul titkolják... lol