8
  • CaptainRumi
    "...Farkasember című film folytatása, illetve rebootja"

Na most döntsd már el akkor melyik...vagy esetleg mind a kettő? Nem! Reboot lesz és nem Farkasember 2
  • davidka003
    Jó volt, 8/10.
  • Axlkenobi
    Szerintem baromi jó volt a Farkasember. Régi vágású, gótikus hangulatú horror, semmi trendi szar, csak a trükkök voltak modernebbek.
  • Garou
    Akkor a Hobbitot se nezd majd meg, mert ott is volt mar minden, rendezovaltas, helyszinek miatti balhe, stb.
  • kalapos01
    Persze, mert nyilván azért halasztanak évekkel egy filmet, mert annyira jó lett. Nem is értem, hogy min vitatkozol. A Farkasember rossz lett, ez tény.
  • Zombee
    Te bajod. Egy film nem ettől lesz jó vagy rossz.
  • kalapos01
    Engem speciel rohadtul nem érdekel az a film, aminek 2 évig nyomják a reklámjait és nem mutatják be.
  • Zombee
    Baromság. Hülyeség azt állítani valamiről, hogy azért hasalt el a jegypénztáraknál, mert csak 2 évvel a forgatás befejezése után került moziba. Amúgy 2008 őszére volt eredetileg tervezve a bemutató, és semmi köze a bukáshoz. Egyébként tipikus sikeres horrorfilmes bevételek, csak épp nem 30M $-ból forgatták, hanem 150-ből. A közönséget nem hozta lázba, hogy ez egy 1941-es film remake-je (ami regényadaptáció), és egy farkasember tépkedi szét a statisztákat. Még akkor se, ha maga a történet nem erre van kihegyezve, hanem a szerelemre.