9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5868 "igazi" a kulcsszó ;) -
Negritis #5867 azért mégse egy COD/BF szintről beszélünk :D -
Pio #5866 Ha hinni lehet a pletykáknak nem fog jönni.
Állítólag a Sony ki akarta venni a szelet a Nintendo vitorlájából a japán piacon, ezért kötött egy elég fura dealt a capcommal nyilván rengeteg pénzért.
Eszerint a következő Monster Hunter játékról az a megállapodás született, hogy ugyan nem platform exkluzív a Sonynál, bármire kiadhatja a Capcom, de nem jöhet ki Nintendo eszközre.
Ezen felül még az volt a Sony elvárása, hogy open world legyen és nyugatiasítsák a játékmenetet.
Nyilván ez annyira abszurd és szokatlan dolognak hangzik, hogy csak legyintenénk rá, hogy egy hülye pletyka. Viszont ez a pletyka 2016-ból származik és most úgy fest, hogy pont ezt jelentették be.
Egyébként a pletyka része még az is, hogy ez nem a mainline Monster Hunter folytatás lesz (amire azért a neve utal is) és a mainline folytatás is készül Nintendo handheldre (ezt határozottan tagadta tegnap a Capcom).
Itt az eredeti szivárgás.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.14. 08:34:28 -
SlickAdam #5865 Mario & Luigi Superstar Saga Remake is 3DS-re... fakmí -
SlickAdam #5864 igazi gemer lehetsz, ha nem tudod, mi az a Metroid.:D
legalabb YT-ba ird mar be hogy "Metroid Prime walkthrough" vagy valami... -
Ulthane #5863 Megjósolták, hogy csak idő kérdése, és lesz Switch-csed. -
Ulthane #5862 A Metroid is valami bugyuta Nintendo-játék, vagy hasonló, mint a Zeldácska? Mert úgy hallottam, tegnap a fél világnak magömlése volt.. -
Negritis #5861 remélem a wolrd jön switchre is azért jön végül valamelyik
de én PCre veszem meg valszeg -
Pio #5860 A Switch tulaj Monster Hunter fanok nem fognak örülni, a Monster Hunter XX nem fog kapni nyugati release-t és ez alapján valószínűleg angol lokalizációt se, mert a Capcom azt mondja, hogy a nyugati piacra az újonnan bejelentett (minden nem Nintendo platformra érkező) Worldöt szánják. -
Pio #5859 Nagyon sokat hangsúlyozta, hogy még sokat fog javulni a grafika/hud, ami azért esélyes is, hisz még hátra van pár hónap fejlesztési idő.
Én örülnék, ha jó lenne, mert a zene, ami alatta szól eladta nekem a játékot, de nyilván ténylegesen megvenni nem fogom, ha amúgy vacak. :D -
Negritis #5858 a design nekem tetszik, hozza a Wii-s játék világát ami nekem jobban bejött
a Hud tényleg fura remélem ez még tisztul -
#5857 vehetnétek már switchet, mert annyi jóság van, hogy tényleg le fogtok maradni :P -
#5856 -
#5855 Hud elég béna, meg nagy, illetve karakter design nem tetszik :(
-
#5854 áh ez... mario 64 meg galaxy keveréke -
#5853 -
Pio #5852 Theme song only:
-
#5851 Nincs említésre méltó játék a Zeldán kívül, nem jön semmi.
-
#5850 Xenoban brutálisak ezek a gigantikus terek. Van még mit csiszolni rajta, de elgondolkodtam ezen is, pedig jrpg-t régóta nem játszom. -
Pio #5849 15 játék/DLC került megemlítésre a videóban, ebből 11 jön idén.
Kis túlzással a többi konferencián együtt nem szerepelt 11 idén megjelenő játék.
Abból a szempontból, hogy ki hozta a legtöbb "itt van, fasza lesz, nemsokára tolhatjátok" címet egyértelmű a Nintendo fölény. -
#5848 Olyan soká jön? :(
-
#5847 Jobban járnál korábban, mert sok mindent kell majd pótolni :P -
#5846 Na ha ez kigyön, megyek a bótba gépért :DD -
#5845 -
#5844 Ez nagyon szép volt.
Mario 3D is az így ránézésre nem lesz 1080P, vagy AA hiánycikk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.13. 20:15:38 -
#5843 legszebb switches játék
-
Negritis #5842 most megy mario rabids gameplay, ez epic :D -
Negritis #5841 a xenoblade 2 és a core pokemon rpg vitte a sót nálam
de megértem ha valaki többet várt nézve a többi "nagy" bejelentést
egyébként még a Devolver volt akit említenék :D
az EA, PC Gaming show gyenge volt
MS bullshitelte a timed exclusive címeket
ubi - sony jó volt -
#5840 Én gondolom csak úgy, hogy a Ninty vitte a show-t úgy, hogy konferenciát se tartottak? :D Állat bejelentések, ömlik a gameplay, semmi bullshit. -
Negritis #5839 amiibo printing money
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.13. 19:54:45 -
#5838 My wallet is dead... -
#5837 Super Mario Odyssey Multiplayer Is Coming, According To Nintendo -
Pio #5836 -
Negritis #5835 a dynasty warriors szeretem, de kicsit sok a "reskin" már belőle
így hálisten ezt tudom skippelni legalább -
#5834 prequel -
SlickAdam #5833 azé Warriors... mint a Hyrule Warriors. meg a Dragon Quest Heroes is ez...
reszemröl totalis ignoralas. -
Pio #5832 Ez most melyik "lesz"-re vonatkozott? :D -
Negritis #5831 nekem ami kevésbé tetszik az az hogy a Fire Emblem Warrios az dynasty warriors vonalat követi -
#5830 az lesz -
Pio #5829 Egyébként nem tudom jól gondolom-e, de a videó alapján a második Zelda DLC valami prequel-féleség lesz. Borzasztóan várós ez alapján.
Aztán remélem nem az lesz, hogy teljesen félreértettem a dolgot.