Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahh, aludtam rá egyet. Ezzel a "kontrollerrel" vagy mi a szösz még barátkoznom kell, nagyon nem áll kézre, de nem fogok 25-ért venni hozzá normál kontrollert. Ami kiidegel, hogy a japánoknak az igen a nem, a nem az igen. Állandoan, amikor igent kell nyomni, mindig a visszalépés gombot nyomom, és fordítva. Vaddafakk?

Jó volt az ágyból tolni a játékot a "tableten" - ennek mi a rendes neve amúgy?

Kicsit az idegesít a játékban, hogy állandóan csönd van Szinkronra ugye már nem futotta nekik a büdzséből, mindenki csak tátog, mint a sülthal, de még zene sem szól Csak bolyongok a vadonban, és néha a madarak csicsognak.

A második shrine-t csinálom, mindent lehet erre a játékra mondani, csak azt nem, hogy nem kreatív. 😊 Még totál fura a kezelése, meg ha rámrontana valami nagyobb ellenfél, tuti meghalnék, szóval még barátkozom. De a fáról minden almát leszedek. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kiraly, koszi!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem kell, pont onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Ha nagyon ki akarod kapcsolni akkor asszem hosszan nyomva kell tartani és az előugró menün lehet, de totál semmi értelme, ilyen sleep módban napokig bírja.
Hehe, masodik shrine. Amig eljutottam, megfagytam parszor. Kezikonzol modban kurva jo ez a szviccs. Fekve, agyban toltam, baromi jo.

Csak azt nem tudom, hogy a viharban kell rendesen kikapcsolni a konzolt. En fogtam, es a tableten levo fokapcsolot megnzomtam, egybol elsotetult minden. A jatekot kulon nem kell leallitani?

n000rbi
Szerintem csak a tesója vett (ezt emlegette is a ps4 topikban tegnap)
Azért szép a műsor, kíváncsi vagyok az első szarozás meglesz-e még ma 😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Most vagyok az elso shrine-ban. Szinkronra nem koltottek sokat a japok.<#conf>

mókus ---> komolytalan <#banplz>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hat ez a jatek kurva cuki. Mokus rohangal a fa alatt. Beszarok. 😊

Bandicoot
És az jó lesz nekünk? <#idiota>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

külföldön meg release ota nincsennem, amerigoban is satrakban alszanak a zuccán.
emmeg meg se erdemli, mert papirkutya, hangember & puhapöcs, de siman kap egyet a pénteki diszkó helyett.
közben afrikaban meg meghalt par ezer gyermek.

kurva egy vilag.😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd irj róla, hogy mennyire kiddie! 😊

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.21. 20:24:14

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Papirkutya, hangember, puhapocs vagyok. Vettem egy Switch-et. Most indul a Zelda. <#nemtudom>

TDC Geronimo
Super Bomberman R patched to 1.3: 60fps, story mode camera changes, lag improved, etc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tigeroo
Hagyjuk már... eleve mi az hogy "komoly", ez mindenkinek mást jelent.

A Battlefield 1 milyen szempontból komolyabb, mint egy BotW?

Eleve hülyeség összehasonlítani a kettőt. Akkor ő ne vegyen switchet és ennyi.
Bandicoot
És benne az andromeda a téma egy része amihez köze sincs...<#banplz>

Bandicoot
De abszolút semmit nem tapasztaltam abból amit írtál.
A nem betöldő mosottpaca arccal nem volt dolgom csak távoli tárgyak ritka popupjával.
A framerate pedig tényleg egyszer ha rossz volt, pedig háklis vagyok rá.
Pro-n nyomom 4k tévén 1 hete felpatchelve. Annyi hogy a rohadt szemcseeffekt ki van kapcsolva. De semmi ilyen gond nem volt eddig a játékkal holott a dzsungelszerű bolygót és elötte Eos-t kivégeztem.

Nekem kábé úgy fest, hogy itt a "komoly" játékot a 18+-os játékokra értjük, amiben vannak csöcsök és/vagy belek űber grafikával.
A helyzet az, hogy számomra a játékmenet tesz komollyá egy játékot.

Ettől még persze az egy nagyon szubjektív téma, hogy mit nevezünk komolynak, mit nevezünk jó játéknak, szóval ebben igazságot tenni képtelenség.

Talán a legcélszerűbb azt nézni, hogy a szakmai kritika hogyan értékeli a játékokat, ha mindenképp relációt akarunk tenni. Ott viszont az aggregátor szerint az idei top3-ból eddig 2 switches játék.

Nyilván aki űber grafikára vágyik desktop viszonylatban annak nem a switch való, de irreális is volt mást várni egy alapvetően handheld géptől.
Totti5
Zeldában elviselem a 20 frémet, mert a városban nem kell lőni. Illetve a Zelda irányítása pontos, reszponzív és kiválóak az interakciók. Mass Effect esetlen, lassú, és vannak gondok az interakciókkal ( olyan mint az 1-2-3 ), s erre még rájön hogy a frém is belassít. Ott vége, rossz érzés játszani.

amikor a Nintendo topik jobban pörög, mint a komoly gépé (söt, a nepszerük között van)...

😄

Totti5
Botrány a popin, amit előző genen hagytunk, de most újra itt van. Átvezető BIGTVn Ryder arca egy mosott paca és másodpercek mire rátöltődik a textúra. Ez botrány és zavaró, nem az a pár animáció, ami fel van fújva. Meg a 25 frém a legerősebb konzolon.

De kinek mi a prioritás...

Bandicoot
Megvettem én is a dromedárt 1 hete,bepeccselt. A popup ritkán megvan, framerate ingadozás egyszer volt eddig (2. Bolygóval végeztem). A Zeldában jobban bezuhant néha a framerate mint amit a dromedárban eddig láttam.
A bugok sem aggasztóak már.

számomra nem attól komoly egy játék hogy realisztikus a grafikája
a BF1-hez képest egy Inside klasszissal komolyabb játék

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bandicoot
4k tv-n tolom a Zeldát a dokkolóból. Jól skáláz. Semmivel sem rondább mint a pc-s cemu-720p-ről 4k addonolt (az is csak skála ráadásul 720p-ről) wiiu változat sőt...

Én is ettől félek. 😞

ugy hallottam a jobb 4K-s tévék maguk is tudnak felskalazni. lehet összejönne a "4K" Zelda is no.

vánderful

n000rbi
+1

Értsd ahogy érteni kell. Nem azt mondtam, hogy natív 4K-ban játszom.

"Ettől függetlenül birizgálja az agyam a switch."

<#fejvakaras> miert is? szegényeknek is lehet ám adni pénzt, ha tul sok van.😊

tehat az 1080p-s jatekkal tolod FELSKALAZVA 4K-ra. nemmindegy.😊

TDC Geronimo
Akkor teljesen egyértelmű, hogy neked nem kell switch

MEA karakteranimáció botrány. Az tény, meg szaggat időnként, meg popupol...Na ja, de látványvilágra, az armor, a fegyverek stb. hááát, az odaver zeldácskának, az tuti.

Komoly játék, komoly játék. Nekem Mario bugyutácska játék, minden formájában, meg recsit és klenk is, meg a hasonlók. Lehet, hogy szórakoztató, de nem komoly. Komoly játék a Bloodborne, meg a DaS-sorozat, meg a Battlefield 1 és a Dishonored (ami egyébként nem tetszik egyáltalán).

Na, ilyenek nem jönnek szviccsre, tudom, jön a Skyrim, no de bakker, ha már választhatok, azt megint inkább PS4-en tolom, nem 720p-ben szviccsen, érted?!

Ettől függetlenül birizgálja az agyam a switch. A Wii meg a U totál hidegen hagyott.

A 4K tévémen Pro-val.

TDC Geronimo
zelda sokkal jobban néz ki számomra, mint az andromeda.

A most megjelenő MK8ról meg már ne is beszéljünk

"Komoly játék meg nem Switch-re jön"

Ez a kijelentés meg vicces. 2 hónap alatt 2 ex jött, 94 és 98as metával. Biztos ratyadékok meg kiddy játékok, de ezekből legalább nem ömlik a fos.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.21. 12:28:34

van akinek a márveldíszí filmek a filmek.
ugyhogy erre felesleges is több szót vesztegetni. neki a rednekk, trendi játékok a komoly játékok. cukormázas hígfos.

Totti5
"Komoly játék meg nem Switch-re jön"

Erősen tévedés van még mindig arról hogy mi a "komoly" játék.

Totti5
PS4en lowfrémmel folyamatos átvezető textúra popinnel? Annyira akarom játszani, annyira szeretném élvezni, de nem tudom. Porosodok, mert gyenge a teknó PS4 Prón. Csak javítják egyszer.

tigeroo
zelda = art
me:a = jelenleg egy bughalmaz

mintha egy almát hasonlítanál össze dekorációs mű almával
én szeretem az andromeda-t, de a zelda szebb nála
a tájak terén szép az andromeda, de az arcok és hasonlók még most is gáz

a zelda egybe van művészileg, és egyéni stílusa szép és jól működik

nem mondom hogy mindenkinek tetszik, de az hogy ratyadék és utána az ME:A val példálózni
minimum problémás

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hol tolod 4K-ban az Andromedat?

Ez azért nem egészen így van. Rosszabb ember nem lesz, az biztos, de egyáltalán nem biztos, hogy gazdaságilag racionális döntést hoz. Jelen pillanatban számomra a legmegfelelőbb konzol a PS4, minden tekintetben. A One porosodik, minimál üzemórával, és tudom, hogy semmire nem fogom használni. A Switch-csen legalább ezt a Zeldát megnézném, de lehet, hogy 10 perc után sikítófrászt kapnék a bugyutaságától meg a ratyadék grafikától (jelenleg 4K-ban tolom az Andromédát), És ez a 10 perc kísérlet keürlne 120 ezerbe.

Tök tudja, nem tudom, na. Lehet, tök jó dolog, csak még nem tudok róla. De nem akarok mariokartozni, mert annak idején pl. a Sonicot imádtam, most 10 percet bírnék ki vele. Komoly játék meg nem Switch-re jön, hanem PS4-re meg One-ra.

Hát ez a dilemma.

Nem köll, ez a baj. Csak kipróbálnám.

Totti5
Semmivel lesz leszel rosszabb ember ha Nintendo, ha Sony, ha MS, ha "PC" -t birtokolsz. Fekália mindenhol ott van ha akarod, ha nem, max megideologizálja a júzer hogy Őt a Sony vagy MS jobban szereti mint a Nintendo. Nem. Ugyan azt látja mindenkinem. DOLLÁR jeleket. Ugyan olyan profit orientált, haszon hajhász, végletekig olcsóan előállított és a munkásokat kihasználó multi ada oda neked a termékét a végén mint bárki más a világon. Senki nem lesz keresztes lovag, ha csak ezt vagy ha csak azt vesz, vagy nem vesz és ezt még hangoztatja is.

Ugyan úgy hülyére veszi az Nvidia a 1080 TIvel az embereket is, hisz ki nem örülne, hogy hordában mennek venni 260ért VGAt az 1080 után is.

Ilyen a világ, ilyen volt mindig és ilyen is lesz.

Aki nem akar szórakozni az nem veszi meg, itt csak egy ember bukik rajta, az pedig Te vagy.

utalom ezt az ovatosan ravezetös bullshit-et. köll? köll. vegyed.
megkaptad a topik engedelyet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.21. 08:24:15

Tegnap óta beférkőzött az agyamba ez a Switch. Nem, nem, idáig nem süllyedhetek, hogy Nintendo-konzolt vegyek, bár teszem hozzá, videojátékos pályafutásom a NES-sel indult, amikor a gimiből lógtunk a haverommal, és egész nap kergettük Mariot meg Princess Toadstool-t. 😊

Ne már, komolyan, jobb lesz ezt elfelejtenem. 😊

Japán eladások a PS4-el összevetve:

Úgy fest a Mr Shifty kiadója a múltkori "vedd meg inkább steamen" szöveg után megemberelte magát, jön a performance patch. Úgy néz ki jók lehetnek a switches eladások, ha így elengedték a fölényes stílust:

Megjöttek a Mario Kart review-k, úgy néz ki itt a második mestermű, persze a Wii U tulajok ezen nem lepődnek meg:

n000rbi
Közben streamet is nézek, ahová kommentelek, szóval kicsit elkavarodtam 😄

nagyon szepen köszönöm, hogy konkretizaltad 😊

n000rbi
Mármint értelme.