9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Év végén account system, jövőre meg bemutatják új gépet
Nintendo and DeNA also plan to develop an online membership service that is accessible from smart devices, PC and Nintendo systems, such as the Nintendo 3DS portable system and the Wii U home console. The membership service, which is targeted to launch in the fall of 2015, will be built on DeNA's extensive experience and capabilities in online membership services.
New Nintendo Console Codenamed "NX" #1
A "dedicated game system" utilizing a "brand-new concept." Iwata hopes to talk more about it next year.
Announced to make it clear that even though the DeNA announcement is a big change of policy for Nintendo, they are still in the business of making dedicated game devices. -
Na végre tudok Wii gémeket is játszani, meg WiiU gémeket ahova nem kell az érintőképernyő pl 3D World.
Csak a DC CC van meg egyelőre "Wii-re".
TVn távolságból teljesen jó. Szép a játék, lényegében ugyan az mint a WiiU-s verzió, csak alacsonyabb felbontáson megy. Nagyon tetszik ez is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.07. 15:21:53 -
Ott láttam meg először, rá is repültem vagy 3 hete. Aztán nem:(
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.05. 17:35:36 -
SlickAdam #1060 miert zavvi? Mo-n is vannak mindig, ugyanolyan aron. ha meg nem tervezed kibontani, akkor egyenesen tilos kulfoldrol rendelned, mert valszeg "cafatokban" erkezne. -
Zavvi most tolta emailban hogy a Toad amibo figurám elrendelését törölték :((((((((((((((((((( -
SlickAdam #1058 maxolhatod tobb nekifutasra is, no problem.:) -
Na végre megjött!
Első pálya, ami a Toad-ban is volt teljesen más mechanikával letolni hatalmas elmény.
BigToad ha beindul!
Zseniális a cucc. Egyetlen bajom van ezzel is, hogy szépen maxolom a pályát, élvezem az egészet, vigyor az arcomon, tapasztalom az új képességeket mechanikai elemeket, erre egyszercsak figyelmeztet hogy van még 1 percem :((( nem lehet kikapcsolni az időt? aztán a rohanás, kapkodás hogy a végére érjek... jajj de nem jó ez. Donkey, Toad tök jó h nem időre megy. -
SlickAdam #1056 EU-s Club Nintendo-ba felkerult a Zelda Link Between Worlds 2 lemezes OST 3000 csillagert (vegre valami! raadasul kircsi).
elö a kaparos sorsjegyeket! :D -
S a PR-osok szadista állatok. Berakták a bónusz pályák közé a 3D Wörld-ös jellegű mappokat, amiken igazából csak végig kell sétálni, de annyira hangulatosak és jók, hogy nincs ember a földön aki ezek után ne akarna 3D-zni ( ha még nem tette ). -
Toad nem volt nehéz, de azért haltam pár pályán és kellett filózni hogy a térben most hogy is van és hogy jutok el oda. Nagyon jó puzzlék vannak benne, ami tényleg a kicsiktől a nagyokig SZÓRAKOZTATÓ + ha rámennék az extra feladatokra is akkor máris megugrana a nehézség.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.02. 12:20:23 -

Nekem még van néhány az extra feladatokból hátra. 3D Worldben százszor ennyi tartalom és kihívás van ;) -
Az. Jól kezd és fokozatosan csak javul. Az igazi kihívás meg a "vége " után jön csak a sok bonusz világgal. -
Megrendelve. Mindegy mennyi volt, érzem hogy epik lesz. -
Akkor mindegy:)
Kapitány Toad Bónusz könyv is befejezve. Kell egy 3D World most azonnal! -
SlickAdam #1049 nekem van vagy 30+ kodom.:D nem is tudom mennyit kapsz egy jatekert, tan nehany szaz csillagot. de amugy a gepet is lehet regizni, az 1000 csillag.
Mo-ra nem valoszinu, hogy elkuldenek a cuccokat, szoval vagy ismerösön keresztül intezhetned, vagy elajandekozhatod a kodokat olyannak, aki igenybe is tudja venni. de hogy van-e meg ertelme az egesznek, nem tudom. elvileg frissitgetniuk kene meg a kinalatot szeptemberig, de pl a nemet club-ban mar nincs lofasz se.
eddig en 2 OST cd-t rendeltem, remenykedtem meg egy DKC TF OST-ben, de abbol mar nem lesz semmi sajna. pedig mi epik...
szerk.: na feltettek egy Mario sapit 4000!!! csillagert. LOL
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.02.18. 21:24:54 -
Aha. S nekem most van 5 dobozos játékom, 5 érintetlen kóddal. Érdemes csinálni vele valamit, ad valamit? vagy ehhez évek kellettek volna?:) -
SlickAdam #1047 szeptembertöl -
Nem úgy volt h a Klub Nintendo-nak vége? mert nagy erőkkel hírdetik jatekaimon, PHn a gémeket most is úgy hogy "kóddal". -
SlickAdam #1045 -
mit tartalmazott a speckó?
-
SlickAdam #1043 csak a szokasos Nintendo anyagi csöd...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Karakter generálás
Eznagyotfogütni.
-
SlickAdam #1041 ja befutottak errefele is, enyem mar uton van.
söt valszeg last minute kaptak meg jopar peldanyt, mert eddig egyik verzio se volt mar rendelhetö Amazon-tol a tengernyi pre-order miatt, viszont most ujra vannak. -
van már kszbe raktáron new 3ds sima is meg xl is -
SlickAdam #1039
-
SlickAdam #1038 -
Xenoblade Chronicles X Takes Around 300 Hours To Complete And Will Track Your Playtime Beyond 100 Hours -
SlickAdam #1036 ne felejtsetek el behuzni a Metroid Trilogy-t akcios aron, 05.02.-ig! en elfeledkeztem a Super Mario Galaxy 2-rol... :(
ma szereztem 64 gigas USB stick-et, mar csurognak ra a megabajtok, remelem mukodni fog rendesen! -
SlickAdam #1035 az is durvis, hogy Smash 3DS+WiiU egyutt kb 10 miller. verekedös jatektol ez szep, hiaba vattacukor. -
Szép kis szoftver eladások smashnél meg MKnál, HWról ugyanez már nem mondható el, viszont durva, hogy majdnem minden 2. wii u tulajnak megvan az MK meg a smash. -
NINTENDO, OKTÓBER 1. - DECEMBER 31. (Q3)
- 271 521 millió jen bevétel (-10%)
- 31 400 millió jen nyereség (+45%)
- 1.91 millió leszállított Wii U (-2%)
- 4.99 millió leszállított 3DS (-36%)
Wii U 9.2 millió
Super Smash Bros for. Wii U 3.39 millió
Mario Kart 8 4.77 millió
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.28. 21:02:03 -
Ha lesz akkor egyet veszek! Cuki:) -
SlickAdam #1031 belekezdtem a masodik konyvbe (kb. havonta 1-et tolok). örület mennyire jo...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Toadette nagyon tökös. ahogy meglovagolta a gülüszemü sarkanyt, LOL.:D
remelem lesznek hatizsakos, zseblampas Toad/Toadette Amiibo-k is!
-

Kapitánygomba ( aki nem akarja lelőni a pályát, ne lesse meg )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #1029 3rd Wave / 1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #1028 pedig ugy tudom tamogatta a classic controllert, classic controller pedig elvileg emulalva lett gamepad-el.:(
mindegy, elöbb-utobb ugyis kell wiimote+nunchuk kombot szerezned.:D -
Bassza meg. Megvettem a Donkey-t, de ehhez mindenkép kell wiimote cucc, anélkül el sem indul.
-
SlickAdam #1026 -
Éss az infulenza """"áldása"""" hogy idő mint a tenger, a 3 epizód avagy könyv letoltva. 10/10-es cucc. Jöhet majd a 4. bónusz illetve elkezdem 100%-ra tolni a pályákat. -