9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    gondolom a föhös figuraja (Shulk)
  • Totti5
    Szép!

Ehhez milyen amiibo van?

de, WiiU-ra akarom! az újat! Most!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.01. 17:47:05
  • SlickAdam
    eleg bedessz lett a New 3DS ekluziv doboz
  • SlickAdam
    Aprilis 2. 0:00-kor Nintendo Direct!
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Mikor megláttam hírt akkor jutott eszembe, hogy mikor éreztem utoljára ilyet, mint most BB alatt. Hát ZombiUnál...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.29. 22:42:59
  • SlickAdam
    karom adnam erte. !!A!! zombis jatek. a la /Dark-BB-Souls.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.29. 22:42:12
  • TDC Geronimo
    The following details come an Unseen64 team member...

- ZombiU 2 was in development for a short period back in early 2013
    - roughly 5-10 staffers worked on the project
    - the game never left pre-production
    - it didn't take long for the game to be cancelled
    - explore a “run-down, zombie apocalypse setting”
    - would have featured co-op
    - one player would control the GamePad, while the other would use the Pro Controller
    - players would get split up via multiple routes at points during the campaign
    - this co-op would be local only
    - more melee weapons were another desire of the team

:(((
  • SlickAdam
    devil's third mocsokszar, el lehet felejteni (sztem ki se adjak...).
    ja, mas mar nem nagyon van. ev közepen kidobjak a splatoon-t, kicsit kesöbb (remelem) a yoshi-t, aztan karira xenoblade, ami eleg bator dolog toluk, hiszen hardcore jrpg...
    starfox valszeg szinten csuszik.

de mint tudjuk, Nintendo jelenhet meg be cimet idenre.
  • Totti5
    Kár, eltudtam volna képzelni ünnepi szezonra, de így most minden kötelezettség, nyomás nélkül nekifogok állni a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD -nak, már találtam is egy példányt.

Amúgy mik jönnek AAA cuccok a gépre idén?

Xenoblade Chronicles X
    Yoshi's Woolly World
    Splatoon
    Devil's Third - wtf kategória persze, lehet mocsokszar is
  • SlickAdam
    legalabb kiallnak es megmondjak a szitut.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.27. 23:38:22
  • SlickAdam
    ez elsö mp-töl nyilvanvalo volt. nem is ertem miert bizonygattak a 2015-öt.

söt, starfox se lesz. abbol egy kepkockat se mutattak meg...
  • TDC Geronimo
    Kezdem azt hinni, hogy új gépen lesz launch cím... Vagy megcsinálják azt, mint anno hogy jön régire is meg újra.
  • TDC Geronimo
    Nintendo of Europe ‏@NintendoEurope 34 mp35 másodperccel ezelőtt
    Mr. Aonuma & team will be hard at work on #WiiU #Zelda and have decided not to show it at E3 this year. Thanks for your patience!

LOL
  • TDC Geronimo
    "Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 15 mp16 másodperccel ezelőtt
    Zelda for Wii-U not making 2015 according to new message from Aonuma. "

Mondanám hogy meglepődtem, de nem
  • n000rbi
    Ja igaz, fejlámpával stb. lenne az igazi :)
  • SlickAdam
    aaa, ez csak a sima Toad figura. speci Keptn' Toad-os kene.
  • n000rbi
    A japóknak megint jó:

Toad Limited Amiibo Bundle

• Totti5
    Remélem a nagygépes is nagyonjó lesz.
  • SlickAdam
    mondjuk nem meglepö az eredetit ismerve

• SlickAdam
    csak ugy (gaf-rol), mert vicces.
    geming szentely :D
  • Totti5
    Attól függ mennyire lesz tartalmas és változatos a single. Nem tudom h igaz e avagy nem, de nekem eddig nem feltéten single player képét mutatta.
  • SlickAdam
    junik shit.

ez is basszus... hogy nez ki? meg akarom nyalni a kepernyöt.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.23. 16:34:15
  • TDC Geronimo
    "Nintendo might just have made the most exciting online shooter in years" - Eurogamer

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.23. 16:31:14
  • SlickAdam
    150-nel indul az agyhalal. online pedig random generator, ne keszulj fair play-re!
  • Totti5
    Apuka nagy fan lehet :)

Letoltam két géposztállyal. Még a 150es hátravan. Bizsergek a DLCkre... szerintem veszem. Aztán felmerészkedek online majd valamikor.
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Szerintem mozgásban nem vészes és Nnél frém/gameplay > minden más. Inkább kitolják AA nélkül, de még 2 player split screenbe se reccen meg 60ról.
  • Totti5
    Akkor AAt dobhattak volna rá. Szép, csak ez receficésebb mint bármelyik amivel ezelőtt toltam.
  • SlickAdam
    ha mashol (tuggyukhol) se problema a 720p, akkor itt se legyen! :) suhan ahogy kell es csodalatos igy is.
  • Totti5
    Tettem egy próbát vele hátha... hátbejött. Szórakoztató, jól átgondolt a mechanika, és pontos élvezetes az irányítás s a pályák, meg a zene.

Kár hogy csak 720pre sikerült, az egyetlen amibe most bele tudok kötni.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.20. 20:40:54
  • SlickAdam
    az a baj, hogy nem akarsz 3ds-t, pedig most az uj modell jo alkalom lenne, mindenkepp rakattannal.
    csak azert mondom, mert szerintem zelda newbie-nek pl az Ocarina 3D tokeletes lehet. no meg amugyis egyik legjobb game evör. utana sokat mondana a linkelt dal.:)
    aztan ott a friss es ropogos majora 3D + a link between world is. ja es a 2db DS-es resz is odabaszos.
  • Totti5
    Bár túl sokat nem mond nekem a dal, de kedvelem az illető hangját és igényes feldolgozás lett.

Azt hiszem sörgősen be kell szereznem egy Zeldát.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.19. 19:20:23
  • TDC Geronimo
    Nintendo shares were up as much as 29% on Tuesday following an announcement from the company that it would start making games for mobile devices.

Until now, Nintendo had refused to bring its games to platforms outside its own consoles. On Tuesday, it announced a partnership with a Japanese mobile gaming company called DeNA to start developing new smartphone and tablet games featuring Nintendo characters......

wow...
  • TDC Geronimo
    2 és fél év szerintem így is legkorábbi megjelenés. Nem mostanában lesz...
  • TDC Geronimo
    N mindig le van maradva jó 8-9 évvel ilyen téren. Lásd account rendszer meg előtte az online...
  • SlickAdam
    a "brand new concept" miatt ketlem, hogy hasonlitana a Sony es MS gepekhez. en igazabol lekakilom, mert olyan ugyse lesz, hogy nintendo lenne az egyetlen konzol a lakasban (vagyis de, mert mar lassan hanyok minden "hardcore" jatektol), hiaba lenne 100%-os 3rd party support. ugyhogy felölem lehet a kovetkezö gep is mario player.
  • Totti5
    Új konzolnak akkor van érdemi értelme, ha az pontosan olyan erős és olyan környezetű lesz mint az X1, PS4 így lenne lehetőség kiadókat és multiplat címekkel még egy kört menni, hátha felveszik a ritmust, de ezzel a több évvel eltolt dolgollal teljesen ki vannak esve az ökoszisztémából. WiiU jó gép, arra tökékletes amit az N képvisel még pár évig, csak tolják a gémeket.

Persze lehet hogy egy teljesen új konzollal, új okossággal jobban járnának, mert a WiiU döcögősen kezdett és nem egy bombasiker és már nem is lesz az. Ők tudják, majd kiderül.
  • Anubys
    Az account rendszernek ideje volt már. Az új konzol meg vicc. Inkább ezt kéne kicsit erősíteni. A Japan only-játékokat kapásból lokalizálhatnák, sőt, akár pár angolul meg nem jelent Wii-címet is kihozhatnának (Fatal Frame 4 pl), meg pár 3rd party fejlesztőt meggyőzhetnének, hogy ugyan Wii U-ra is csináljanak valamit. És persze egy árcsökkentés sem lenne rossz, mert ennyiért a prevgen (Ps3 / Xbox 360) konzolokból is lehet venni 2-3 játékkal.
    Valahogy nem hiszem, hogy egy bukott, idejekorán kinyírt rendszer utódját vennék az emberek (SEGA Saturn után a Dreamcast, ugye...)
  • Totti5
    Csak akkor érdekel, ha asztali konzol. Kézi, kicsi, akármi tapi, 3DS utód nem.