9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
-
SlickAdam #1542 jepp, jött is mail Saturn-tol. lemondhatom a masikat, fakjessz!
-
SlickAdam #1541 remelem amazon feladja meg ma es futarral jon, nem postan keresztul (az lassu...)!
ill. Saturn-nal is elörendeltem meg korabban. kivancsi vagyok megkapom-e, mert ott joval olcsobb volt, viszont azota mar nincs az adatbazisukban, csak a rendelesek kozt latom.
hetvegen jo lenne tolni. -
Na valaki már kézbe kapta? ( postán a limited meló után csak :((() -
Aonuma Once Again Reconfirms Zelda Is Coming To Wii U
The Legend of Zelda producer Eiji Aonuma has once again reassured Wii U owners that the next chapter in the Zelda franchise will be making its way to the console. If you’ve been on various forums you may have seen speculation that the title is geared to be a launch game for Nintendo’s next platform the NX or that Nintendo is planning another Twilight Princess situation by releasing it on both platforms. All we know is it is definitely coming to the Wii U.
We actually have different teams. Sometimes people on the handheld team do work on the consoles, but for this it was a separate team. I want to assure you that the Wii U Zelda was not delayed in any way because of Triforce Heroes. -
SlickAdam #1538 nos nekem böven elegendö elviselnem, hogy egy kis csipogo tamagocsit kell iranyitanom az amugy tok paras horrorjatekban.
ha meg alsonemuben is lenne... :) -
Nirz #1537 bónusz kép :DDD
-
Nirz #1536 Pro tipp nézz fel a gamefaqra hogy az emberek mennyire leszarják wii u topic első 5 oldalán csak fatal frame 5 cenzúráról szólnak a topikok, a ninti szidásáról :D
Nem érdekel kultúrális különbségek,ninti leszarhatta volna.
Na jó a link kiengesztelt akkor mehetek ps 4 re :D -
SlickAdam #1535 jajjj mar megint te, Mr. Bikini :D
ez nem cenzura. kulturalis kulonbsegek.
ehumvane
:
-
Nirz #1534 Hát még a bikinit a játék egyik átvezető videójából is kicenzúrázták, a ninti tényleg ennyire szarba nézi az EU/USA ban élő vásárlókat?
Bizonyíték:
Original - https://www.youtube.com/watch?v=SFWB-XriOzo
Censored - https://youtu.be/Yi3xG0HZBM8?t=2039
-
SlickAdam #1533 na ja, csak gamespot-ek buzulnak mar megint. 7 az mar siman jo. -
20db 7-8-9 pont és 3 db 50 alatt.
Nagyon nem kell ezen filózni, hogy nyilván egy jó gamma.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.20. 20:33:16 -
SlickAdam #1531 egyelöre nem valami fenyes... de mar evek ota varok ra, szoval semmi nem tantorithat el. na meg 40 es 90 kozott kap mindent, ilyenkor tenyleg nem lehet tudni mi a helyzet.
-
Nirz #1530 Fatal frame 5 cenzúrázott ismételeten -
SlickAdam #1529 elegge kiddie
-
Ez nagyon jó! :)))
Új vidi.
-
Negritis #1527 kérdés
wii party u vagy just dance a jobb ökörködni szerintetek? -
SlickAdam #1526 mar csak par het!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.12. 15:27:26 -
SlickAdam #1525 -
Zavarodott #1524 q;D -
-
SlickAdam #1522 -
SlickAdam #1521 ugyse tudom eladni...
amugy meg folytatni "kell", ha szandekosan ugy döntök, hogy maradnak. de megint rakapcsoltak a geciek, csak Animal Crossing-bol jon vagy 6+ darab, amik nagy resze eleg najszos.
decemberben kellett volna nehany pofon. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El ne add má'! -
SlickAdam #1519 francokat. ne is lassam oket! mentek vissza mr. polc aljaba. kb 1 ferne meg be, ugyhogy tenyleg vege. dobom fel ebay-re 120-ert (gond csak az, hogy ennyiert mas +5 darabot ad..., es meg ugy se viszik el :D).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #1518 nekem a Shulk és a Shovel knight amiibo kell leginkább :D -
Negritis #1517 tudom h jó lesz, anno megnéztem egy 40 perces videót még E3 környékén
ennyi nekem pont elég volt h tudjam KELL :D
legkésőbb novemberbe be is szerzem a Wii U-t, aztán öcsémtől elkérem a sima Xenobladet meg megveszem a Bayonettát hozzá :D -
Harcrendszert, mutatja be. Baromi jó lesz! -
195 ezer forint :D
Brutál gyűjtemény! ( nem bírnám ki hogy ne bontsam ki, ne fogdossam meg, ns vizsgáljam meg és ne tegyem ki őket jól látható helyre! ( dobozok megvannak, nem dotam ki :))) )
-
SlickAdam #1514 jo, most hagytam abba! komolyan. csak az nyissa le, aki nem akar agyfaszt kapni. ez most tenyleg nem magamutogatas / "dicsekedes". ez maga a borzalom. veszegettem ugye ezeket a szarokat, aztan mentek be a szekreny aljaba azonnal. ma kivettem oket, hogy mi a helyzet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
es ez ugy, hogy a multkori ROB & Duck Hunt duot visszakuldtem, mert nem tetszettek...

k###a anyamat, mi penz ez!
-
Negritis #1513 de kurva nehéz nem megnézni :D -
-
Ja, egy csomagban jött:) -
SlickAdam #1510 megvetted te is PES-t? :D -
Eddig bírtam.
-
SlickAdam #1508 -
Oh bazze elnéztem. Mailbe kaptam, de október 30 nem szeptember :y -
SlickAdam #1506 ma megprobalom lezavarni a metal gear-t, aztan megforditom a vattacukor:hardcoreszar aranyt. kezdek mar rohadni.:) -
SlickAdam #1505 igggen?
ugy tudom 18+ -os, az demonal hogy mukodik? ugye ninty nagyon ovatos ilyen teren. -