Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeg, hogy szerintem a wiiU, egy idõtálló gép lesz!!! Hiszen nagyon szép grafika(ami hosszú ideig elegendõ lesz, egy lékektani határ felett van bõven) és innováció! Futnak rajta a mostani Hardcore játékok(alien, cod stb) és mellette ott a nintendós gamek mai modern graffal!
Amikor a next-genes xbox és ps kijön, nem lesz lemaradva, még annyival sem, mint ami a xbox360-ps3 és a mostani WII között van.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ezzel megnyugtattál! Akkor lehet hogy wii u-t veszek, mert a wii-hez meg van minden kiegészítõ és általuk adott lehetõségeket maximálisan kiszeretném használni.
Elõször is az "UHD", a következõ generációs konzolok nem UHD-sak lesznk, hanem végre tényleg FULLHD-sak, igen mert a mostaniak csak HD-readyre elengedõ a teljesítményük(játékok 99%-ban). Sõt a PS3 3d-megjenítéskor azt a maradék élsimítását és 720p felbontását is elveszti, mivel 30-40% romlik a FPS. Azaz, ha pl. PS4-en egy játék 3D-s lesz és FullHd-ban 60fps mellett fut ugyanolyan grafikán mint PS3-on akkor is kb szó szerint 2x vagy még többször erõsebbnek kell lennie, mint egy PS3-nak!!! És még nem is említjük azt, hogy szebb grafika és végre normális fizika kellene. És akkor hol beszélünk UHD-ról(4000x1600kb) kb PS5 lesz az, fõleg úgy, hogy UDH-s tv nincs is még forgalomban(kb nem is lesz 5évig).
Magyarán, a köv generációs konzolok nem elsõsorban grafikában fognak nagyot elõre lépni, hanem felbontásban, 3d-ben, Fix 60fps, fizika(rombolható környezet stb)koplexebb játékmenet(nagyobb map)-ben.
Itt is csak késöbb lesz grafikai javulás, ahogy egyre jobban kiismerik a next-gen konzolokat, így volt a mostani generációval is. Végül majd itt is az lesz, hogy szebbek lesznek játékok, de akkor csípnek majd le az FPS-bõl, aztán a felbontásból, de remélem nem jutunk megint oda, hogy igen szép egy játék, de 30fps és kb 600p, mint pl a Spliter Cell legújabb része<#hamm>#hamm>
Így a wiiU simán mardhat 6-7évig piacon, mivel hiába kopik a grafikája, úgyse abban akar erõs lenni(csak mostanikhoz képest tûnik jónak)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
'A CPU / GPU párosról (azaz a központi processzorról és grafikus rendszerrõl) nagyon keveset tudunk, a Nintendo annyit erõsített meg, hogy a CPU az IBM-tõl által szállított többmagos megoldás (a pletykák három magról szólnak) lesz. Az IBM-tõl származó információk szerint a CPU "különösen sok" eDRAM-al lesz felszerelve, és ugyanazon a technológián alapul, mint a kurrens szuperkompjúterük, a Watson. '
milyen ez a watson szuperszámítógép?
A
Kösz hogy mondtad, ha ez igaz, akkor nintendo-t sem látom "olyannak". Nekem a Nintendo-val csak az a bajom, hogy a Mario játékok esetében szerintem el lehet várni azt az igényt, hogy ezek legalább wii-re is megjelenjenek, ha sikeres a széria és az adott játék stílust wii-nél vezették be elöszõr pl. new super mario bros wii játék esetében. Én azért gondolom ezt, mert a konferencián gyakorlatilag a wii-rõl szó sem volt és egyes gc címeket is áttoltak a wii-re pl. kirby epic yarn-t, de akkori koncepciónak más volt kinézete és a neve is, és pikmin 3-at is állandóan ígérgetik. De egyébként én rájöttem hogy mindenhol a profit érdek diktál és nem a játékosok érdekei, a játékosokat semmibe veszik. Csak az a különbség hogy pl. a Sony erõs cég, így valószínûleg az a játékos aki oda fektett be az talán jobban is jár mint aki annak idején a Nintendo Gamecube-ba. Ettõl függetlenül a Nintendo-nak játékfelhozatala terén a wii-je jó volt, szerintem nekem sem és másoknak sem sincs okuk a panaszra, sok játék van a wii-re, meg akinek a wii volt az elsõ konzolja, az tulajdonképpen a wii-re semmi rosszat nem mondhat. A nagy kérdés az lesz, hogy milyen lesz wii u. Megüti legalább azt a szintet, mint amivel az N a wii-vel elõidézett, vagy sem. Egyébként ps4 megjelenne jövõre, akkor hardware terén a wii u nem sokkal lenne lemaradva. Max "2000p" lenne, de egyébként azt írták 2014 elõtt nem adnak ki konzolt, de még az is nagyon hamar itt van, ha 2014-ben adnák ki. A wii u akkor se lenne nagyon lemaradva szerintem, ha ps4-et 2014-ben adnák ki, de lehet hogy tévedek. A wii u-t akkor lehetne megszorongatni, ha ps4 uhdv vagy más néven super hi vision konzol lenne, és szerintem ilyen konzol kifejlesztése még ilyenkor túl drága és a konzolokat szerintem évekig fejlesztik. Talán ezért tervezik 2016-os idõpontot a generációváltásra, mert azt mondták addig nem lépnek túl, míg érdemben nem lesz technikai áttörés A super hi vision viszont nem rég jelent meg, ha nem tévedek. Szerintem a N elképzeléseiben az áll, hogy wii u majd 5 évig fog futni és majd 5 év után kidobják szemétbe és majd amikor megjelenik a ps4, akkor õk is egyidejûleg a kor szintjének megfelelõen kiadnak szintén új konzolt, de az is lehet hogy az volt az oka, hogy sokan elpártoltak a wii-tõl. Szerintem leváltás elõtt 1-2 évvel úgymint a wii esetében dögledezni fog a konzol, csak az elején lesz sikeres, nyilván ha egyáltalán az új konzolja népszerû lesz és jó marketinget fog kiépíteni mint a wii esetében. A jó marketing kiépítését azért gondolom a legfontosabbnak, mert nekem azt mondták hogy a hardware terén a Gamecube volt legerõsebb, még is a játékosok elég gyengének elkönyvelték és eladások terén a leggyengébb volt. Dreamcast-t nem veszem ide, mert az vicc volt, amit Sega csinált. Az tényleg olyan platform, amire 1-2 játék jelent meg csak, és utána kidobták a szemétbe. A ps2-nek tényleg ekkora nagy hatása és jelentõsége volt? Én egyébként ps3 esetében egyáltalán nem örülnék, ha ps4-t 2014-ben kihoznák, mert ha most vennék, akkor gyakorlatilag szavatossága csak max 2 évig tartana. Csak szerintem az a különbség, hogy a Sony normálisabban áll hozzá a játékosaihoz, szóljatok ha tévedek, mert csak az N-t ismerem. Szerintem az hogy a ps3 nem kompatibilis a ps2-vel, az szerintem nem gáz, a wii u sem lesz kompatibilis a GC-vel, szerintem legalábbis.
A
kotelezo vetel lesz
anti hero
A
A
Gondolhatjátok nekem van wii-m az összes kiegészítõivel együtt, akkor nekem mi a véleményem errõl az egészrõl. Én azért vagyok többé-kevésbé megelégedve a wii-vel, mert nekem ez volt az elsõ konzolom, ha belegondoltok nekem másokhoz képest, akiknek ez az 2.-5. nintendo konzoljuk, azokhoz képest az én helyzetem nem is olyan rossz. Nekem elõször a legszebb élményt nem a super mario élménye okozta, hanem az hogy nem a pc elõtt görnyedve játszok, hanem kényelmesen a kanapéban hátradõlve élvezhetem a játékot. Egyébként én már ez elõtt is gondoltam arra, hogy a sony termékeire majd áttérek, de ez mindinkább megerõsített ebben. Ps3 a playstation vita-val lehet hogy jobban fog érvényesülni a piacon, mint a wii u, és mi lesz akkor ha megjelenik playstation 4. Fut 3 évig vagy 2 évig az új konzol, de most komolyan. Én abból indulok ki, hogy a wii u 8. generációs gép létére, annyit fog tudni mint egy 7. generációs gép. És amikor kijön ps4, szerintem az nem hd-s, hanem uhdv másnéven super hi vision lesz legalább. Remélem nem voltam kárörvendõ, de én csalódott vagyok, mert örültem volna az új mario játékoknak, amik meg jelenének a wii-re. De szerintem ez a helyzet nem fog fönnállni, mert akkor a wii-re is konferencián nagy hangsúlyt fektettek volna, zelda-s címet leszámítva. Én azért vagyok többé-kevésbé elégedett, csak egy kicsit vagyok elkeseredve, mert nekem ez volt az elsõ konzolom, ebbõl kifolyólag nincs okom panaszra, azt leszámítva 1,5 éves szavatosság nem túl sok, azóta van csak konzolom, másnak ahogyan hallottam így is sokkal rosszabb, mert mostanában vásárolta wii-t, és még pár hónapja 45000-tõl 65000-ig terjedt az ára, ahhoz képest hogy most 30000 ft, a legolcsóbb helyeken. Én abban reménykedek, ha veszek ps3-t, akkor ezzel nem így fogok járni, és a tervezett 2016 idõpontot generációváltás kapcsán megtartják, vagy még jobban kitolják, de legalábbis 2014 elõtt nem jelenik meg az újabb ps. Én egyébként a wii-m mellett most tervezem egy ps3 megvételét karácsony táján. Remélem nem fogok így járni mint a wii-vel. A wii-vel az a bajom, ahogyan azt mondtam, én szerintem a wii u megjelenése után, de már talán azelõtt a Nintendo ki fogja dobni a szemétbe, csak a spyro rayman origins, zelda és talán az új kirby jelenik meg rá, a többi nagy kedvenc pl. pikmin majd a következõ konzolra fog megjelenni.
Ugyanis a multiplatform játékok elérhetõk egy 40-50k-s Xbox360 és Ps3-on ráadásul olyan exkluzívokkal hogy az ember ott is lefossa a bokáját a gyönyörtõl.
Remélem mihamarabb lesz emulátor aztán majd pc-n zeldázok.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Talán...
A bemutatott techdemo jóesetben hozza egy 2006-os techdemo szintjét, az összevágott multiplatform válogatás (Aliens,Tekken,stb) pedig egytõl egyig x360/ps3/pc videókból voltak összevagdosva.
Majd szépen ugyan az lesz mint a 3ds-nél és úgy általába a nintendonál...videók,képek csilivili grafika aztán jön a valóság amire persze a fanok csettintenek..:D
De ha esetleg így pár évnyi lemaradás után sikerült a nintendonak egy jelenlegi generációval technikában versenyt felvevõ konzolt gyártani, a nintendo üzletpolitikájából kiindulva már most be lehet saccolni egy olyan 150-200 rugós árat..:DD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Igen, tört játék menni fog rajta, a Nintendo direkt úgy csinálja, hogy semmi másolásvédelem nem lesz rá, és alapból 35 tört játékot adnak hozzá, amit te választhatsz ki a teljes, 2017-ig megjelenõ listából elõre, valamint az elsõ 150000 vásárló kap egy WiiUTorrents.com accountot, amin 19.5-ös ratio van eleve, így a további letöltésekkel sem lesz gondja.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A
egy hangulatos techdemo a konzol grafikai képességeibõl:
A