Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát amit írt az alapján az már a legvége nem? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fejezd bee elötte Zombi-t. mar nincs sok hatra.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Holnap meglesz? Na készítsd fel magad, mert kapod a pjúr N minõséget az arcodba azzal 😄

Moby
Nem hibáztathatok senkut, én basztam el. Pedig megvolt a gyakorlat és a felszerelés is, de csodálatosan meg volt komponálva az elbaszás: a csaj üvölt a rádiómba, hogy fussak a helikopterhez, a heli a fejem felett kõröz, nem hallok szart sem, és engedek a nyomásnak, és futok...
Jó lenne most lélekmelegítõnek egy kis sm3dw, de az csak holnap lesz meg.

Adversus solem ne loquitor

legalabb erd el ujra! 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
6 óra után, 8000ponttal, és egy teli hátizsákkal megfertõzõdött a játékosom 😞(( végtelenül szomorú vagyok 😞

jaja, ramesz a nevukre, s szinte mindnel ott az oldal cime. Jose O pl IGN-es.

ezek a teszterek szerintem (es draga gyermekeik 😄)

TDC Geronimo

felig off:

mostmar teljesen hivatalos. baszok a grafikara, de komolyan. kiprobaltam 3DS-en egy Etrian Odyssey Untold nevezetü DUNGEON CRAWLER jatekot es ugy beszippantott, hogy rendesen szedülök. grafikaja "nincs" a jateknak, meg a törtenesek is szövegesen vannak talalva (többnyire), de annyira hangulatosan addiktiv ez a terkep-rajzolgatos belsö nezetes faek egyszerüsegü jatekmenet, hogy hirtelen felindulasbol elö is rendeltem...
pofozzatok fel, hogy eszhez terjek! <#help>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Ebbõl sose elég! 😊

TDC Geronimo
Itt van csak a trailer. Bowseres map <#finom>

az tetszik ebben a grafban nagyon, hogy olyan "gyurma" hatasu az egesz. hihetetlen jo lesz! <#finom>

az engem se, de megertem azokat, akiket igen.😊

TDC Geronimo

"foshw"-bõl azért elég meredek, hogy miket hoznak ki a belsõs fejlesztõk. 3D world is gyönyörû és atomstabil 60 fps. Gondolom itt se lesz másképp ráadásul 2 player split screennel is marad a 60.

TDC Geronimo
smash bros az egyedüli nintendo ex, ami valahogy nem hoz lázba. MK most viszont annál inkább. Néztem lesz youtube feltöltés is. Hallod Sony?!

sokan szidjak ezt a MK direct-et, de szerintem baromi jo lett. nem a szokasos "iwata makog feher hatter elött". tök jo, hogy elmondanak szinte minden fontos infot a jatekrol egyben.
tököm kivan mar a hardcore AAA jatekok havonta erkezö 1-2 perces, semmitmondo, öntelt fos elözeteseitöl.
multkor is a Smash Bros direct mekkora fanservice volt.<#eljen>

TDC Geronimo
omg most néztem végig... <#wow1>

Gyönyörû játék. Zene meg... Csak a szokásos N minõség 😄

Akármennyire is el vannak tévedve az utóbbi pár évben ezért kellenek õk mindenképp a játékiparba, mert olyat hoznak, amit más nemigen.

Moby
Én sem nagyon tudom mire vegyem meg<#fejvakaras>

n000rbi
Igniculus can be controlled with the right stick on the GamePad, but can also be handed off to a second player on a Wii Remote. The aspect is reminiscent of Co-Star Mode in Super Mario Galaxy and offers a great way for younger or less involved players to experience the game. Motion controls are not supported, surprisingly, but aren’t essential.

Egyik kommentben írják itt, hogy elvileg tapiképernyõn is irányítható Igniculus, a szentjánosbogár.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ezt gondolta a Gamespot tesztere is, aki panaszkodott a keves löszerre es adott ra egy 4-est a vegen. a marha nem vagta, hogy ez nem CoD, de meg csak nem is shooter... 😄

egyaltalan nem? pffff...

Moby: <#pias>

Moby
Nah, zombiu csirkemód szépen megtanít játszani. Centirõl centire haladok, kevés fénnyel, kevés zajjal, rettegve, de élvezem minden percét, de kettõ óránál több így sem megy, mert már rettegek,mhogy valami hülyeséget csinálok, és még egyszer sem haltam, és már értékes a pakkom. Legalábbis ebben a nyomasztó, morzsákért stresszelve lootoló sárvilágban az.
Nagyon beteg! 😄
Álmomban nem gondoltam, hogy ez ennyire hc, és hogy ez ennyire jó. Az átlagtól kicsit nehezebb, szokásos zombisúternek gondoltam. Elêg nagy a maflás... 😊

n000rbi
Most olvasom, hogy a Child of light egyáltalán nem használja a wiiu gamepad extráit. Nem is értem miért hagytak ki ekkora ziccert<#nemtudom>
Így nagy valószínûséggel ps3/ps4 verza lesz ebbõl.

ez a bros u sztem (es masok szerint is) a legjobb 2D-s mario a klasszik World ota. de a 3D World (meg ugy altalaban a 3D-s reszek)... az mas teszta. ahhoz kepest a bros u semmiseg. de majd meglatjatok.😊

n000rbi
Köszi, rá fogok feküdni. (a hajamat tépem néha, mekkora szívatásokat beletesznek - mellette nagyon kreatív is és még nem is játszottam a 3d world-del 😊)

van többfele titkos kijarat. pl szellemkastelyban lehet boklaszni es ha nem az alap zaszlot ütöd meg, akkor egy alternativ utvonal nyilik meg terkepen.
erdemes ramenni a 3 ermere, mert ugy sokkal nagyobb fun / kihivas. regen en is csak vegigrohantam ezeken, nem is csoda, hogy untam ugy.

n000rbi
Most járok csak egy alap végigjátszás vége felé, az elején még rámentem az összes pálya maxolására csillag-érmét tekintve, de késõbb már csak a túlélés lett a fõ szempont 😊 (titkos kijáratok? Itt a vízvezetékes extra "pályákra" gondolsz?)
Le a kalappal, ha Te mindezt ennyi idõ alatt letoltad.

mint latod, 5 csillag megvan. az azt jelenti, hogy minden alap palya kesz (3 csillag-erme), titkos kijaratok megtalalva, superstar boulevard-on (ez az alap vilagok 100%-ra teljesitese utan nyilik meg) szinten, összes lila rablo-nyuszi elkapva, ... es ez volt kabe 20-25 ora. ezert gondoltam, hogy mar te is közel lehetsz 20 utan.

"kedvenc" palyam volt superstar-on (nekem vegül mokus ruha nelkul jött össze) 😄

n000rbi
Egyébként mennyi idõbe telt minden csillagot összeszedni?

n000rbi
Najóvan😄 (el nem fogom adni egyiket sem, szóval évek alatt lehet rá esély 😄)

majd szolj ha ez megvan! <#vigyor1>

n000rbi
Igazatok lehet... én már WiiUval (is) úgy vagyok, hogy a polc egyre jobban tele van, de még mindig a NSMBU-t nyomom, immár kb. 20 órája...
Na mindegy, WiiU-nál legalább még kb. 2 cím és megvan az egész library 😊

Moby
Kereken pontosan erre jutottam én is 😊

te tudod mennyi idöd van jatekra es milyen tempoban pusztitod oket, de SZERINTEM meg ne siess a Zelda-val. ott a ZombiU, ha jol tudom Mario World mar uton feled, Watch Dogs-ot es Wolfit is behuzod utkozben, honap vegen meg ott a Mario Kart, amihez kapod az ingyen cuccost (mondjuk Pikmin-t). elni se lesz idöd.😄

Moby
Attól nagyobb gondom sose legyen, hogy túl sok a játék, amit meg kéne vennem 😄
Épp ez az, hogy csak akihagyhatatlan vételre ugrok rá, mert a köv hónapban így is túl sok a rendelés, és semmit nem akarok megvenni csak azért, hogy a polcon/vibyón álljon. Ez a hülyeség épp elég pécén, bár ottv ez csak filléres játék, de értelme épp úgy nincs.

latod multkor kellett volna lecsapnod arra a brutal All-in-One pakkra lohugyert, nem lenne ilyen gondod.
nem magyarorszagi arakbol kiindulva jo annyiert, ha tiptopp. fogalmam sincs otthon mi a helyzet, en nem is latok ilyeneket szinte sehol.

Moby
Az y kábel jó ötket volt, anélkül nem megy.

8.5-ért ww hd megéri?

Moby
Köszi, tettem be y kábelt is 😊

ja igen, Y kabel is megoldas.

TDC Geronimo
Nekem 2 USBre kellett dugnom, így megy rendesen.

szereti, ha a külsö vinyonak van sajat aramforrasa. maskulonben eleg valogatos.

Moby
Zsír! Van egy 40-es 2.5-es hdd-m még egy régi ps3-amból évek óta a szekrényben, külsõházam meg mint a tenger. Már rakom is össze 😄

TDC Geronimo
Digitális játékokat letölteni igen. Telepítés nincs lemezesnél.

Moby
Külsõ hdd-re tudok telepíteni? <#fejvakaras>

UK Nintendo oldalrol:
"To participate in the promotion, you have to be a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, Austria, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland, South Africa, or Russia"

<#worship>