Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Viccvót 😊

Adversus solem ne loquitor

jogos a CoL PS4-re, mert DF teszt alapjan PS3/360/WiiU-n csak 720p a felbontas (Rayman utan meglepö...). foleg ha Gamepad-ot se hasznalja ki...

mas: ha belefutnatok egyszer, valahol a vilaghalon egy CÉDÉ lemezen rendelhetö DKC:TF OST-be, jelezzetek plz!
Club Nintendo-ba felkerült nemreg a SM3DW 2 lemezes hanganyaga 3000 csillagert, be is huztam azonnal. vegre valami... eddig csak tolltartot es egyeb hulyesegekre lehetett csak bevaltani.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Szerintem anno megbeszéltük miért ps4-re vettem:
nincs géphez kötve és crossbuy VS semmi WiiU specifikus fícsör

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Eeegen, amit megvehettél volna u-ra is, csak azlrt vetted pisi4-re, hogy legyen miért bekapcsolni azt is 😄
Tegnap 2 órát nyomattam a TF-t. Nem tudom szavakba önteni azt az élményt, amit nyújt. Kész vagyok teljesen.

n000rbi
Csak kapkodom a fejem itt a jobbnál-jobb ninty cuccokra, közben a nextgen meg rohad. (na jó, a Child of light-tal jól elvagyok ps4-en, de az meg egy kávéfõzõn is elmenne)

<#vigyor2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Belenéztem a dkctf-be.
Azóta próbálom felmosni magam. Ez valami döbbenet <#ijedt> ilyen minõséget én a kétezres évek elején láttam videojátékban utoljára. Hihetetlen, csodálatos, arcletépés. Nehéz mint a k. élet, ez már most látszik, lesz itt vérthugyozás 😊
Térdre vagyok hullva.

/de hogy azért az öröm ne legyen teljes, ha a tévén nézem, nem a kontrolleren, a kontroller füleskimenetén csak az effektek jönnek ki, így a gwsh-t nem tudom hadználni, csak a tévéhez használatos wless rapoo fost, ami egy zenei kontentben ennyire bivalyerõs cuccnál nagyon-nagyon sajnálatos. Sírok 😞

jelenleg ez az i4-es csengohangom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bevallom nekem is van R4 kari.😄 DS jatekok nem a legszebbek 3DS-en (ugye nem nativ a felbontas), de potolgatni siman jo... "olcson" (ha meg nem jatszottal sima NDS-el, lehet fel se tunik, hogy nem olyan eles)

<#eljen>
nekem is feher a 3DS, szerintem az a legelegansabb.
20 penzert jo vetel, ha az allapota is klappol naggyabol.<#nezze>

luigi 2 kiraly, megvan nekem is, bar meg nem toltam le (fogggalmam sincs, hogy miert...).

jo szorakozast hozza! <#pias>

Moby
Megfogadtam a tanácsod, és vettem egy sima 3ds-t.
Bár a 2ds jobban tetszik, de...
-lehet, hogy kipróbálnám a 3d-t
-nemtudom mennyire lesz meg tartósan. Ha nem jön be, egy újon csak buknék
-a simák nevetséges árban mennek. 20-ért vettem egy fehéret, amihez ilyen r4 kari is van
Holnap elvileg érkezik hozzá egy luigi's mansion 2 -is, amit nagyon várok már 😊

Moby
De, tényleg csak ez a gond. Nem, nem az irányítás, az érzékelés. Azért vittem tovább, mert tetszik a kihívás, tetszik a körítés.
Szóval az van, hogy a pályák kb 2/3-ban tökéletesen mûködik a learn-adapt-overcome, de a maradék 1/3-a a vegytiszta bénázás és frusztráció, és hiába tanulom be, annyira nem érzékelem a mélységet, hogy volt olyan pálya, ahova 30 életet sütöttem el, és akkor is pont olyan szerencsétlen voltam, mint az elsõnél (elég jó hatásfokkal pörgettem ki gambling machinekbõl a 4 harangot, volt életem doszt). Egyébként nagyon jól jellemzi a kapcsolatomat a játékkal az a szituáció, hogy a gambling machinekben a lábammal szinkronizáltam magam a pörgés ritmusához. Namost ez ugye 15-20 sec, mire felveszed a ritmus, vársz 5-6-7 pörgést, a pontosításhoz, majd mikor felugrottam, kiderült, hogy nem is vagyok a kocka alatt 😄DD És ez számtalanszor elõfordult. A world castleben ez már olyan fokú volt, hogy volt olyan pálya, amit egyszerûen elskippeltem, mert félõ volt, hogy elvesztem az összes életem, tudtam mit kell csinálni, betéve tudtam már a pályát, de 2 méterenként leestem a semmibe.

nem ertem. ha elvitted az utolso elötti vilag vegeig, akkor csak nem lehet olyan rossz az iranyitas. nyilvan a korabban ecsetelt problemaidra gondolok itt. kell ott lennie masnak is. marijo a gond? vagy hogy "kiddie" a kulso? vagy hogy megsincs tele annyi fantasztikus ötlettel, mint amennyirol mi regeltunk? vagy...? <#nemtudom>

n000rbi
Affene, akkor ugrott a jóárasított TF 😄D

Moby
Úgy ismersz, mint aki megijed a kihívástól? 😄 az nálam a nagy pluszpont. Csak ahhoz jól is kell közben szórakoznom.

n000rbi
Úgy hallottam a TF nem sétagalopp...😊 Elõre szólok, ha megválnál tõle, elõször engem kérdezz! 😄

Moby
Hát az sm3dw hivatalosan is felkerült a soha végig nem játszott játékok listájára. Elvittem a world castle végéig, de ez a frusztrációnak már az a szintje, ami nekem már bõven sok úgy, hogy közben nem szórakoztat egyáltalán.
Nagy várakozással tekintek a TF felé, remélem abban sokkal több örömöm lesz <#eljen>

jajjj, nem elejeröl kezdi. szorri.

sziriuszli... lesz meg valaha ilyen kaliberü E3 konferencia?... Sony,MS,... mindegy. milyen jatekfelhozatal, te jo eg!

meg ott a Wiigado topik is, ami az egyik legkulturaltabb videojatekos topik, amit valaha latogattam. atlag eletkor lazan 30 korul lehet, nem kis 14-15-ös agressziv pöcsökkel van tele. hanem nagyranött gyerekekkel.😄

n000rbi
G365 elég jól pörög, én is sokmindent találtam már ott, vagy adtam el hamar.

Moby
Jaja, remélem 😊

Köszi az ötletet SlickAdam 😉
Jól is jön ki, mert ma remélhetõleg ki is végzem (tegnap fejeztem be a world6-ot). Kiszedve nem lesz belõle minden, jópár csillag és stempli bennemarad, de azokért már nem mennék vissza, így is volt néhány olyan momentum, amikor igen közel voltam hozzá, hogy áttegyem a kontrollert az lcd panelen 😄

n000rbi
Látom csak összejött g365-ön egy csere dkcf-re 😊

na ja, akit erdekelt, az mar ugyis reg beszerezte, az uj tulajok szama pedig feltetelezem elegge lassan nö arrafele (is).😄
gyüjtö leszel igy, hisz 3DS-en is hasonlo lesz a helyzet. kellett neked ándörgráund konzol...😄

Moby
Mert konkrétan a kutyának nem kell 😊

a SM3DW-ot miert nem tudod eladni? arra mar nem cuppannak? gamer-en meg biztos nem hirdetted, lattam volna.😊

Moby
Próbáltam én már az internet legsötétebb bugyrait is, de egy nyomorék dkctf-et sem sikerül hetek óta lõnöm 😞 Ha valahol fel is bukkan valami, az 1 nanosec alatt el is kel, ezenkívül vannak a boltok, nevetséges árakkal.
Ehhh...kezdem látni mi a gond evvel a platformmal, ha nem vagy gyûjtõ 😞

gamer wiiu/wiigado/... topikjait probaltad?

Moby
Van olyan fórum vagy hely, ahol játékokat lehet venni/eladni? Vagy ennyire nem létezik használtpiac?

Anubys
Remélem is. Ha tényleg lesz új Fatal Frame, akkor megyek is víjút venni. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

na EZ mar egy hihetöbb Nintendo E3 "leak"

kezdesnek jo lesz.😊

Moby
Dkc, prof laytonok, mk7, fire emblem aw.

miket probalnal 3DS-en?

Mo-n nem is csodalom.

Moby
Azt 3ds-en sem próbálnám ki, nyugi 😄
Ha már ittvan, tolom, 5 világban vagyok, nemtudom valaha elviszem-e végig. Lehetõségem lesz rá, mert nem csak venni nem lehet, eladni sem 😄

ha biztos vagy benne, hogy nem kell a 3D, akkor egyertelmuen a 2DS a nyerö. tenyleg az a legkenyelmesebb. annyi, hogy "csunya", meg csak mono-t tud füles nelkul.

vegulis csak ket jatekot tudok, ami nagyban epit a 3D-re (de anelkul se rossz): Mario 3D Land es a Zelda Link Between Worlds. szoval ha 2DS lesz, akkor a 3D Land-et ki se probald, mert ugyanaz lesz, mint a World-el!😊

Moby
Mindenképp ki KELL próbálnom. Videón messze a 2ds tûnik a legkényelmesebbnek, és nálam magasan ez van a prioritáslista tetején. A 3d õszinténszólva abszolute nem érdekel ilyen méretekben, az xl-bent meg pont a kijelzõméret tetszik (de az sem tûnik nekem annyira használhatónak, mint a 2ds).

TDC Geronimo
Megint az lesz, hogy majd jön soon meg please understand. Aztán majd jövõre talán... 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

+ en remenykedek egy Majora's Mask 3DS remake-ben ez evre, mivel a WiiU Zelda ugyis jovore jon, ha jon...

uj Retro IP, uj Miyamoto jatek, Yarn Yoshi, Metroid 3DS, STAR FOX reboot??? en ettol elöször is hanyatt esnek, es komaban maradnek par hetre.😄

TDC Geronimo
Hát nem esnék ettõl se hanyatt. CGI trailerek? Hol vagyunk 2005be? 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nintendo E3 pletyik <#finom>
KATT!

na en pont a harmadikat ajanlanam.😊
rendeltem tavaly 3DS-t es XL-t is, par napig hasznaltam oket, s a sima nyert.
- jobb a 3DS benne
- elesebb a kep (mivel... kisebb, ugyanazzal a felbontassal)
- minösegibb maga a keszülek

egyetlen komolyabb negativum, hogy nem birja addig az akkuja (kb. 3,5 ora vs 4,5 ora). na meg nem lehet ugy marokra fogni, inkabb az ujjbegyeken kell pihennie.

ki tudnad probalni oket otthon?

Moby
Dehogynem tervezek 😄
De eddig pont 2ds-t terveztem, de ki kéne egy xl-t próbálnom.

sajnalatos.😞
de legalabb probalkoztal, 3 vilag az nem keves.

2D-s Mario meg valahogy... olyan 2D-s. azokra tenyleg ra lehet mondani, hogy ugyanazok, mint 20 eve, "par" ujitassal, szebb külsövel. persze szorakoztatok azok is. ha tudsz olcson szerezni, probald meg a Bros U-t is! DK utan... <#papakacsint>

3DS-t nem tervezel mi? 3D-t aktivalva 3D Land-el nem lenne problemad.

Moby
Eljött az idõ, amikor ki kell jelentem: tökéletesen, és a szó minden kontextusában inkompatibilis vagyok a sm3dw-el. Nem megy, frusztrál, nem élvezem, és emiatt nem is tetszik. Nem irányítom, nincs hatalmam felette, nem látom, nem érzékelem, és így 5-6 óra után már nem is érdekel. 3 világot végigbukdácsoltam, és elfogyott a motiváció végleg. Kár 😞
Mindenestre azt legalább már tudom, hogy mariozni csak 2d-ben vagyok hajlandó.

Amazon US elörendelesek top-lista:

Moby
Lehet hogy jött közben peccs? Nálam nem volt ilyen gond.