9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    ezeddig nem is tudtam, hogy mar fel van törve rendesen a vijju.
    lehet ranezek (persze csak sajat kopiakat futtatni), hogy mennyire bonyi, mert idegesito a folyamatos lemez pörges.
  • n000rbi
    Trutalk.
    Tegnap este meglepve tapasztaltam, hogy 2 WiiU-s ismerősöm is ezzel játszik (nagyon remélem nem a warezolva cfw-s gépen, mert akkor az eddig együtt lenyomott MK8 futamok is más megvilágításba kerülnek )
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.02. 10:55:15
  • Totti5
    Természetesen. Ízekre fogom szedni, eleve 5/10 mert nincs benne real time map és inventory a gamepadon
  • SlickAdam
    postaval szinte ugyanott lenne.:) meg nyilvan nem tenylegesen a 3e forintrol van szo. egy mar halott konzolra kiadott, kakásabb verziot nem illik ugyanugy arazni goddamit!!!
  • n000rbi
    Nálunk 17990. Küldjek egyet? :)
  • SlickAdam
    akko' majd irj rola plz (techno of korsz)! :)
    bar közel allok a rendeleshez ettöl függetlenül is, mert olyan szepeket irnak rola... :(
    csak ez a 70 ojros (21e) ar enyhen szolva is felhaborito. SW-re is ua.
  • Totti5
    Meg, persze.
  • SlickAdam
    Totti te vegülis megrendelted a Zelda-t WiiU-ra?
  • n000rbi
    Pfff, fasza :D
  • TDC Geronimo
    Most hívtak platinumból hogy megkaptam-e a gépet, mert futár elbaszott valamit és elkezdték kiszállítani :D

Azt mondta ha megkapom ne kapcsoljam be, ne menjek online, mert bannolhatják gépet

Néztem kaptam smst, hogy elvileg ma 1ig megkapom, bár szóltak futárszolgálatnak lehet már nem hozzák ki :y
  • n000rbi
    Ez nem semmi :)

Nintendo prototyped BotW using 8-bit Zelda engine

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 23:02:27
  • Moby
    Dugnám még mindig :(

/majd egyszer...
  • TDC Geronimo
    kotaku véletlen kirakta

• Negritis
    nekem ez eléggé várós, de tudom h itt kevés a masszív jrpg fan :D

• Totti5
    Még mindig jó, de csak újrakiadás ez is.
  • TDC Geronimo
    Akármennyi szmájlit raksz mögé mi átlátunk a szitán
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.01. 17:24:45
  • SlickAdam
    hat hany szmajlit tegyek basszus, hogy latszodjon? :D

hogyne örülnek mar. örülök, hogy nem a cigo aron kapod egy a nyugatiaktol szegenyebb orszagban.
    do the humpty hump!
  • TDC Geronimo
    Átment negatívba, mint moby. Biztos nagy a pc alkatrész hype és lenyomja a többit
  • n000rbi
    Igen, Miszter Semmineksemörülünk. Itthon 110k az ára minden boltban, ehhez képest jó a 99k.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem meg a zelda pont olyan, hogy bármikor elő lehet venni akár 20-30 percre is.
  • TDC Geronimo
    :O
  • SlickAdam
    tehat normal aron kapod... :D
    (100k HUF ~ 325 EUR)
  • n000rbi
    ...és meg is jött a mail, hogy pénteken kapom a cuccot, korai előrendelőként ráadásul olyan kedvezményes áron, hogy beszarok

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 17:02:58
  • Bandicoot
    Ez az egyik gondom.
    Jelenleg a Zelda ami nekem kell. Majd áprilisban mk8.
    Viszont itt a Horizon. Jön az andromeda. A Zelda nem az a játék amit célszerű félretenni hogy majd 1-2 hét és folytatom. Ahogyan a Horizon se és valószínű az andromeda sem lesz az. Tipikus lerakod xy időre hogy mást tolj aztán mikor előveszed nézel mint hal a szatyorban hogy mivan.
    Nagyon hajlok hogy megvegyem Zeldástul most. De a problémás start mellett visszatart az is hogy a gép biztos állna egy jóideig és addig a gari meg ketyeg...
    De mindegy. Várok szombat-vasárnapig véleményekre és döntök...Bár még mindig nem jelzett vissza konzolvilág csak automata levél volt 1 hónapja megerősítés még nem.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.01. 16:55:39
  • n000rbi
    Ja, múlt szombaton nekem is ezt mondták, remélem így is lesz (a szabit már kivettem, szóval... )
  • TDC Geronimo
    Engem előző héten hívtak platinumból és mondták 3ra jön.
  • n000rbi
    Én is remélem...a gamepark ma már hívogatta az előrendelőket, hogy minden fasza, mindenki kap gépet, de ksz-ből múlt szombat óta semmi hír.
  • TDC Geronimo
    Sehol se látom szállítás alatt, nagyon remélem péntekre megkapjuk :D
  • SlickAdam
    ja jo, Apple es PS maradtak a fejemben.

mindegy. akkor is fel evig (vagy több) kihasznalatlanul allna.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.01. 16:21:32
  • n000rbi
    >es hopp, maris csak 6 honap van az 1 eves ninty garibol hatra

akarod mondani 1 év és 6 hónap. Itthon 2 év hivatalos Nintendo gari van minden hw-re.
  • SlickAdam
    lehet en is megvennem, csak en ugy allok az ilyesmihez, hogy jo, 1 fasza jatek. aztan meg ott all fel evet a gep (MK-t nem szamitva), es hopp, maris csak 6 honap van az 1 eves ninty garibol hatra.:)

oldjak meg a joy-con problemat, pimpeljenek, legyen min. 3 tenyleg erdekes jatek es akkor dobbantok.

VAN mivel jatszani. pedig en meg a többi AAA-t se veszem (RE7 volt 1, Nier lesz következö, valamikor PC-n)

mohó-yoyo

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.01. 16:19:39
  • TDC Geronimo
    Amúgy nagy meglepetés nincs a HWvel kapcsolatban. Mindent láttunk, mindent tudunk róla. OS egyszerű, játék még nincs olyan sok stb, pont az, amit slick idézett. Viszont ennek a konzolnak minden esélye megvan arra, hogy nagyon sikeres legyen. Jön majd a minőségi 1st party, tonnányi indie cucc, amik közül biztos lesznek nagyon jók. Online még kérdéses meg hogy mi jön day 1 updatebe, de én zeldat a most elérhető legjobb minőségben akarom tolni és nem várok fél évet, hogy megvegyem ugyanennyiért kb a gépet. Biztos vagyok benne OS is kap rengeteg új funkciót majd, mert egyszerűnek tűnik és jó gyorsnak. Azt is megértem aki kivár, én nem tudok :D
  • n000rbi
  • SlickAdam
    "For now, what we have is a strong foundation to build on; it's pricy and not without fault, but we can't wait to see where Nintendo take the concept."

i can't wait either, bics. but i'll wait.
  • Totti5
    DF rövív hőkamerával.
  • Negritis
    én azt várom öcsém mit mond :D
  • n000rbi
    "The good news? Regardless of mode, the Switch doesn't ramp up fan noise to distracting levels, even in top-end 3D games with the volume muted."

Oh fakkjesz.

Egyébként minél többet nézem a neon joyconokat, annál jobban tetszenek. Hátha lesznek más színben is.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 16:05:39
  • SlickAdam
  • Bandicoot
    User reviewek amik érdekelni fognak. A 2. Naptól. :)
  • TDC Geronimo
    Jönnek hw reviewk

The Nintendo Switch is a fantastic piece of hardware and one of the best consoles that the Nintendo has ever created. We’ll have to wait and see what comes of the device, whether it’s adopted by third parties and consumers, but in terms of what the console can do, how flexible it is and the power it offers as it straddles the divide between portable and home console gaming, it’s in a world of its own.

Holnap délben meg zelda