2416
World of Warplanes
-
#96 Neeem ... ennyire nem lesznek gonoszok ...
A németeknél a Zeppelin lesz a Top tier :) -
#95 Abban fognak különbözni, hogy a németeknek kell felhő az eltűnéshez, az oroszoknak meg nem . :) -
MuldR #94 Szar orosz OP repulok!!!
Ja, meg nem indult el a jatek, akkor varok ezzel...:) -
#93 Húha ... én nem vagyok nagy guru, maximum egy kocarepkedő ...
De BF 109-ből MELYIK??? Valamint FW 190-ből MELYIK??? (Hogy csak 2 ismertebb gépet emeljek ki ...)
Csakmertugye van egy pár változat ... Egyre érdekesebb lesz ez ... Egyszerűen el nem tudom képzelni, miben fognak különbözni egymástól a gépek ...
(Oké, eltudom, páncélzat, sebesség, fordulási sebesség, tűzgyorsaság, sebzés, átütőerő ...)
Hogy itt mekkora hisztik lesznek majd ... atya úr isten ... -
#92 Az oroszok által elképzelt tech-fák. Nem hivatalosak.
-
#91 És a menü zenéjét máig szoktam fütyörészni :) -
lammaer #90 Fenébe :D
Ez tökre olyan stílus, mint amilyen a régi Crimson Skies PCs játék, még mintha a repcsiket is egymástól lopták volna.
Jó kis arcade lövölde volt. -
#89 Filmzene amit linkeltem, youtubon van róla még videó.
Ez nem Hentai film. :)
Töltsd le, nézd végig. Szerintem megéri nagyon, de végig kell nézni. -
#88 Hát nyilván úgy WG-sen .. -
#87 Biztos vagyok benne, hogy itt még nagyobb hiszti lesz mint a WoT-ban ...
Roppant kiváncsi vagyok, hogyan fogják ezt megoldani ...
@lammaer: xD -
lammaer #86 Elég akciódús videó :)
Ebben a filmben is megdugják a fák a göcsörtös gyökereikkel a nagy csillogó szemú iskoláslányokat? -
#85 Me109 ki fog gyulladni az első golyóra ami 3 méterrel mellette megy el ... -
Ha már repülés. :) Nagyon jó film, ajánlom mindenkinek. -
#83 A képeket elnézve ... hát persze hogy főleg ruszki gépek vannak ,,képfölényben". :) Remélhetőleg itt nem lesznek olyan különbségek a gépek között. -
#82 wargaming :( -
#81 -
#80 Elindult a hivatalos oldal!
LINK -
MuldR #79 Mondjuk a hajossal erdekes lesz. Malinovka kozepen egy Yamato :) -
Adjunktus #78 Pedig tervbe van véve,hogy összevonják.
Sőt még a hajóssal is.
Elméleti síkon nem megoldhatatlan feladat. -
#77 Az egyik régebbi videóban volt egy flakvierling, valamiféle tankra szerelve. -
#76 Nincsenek, de ha összevonnák pl a 2 játékot lehet raknának bele ilyet -
bgabor #75 Ja, kár hogy SPAAA(önjáró csöves légvédelmi tüzérség) járművek nincsenek a WoT-ban.
Meg hát ezekkel eltalálni egy 700-800 km/hv-al sebességgel elzúgó Me-262est nem egyszerű feladat. -
Nazarov77 #74 World of Warshipsbe meg majd a köd fog elrejteni, és jéghegy meg szikla kemp lesz :D -
Nazarov77 #73 Nem ez , majd az IS-2 :D
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/2-Airplanes/Allies/2-USSR/01-Fighters/IS-2/IS-2.htm -
#72 -
bgabor #71 Biztosan nem, mert a tankok teljesen védtelenek a légi támadásokkal szemben. Van ugyan a tetejükön egy korlátozott mozgástartományú "légvédelmi célú" géppuska, de az semmire sem elég. -
#70 Köszi szépen:) Am ezek félelmetesek:O Asszem én egy "Amerika bombázót" szeretnék és mellé egy Me 262-t:P Nagyon tetszetős repcsi:P -
Metontour #69 Remélem nem akarják a harcban is vegyíteni a WoT-tal mert abban örülsz hogy nem lő ki az arty erre jön a repcsi és széjjel lő a vérbe. -
#68 o.o
Egyébként félelmetes mi lett volna ha a németeknek sikerül bevezetniük a sugárhajtásúakat még időben. Lehet még ma is németül beszélnénk :> -
#67 Czdano: Yak-15, Bl-1 (rakéta), La-7r (hibrid)
Jobban féltem a francia és olasz ágat.
Szabii: Ha sokat repkednek a felhőkben, akkor elméletileg hajlamos szétfoszlani. Bár ne várd, hogy ezt lemodellezik.
Zegi Norbi: Lehet válogatni (több oldal is van)
-
bgabor #66 Felszállni fel tud helyből, csakhogy fegyverzet nélkül. A gép súlya felfegyverezve nagyobb mint maximális felszálló tömege, más szóval a rakéták túl nehezek neki hogy helyből szálljon fel. Ezért felfegyverkezve ÍGY száll fel. (a videó vége felé látható a felszállás) Az angol hordozókon még egy kis "síugró sánc" is van ehhez a rövid felszállóhosszú felszálláshoz.
Ezen a másik Harrier hordozón, a spanyol Princeipe de Austriason jól megfigyelhető a harrierek V/STOL típusú felszállásához használt "síugrósáncok". -
#65 Németeknél mi lesz a top repcsi? Me 262 talán? -
#64 Bármelyik Tier 8-as repülőből. -
MuldR #63 Ezek:
T9 Meteor
T10 Vampire
melyikbol fejleszthetok? -
#62 Szerintem inkább a BF Heroes szerű lesz a repülés, többet nem várok tőlük. -
#61 Mellesleg még arra lennék kíváncsi hogy az irányítás milyen lesz majd..mint mondjuk egy BF-ben? Az rohadt jólenne. Főleg ha nem a levegőből indulna az egész, hanem felszállás stb. Talán még üzemanyag potlást is belelehetne rakni, hogy pl 4-5 percenként vissza kelljen menni tankolni. Szerintem feldobná az egész játékot.. -
#60 Kicsit ügyes volt aki ezt kitalálta, biztos megtérült a befektetett lovetta. Elég nagy előny hogy nem kell neki egy fullos reptér.. -
#59 A Harrier tud felszállni is lebegve, sokéve Kecskeméten a Repülőnapon irgalmatlan fullos bemutatót csinált egy Harrier pilóta, aminek a vége az volt, hogy szemben a közönséggel elkezdett lebegni, majd bebólintotta a gép orrát, vissza (pukedlizett egyet ...) majd 20 métert siklott oldalra, majd megint ... és így végig a közönség előtt ... Ő kapta a legnagyobb tapsot :)
Az más kérdés, hogy ez a része azért lett kitalálva a gépnek, hogy anyahajóról, vagy bármilyen kis földi felszállópályáról indítható és fogadható legyen a gép :)
-
#58 Ilyeneket tudok elképzelni, hogy:
lesz egy bombázód, mondjuk skill=50% "commander" pilótával: akkor csak 3 km magasról látod az ellenséges repülőteret, míg a 100% már 6 km-ről? :D
-
#57 Igen a Harrierről volt videó . Hol is? Azthiszem a nat geora kapcsoltam és ott egy helyben lebegett majd leszállt a repülő, akkor az Harrier volt. Én sem úgy értettem hogy a levegőben, az lehetetlen is, nem?