2416

World of Warplanes
  • DummyBoy
    Neeem ... ennyire nem lesznek gonoszok ...

A németeknél a Zeppelin lesz a Top tier :)
  • Tuvok #95
    Abban fognak különbözni, hogy a németeknek kell felhő az eltűnéshez, az oroszoknak meg nem . :)
  • MuldR
    Szar orosz OP repulok!!!

Ja, meg nem indult el a jatek, akkor varok ezzel...:)
  • DummyBoy
    Húha ... én nem vagyok nagy guru, maximum egy kocarepkedő ...

De BF 109-ből MELYIK??? Valamint FW 190-ből MELYIK??? (Hogy csak 2 ismertebb gépet emeljek ki ...)

Csakmertugye van egy pár változat ... Egyre érdekesebb lesz ez ... Egyszerűen el nem tudom képzelni, miben fognak különbözni egymástól a gépek ...

(Oké, eltudom, páncélzat, sebesség, fordulási sebesség, tűzgyorsaság, sebzés, átütőerő ...)

Hogy itt mekkora hisztik lesznek majd ... atya úr isten ...
  • Eagle16
    Az oroszok által elképzelt tech-fák. Nem hivatalosak.

• Tuvok #91
    És a menü zenéjét máig szoktam fütyörészni :)
  • lammaer
    Fenébe :D

Ez tökre olyan stílus, mint amilyen a régi Crimson Skies PCs játék, még mintha a repcsiket is egymástól lopták volna.

Jó kis arcade lövölde volt.
  • Hell Girl #89
    Filmzene amit linkeltem, youtubon van róla még videó.

Ez nem Hentai film. :)

Töltsd le, nézd végig. Szerintem megéri nagyon, de végig kell nézni.
  • Tuvok #88
    Hát nyilván úgy WG-sen ..
  • DummyBoy
    Biztos vagyok benne, hogy itt még nagyobb hiszti lesz mint a WoT-ban ...

Roppant kiváncsi vagyok, hogyan fogják ezt megoldani ...

@lammaer: xD
  • lammaer
    Elég akciódús videó :)

Ebben a filmben is megdugják a fák a göcsörtös gyökereikkel a nagy csillogó szemú iskoláslányokat?
  • Tono34
    Me109 ki fog gyulladni az első golyóra ami 3 méterrel mellette megy el ...
  • Hell Girl #84

Ha már repülés. :) Nagyon jó film, ajánlom mindenkinek.
  • Hell Girl #83
    A képeket elnézve ... hát persze hogy főleg ruszki gépek vannak ,,képfölényben". :) Remélhetőleg itt nem lesznek olyan különbségek a gépek között.
  • Tuvok #82
    wargaming :(
  • Czdano
  • Eagle16
    Elindult a hivatalos oldal!

LINK
  • MuldR
    Mondjuk a hajossal erdekes lesz. Malinovka kozepen egy Yamato :)
  • Adjunktus
    Pedig tervbe van véve,hogy összevonják.
    Sőt még a hajóssal is.
    Elméleti síkon nem megoldhatatlan feladat.
  • Eagle16
    Az egyik régebbi videóban volt egy flakvierling, valamiféle tankra szerelve.
  • Czdano
    Nincsenek, de ha összevonnák pl a 2 játékot lehet raknának bele ilyet
  • bgabor
    Ja, kár hogy SPAAA(önjáró csöves légvédelmi tüzérség) járművek nincsenek a WoT-ban.

Meg hát ezekkel eltalálni egy 700-800 km/hv-al sebességgel elzúgó Me-262est nem egyszerű feladat.
  • Nazarov77
    World of Warshipsbe meg majd a köd fog elrejteni, és jéghegy meg szikla kemp lesz :D
  • Nazarov77
    Nem ez , majd az IS-2 :D
    http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/2-Airplanes/Allies/2-USSR/01-Fighters/IS-2/IS-2.htm
  • Czdano
  • bgabor
    Biztosan nem, mert a tankok teljesen védtelenek a légi támadásokkal szemben. Van ugyan a tetejükön egy korlátozott mozgástartományú "légvédelmi célú" géppuska, de az semmire sem elég.
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi szépen:) Am ezek félelmetesek:O Asszem én egy "Amerika bombázót" szeretnék és mellé egy Me 262-t:P Nagyon tetszetős repcsi:P
  • Metontour
    Remélem nem akarják a harcban is vegyíteni a WoT-tal mert abban örülsz hogy nem lő ki az arty erre jön a repcsi és széjjel lő a vérbe.
  • Czdano
    o.o

Egyébként félelmetes mi lett volna ha a németeknek sikerül bevezetniük a sugárhajtásúakat még időben. Lehet még ma is németül beszélnénk :>
  • Nohab
    Czdano: Yak-15, Bl-1 (rakéta), La-7r (hibrid)
    Jobban féltem a francia és olasz ágat.

Szabii: Ha sokat repkednek a felhőkben, akkor elméletileg hajlamos szétfoszlani. Bár ne várd, hogy ezt lemodellezik.

Zegi Norbi: Lehet válogatni (több oldal is van)
  • bgabor
    Felszállni fel tud helyből, csakhogy fegyverzet nélkül. A gép súlya felfegyverezve nagyobb mint maximális felszálló tömege, más szóval a rakéták túl nehezek neki hogy helyből szálljon fel. Ezért felfegyverkezve ÍGY száll fel. (a videó vége felé látható a felszállás) Az angol hordozókon még egy kis "síugró sánc" is van ehhez a rövid felszállóhosszú felszálláshoz.

Ezen a másik Harrier hordozón, a spanyol Princeipe de Austriason jól megfigyelhető a harrierek V/STOL típusú felszállásához használt "síugrósáncok".
  • Zegi Norbi HUN
    Németeknél mi lesz a top repcsi? Me 262 talán?
  • Eagle16
    Bármelyik Tier 8-as repülőből.
  • MuldR
    Ezek:
    T9 Meteor
    T10 Vampire

melyikbol fejleszthetok?
  • Tono34
    Szerintem inkább a BF Heroes szerű lesz a repülés, többet nem várok tőlük.
  • Czdano
    Mellesleg még arra lennék kíváncsi hogy az irányítás milyen lesz majd..mint mondjuk egy BF-ben? Az rohadt jólenne. Főleg ha nem a levegőből indulna az egész, hanem felszállás stb. Talán még üzemanyag potlást is belelehetne rakni, hogy pl 4-5 percenként vissza kelljen menni tankolni. Szerintem feldobná az egész játékot..
  • Czdano
    Kicsit ügyes volt aki ezt kitalálta, biztos megtérült a befektetett lovetta. Elég nagy előny hogy nem kell neki egy fullos reptér..
  • DummyBoy
    A Harrier tud felszállni is lebegve, sokéve Kecskeméten a Repülőnapon irgalmatlan fullos bemutatót csinált egy Harrier pilóta, aminek a vége az volt, hogy szemben a közönséggel elkezdett lebegni, majd bebólintotta a gép orrát, vissza (pukedlizett egyet ...) majd 20 métert siklott oldalra, majd megint ... és így végig a közönség előtt ... Ő kapta a legnagyobb tapsot :)

Az más kérdés, hogy ez a része azért lett kitalálva a gépnek, hogy anyahajóról, vagy bármilyen kis földi felszállópályáról indítható és fogadható legyen a gép :)

• f24sg
    Ilyeneket tudok elképzelni, hogy:

lesz egy bombázód, mondjuk skill=50% "commander" pilótával: akkor csak 3 km magasról látod az ellenséges repülőteret, míg a 100% már 6 km-ről? :D

• szabii98
    Igen a Harrierről volt videó . Hol is? Azthiszem a nat geora kapcsoltam és ott egy helyben lebegett majd leszállt a repülő, akkor az Harrier volt. Én sem úgy értettem hogy a levegőben, az lehetetlen is, nem?