2416
![](\"http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20120301092155_b63496ccc8.jpg\")
World of Warplanes
-
ratgab #136 Tényleg? Ezt nem tudtam! -
ratgab #135 Amikor leírtam hülyeségnek szántam, de miután elküldtem és átgondoltam marha jó lenne! 4 külön játék megmaradna, de kapnának egy egységes arcvonalat, ahol játéktól függően folyna a harc (természetesen az egyes sikeres csaták számítanának a csata kimenetelében). Így az arcvonal tolódhatna ide-oda, esetleg bizonyos bónuszokat adva a győztes félnek!
Na de nagyon elszárnyalt a képzeletem... még a repülős rész sincs kint... -
Adjunktus #134 Az már elhangzott párszor,hogy össze akarják őket vonni -
ratgab #133 Azért lenne némi minőségbeli különbség a World of World war javára szerintem... -
Adjunktus #132 Nem elképzelhetetlen.Sőt!Egyáltalán nem elképzelhetetlen!
Csak akkor egy real time frontvonal kellene hozzá a WW2 mintájára.
-
ratgab #131 Oké, hogy World Of Tanks-ban artillery-vel lehet lőni a tankokat, de itt a Bombázónak mi lesz a szerepe? Bombázza a vadászokat? Mert az igen érdekes lenne (Főleg, hogy történelmileg a bombázók vadász kíséret nélkül esélytelenek voltak egy vadászrajjal szemben).
Most végiggondolva talán ezt úgy kell elképzelni, hogy a 2 csapatnak 2 külön célpontot kell elpusztítania. A pusztítást maguk a bombázók végezhetnék majd, a vadászok meg őket kísérik, más vadászok meg megpróbálják megakadályozni az ellenséges bombázók tevékenységét.
Ha helyes az okfejtésem nem sokan akarnak majd bombázóval lenni, eléggé kiszolgáltatott osztály lesz! -
Nem, ezt a boundlet már battlefieldnek hívják és foglalt ;) -
Nem tudom így hova soroljam (könnyű/nehéz), de nekem fixen spitfire kell majd -
ratgab #128 Most van már World of Tanks, jön a World of Warplanes.... Már csak a World of Soldiers hiányzik és teljes a paletta.
Jah mégsem, ahhoz még kéne egy World of Battleships is. Ezután össze kell pakolni a 4 játékot és a Complete Bundle lehetne a World of World War! -
Adjunktus #127 Én már mondtam párszor.
Nekem Japo vadászok kellenek.Kapitalista,bombázóbuzi Yenkiket akarok pocsékolni velük.:D -
Alapból ugye 3 osztály fog létezni.
Könnyű - harcolós
Nehéz - belerepülős a gondokba
Bombázó - blabla
Ki melyiket részesíti majd előnyben ?
Én először is kipróbáom mindegyiket, ha lehetséges, de valószínűleg a harcolós oldalam fog nyerni a várakozós bombázós helyett. -
Leginkább attól szar, hogy a küldetés rendszer olyan ostobán van megoldva. Semmi komolyabb NPC. Külső segítség nélkül és komolyabb angol tudás nélkül lehetetlen teljesen átlátni az egészet. PVP-ről meg még álmodni se merjen aki nekikezd. :D -
lammaer #124 Ezt néztem.. mitől szar ez a heroes online? Még 2. vh cumók is vannak, nem csak szutyok kétfedelűek... -
Jesszusom ......... belelestem youtubon ... mekkora szar :D:D -
Hát ha mondjuk úgy oldanák meg a dolgokat, mint ebben a játékban, akkor nem lenne semmi gond. -
lammaer #121 Ace Online... na az volt amivel én tologattam, 1 hétig. -
Heroes In The Sky
Repülős netes szar. :) Itt 1 példa kapásból. -
Lehet bár én nemigen tudok 2. vagy 1vhs hadihajós játékról amit mostanság kiadtak. Silent Hunter nem ér mert az tengós:D Amúgy meg nincs kedvem tépni a hajam amikor az me 262-et lelövi egy hawker hurricane vagy egy tempest:) -
lammaer #118 Ja, ilyen alapon van nem egy hadihajós játék. Sőt, MMO meg már rééééééég :D -
Neeem repülős mmo-ra gondoltam, hanem maga ez a téma. Ha repkedni akarok akkor nekem ott az Il2 vagy a ROF. -
lammaer #116 Engem is érdekelne... vmi koreai szutyokra emlékszem, ahol sárkányokra kell lőni (és van benne 3 féle gép), másról nemtok. -
Repülős MMO-bol? Tudsz mondani pár példát? -
Inkább ha majd jön a hadihajós. Az érdekel. Ilyen repülősből annyi van mint égen a csillag. -
lammaer #113 Egész érdekes - tologatod is? (aztán átmehetünk offba,vmelyik este TS-en WOT közben :) ) -
Én már találtam is mást. :D
All Point Bulletts
De már várom ezt a repülőset is. Kíváncsi vagyok a gépekre, hogyan oldják meg az egészet. -
lammaer #111 Sztem kb semmilyük sincs még, szóval bőven van idő mást játszani. -
Amúgy majd valamikor ősszel. -
Még nincs bejelentve, hogy mikor kezdődik a béta teszt. -
What is the approximate ETA of World of Warplanes Beta?
At the moment, Beta testing periods are not announced. Just follow the news on our official website.
Mivan ?! :S -
lammaer #107 Propellernél ugyanez. Az a biomechanikus organizmus, ami emberi beavatkozás nélkül visszanöveszti az elromlott lánctalpat képes a törött propeller helyébe is újat növeszteni. -
Ez lesz a német top tier:
-
de én nem motor találatról beszéltem :P
annál rendben van hogy pár másodpercre kihagy s addig vitorlázhatsz a géppel már ha képes rá. -
lammaer #104 Ez egy játék. Nekem pl simán belefér, hogyha a motor találatot kap, 5 secre leáll a gép veszteni kezdi a sebességet majd átmegy zuhanásba.
Ha az 5 sec alatt földbe csapódik akkor kampec, de ha sikerül kihozni zuhanásból, akkor csak magasságot vesztett. -
Légi Maus ?! Wtf :D -
Itt 1 teljesen új játékot kell összerakni, nem 1 WoT lesz. :)
Ilyen modul sérülések még előfordulhatnak majd, de ha egyszer leesik valami, az maga a gép lesz. :D -
jajjnecsináááldmáááár :D
ott még belemagyarázható ugyibár. na de itten ? -
lammaer #100 Mert, WOTban ez hogy van? Lánctalp felrakáshoz kiszáll vki? :) -
és ha leesik a propeller akkor a pilóta kiszáll és visszapakolja ? :D -
Motor modul sérülésénél mi lesz? Leesik? -
ilyesmi ? :))