2416

World of Warplanes
  • ratgab
    Tényleg? Ezt nem tudtam!
  • ratgab
    Amikor leírtam hülyeségnek szántam, de miután elküldtem és átgondoltam marha jó lenne! 4 külön játék megmaradna, de kapnának egy egységes arcvonalat, ahol játéktól függően folyna a harc (természetesen az egyes sikeres csaták számítanának a csata kimenetelében). Így az arcvonal tolódhatna ide-oda, esetleg bizonyos bónuszokat adva a győztes félnek!

Na de nagyon elszárnyalt a képzeletem... még a repülős rész sincs kint...
  • Adjunktus
    Az már elhangzott párszor,hogy össze akarják őket vonni
  • ratgab
    Azért lenne némi minőségbeli különbség a World of World war javára szerintem...
  • Adjunktus
    Nem elképzelhetetlen.Sőt!Egyáltalán nem elképzelhetetlen!
    Csak akkor egy real time frontvonal kellene hozzá a WW2 mintájára.
  • ratgab
    Oké, hogy World Of Tanks-ban artillery-vel lehet lőni a tankokat, de itt a Bombázónak mi lesz a szerepe? Bombázza a vadászokat? Mert az igen érdekes lenne (Főleg, hogy történelmileg a bombázók vadász kíséret nélkül esélytelenek voltak egy vadászrajjal szemben).

Most végiggondolva talán ezt úgy kell elképzelni, hogy a 2 csapatnak 2 külön célpontot kell elpusztítania. A pusztítást maguk a bombázók végezhetnék majd, a vadászok meg őket kísérik, más vadászok meg megpróbálják megakadályozni az ellenséges bombázók tevékenységét.
    Ha helyes az okfejtésem nem sokan akarnak majd bombázóval lenni, eléggé kiszolgáltatott osztály lesz!
  • Czdano
    Nem, ezt a boundlet már battlefieldnek hívják és foglalt ;)
  • Czdano
    Nem tudom így hova soroljam (könnyű/nehéz), de nekem fixen spitfire kell majd
  • ratgab
    Most van már World of Tanks, jön a World of Warplanes.... Már csak a World of Soldiers hiányzik és teljes a paletta.

Jah mégsem, ahhoz még kéne egy World of Battleships is. Ezután össze kell pakolni a 4 játékot és a Complete Bundle lehetne a World of World War!
  • Adjunktus
    Én már mondtam párszor.
    Nekem Japo vadászok kellenek.Kapitalista,bombázóbuzi Yenkiket akarok pocsékolni velük.:D
  • Hell Girl #126
    Alapból ugye 3 osztály fog létezni.

Könnyű - harcolós
    Nehéz - belerepülős a gondokba
    Bombázó - blabla

Ki melyiket részesíti majd előnyben ?

Én először is kipróbáom mindegyiket, ha lehetséges, de valószínűleg a harcolós oldalam fog nyerni a várakozós bombázós helyett.
  • Hell Girl #125
    Leginkább attól szar, hogy a küldetés rendszer olyan ostobán van megoldva. Semmi komolyabb NPC. Külső segítség nélkül és komolyabb angol tudás nélkül lehetetlen teljesen átlátni az egészet. PVP-ről meg még álmodni se merjen aki nekikezd. :D
  • lammaer
    Ezt néztem.. mitől szar ez a heroes online? Még 2. vh cumók is vannak, nem csak szutyok kétfedelűek...
  • Hell Girl #123
    Jesszusom ......... belelestem youtubon ... mekkora szar :D:D
  • Hell Girl #122

Hát ha mondjuk úgy oldanák meg a dolgokat, mint ebben a játékban, akkor nem lenne semmi gond.
  • lammaer
    Ace Online... na az volt amivel én tologattam, 1 hétig.
  • Hell Girl #120
    Heroes In The Sky

Repülős netes szar. :) Itt 1 példa kapásból.
  • Pluskast
    Lehet bár én nemigen tudok 2. vagy 1vhs hadihajós játékról amit mostanság kiadtak. Silent Hunter nem ér mert az tengós:D Amúgy meg nincs kedvem tépni a hajam amikor az me 262-et lelövi egy hawker hurricane vagy egy tempest:)
  • lammaer
    Ja, ilyen alapon van nem egy hadihajós játék. Sőt, MMO meg már rééééééég :D
  • Pluskast
    Neeem repülős mmo-ra gondoltam, hanem maga ez a téma. Ha repkedni akarok akkor nekem ott az Il2 vagy a ROF.
  • lammaer
    Engem is érdekelne... vmi koreai szutyokra emlékszem, ahol sárkányokra kell lőni (és van benne 3 féle gép), másról nemtok.
  • Czdano
    Repülős MMO-bol? Tudsz mondani pár példát?
  • Pluskast
    Inkább ha majd jön a hadihajós. Az érdekel. Ilyen repülősből annyi van mint égen a csillag.
  • lammaer
    Egész érdekes - tologatod is? (aztán átmehetünk offba,vmelyik este TS-en WOT közben :) )
  • Hell Girl #112
    Én már találtam is mást. :D

All Point Bulletts

De már várom ezt a repülőset is. Kíváncsi vagyok a gépekre, hogyan oldják meg az egészet.
  • lammaer
    Sztem kb semmilyük sincs még, szóval bőven van idő mást játszani.
  • Eagle16
    Amúgy majd valamikor ősszel.
  • Eagle16
    Még nincs bejelentve, hogy mikor kezdődik a béta teszt.
  • Hell Girl #108
    What is the approximate ETA of World of Warplanes Beta?
    At the moment, Beta testing periods are not announced. Just follow the news on our official website.

Mivan ?! :S
  • lammaer
    Propellernél ugyanez. Az a biomechanikus organizmus, ami emberi beavatkozás nélkül visszanöveszti az elromlott lánctalpat képes a törött propeller helyébe is újat növeszteni.
  • a.carkey
    Ez lesz a német top tier:
  • Torzonborz
    de én nem motor találatról beszéltem :P

annál rendben van hogy pár másodpercre kihagy s addig vitorlázhatsz a géppel már ha képes rá.
  • lammaer
    Ez egy játék. Nekem pl simán belefér, hogyha a motor találatot kap, 5 secre leáll a gép veszteni kezdi a sebességet majd átmegy zuhanásba.

Ha az 5 sec alatt földbe csapódik akkor kampec, de ha sikerül kihozni zuhanásból, akkor csak magasságot vesztett.
  • Hell Girl #103
    Légi Maus ?! Wtf :D
  • Hell Girl #102
    Itt 1 teljesen új játékot kell összerakni, nem 1 WoT lesz. :)

Ilyen modul sérülések még előfordulhatnak majd, de ha egyszer leesik valami, az maga a gép lesz. :D
  • Torzonborz
    jajjnecsináááldmáááár :D

ott még belemagyarázható ugyibár. na de itten ?
  • lammaer
    Mert, WOTban ez hogy van? Lánctalp felrakáshoz kiszáll vki? :)
  • Torzonborz
    és ha leesik a propeller akkor a pilóta kiszáll és visszapakolja ? :D
  • Tono34
    Motor modul sérülésénél mi lesz? Leesik?
  • Tuvok #97
    ilyesmi ? :))