2416
World of Warplanes
-
#176 Majd ez lesz a prémium ammo német gépekre :)
R4M -
lammaer #175 Őszintén szólva, én se érzem hogy az orosz tankok ANNYIVAL jobbak lennének a németeknél. Pl a PZIV-VK3601 párost pont annyira élvezem mint a KV-t34/85 csoportot.
Az embert mindkettőben szarrálövik ha olyan helyzetbe hozza magét, és mindkettővel lehet csapatni ha jól jön ki a lépés. -
#174 Hát nem tudom, én német ágon veretem és szerintem ott is élvezhető. Egyedül a KV op, de az elől még sokszor tier 6-al is elfutok ha kályhacsöves
Én a warplanesben igazából a láthatóságtól félek + a tech tree fegyverzet részétől. 2. vhban voltak rakéták is repcsikre, azzal is lehet sokat variálni...de meglátjuk mi lesz ebből, én várom ezt is meg a hajósat is.
(bugfixekről meg ne is beszéljünk, ez a fogalom oroszországban ismeretlen..)
-
Renegade #173 hát nem tudom, összeségében a wot nem rossz, ha szovjet tankokkal játszol, akkor meg ugye kifejezetten jó.
Remélem stílust teremt ez a kombinált műfaj, hogy legyenek riválisok és tényleg fontos legyen a fizető közönség. Talán úgy elkerülendő az olyan, hogy bugfix helyett, a content a prioritás. lásd kis milió + tank, de pl a tracerre szarnak nagyívben. -
#172 Ezt írtam én is lejjebb..Megkapjuk az 1942-őt kb, csak ruszki motorral (na jó kicsit részletesebben mert bfben nincs külön modulsérülés.) -
#171 A végén egy bf lesz ebből az egészből... -
#170 Na én ilyen gépet akarok majd magamnak :
http://www.karpatiazenekar.hu/
Bitang jól néz ki !! :D -
Renegade #169 hmmm, az elkövetkező 10 évben lesz mit fejleszteni -
#168 Na: 1 partraszállás el fog tartani kb ...... 1-2 órán át. :D -
Adjunktus #167 no tessék.
WOT-WOWP-WOB.
A kláncsaták.
A klánwar térkép belépő pontjai,kivétel nélkül tengerparti területek.Amennyiben egy klán szeretne partra szállni,először is biztosítania kell a tenger partot.Tengeri ütközetben le kell győznie a szintén partraszállással próbálkozó más klánokat.
Ha ez megtörtént,kezdődhet a szárazföldi ütközet.A szokásos módon.
A klán légi ereje,a partraszállás után aktiválódik.
A légi uralom kivívása létfontosságú.
A szárazföldi egységek parancsnoka légi támogatást kérhet a térkép bármely szektorába.
A légi térképek jóval nagyobbak lesznek.A szárazföldi célokat támadó repülőgépeknek,először meg kell közelíteniük a támadandó szektort.Majd oda belépve,a közössé váló térképen támadhatják az ellenséges
célpontokat.Már itt látszik,hogy a légierő elosztása kulcsfontosságú lehet.(inkább több vadász,leszedni az ellenséges gépeket és ezáltal védeni a tankokat,vagy több csatarepülővel megpróbálni eljutni az ellenséges tankokhoz.
A kisegítő,kiszolgáló AI egységek fejlesztése folyamatban.
Később kapcsolódik a World of Soldiers.
-
#166 A legelső ami lezuhan az egy szövetséges gép ha jó látom. ;) Bár a videó további része már pontosan a német gépek üldözéséről szól ..... -
#165 Érdekes, hogy itt is csak német gépet lőnek le. A fejlesztő itt is ugyan az a játékban sem várok sok csodát német ágon. -
Renegade #164 tiszta csalódás, úgy vártam a felhőkből kilebegő mig-29est, ami mindent szétlő, vagy a leeső szárnyat visszahegesztő small repair kittet. :-)
Persze várós :-) -
#163 Tetszetős ...... csak tudnám akkor, hogy miért angol gépekkel reklámozzák ? :) Mind1. Legalább belekezdhetek az amcsi ágba itt is. -
#162 A béta indulásakor mintegy 60 repülőgép áll majd rendelkezésünkre.
Az induláskor elérhető nemzetek: Németország, Szovjetunió, Amerikai Egyesült Államok.
Az angol és japán gépek kicsit később érkeznek kiegészítő (patch) formájában. -
#161 Trailer
-
#160 Zsír ;) Látom már topic is van neki. -
#159 Wg.net hogy örüjjé bejelentette a hajók világát, egy ingyenes mmo-t, ami a 20. század nagy hajócsatáira alapul, teljessé téve a "world of" trilógiát .
A sorozat hagyományaihoz hűen egyszerű interfészt, irányítást, és gazdasági rendszert kapsz a képedbe, amit a sorozat részei között átvihetsz jól .
Jó nagy választék lesz hajókból minden taktikához, mind egyedi tűzerővel, páncélzattal, sebességgel, hajószakáccsal . Az időjárás befolyásolja a játékmenetet, a realisztikus grafika meg eltranszportál az Enterpriseról az epic fail csatákba, amik megváltoztatták az emberi történelmet .
A Wg igazgatója, Victor Kisizé aszondja: az ember mindig szerette meghódítani a földet, vizet, levegőt . A WoT és a WoP mellett mostmár a WoB-bal mindhármat módodban áll meghódítani (ha látod az ellenfeleket persze .. bocs) -
#158 Minnyá -
ratgab #157 Mit is szeretnél? -
#156 Wargaming.net announces World of Battleships, a free-to-play naval action MMO based on epic sea battles of the 20th century that will complete the “World of” war trilogy.
Keeping with the best traditions of the series, World of Battleships will offer a straightforward interface, easy-to-use controls, and a common economic system that will allow players to distribute resources between the three games for the ultimate progress in each of them.
The large assortment of available warships will give various tactical opportunities, as all the machines have a unique combination of firepower, speed, armor, and endurance. Various naval maps with changing weather conditions will enrich the gameplay, and the realistic graphics will transport players into the epic battles that changed the course of human history.
Wargaming.net CEO Victor Kislyi states: “Humans always needed to conquer the elements — earth, water and air. With World of Tanks, World of Warplanes and World of Battleships we will offer players to conquer all.”
Valaki lécci. :D -
#155 persze adhatnanak de meg kenyer sincs nem morzsa :) -
#154 Szerintem 1-1 területért külön kell majd megküzdeni. A CW-n ugyebár lehet lerakni majd AA Gunokat hogy megnehezítsd az ellen dolgát és ugyebár ott lesznek a bombázok amik a területet bombázzák. Most nem'tom hogy ha lebombázzák a bázist, akkor elveszik-e a terület .... meglássuk.
Na meg ugyebár a közös free xp. Ez valamennyire jó dolog lesz, de elképzelem azt is, hogy valaki(k) már most hajtanak free xp-re, hogy rögtön magas tierű repcsijük legyen. (a bizonyos kockák és gazdagok)
Gyakorlatozás az külön lesz megoldva, mivel ugyebár külön klán fog kelleni a repülős gamehez is. Nálunk a ROR-nál nem'tom ki fogja majd megalapítani, de majd addigra kiderül ez is, mint más infók is. Azért adhatnának már valami kis ,,kenyérmorzsát" a játékot illetően. ;) -
MuldR #153 Nekem az jott le, hogy a tankok tovabbra is kissebb reszen lesznek.
Szoval a repulos palya kozepen lesznek csak egy reszen a tankok.
Es persze csak a clanwar mapon lesz osszevonva. amugy kulon kulon jatekok.
Mondjuk erdekelne, hogy gyakorlatozni igy hogy lehet egyutt. :P -
#152 Na ja ... a T34-85 és a T43-as kínlódás azért van, hogy az ember átérezze minden nyűgét a játéknak, ha már T44 és T54 tulaj lesz :)
Ez az "ára" a jóságnak :)
ON: Kiváncsi leszek hogyan vonják össze a repülős és a tankos részt ...
12kmx12km-es pályán mire végigér egy T95 :)
-
#151 Amíg ki nem jön a játék, addig úgyis üresjáraton mozogna ez a topic. Fel kell dobni picit.
Amúgy én is már unom végiglapozgatni azt a sok-sok-sok hozzászólást, ami mindig ugyanarról szól ... a semmiről. (nagyjából) -
#150 Hát ha úgy van, akkor az értelmesebbje ír ide, de nem szájkaratéskodunk. -
#149 "És ez nem szórakoztató??"
valakinek biztos az :D nekem a wot topik most 531 olvasatlan hsz-nél tart. asszem hízni fog még egy csöppet :D -
Adjunktus #148 Nahát!
Pedig tök fajin végigrágni napi 200 bejegyzést,arról,hogy ki mekkora hős volt,mert egyedül támadott,vagy éppen védekezett,pedig mindenki más hülye volt a csapatban.(ez alapján,ennyi májer hőssel,már rég a Magyar klánoknak kellene uralniuk a világtérképet)
Nagyon tuti csata eredmények tömkelege,amiknek a 90%-a tulajdonképpen tök átlagos.
Sírások,mi szar mi nem szar,mi op mi nem op.
Visszatérő alapvető kérdések.pl Hogyan tudom átrakni a
legénységet?Melyik löveg jó xy tankra,melyik tankot fejlesszem ki stb stb.
Mennyi minden ugye?És ez nem szórakoztató??:D -
lammaer #147 Nekem sincs, én is csak bekukkolok :) -
#146 Enyém is fullos, viszont annyira hulladék a verda, hogy jópár hete nem is Wotozok, elvette a kedvem . No győzelem nő fejlődés ...
A 85mm D5T-t még jó lenne kihúzni vele, hogy ne a T-43 fostos alap ágyújával kelljen csomót xopni, de nincs ingerenciám hozzá .
Mindegy, nem az a topic . :) (a másik rég nincs kedvencekben, nincs időm napi 117 millió spam hsz-t átolvasni) -
lammaer #145 hmmm.... deal! most fejezem be a t34-85 grindet, mindent kivejlesztettem vele, KV13-at, T43-at is. Szeretem.
Priviben megboltoljuk :) -
#144 T34-85-ért cserébe bármikor Lee-zek neked :) -
lammaer #143 Már alig várom, hogy az artik mellett B17-esek is szórják a tankokra az áldást :D -
#142 Hát ez a repülős majd össze lesz vonva a tankossal. Lejjebb van írva is róla.
Amúgy pontosan az lesz, hogy a bombázókat kell védeni, illetve az ellen bázisát széjjelkapni. Izgalmas lesz. -
#141 Én hagy ... Én hagy !!!! :D -
lammaer #140 Ja, ez másik World of topic. -
lammaer #139 Jeeeeeee jeee... az 5x szorzónak köszönhetően US med ágon felugráltam a LEE-ig. Borzalom indul.
Vki le tudná tépkedni a körmeim? Még az is jobb lenne.... -
#138 A 4 nap múlva induló GameCon-on akarják bejelenteni a legújabb WG projectet, ami nem a World of Warplanes lesz hanem valami újabb. Én a World of Battleships-re tippelek. -
Adjunktus #137 igen.nem én találtam ki.:D
Hivatalos fórumon is írták többször,hogy össze akarják vonni őket.
De pontosan nem tudom,hogyan akarják megvalósítani.
A Sas ilyen nagy fórum guru.Ő biztosan többet tud erről.:)