2416
World of Warplanes
-
#216 Esetleg ez :D
K-7 flying fortress XD
-
Wlanseraf #215 ja te:) -
#214 De ez amcsi -
Wlanseraf #213 Különben is ez lesz az Object-705:D
-
#212 :DDDD -
bgabor #211 Teljesen kitaláció, sajnos. Mondjuk jól mutat, de ez minden. -
spiczi91 #210 Megépültek, de a hatásfokuk "kissé" megkérdőjelezhető volt. Konkrétan amit tudok, hogy az IS4-7 használhatalan hulladék volt, akárcsak a 107es ágyú. -
Wlanseraf #209 Máshol lenne rajta a vaskereszt:P -
lammaer #208 Gernyóknál lenne választék, lenne PZIII a/b/c/d/e/f/g/h/i/j/k/l/m :) -
Wlanseraf #207 Akkor mondjuk úgy hogy ami harcolt is a fronton:) de akkor meg alig lenne tank a játékban:) -
Wlanseraf #206 :D nekem tetszene.. pl. nem lenne orosz arty:D -
lammaer #205 Szovjeteknél melyikből nem épült legalább egy prototípus? Még a zojjectből is volt működő darab, az összes IS heavy és és T medium szintén.
Artyk talán? :) -
spiczi91 #204 Nem kevésbé a szovjetek, az amcsikról meg végképp no comment. :D -
lammaer #203 Mondjuk tény... németpártiak sírhatnának is rendesen, ha kihúznánk a WoTból minden tankot amiből nem volt működő példány :D -
#202 Nem, azt biztosan nem, hogy készült belőle működő példány vagy ilyesmi, de ha csak tervrajzok vagy valami effélék készültek akkor a WoT alapján még be is kerülhetne a játékba XD -
lammaer #201 És ezt te el is hiszed? :) -
#200 Erről van szó. -
#199 Ja ezt már láttam, de konkrétan nem erre céloztam:D Elég komoly ahhoz képest, hogy vígjáték lesz. -
Renegade #198 bezony és az űrből jönnek :-)
-
#197 Német top tier XD
Ha jól tudom ez(vagy valami hasonló) tényleg projekt volt, de a nevét már nem tudom :/ -
#196 Igyekszem mindenhova oda piszkítani. :) -
#195 +1 -
#194 már repülsz is, ratyi ? -
#193 Ez jó lenne, +1 :) -
#192 Ha akarjátok, használjátok bannernek:
-
#191 Még egy cikk -
#190 Valahól olvastam, hogy irányítás és repülés élmény tekintetében olyan lesz mint az Aces of The Pacifik vagy mint az Aces of The Europe. Na most az egy 1992-es játék. Szóval ebben semmi szimulátor nem lesz. Pont a cikkben lehetett olvasni amit belinkeltél, hogy dugóhúzóba nem fogod tudni bevinni a gépet, ergó tök mindegy milyen manővert csinálsz nagy bajod nem lesz. -
#189 Új cikk: LINK -
Wlanseraf #188 A sim rész szerintem kimerül abban hogy lehet joyt használni:D -
#187 Szerintem senki sem írta hogy szimulátor lesz...szimulátor elemek lesznek benne, ahogy árkád elemek is...amolyan keverék lesz azért, hogy sok játékosnak tetsszen. Lehet majd joystick-al is, meg lehet egér + billentyűzet kombóval is irányítani például. A lőszer kifogyhat, az üzemanyag nem...ilyesmikre kell gondolni. -
Zsolt7411 #186 A helyzet az hogy most azt mondják a fejlesztők hogy szimulátor lesz,mikor meg majd kijön játszhatunk egy teljesen totál arcade játékkal.Tuti ez lesz. -
#185 Persze :) Hyperlobbys ... Il-2 topikban erről sokat olvashatsz!
@Eagle: Én a gépek közötti különbségekre leszek igazán kiváncsi.
Amit biztosra veszek, hogy egy egyszerűen irányítható, élvezetes kis lövöldét próbálnak benne csinálni, hisz enélkül nem lesz sikeres ...
Érdekesnek tartom, hogy a magasságkülönbségeket le akarják modellezni, de /rossz tapasztalat/ általában a kezdők repülőcsatái még a szimulátorokban is földközelben zajlanak (Aki hibázik csattan ...). Ráadásul a kellő magasságba emelkedéshez idő kell ...
Ha vesszük a 15 perces WoT csatákat: Arról szól a game, hogy le kell rombolni az ellenfél bázisát ... Ha a bombázók magasan akarnak repülni, idő kell míg felérnek ... Kell nekik vadásztámogatás is ugye ... De ennyi idő alatt az alacsonyan repülő gépek simán átérnek a másik oldalra, stb ... ráadásul, ha nagy magasságban egy gép elkezd zuhanni, a másik kénytelen lesz utánamenni ...
De hogy az amcsi - német - orosz gépeket mi fogja megkülönböztetni? Valszeg hasonló lesz mint a WoT ... De ki tudja ...
Kiváncsian várom azért ...
Meg ez a magasságfüggő működés felvet pár kérdést ... Az oké, hogy egyszerűen kezelhető repkedés lesz ...
De ha a repülőgépek pár fontos jellemzőjét is számításba veszik (fordulékonyság, pördülékenység, emelkedési és max zuhanási sebesség, stb ...) akkor még érdekesen is alakulhat a dolog ... -
#184 Az új cikkben: LINK
azt írják hogy különböző magasságokban eltérő lesz a gépek teljesítménye, de a gépek nem fognak dugóhúzóba esni meg hasonlók. Szóval nem szimulátor lesz, de nem is ilyen arcade lövöldözés. (mint pl. a H.A.W.X.)
A top Tier-ű gépek szinte kivétel nélkül sugárhajtásúak lesznek.
-
#183 Meg van eredetibe, de kb 3 éve porosodik mert nem tetszett..lehet most felrakom, multija van? -
#182 Próbáld ki az Il-2-t :) -
#181 Én csak bf 1942ben repültem és ott ezeket viszonylag jól lemodellezték (legalább a fordulékonyságot)
Félek hogy itt mit hoznak ki belőle... -
#180 Én nem a balance-ot tartom a legnagyobb gáznak a WoT-ban, hanem az ingém csítet és hogy rengeteg olyan láthatatlan mechanizmus dolgozik a háttérban, amitől függhet a csata kimenetele ...
Randomban a legritkább esetben függ tőlem a játék végkimenetele ... Ez ami dühít igazán.
@Czdano: Azért a repülős rész kicsit más mint a tank ... a különböző nemzetek gépei más-más harcmodort kínáltak.
Az angol gépek fordulákonyabbak voltak, mint a németek, fordulóharcban (Turn and Burn - TnB) jók voltak, viszont pl: a korai gépek karburátorai negatív G erőhatás esetén simán kihagytak.
A német gépek ezzel ellentétben jobban bírták a zuhanást és jobban emelkedtek, magasból csaptak rá az ellenfélre, majd elhúztak ... ez volt az úgynevezett Boom and Zoom (BnZ) taktika ...
Az orosz gépek jól fordultak, jó volt a manőverezőképességük és a páncélzatuk, viszont mindent a pilótának kellett állítgatni a gépben, (Angolokban is, csak ott kevesebb mindent kellett állítgatni ...) míg a német gépekben rengeteg rendszer már automatikus volt ... (Lásd: Il-2 - repülő tanknak hívták ...)
A japán Zérók qrva gyorsak és fordulékonyak voltak, de nem voltak páncélozva ... ráadásul az üzemanyagtankok sima tárolók voltak ... a bennük lévő benzingőz roppant könnyen berobbant.
Az amcsi gépek ezzel szemben jól páncélozottak voltak, lomhák a Zerokhoz képest ... Azt a taktikát használták (Mert ugye fordulóharcot még tiltották is a Zerok ellen ...) hogy géppárokban támadtak, és amíg a vezér magára húzta a Zerot, elviselve pár találatot, addig a kísérőgép utánukment és megpróbálta kilőni ...
Aztán csak ha a BF 109-est vesszük, abból rengeteg különböző variáns létezett, eltérő fegyverzettel, motorral, páncélzattal és tulajdonságokkal ... és ígytovább ...
Ezeket tuti nem fogják lemodellezni a WoW-ban ...
Arról nem is beszélve, hogy a sugárhajtású gépek annyira gyorsak voltak, hogy roppant kevés idő volt a célzásra, ezért nehéz volt velük harcolni a lényegesen lassabb gépek ellen ...
Rakéták: Na ja, voltak, de nem voltak irányítottak (pár kivételtől eltekintve ...) szóval nem hinném, hogy a raksiktól kellene majd tartani ...
Mondjuk én láma vagyok a 2-ik vh-s repüléshez, még csak tanulgattam ... de nem olyan egyszerű volt az ... Sokkal nehezebb megmondani melyik a "jobb" vagy a "rosszabb" ...
RoF-ban repültem a letöbbet (1. vh.s repülőgépszim ...) ahol sokkal könnyebb megtanulni a TnB harcmodort mint a BnZ-t, viszont ha megtanulod a BnZ-t rendesen alkalmazni, akkor lényegesen hatékonyabb lehetsz mint a TnB-s emberkék ...
Géppárban, közösen mégjobban előjönnek ezek a dolgok ...
2-ik vh-s repülésnél megnőtt a sebesség, az erő és a fegyverzet ... ott már kicsit más a helyzet ... arról nem is beszélve, hogy a repülőgépek magasságtól függően másképpen viselkednek ...
Szóval nem olyan egyszerű ez ... 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ilyen dolgok NEM lesznek a WoW-ban ... Így viszont a különböző népek gépei max kinézetre fognak eltérni, minden más kitaláció lesz ...
És jön majd a hiszti, hogy mérszaramesszer ...
@szerk: mivel írtam, hogy annyira nem vagyok profi ebben a részben, előfordulhat, hogy valamit félreírtam, vagy baromság :) Azért elnézést ... vannak a fórumon olyan topikok, ahol sokkal profibbak tudnak adott kérdéskörben nyilatkozni :) -
lammaer #179 Úgy mint a többivel - fedezéket használsz. :) -
Renegade #178 annyival már nem jobbak, bár mai napig a nagy rejtély számomra, hogy a viharban lehet hatékonyan játszani amcsi hvyvel. :-)
egyszerűen a szovjet tankok játszhatóbbak, mert ugye nincsen gyengéjük a másik két nemzettel szemben (lassú német, papír amcsi) -
#177 Bánja a fene. Tudtommal a német gépek nem voltak a legjobbak, jóformán minden fronton találtak "ellenszert" rájuk (spitfire, il2).
Ráadásul érdemes lesz több időt fektetni repcsi grindelésbe a légifölény miatt..szerintem ez lesz a döntő tényező minden csatában..