2416

World of Warplanes
  • baly94
    Esetleg ez :D
    K-7 flying fortress XD

• Wlanseraf
    ja te:)
  • baly94
    De ez amcsi
  • Wlanseraf
    Különben is ez lesz az Object-705:D

• Czdano
    :DDDD
  • bgabor
    Teljesen kitaláció, sajnos. Mondjuk jól mutat, de ez minden.
  • spiczi91
    Megépültek, de a hatásfokuk "kissé" megkérdőjelezhető volt. Konkrétan amit tudok, hogy az IS4-7 használhatalan hulladék volt, akárcsak a 107es ágyú.
  • Wlanseraf
    Máshol lenne rajta a vaskereszt:P
  • lammaer
    Gernyóknál lenne választék, lenne PZIII a/b/c/d/e/f/g/h/i/j/k/l/m :)
  • Wlanseraf
    Akkor mondjuk úgy hogy ami harcolt is a fronton:) de akkor meg alig lenne tank a játékban:)
  • Wlanseraf
    :D nekem tetszene.. pl. nem lenne orosz arty:D
  • lammaer
    Szovjeteknél melyikből nem épült legalább egy prototípus? Még a zojjectből is volt működő darab, az összes IS heavy és és T medium szintén.

Artyk talán? :)
  • spiczi91
    Nem kevésbé a szovjetek, az amcsikról meg végképp no comment. :D
  • lammaer
    Mondjuk tény... németpártiak sírhatnának is rendesen, ha kihúznánk a WoTból minden tankot amiből nem volt működő példány :D
  • baly94
    Nem, azt biztosan nem, hogy készült belőle működő példány vagy ilyesmi, de ha csak tervrajzok vagy valami effélék készültek akkor a WoT alapján még be is kerülhetne a játékba XD
  • lammaer
    És ezt te el is hiszed? :)
  • baly94
    Erről van szó.
  • baly94
    Ja ezt már láttam, de konkrétan nem erre céloztam:D Elég komoly ahhoz képest, hogy vígjáték lesz.
  • Renegade
    bezony és az űrből jönnek :-)

• baly94
    Német top tier XD

Ha jól tudom ez(vagy valami hasonló) tényleg projekt volt, de a nevét már nem tudom :/
  • 0Fritz0
    Igyekszem mindenhova oda piszkítani. :)
  • Czdano
    +1
  • Tuvok #194
    már repülsz is, ratyi ?
  • Eagle16
    Ez jó lenne, +1 :)
  • 0Fritz0
    Ha akarjátok, használjátok bannernek:

• baly94
    Még egy cikk
  • Pluskast
    Valahól olvastam, hogy irányítás és repülés élmény tekintetében olyan lesz mint az Aces of The Pacifik vagy mint az Aces of The Europe. Na most az egy 1992-es játék. Szóval ebben semmi szimulátor nem lesz. Pont a cikkben lehetett olvasni amit belinkeltél, hogy dugóhúzóba nem fogod tudni bevinni a gépet, ergó tök mindegy milyen manővert csinálsz nagy bajod nem lesz.
  • baly94
    Új cikk: LINK
  • Wlanseraf
    A sim rész szerintem kimerül abban hogy lehet joyt használni:D
  • Eagle16
    Szerintem senki sem írta hogy szimulátor lesz...szimulátor elemek lesznek benne, ahogy árkád elemek is...amolyan keverék lesz azért, hogy sok játékosnak tetsszen. Lehet majd joystick-al is, meg lehet egér + billentyűzet kombóval is irányítani például. A lőszer kifogyhat, az üzemanyag nem...ilyesmikre kell gondolni.
  • Zsolt7411
    A helyzet az hogy most azt mondják a fejlesztők hogy szimulátor lesz,mikor meg majd kijön játszhatunk egy teljesen totál arcade játékkal.Tuti ez lesz.
  • DummyBoy
    Persze :) Hyperlobbys ... Il-2 topikban erről sokat olvashatsz!

@Eagle: Én a gépek közötti különbségekre leszek igazán kiváncsi.

Amit biztosra veszek, hogy egy egyszerűen irányítható, élvezetes kis lövöldét próbálnak benne csinálni, hisz enélkül nem lesz sikeres ...

Érdekesnek tartom, hogy a magasságkülönbségeket le akarják modellezni, de /rossz tapasztalat/ általában a kezdők repülőcsatái még a szimulátorokban is földközelben zajlanak (Aki hibázik csattan ...). Ráadásul a kellő magasságba emelkedéshez idő kell ...

Ha vesszük a 15 perces WoT csatákat: Arról szól a game, hogy le kell rombolni az ellenfél bázisát ... Ha a bombázók magasan akarnak repülni, idő kell míg felérnek ... Kell nekik vadásztámogatás is ugye ... De ennyi idő alatt az alacsonyan repülő gépek simán átérnek a másik oldalra, stb ... ráadásul, ha nagy magasságban egy gép elkezd zuhanni, a másik kénytelen lesz utánamenni ...

De hogy az amcsi - német - orosz gépeket mi fogja megkülönböztetni? Valszeg hasonló lesz mint a WoT ... De ki tudja ...

Kiváncsian várom azért ...

Meg ez a magasságfüggő működés felvet pár kérdést ... Az oké, hogy egyszerűen kezelhető repkedés lesz ...

De ha a repülőgépek pár fontos jellemzőjét is számításba veszik (fordulékonyság, pördülékenység, emelkedési és max zuhanási sebesség, stb ...) akkor még érdekesen is alakulhat a dolog ...
  • Eagle16
    Az új cikkben: LINK

azt írják hogy különböző magasságokban eltérő lesz a gépek teljesítménye, de a gépek nem fognak dugóhúzóba esni meg hasonlók. Szóval nem szimulátor lesz, de nem is ilyen arcade lövöldözés. (mint pl. a H.A.W.X.)

A top Tier-ű gépek szinte kivétel nélkül sugárhajtásúak lesznek.
  • Czdano
    Meg van eredetibe, de kb 3 éve porosodik mert nem tetszett..lehet most felrakom, multija van?
  • DummyBoy
    Próbáld ki az Il-2-t :)
  • Czdano
    Én csak bf 1942ben repültem és ott ezeket viszonylag jól lemodellezték (legalább a fordulékonyságot)

Félek hogy itt mit hoznak ki belőle...
  • DummyBoy
    Én nem a balance-ot tartom a legnagyobb gáznak a WoT-ban, hanem az ingém csítet és hogy rengeteg olyan láthatatlan mechanizmus dolgozik a háttérban, amitől függhet a csata kimenetele ...

Randomban a legritkább esetben függ tőlem a játék végkimenetele ... Ez ami dühít igazán.

@Czdano: Azért a repülős rész kicsit más mint a tank ... a különböző nemzetek gépei más-más harcmodort kínáltak.

Az angol gépek fordulákonyabbak voltak, mint a németek, fordulóharcban (Turn and Burn - TnB) jók voltak, viszont pl: a korai gépek karburátorai negatív G erőhatás esetén simán kihagytak.

A német gépek ezzel ellentétben jobban bírták a zuhanást és jobban emelkedtek, magasból csaptak rá az ellenfélre, majd elhúztak ... ez volt az úgynevezett Boom and Zoom (BnZ) taktika ...

Az orosz gépek jól fordultak, jó volt a manőverezőképességük és a páncélzatuk, viszont mindent a pilótának kellett állítgatni a gépben, (Angolokban is, csak ott kevesebb mindent kellett állítgatni ...) míg a német gépekben rengeteg rendszer már automatikus volt ... (Lásd: Il-2 - repülő tanknak hívták ...)

A japán Zérók qrva gyorsak és fordulékonyak voltak, de nem voltak páncélozva ... ráadásul az üzemanyagtankok sima tárolók voltak ... a bennük lévő benzingőz roppant könnyen berobbant.

Az amcsi gépek ezzel szemben jól páncélozottak voltak, lomhák a Zerokhoz képest ... Azt a taktikát használták (Mert ugye fordulóharcot még tiltották is a Zerok ellen ...) hogy géppárokban támadtak, és amíg a vezér magára húzta a Zerot, elviselve pár találatot, addig a kísérőgép utánukment és megpróbálta kilőni ...

Aztán csak ha a BF 109-est vesszük, abból rengeteg különböző variáns létezett, eltérő fegyverzettel, motorral, páncélzattal és tulajdonságokkal ... és ígytovább ...

Ezeket tuti nem fogják lemodellezni a WoW-ban ...

Arról nem is beszélve, hogy a sugárhajtású gépek annyira gyorsak voltak, hogy roppant kevés idő volt a célzásra, ezért nehéz volt velük harcolni a lényegesen lassabb gépek ellen ...

Rakéták: Na ja, voltak, de nem voltak irányítottak (pár kivételtől eltekintve ...) szóval nem hinném, hogy a raksiktól kellene majd tartani ...

Mondjuk én láma vagyok a 2-ik vh-s repüléshez, még csak tanulgattam ... de nem olyan egyszerű volt az ... Sokkal nehezebb megmondani melyik a "jobb" vagy a "rosszabb" ...

RoF-ban repültem a letöbbet (1. vh.s repülőgépszim ...) ahol sokkal könnyebb megtanulni a TnB harcmodort mint a BnZ-t, viszont ha megtanulod a BnZ-t rendesen alkalmazni, akkor lényegesen hatékonyabb lehetsz mint a TnB-s emberkék ...

Géppárban, közösen mégjobban előjönnek ezek a dolgok ...

2-ik vh-s repülésnél megnőtt a sebesség, az erő és a fegyverzet ... ott már kicsit más a helyzet ... arról nem is beszélve, hogy a repülőgépek magasságtól függően másképpen viselkednek ...

Szóval nem olyan egyszerű ez ... 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ilyen dolgok NEM lesznek a WoW-ban ... Így viszont a különböző népek gépei max kinézetre fognak eltérni, minden más kitaláció lesz ...

És jön majd a hiszti, hogy mérszaramesszer ...

@szerk: mivel írtam, hogy annyira nem vagyok profi ebben a részben, előfordulhat, hogy valamit félreírtam, vagy baromság :) Azért elnézést ... vannak a fórumon olyan topikok, ahol sokkal profibbak tudnak adott kérdéskörben nyilatkozni :)
  • lammaer
    Úgy mint a többivel - fedezéket használsz. :)
  • Renegade
    annyival már nem jobbak, bár mai napig a nagy rejtély számomra, hogy a viharban lehet hatékonyan játszani amcsi hvyvel. :-)

egyszerűen a szovjet tankok játszhatóbbak, mert ugye nincsen gyengéjük a másik két nemzettel szemben (lassú német, papír amcsi)
  • Czdano
    Bánja a fene. Tudtommal a német gépek nem voltak a legjobbak, jóformán minden fronton találtak "ellenszert" rájuk (spitfire, il2).

Ráadásul érdemes lesz több időt fektetni repcsi grindelésbe a légifölény miatt..szerintem ez lesz a döntő tényező minden csatában..