2416

World of Warplanes
  • szabii98
    ez mint szép és jó..
    Nade hol a P-51 Mustang?
  • Hell Girl #295
    World of Warplanes: American Planes Trailer
  • MuldR
    A premium is meg lesz osztva?
  • gvarga12
    ilyen taktikak nem igazan vannak "meg" benne sajna egyenlore minden gep kb. ugyan abban a magassagban stall aztan visszaesik szoval nemetek magassagi folenye sehol a manoverezhetoseg meg kb. tierenken azonos...
  • Glo
    Jah,a kredit is hülyeség lenne valszeg. Gondold el, kéne még 50K kredit valamihez, erre nem 10 felszállásból oldod meg, hanem mész 2 kört KV-val, és meg is van.

Annyi spoilert kiadhatsz, hogy a népi taktikákat (pl orosz fordulóharc vs német Boom&Zoom) beépítik valamennyire?
  • gvarga12
    en csak az arany megosztasarol hallottam, aminek lenne meg valami erteleme
    free XP, penz nem hiszem ...
  • lammaer
    Pedig ez a terv, a freeXP és az arany közösítve lesz, de hoool van az méééééég :)

Aztán persze ki tudja hogy mire kijön, hogy variálnak. Spec hülyeségnek tartanám én is a free XP átvitelét, meg nekik se lenne jó üzlet, hiszen igy a WOP-nak kisebb lenne az élettartama.
  • Glo
    Akkor még farmolgatok kicsit WoT-ban. Azt hallottam, hogy át lehet majd vinni a kreditet (xp-t?) a WoT-os accról a WoWP accra. De lehet ez csak valami misztérium, mert akkor egyböl lenne mindenkinek T5 repcsije free xp-böl :)
  • gvarga12
    talan zart beta, nyilt beta talan jovo nyar ...
    egyenlore meg a bigworld engine-t festik mazoljak :)
    se tech tree, van 6-8 repcsi osszesen
    grafika, fizika semmi nincs meg lefixalva
    ingame chat pl. az most lett implementalva
    talan iden lesz meg egy patch aztan annyi, szepen lassan...
  • Glo
    Hogy állnaka dolgok? Mikor lesz pl béta teszt? Sacc/kb.. 2012 Q1?
  • gvarga12
    igen meg videozni is NDA tiltja
  • lammaer
    Screenshotolni tilos? :)
  • mijki
    Valaki tudna nekem is küldeni egy alfa kulcsot? előre is köszönöm.

e-mail: [email protected]
  • gvarga12
    meg is van a jelentkezo koszonnyuk :)
  • gvarga12
    nezenek oda keresnek meg alfa tesztert
    akinek lenne kedve kerem privatban jelezze

Dear Alpha testers! The Development team is bringing you our first campaign called "Invite your friend to Alpha"

Rules of the campaign

Let your friends join us over the Novorossiysk! You have now the opportunity to invite 1 of your friends to alpha test World of Warplanes!

Rules:

*You may invite only one friend of yours
    *He or she must correspond the following requirements: be experienced in Flight simulators, have at least 2 hours per day to test WoWP, be communicative, patient and friendly.
    *Your friend should send their completed questionnaire(attached to this post) to ([email protected]) and include the details of who he/she is referring to.
    *Applicants whose questionnaire suits our requirements will be sent an NDA. When this is returned completed they will be sent their login details for the WOWP alpha.

The campaign will be open for ~two weeks and end on December 1st at 11:59 PM PST.

Please be sure your friends send in their questionnaires between now and December 1st.

Discussion or publication of this questionnaire or extracts from it, will stop the consideration of your friend's candidacy.
  • gvarga12
    eddig repultem 21 meccset az alfaban haaat
    most kezd arcot olteni a jatek, kezdik rahuzni a Bigworld enginre a Wargaminges ruhat (in game chat, kezdo kepernyo hasonlok) hangar meg nincs se tech tree, van benne kb. 10 repcsi
    egyenlore nagyon kezdetleges
    annyi egy meccs hogy repultok szembe 1-2Km tavolsagrol, aztan mikor lotavba ersz ki tudja jobban celra tartani a gepet...
    ritkan kialakul valami legiharc fele is
    mostanaban meg a levego surusegevel vannak elfoglalva pl.
    most kicsit megnoveltek igy lassabbak lettek a gepek vagy mi, sokkal latvanyosabb a legiharc viszont sajna igy irrealisnak is tunik...
    egyenlore 3 update volt az alpha kezdete ota ami kb. Okt. eleje volt

kerdezzetek nyugodtan

NDA miatt nem rakhatok kepet se videot se semmit
    remelem azzal hogy beszelek rola nem szegem meg az NDA-t
  • Adjunktus
    Valami hír?
    Hol tartanak,ilyesmi...
  • Pluskast
    Passz ezt nem tudom:) Bár itt gondolom azért rakták be mert még kevés az alphaban a player. Eddig 5-nél több játékost nem láttam a szerveren:)
  • Glo
    Egy repülös játékban jobban le lehet modellezni a botokat, il2-ben és az utód CoD-ban is jól müködik.

Amúgy nekem gyanús, hogy WoT-ban is vannak néha botok.. de jól le vannak modellezve, mert hamar meghalnak, aztán csak nooboznak a chaten :D
  • SZU
    Botok ellen?

Miért nincsenek botok a Wotban? Egész filing lenne Last man standinget játszani. Egyik oldal csak humán, a másik oldalt meg egyre több és magasabb tierű bot rohamozik.
  • Pluskast
    Meg gyakorlatilag botok ellen játszani...
  • gvarga12
    ja belepsz repulsz 10 mp aztan nyertel :)

egyebkent egyenlore nem valami nagy szam van meg hova fejlodni
  • Pluskast
    Szerintem még egy darabig tuti nem. A játék eléggé alfa állapotban van még. A gépek 90% még nincs kész és a kezelőfelület is még nagyon kezdeti stádiumban van, és persze a bugokról még nem is beszélve. Szóval még várni kell rá:)
  • Desmodromic
    Elindult a fórum.
    http://forum.worldofwarplanes.com
  • noname23
    peter9228 pár alapinfót vagy linket betehetnél a fejlécbe pl:mikor várható?
  • brendon566
    Ebben ugye csak TP nézet lesz?
  • baly94
    Pár új screenshot

Többi itt.
  • Nohab
    Csinálnak a magyar műrepülők, de enyhén forog a tengelye körül a gép.
  • Desmodromic
    A Pugacsov kobra csak hasonló, ha nem nyomják vissza időben, akkor elfogy a lendület és lebillen valamerre.
    Ezt csak légcsavaros géppel lehet megcsinálni, mert a légcsavar megfújja a vezérsíkokat és így kormányozható marad a gép.
    Egyébként azt nem tudom, hogy igazi röpcsivel csinálnak e ilyet.
  • Adjunktus
    Hajtómű kell hozzá rendesen.
    Mig-29,Su-27 tud hasonlót.Pugacsov kobrának hívják.
  • baly94
    De ez távirányítós, rendes géppel meg lehet csinálni?:P
  • Desmodromic
  • Desmodromic
    Orosz gépekkel így lehet majd kempelni!

http://www.youtube.com/watch?v=DounTOfPCT4&feature=related

• Glo
    World of Helicopters :D

Kivancsi vagyok, hogy a jol bevalt nemet repulos taktikat, a B&Z-t hogy lehet majd alkalmazni.. Remelem nem ilyen allando angliai retegfelhos palyak lesznek :)
  • TDantes
    Nana várd ki a végét.
  • baly94
    Ne légy már ilyen pesszimista, azért nem fognak lebegő merev-szárnyas gépeket a játékba rakni xD
  • TDantes
    Repülni? Szerintem lehet majd egy helyben állni a realizmus jegyében!

Most nem azért de ha folyamatosan repülsz , percek alatt a pálya végére érsz, majd ezek a gépek tudnak egy helyben lebegni is
  • baly94
    Azért az időzítés is fontos, nem repülhetsz túl sokáig egy kanyonban, előbb utóbb vége lesz, és nem hiszem, hogy elég széles ahhoz, hogy megfordulj, hacsak nem akarsz felkenődni a falra :D
  • TDantes
    Hm.

,,Hovatovább a játékosok hajlamosak a különböző domborzati alakzatokat használni, mint a kanyonok és hegyek, hogy elbújjanak az ellenség elől. A felhők, amelyet szintén rejtőzésre használnak szintén eléggé alacsonyan vannak, szóval magasra repülni nem túl kifizetődő. "

Szóval egy repülős játékban is lehet majd campelni. Milyen király. Látom magam előtt, amint a ME-109 , ami mivel német nagy világító szirénát visel a tetején, repül előre, mire hirtelen, a láthatatlan IL-2 levöli, aztán vissza bújik a bokorba, akarom mondani felhőbe , meg kanyonba.

De jó lesz.
  • baly94
    Úton vannak a World of Warplanes alpha-tester felhasználónevek ( link ) + aki kitöltötte és elküldte a kérdőívet, amit ugyebár ehhez ki kellet tölteni, kapnak 400 aranyat a WoT-ban.