2416
World of Warplanes
-
lammaer #336 Simán :) -
#335 mért még mindig az van?:D -
lammaer #334 "volt Béta állapot"
volt? :) -
Atesz91 #333 A másik repülős MMO is jól halad. World of Planes -
Destydeme #332 Okay,köszönöm. -
#331 Zárt béta, kulcs kell hozzá. A World of Tanks Closed béta elején kicsit nehéz volt bejutni, aztán volt egy csomó kulcs osztogató oldal, így szinte Béta volt az egész. Ha valaki nem rakta újra a WoT-ját, még mindig az a mappája hogy World_of_Tank_Closed_Beta. :D
De előbb utóbb majd belehet jutni a zártba is. A WoTnál 2010 július 8tól 2011 április 12ig volt Béta állapot, szóval rengetek idő és fejlesztés lesz itt is valószínűleg :) -
Destydeme #330 Close beta mit jelent ez ügyben?Gondolom mindenki megrohanná.
Én személy szerint amúgy is érdeklődöm tank/repülő/talán hajó is,szal minden,rgo ha tegnap jönne is késő:)
Bár gondolom jön vmi prém Mig-29,stb,h nehogy már:)De attól még érdekes/érdekel.
Viszont,nálam hazai pálya:) -
#329 az a 2012 tavasz az a Closed beta talan kezdete -
Destydeme #328 A 2012 tavaszán kívül van vmi info,h mikor indul?Akár infó?THx. -
lammaer #327 Ne állj addig féllábon amíg ebből lesz vmi játszható :) -
TDantes #326 Ebbe bele se gondoltam, hogy mindenegyik géppuskát lehet használni?
A WoT-ból indultam ki, hogy egy gép egy géppuska, a többi meg csak dísz. -
Krigare90 #325 meglátjuk. én nagyon várom -
#324 Gondolj bele. Ott van a Hurricane(van olyan verziója amiben 12db kiskala van), Spitfire(8 kis géppuska), amerikai vadászgépek ált. 6db 12,7-es :) Ezekből sok van, sok kicsi sokra megy. :) -
TDantes #323 Értem, viszont ha jól emlékszem úgy van lesznek bombázók is. 450 HP, és egy meg kilenc sebzés...majd ha bekerülnek a nagy négy motoros bombázók...a légtér Maus-ai lesznek van egy olyan érzésem
Viszont az automata AA gun érdekesebb... -
#322 jól hangzik :) -
#321 nah akkor 1-2 valasz
darki81: van piros csik ha nekirepulsz akkor figyelmeztet hogy fordulj vissza ha tovabb repulsz akkor az autopilota atveszi es szep egyenes vonalban visszavisz a jatekterre...
lammaer: kempelni nem lehet, SPG nincs meg benne az uj patchben jon majd az automatikus AA gun talan az, meg a sima repcsik sincsenek meg...
tdantes: legenyseget nem lehet kiloni, egyenlore a pilota sebesulesen gondolkodnak homalyos/cso latas nehezebb iranyitas hasonlok, egyenlore a pilota kilohetetlen. modul ketto van egyenlore motor es olaj tartaly ha ezek serulnek akkor lassul a gep meg fustol, bombazok meg nincsenek csak zuhano bombazok meg 2 motoros kis bombazok raketakkal, vadasz gep 120-160 HP, bombazo 450 HP. geppuska pl. 1-es sebez gepagyu 9-et de ezt is meg ballanszoljak
a jatek eleg porgos, ha kilosz egy ellenseges gepet vagy objektumot akkor kezdodik a foglalas es sietni kell... -
TDantes #320 Mi lesz ha kilövik a legénységet? Mondjuk a ME109 ami egyfős...lezuhan ha meghal a pilóta? Vagy meg lehet gyógyítani?
Lesz modul sérülés? Mondjuk ki megy a motor...és...nem tudunk repülni míg meg nem javítja a pilóta?
De lesznek elvileg bombáziók. Na, azoknak sokkal több HP kell, hogy bírják a vadászok ellen. -
#319 Olyan lesz mint a korai wotban. Odatapadsz
A Me 609 helyett lehetett volna Dornier 335-ös is. Azt legalább legyártották... -
#318 veszek egy F35B-t, és lebegek majd vele a bokorban :D -
lammaer #317 - hogy lehet campelni?
- mi lesz az SPG megfelelője?
- megvannak e már a prémium repülők (gondolom azokra 120KM-es amraam rakéták lesznek)
-
#316 a pálya széle az hogy lesz? nekirepülünk a piros csíknál lévő üvegfalnak? :D -
Krigare90 #315 hááát én erős aggodalommal várom ezt a játékot. szeretném ha jó lenne de valahogy nagyon sok a fejemben a kérdőjel. dehát majd kiderül úgyis -
#314 nem jatszhatatlan meg egerrel sem de azert a joy az igazi
csak egy repulot iranyitasz vagy mi -
Belkar #313 Szerintetek billentyűzettel ez játszható lesz? :D Gondolom a joystickkal játszóknak nagy előnyük lesz de remélem azért nem lesz játszhatatlan joystcik nélkül :\ -
#312 Meg van itt még két új:
-
#311 Németek:
-
TDantes #310 Milyen fasza lesz, mikor a második képen látható gép megy a harmadik képen látható ellen. Jaaaaj jaaaajj...miért szar a balance...jaaaaj! -
#309 Óóó, ez kell
Ez kapott pár lövést:
Itt a többi, szerintem van közte új. link
Azt is írják még hogy a zárt béta teszt hamarosan elindul. (1-2 hónap?)
És adatlap WoT stílusban:
-
Glo #308 Fejlesztői kérdezz-felelek angolul.. -
#307 igen van olyan -
lammaer #306 Visszaolvasol kb 10et, és meglesz a válaszod ;)
Annyira azért nem pörög a topik... :) -
Szerk.:
Van olyan aki bent van az alfában? -
Glo #304 Ha van Facebook-od, akkor ott a WoWP-t keresd meg, a híreik között ott lesz a techtree-ről a kép. Ide nem tudom belinkelni, mert képfeltöltésről nem engedi feltenni..
Esetleg ez a link lehet működik, de nem tuti.. -
#303 néhány kis apróság az sokat dobhat egy játékon :) -
#302 'Lehetséges a repülőgépek egyes elemeit fejleszteni? Ha igen, a fejlesztő csapatnak nehézségbe ütközött az eredeti típusokra elérhető fejlesztésekre rátalálni?
A fejlesztési rendszer ugyanúgy fog kinézni mint a World of Tanks-ban. Azonban az adott gépen végrehatott fejlesztés után sokkal több lesz a külső változás mint a WoT-ban. Minden egyes gép négyféle történelmi festést fog kapni. A klán embléma, egyedi számok és az elért találatok is fel lesznek tüntetve a géptörzsön.'
ez kurvajó lesz :D -
bgabor #301 És ezt a tech treet nincs kedved belinkelni esetleg? -
#300 GamingShogun interjú. -
rudii #299 Nagyon varom mar mikor kijon majd :D -
#298 Azért -
Glo #297 Tegnap kijött az USA tree, abban három P51 verzió is van.