2400World of Warplanes
 • Plata
  #2400
  Kétszáz aranyat már kaptam is,több szerintme nem lesz,nincs több repülőm,úgy lett két Tier 5 repcsim hogy a WoT-os free xp-ből kifejlesztettem egy angol nehezet meg egy német bombázót.Angol nehéz t4-ig volt a németet meg nulláról,de pénzem nincs több repülőre,sajna a pénz nem közös Wot-al csak az arany és a free xp.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.02. 11:35:46
 • Darun
  #2399
  Ma indult a Kurfürst event. Ha esetleg valakit érdekel.
 • Plata
  #2398
  Tényleg magyar lett a játék.
  Toltam is pár csatát.
 • Plata
  #2397
  Úgy tudom az xp-t meg pénzt visszakaptad,spéci tankok meg prém tankok nem vesztek el.
  Én sosem próbáltam ki,mert magasról teszek a statomra.
  Élvezni akarom a játékot nem görcsölni mint egy statbxzi.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 14:05:12
 • Darun
  #2396
  Ő viszont valószinüleg igen, ezért nullázódott a statja.
 • asolyom
  #2395
  Én mondjuk a 2.0 előtt nem is játszottam.
 • Darun
  #2394
  Amikor bejött a 2.0, akkor is resetelték a statot.
 • asolyom
  #2393
  Na de akkor az összes fejlesztésed, járműved ugrik az accról, nem?
 • Plata
  #2392
  Az az amikor törlik az eddigi csatákban elért eredményedet.
  Régen a WoT-ban is volt pénzért acc reset,de ott megszűnt.
  Tegyük fel hogy van már 20k csatád de a statod nem túl jó,akkor reseteled és úgy látszik mintha kezdő lennél.Na és a statod is jobb lesz,feltéve ha nem játszol újra szarul. XD
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.18. 12:55:28
 • asolyom
  #2391
  Mi ez a stat reset?
 • Plata
  #2390
  Na az klassz,talán újra fel teszem.
  Kár hogy a hajósban nincs.
 • asolyom
  #2389
  A mai frissítéssel elvileg lesz magyar nyelv is.
 • asolyom
  #2388
  Ha csütörtök, akkor még meg lehet.

  A minimap sugarát hogyan lehet változtatni? Alapból valami 7 km, de pl. Veebatnél láttam, hogy lehet valahogy változtatni. A +\- csak a térkép mértetét lehet változtatni.
 • Darun
  #2387
  Csütörtök vagy péntek az event vége. És szintén zenész. A gép már megvan az első eventből, sztem csak creditet adna kompenzációként. A token és az alkatrészek (azt is ad?) jól jönnének.
 • asolyom
  #2386
  Nem is tudom, hogy meddig tart az event, de nekem még vagy 50 szektor foglalás hiányzik, a többi megvan. Valójában nem is a repcsi hiányzik, hanem a 6 pontos pilóta jönne jól, meg az egyéb nyalánkságok, mint a token, meg a ládák.
  Utoljára szerkesztette: asolyom, 2023.03.27. 17:55:55
 • Darun
  #2385
  2.0 előtt nem is voltak benne bombázók, csak nehézvadászok. Mondjuk sokan (tévesen) bombázónak nevezték őket, mert kétmotoros gépek és mert a legtöbbön van bomba. A vadászokat már a 2.0 előtt szétszedték vadászokra és többfeladatú vadászra, ez utóbbiakra lehet rakni bombát és/vagy rakétát. Bombázók eleve csak a 2.0 után kerülhettek be, mert respawn nélkül az egész nem ért semmit, sokszor még a meccsenkénti 2 attacker is azon versenyzett, hogy ki tudja kilőni a másik elől a földi célpontokat. Alacsony/közepes szinteken az attackerek most is gondban vannak, mert a bombázók általában gyorsabbak és előbb kiszedik a gt-ket, minthogy ők odaérnének. Ráadásul miel kis magasságon repülnek, a vadászoknak is jobban ki vannak téve.
 • Plata
  #2384
  Nem tudom,eszement régen játszottam.
  Régen emlékeim szerint komolyabb bombázók voltak.
 • Darun
  #2383
  Mielőtt elfelejtem: a héten és a jövő héten küldisor van, amivel meg lehet szerezni a He-100 D-1-t. A gép maga T5-ös, a küldiket viszont már T1 repcsivel is leeht csinálni. Ez a küldisor nem most van először a játékban, egyszer már biztos, de lehet hogy kétszer is berakták. A fegyverzetét leszámitva gép egészen használható. 300 kill kell hozzá, meg 350 szektorfoglalás.
  (A hivatalos hirben nem esik szó arról, hogy milyen kompenzációt kap az, akinek már megvan. Gyanitom hogy vagy credit, vagy nem ad semmit)
  Utoljára szerkesztette: Darun, 2023.03.15. 15:11:16
 • Darun
  #2382
  A WoT-nak és a WoWp-nak közös a prém fiókja és az arany is. Tehát amit a repcsibe kifarmolsz aranyat/prémet, azt a tankban is felhasználhatod.
  Tudtommal nincs.
  Nem tudom, én az éjjel játszottam, nekem még az összes bombázóm megvolt. A játék kezdete óta nem vettek ki gépet a játékból. Ha vna olyan géped, ami régen megvolt és most eltűnt, sztem irj rá a supportra. Bár van egy olyan érzésem, hogy te kevered a nehézvadászokat a bombázókkal.
 • Plata
  #2381
  Mi köze a WoT prém farmhoz?
  Nincs magyarítás véletlen a játékhoz?
  Tudod mi nem tetszik?
  Eltűntek a bombázók.
  Nekem bombázóim voltak,de már nincs is bombázó.
 • Darun
  #2380
  Tény hogy a bétához képest elég sokat változott, de azért nem egy atomfizika a játék. Az elmúlt években kicsit javult a helyzet a játékosállományt illetően, de sztem sokan csak a WoT prém farm miatt jönnek ide.
 • Plata
  #2379
  Felraktam,mentem két csatát és töröltem.
  Tudom mi a baj vele,nincs benne magyar nyelv így nagyon sok dolog homályos.
 • Darun
  #2378
  Hivatalos klán kereső
  Beállitod hogy magyar nyelvű klánt keresel, beállithatod az aktiv időszakot is. Illetve én javaslom hogy kapcsold be hogy mutassa az elmúlt 28 nap statisztikáit, mert igy látod hogy melyik klánok tényleg aktivak.

  Nekem a HUPSZ, a SAMAN meg az MR_ tűnik atkivabbnak, érdemes náluk próbálkozni. Itt tudsz jelentkezni is. Én magyar szakaszt mondjuk nem nagyon szoktam látni, de én nem is "csúcsidőben" repcsizek.
 • Darun
  #2377
  A klánnak a játékban semmi jelentősége nincsen. Nem ad semmilyen bónuszt mint a WoWs-ban és klán csaták sincsenek. Három nagyobb magyar klán rémlik, de pl PUMA-s játékost már nagyon rég nem láttam fenn. Esetleg a HUPSZ (vagy hogy irják) tagok között keress egy tisztet. A harmadik klán neve most ne jut eszembe. De ha elég sokat játszol és figyeled a játékos neveket, biztos összeakadsz néhány magyarral. Én naponta látok egy-két hazánkfiát. Gondolom szakasz miatt keresel, igazából ehhez sem kell klán tagnak lenned, egyszerűbb ha csatából felveszel magyarokat és megkérdezed őket, hogy van e kedvük szakaszozni.
 • Plata
  #2376
  Hát én szeretem alpha állapotban és sokat játszottam vele.Meg bétában is,de azután hogy a bombázókat elcseszték nem játszottam vele,már jó pár éve nincs fent.
  Lehet hogy újra kipróbálom.
 • asolyom
  #2375
  Persze. És engem sokkal kevésbé frusztrál, mint pl. a WoT. Itt sokszor a botok is értelmesebbek, mint a a WoT-ban némely játékosnak csúfolt véglény.
 • Plata
  #2374
  Él még a játék?
 • asolyom
  #2373
  Hali! Hol lehet repülős klánba jelentkezni?
 • Darun
  #2372
  Meglepne ha lenne hozzá magyarositás. Bár van még pár magyar játékos, akik aktivan tolják, a játéknak alapvetően nincs akkora játékosbázisa, hogy bármilyen nyelvre érdemes legyen leforditani.

  Magyar klán több is van, de itt a hajókával ellentétben abszolút semmi jelentősége nincs a klánnak.
  Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.10.07. 03:11:37
 • Tivot
  #2371
  Sziasztok nem tudtok véletlenül magyarositást? illetve egy jó klánt szeretnék csatlakozni. Szép estét.
 • Darun
  #2370
  A WG születésnapja alkalmából heti küldisor van. A jutalmak között prém napok illetve ezek a uniq (neves) ládák is vannak
 • Darun
  #2369
  Tegnap indult a nyári (júliusi) "event", ami igazából egy P-38-as végjutalmú combat mission sorozat
  Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.07.05. 14:09:14
 • Darun
  #2368
  Tegnap indult a Midway hétvégi event. 3x napi szorzó illetve PP-s küldik. Az A-26-os küldikkel együtt fog véget érni.
 • Darun
  #2367
  Mától vasárnapig Ironclad küldik is vannak (német attackerekkel, ami pont jó az A-26-os eventhez is)
 • Darun
  #2366
  Igen, és nem is kevesen. Az elmúlt pár hónapban eléggé hanyagoltam. Az év legelején még a napi egy csatákat letoltam, aztán az is elmaradt. Nem egyszer előfordult, hogy Random csatában én voltam az egyetlen játékos (az ellenséges team bot volt). Most mondjuk reggelente kevesebb játékost láttam, de délelőtt-délután már simán voltak ilyen 3v3 meg 6v6 meccsek (játékosra értem). Az eventek alatt egyébként is mindig megszaporodik a játékos létszám. Az event előnye a WoT és WoWs-el szemben az, hogy itt már T1-es gépekkel is lehet csinálni az eventet.
  Két küldi van, ha mind a kettő teljesül, akkor megadja az A-26-t. Nekem már megvan, de a +100 token mondjuk elég jól jönne. Meg a legendary modulok is. Az első küldi 100.000 personal pont. Nekem a felét most hétvégén sikerült is összebugáznom kb 15 meccsből. És itt átlag 6-7 perc egy csata. A második küldi már kicsit neccesebb, 350 szektor foglalás. Ezzel nem állok jól, de a fennmaradó 14 napban simán meg lehet csinálni. Am az ismerőslistámról szinte minden nap van fenn valaki (magyarok), szóval nem is én vagyok az egyetlen a fórumról se.
 • Plata
  #2365
  Játsznak még azzal a játékkal?
 • Tono34
  #2364
  Köszi
 • Darun
  #2363
  Ha esetleg érdekel valakit, kb 2 hétig még van egy küldi a játékban, amivel ki lehet szedni az A-26 amcsi közepes bombázót. Sztem elég jó darab, érdemes behúzni.
 • Darun
  #2362
  Én is kb fél évvel az indulás után kezdtem, mert asszem a GS-hez volt valami WoWp-es kód, ami adott egy T3-as prém angol vadászt. Mondjuk T5-6-os csatába menni vele annyira nem volt izgalmas, aztán kb 1 év alatt le is épült a játékosállomány. Am azok nem bombázók voltak, hanem nehézvadászok, a bombázók csak most kerültek be, a rework után. Egy dologban jó irányba fejlődött a játék, régen amikor 1v1-es csatákat mentem csatarepcsivel és elfogytak a földi célpontok, sokszor az döntötte el a meccset, hogy milyen sorrendben lőttük szét őket illetve hogy a jobb játékos elől el tudott e bújni a másik. Amikor bejöttek a német csatarepcsik, akkor az oroszokkal nem is nagyon volt esély, mert bár GT-k ellen én voltam a jobb, a német simán lelőtt. Most hogy respawnolnak a "bázisok" is, meg van bomba/rakéta újratöltés, lett értelme a bombázóknak és nem áll fenn az a probléma se, hogy elfogynak a földi célpontok... kivéve amikor foglalás van és az ellenfél képtelen elfoglalni akár egy pontot is, te meg csak körözöl a térképen és várod hogy legyen végre célpont. Szóval a probléma azért nem oldódott meg teljesen. Ez a mostani event is nagyon "okos", mert a bombázókat/csatagépeket beteszi támadónak, a többieket viszont random osztja szét. Igy sikerült 2 kört multirole-al, 1 kört nehéz vadásszal védőként végigharcolnom és egész csata alatt cipeltem magammal a bombákat.
  A fő probléma most a játékkal az, hogy a nyakadba zúdit egy csomó infót, de pl nem derül ki, hogy mire kapsz foglalási pontot, hogy sikerül befoglalni egy pontot, hogy az AA miért lő engem állandóan, az ellenfeleket viszont nem, illetve hogy az új modoknak hála olyan szinten kiegyensúlyozatlanná vált a játék, amilyet a Wargaying eddig még nem tudott produkálni. Erről eszembe jut, mikor még a rework előtt mentem egy I-15 vs I-15 meccset, az én gépembe 2 skilles pilóta ült, moddolva volt és pár ezer csatányi tapasztalatom is volt már, a 10 csatás ellenfelem meg "simán" lefordult. WTF? Most ilyen nincsen, mert a maxos legendary equipmentek olyan brutál táposak, hogy kb semmi esélyed ellenük.
 • Plata
  #2361
  Én játszottam vele teszten meg mikor kijött akkor is,a bombázókat szerettem,de a teszthez képest teljesen fos lett a játék,a bombázók szarok lettek és semmi értelmük nem volt,vagy nem voltak jók semmire,még egy prémem is volt pedig,valami Il.