38447
-
aknakukac96 #109 lol jó tudni:D -
bajsz #108 Kipróbáltam arcade-ban nem :D ( legalábbis eltűntem a pályán és vígan repültem a legalacsonyabb mennyiséggel !
Realisztikusban ott igen ! :D
fasza is vitorlázni 5ezer méterből :D
azért egy fa megállított :D -
aknakukac96 #107 Igen azt én sem értem mi változik az üzemanyag mennyiség változtatásával.Ki tud egyáltalán fogyni? -
bajsz #106 egy meccsben amennyit akarsz!
Ill amennyit a keret enged:D
minden a kiválasztható gépet vihetsz!
Amik persze be vannak rakva használatra! :D
Más kérdés a gépben lévő üzemagyag ,ha kevesebbet rakok az változtathatja a gép súlyát,manőverezhetőségét? -
aknakukac96 #105 Értem, köszi.Fejleszteni mit érdemes?Ill milyen fegyvereket érdemes egy gépre venni?A fightereknek nem az a dolguk, hogy az ellenséges hajókat tankokat lebombázzák, ugye?Egy meccsben csak 3 gépet vihetek? -
bajsz #104 Amúgy Pluskat a repülő tulajdonságait fejleszted?
Én spec csak a gyors újratöltésben vettem észre ,hogy megéri!
-
bajsz #103 :D Vicces ,de tényleg :D
Megnéztem én is a realisztikus módban :D és pikk-pakk leszedem és lehagyom a rohadt fedeles vászon gépeket :D
Csak ebben a módban várnom kell legalább 8-9perceket mire bedob egy játékba! Sajna! :D -
#102 Nem. Két fajta szint van a játékban. Az egyik ami akkor növekszik, ha az adott nemzettel játszol. A másik az általános - értsd nem nemzeti - szinted. Ez azért kell mert vannak olyan repzik minden nemzetnél ami nem nemzeti szint függő, hanem az általános szinted kell hozzá, plusz némi arany. Ezáltal megvehetsz olyan gépet pl az angoloknál, hogy habár ott csak alap szintű vagy mégis az általános szinted elég ahhoz, hogy megvedd a gépet. Amúgy egy adott nemzetnél mindig a gép fölé bal oldalt oda van írva, hogy hányas szint kell hozzá. -
aknakukac96 #101 Letöltöttem, eddig nagyon tetszik.Orosz vonalon indultam el, mert WoT-ban is azon mentem.Ahhoz, hogy új gépet oldhassak ki az új repcsi előtt lévő repülőnek megfelelő szintet kell elérnie, vagy hogy van ez? -
#100 Ez engem is baromira idegesít. Volt olyan, hogy a kétfedeles I-16-os gépet nem bírtam lerázni egy Spit XVI-al!! Ez azért elég durva. Azért hozzáteszem, hogy valszeg ez az arcade miatt van. Nincs semmi realisztikusság benne. Játszottam historical battle-t ott a 109-el röhögve kiszedtem a kétfedeles Gloster Gladiator-t. -
bajsz #99 Azért még remélem csiszolgatnak a dolgokon,főképp ,hogy egy fedeles gépet ne már ,hogy ne tudjak egy német BF109-el lehagyni :D
Ez ami most per pill rohadtul zavar!
Meg bár játékos függő , a szemtől szembeni harc -ot én pl kikerüléssel vinném végbe,de az ellen telibe repül folyamatosan! -
#98 Szerintem az is alkalmatlan rá, mert akkor már inkább az ME109 G2.G6 vagy G10 változatot érdemes vinni. Mindegyik gyorsabb és jobban fordul. A G10 ráadásul ugyan azt a tűzerőt tudja mint a 190A. A D talán már jobb, de egyrészt azt még nem értem el, másrészt meg megint ott van vele párban a 109K ami meg ahogy nézem megint csak jobb. Talán a Ta-152 már tényleg jobb lesz mint a 109-ek:) -
#97 Ha vadászni akarsz a Fókával, akkor ne az F szériát válaszd! Az inkább földi célok ellen való. Repülők ellen az A és a D verziók a jók. -
#96 Farmolás itt is van és ua az a szisztéma mint a wotban. Ergo minél magasabb a géped szintje annál több lóvéba kerül a javítás+lőszer feltöltés. Talán a gold vétel jobb mint a wotban mert sokkal kevesebb pénzért többet kapsz, illetve az is barátságosabb, hogy a free xp-t nem típusonként teszi külön, hanem együtt számolja és bármelyik nemzetre rárakhatod goldért cserébe, aminek az átváltása sokkal kedvezőbb - értsd olcsóbb - mint a wotban. Amúgy angolokat javaslom kezdetnek és menj a spitek felé. ott lvl 6-os szinten olyan gépeket kapsz ami más nemzeteknél 10-11-es szinten van. Ha megvan a Spit Vc megütötted a főnyereményt. kb 4-5 lövés és még egy Wellingtont is leszed. Jól fordul és mivel ötös szintű olcsó a javítás. Én ha angolokkal játszom minden meccsen minimum 7 gépet leszedek, de a rekordomat is velük tartom 14 géppel:) Amúgy bajsz kollégának sajna igaza van, a német gépek itt is a legrosszabbak. Tegnap megvettem a lvl 11-es FW190 F gépet. Mit mondjak.. Nagyon nagy csalódás volt. Baromi lassú és nehezen fordul, az egyetlen pozitívuma a nagy tűzerő és a sok lőszer, bár azért 250 ezer pénzért ennél sokkal jobb gépet várna el az ember. -
#95 tömeges meghívás van? engem is felkerestek :P
na nem mintha nem örülnék ^^ -
bajsz #94 átlag 1300 játékost ír ,hogy online van és folyamatban lévő 50 légi csata!
Ha arcade-modban játszol akkor fél perc vagy ha éppen elkapod egyből belép!
Olyan 32 játékosnak kell belépni egy csatához!
Farmolás meg rád van bízva! Van ilyen premium pont azt be lehet váltani xp-re sokan ezzel dobták magukat egyből 5-6 szintre!
Próbáld ki a gépeket aztán ,majd meglátod melyik jön be! -
aknakukac96 #93 Ma este kaptam én is béta hozzáférést:)Holnap vagy azután leszedem, tesztelem.Érdemes valamit tudnom róla, mielőtt belevágok?Mennyire kell farmolni benne?WoT-hoz képest milyen?Mekkora a playerbase?Hamar bedob egy-egy meccsbe? -
bajsz #92 "is lehet repülni" ott elírtam a végét :D -
bajsz #91 Végre megtaláltam ezt a topicot is :D
Most jelenleg 3-as szintű vagyok a németekkel BF109-el megyek és nem mondanám a legjobb gépnek ,de ha valakit elkapok az nem marad az égen!
Másrészt ahogy néztem a németeken kívül minden más nemzet gépe sokkal jobban felszerelt!
Több lőszer jobb irányíthatóság,a németeknél ez a bf után mutatkozik!
Ami tetszik benne,hogy lehet arcade ill simulator módban is repülni :D Na az mondjuk elég vicces szitukat hoz össze:D:D:D -
#90 Ha hamar és könnyen akarsz xp-t és pénzt szerezni menj a brit spitekkel. Pénzkereső automaták. -
#89 Köszi :) -
#88 Szerintem keresek egy modit és átneveztetem ...
@Pluskast: Köszi, én is leteszteltem ... röppentem 1-2 kört egérrel és billel, aztán összeraktam a joyomat, de nagyon úgy néz ki, felesleges az Arcade battle-khoz a joystick. Teljesítményre baba a cucc, olyan mint az őse, grafika szép meg minden, szóval ez is ott van ... kis esti kiruccanásokra tökéletes, főleg mivel nem kell összepakolni miatta a joyomat ... Most gondolkodom, hogy előkerítem a régi joyomat, ehhez a játékhoz nem kell Hotas, de egy repülős játékot azért mégis ciki egérrel játszani :)
A balance meg majd kiderül, összvissz 3 kört repültem eddig :) -
#87 hopsz rossz topik xD -
#86 Nos szerintem inkább árkád jellegű mint szimulátor. Nagyon vicces amikor a gloster gladiator vagy a kétfedeles il 16-t nem tudom lerázni az FW190-el vagy Bf 109-el. Tegnap pl átűltem az angol gépekbe. Némettel 8-as színtig kifejlesztettem, és azt hittem jó gépeim vannak. Nos a brittek gépei akkora cheater gépek, hogy az nemigaz. Iszonyat könnyű a spitekkel leszedni bármit is. Ma pl a játékban elöszőr találkoztam az Me 163 komettel. Azt hittem komoly ellenfél lesz. Kb 20 másodperc alatt leőlttem egy 6-os szintű spittel. Szóval ha valamin dolgozni kellene a fejlesztőknek az a szintkülönbségek igazi kidolgozása mert ez így eléggé frusztráló. -
#85 rohadt gyors kézmozdulattal lenyúltam egy wowp kódot. holnapra felrakom remélhetőleg és meglesem :P mihez lehet hasonlítani az irányítást? :D:D -
brendon566 #84 jó mert én sem voltam sajna:( de mindenképp megoldjuk majd. -
#83 Mégse leszek sajna ... most tudok leülni, alig élek ...
De ha leszek majd felugrok! -
#82 Ha leszek, akkor felmegyek majd :) -
brendon566 #81 Na majd repulhetnenk egyet este rof tsen. -
#80 Jaja, tegnap jött a mél, hogy én is bétázhattok, gondoltam amíg letöltődik utánajárok, miben is vátozott a MMO-s része.
Szóval elő kell pakolnom megint mindent :) Köszi :) -
brendon566 #79 Ha jól emlékszem te ismered a wings of preyt, na az. Picit jobb fizika,több dolgot lehet kapcsolgatni,ha jól emlékszem. (még prop pitch is van).
annyi h kapott egy wot os kezelofeluletet, és jatekmenetet. -
#78 Mennyire szim és/vagy mennyire árkád? Egér + bill vagy joy kötelező (FFB van?) ... TrackIR-t gondolom kezeli ...
Miben MMO? Grind kell az újabb és újabb gépekhez - felszerelésekhez? Vagy csak annyiban hogy online?
Előre is köszi!
-
#77 Én igen:) Mármint a war tundherrel. -
#76 :)
Van aki bétázik? Lenne pár kérdésem :) -
Rue East #75 na pontosan ezért lett war thunder! :) -
#74 Elnézést, hibáztam . :) -
Rue East #73 nem, jól mondja (kérdezi) a kollega, a world of planes lett a war thunder, pont azért mert állandóan összekeverik a world of warplanes-el -
#72 Nem .. két különböző játékról van szó :-) -
#71 Üdv all!
Végülis War Thunder lett a World of Planesből? -
Renegade #70 na remek, ez sem a megfelelő topik (WOW-ba akartam)