38447
-
ZSOOLT2 #270 Ha már billentyűzetkiosztás: tudja valaki, hogy mivel lehet kiugrani a gépből, vagy hogy van-e ennek értelme? Mert látok néha embereket ejtőernyőzni. -
bgabor #269 Most már azt mondjátok meg nekem, hogy melyik gombal tudom a hozzám legközelebb lévő ellenfelet kiválasztani célnak, hogy a kamera követhesse? Mondjuk azt amelyik seggemben van és engem lő? -
bgabor #268 Köszönöm. -
#267 "Re-center the camera" néven fut, és csak a beállítás varázslóbban találtam meg. Alapértelmezett gombja: Delete -
bgabor #266 És milyen néven találom meg a Controls menüben? -
Glo #265 A match makert nem tudom miért hiányolod.. Én ha belépek élből várok kb 2 percet, míg minden ellen kiválasztja milyen gépet visz, és a pálya meg az ellen függvényében választok saját gépet. Bár, mivel most nincs gépem amin játsszak csak az F4/StukaD5/Lagg3 kombóig jutottam, de így is élvezetes játékokat tudtam nyomni Historical battle-ben.
A fejlődés meg sztem nem olyan nagyon lassú. 20-30 csatánként tudsz venni/fejleszteni új gépet. -
#264 A második pontod benne van a játékban.
A match makeren valóban van javítani való. Engem például az zavar, hogy húszan várunk az indulásra, és cseszik elindítani. Inkább elküld tizenhatot és egy négyes csatát. -
Rue East #263 talán azért vannak ezek mert ez még csak béta, méghozzá igen kezdeti fázisú?
match maker se biztos hogy 1000 emberre és 50 csatára lett tervezve...
-
bgabor #262 Tényleg nincs annál jobb amikor az ember tier1-es szar kávédarálóját két lövésből leszedi egy Tier6-os vadászgép. Asszem akkor fogom folytatni amikor normális matchmaker kerül majd bele, ez a mostani szánalmas. -
bgabor #261 Nem rossz, a World of Warplanest verni fogja, de egyenlőre ott tartunk, hogy a legalapvetőbb dolgok hiányoznak a játékból.
- legközebbi cél befogása
- fejkamera középre állítása gombnyomásra
- játék egy csapatban, friends és közösségi funkciók
- mathmaker rendszer - az előbb voltam egy csatában, ahol ugyanazon az oldaon harcolt az én Gloster Gladiatorom és egy Me-163 rakétahajtású gép
- nevetségesen lassú fejlődési rendszer
Jobb lesz ha javítják, mert most még elég használhatatlan. -
Rue East #260 én április 18-án regisztráltam yuplay-en és augusztus 21-én kaptam meg az invite-ot
kommentbe azt írtam, hogy van x52-m és pedálom
mondjuk még egyszer nem használtam war thunder-ben őket :D -
pirdi #259 Nem írtam semmit, mert a yuplay-en keresztül regisztráltam. -
#258 Mi ilyenkor meg nem támadási szerződést kötünk :P
Pirdi: Szerintem 2-3 hét múlva megjön a meghívód, bár lehet ennél több vagy kevesebb, attól függően, hogy mit írtál a megjegyzés rubrikába. -
pirdi #257 Sziasztok! Ti mennyit vártatok a kulcsra? A WoWp-ra 2 hét alatt megjött, de unalmas, egyhangú. -
Glo #256 Nincs is szebb, mint mikor beléptek egy csatába.. ellenfélként.. -
bajsz #255 sajna nincs!
Össze beszéltek ,TS-en aztán egyszerre léptekbe csatába!
Még sajna itt tart a dolog! -
bgabor #254 Emberek, hogyan tudunk többen játszani a bétában? Hogyan lehet invelni másokat? Van e egyáltalán ilyen funkció bétában? -
bgabor #253 Kaptam meghívót a bétába. Le is töltötte a launchert, azonban nagyon lassú a letöltés, a 7 giga sokáig fog könni így. Van más módszer a letöltésre? A launcherben jobb felül találtam egy 'download torrent' gombot, azzal gyorsabban le tudom szedni? Ha igen, hobá kell bemásolnom a torrentel leszedett fileokat? -
ZSOOLT2 #252 High beállításokkal nálam elég jó sebességgel fut, 40-50FPS.
Az élsimítást vettem le 2X-re. -
ZSOOLT2 #251 A Wings of Prey, amit ugyanaz a fejlesztő készített, mint a War Thundert, nekem normálisan futott "high" beállításokkal, szerintem a WT is menni fog közepesben.
A launcherben van lehetőség pontosabban is beállítani a grafikát, az élsimítást lejjebbvéve, néhány effektet kikapcsolva, de a textúrák minőségét emelve szerintem nem esik nagyot a sebesség. -
Glo #250 Azon gondolkodok, hogy veszek egy iHD4000-es i5-3475s-t meg 4 Gb ramot, és nem veszek a gépbe GPU-t külön. Ezek szerint akkor ezzel is el kell pörögnie medium-on. Vagy jobban :) -
twi452 #249 akkor én is leírom nálam athlon x3 460, 3 giga ram és egy régi 4770-es radeonon mediumon a gyári fps mérő 50-60 között mozog 50 alá még nem esett le :) 1680x1050-en természetesen
lehet, hogy pár dolgot magasabbra állítva is elmenne 40-50 között de igazából így sem csúnya :)
tegnap csak ezt a rohadt középen 1 reptér pályát nyomatták sorban...lehet h az embereket stressztesztelték épp xD -
Glo #248 Akkor Te olcsón megúsztad.. nekem 2 napig jött 250 kb/s átlaggal :)
Viszont utána futott lag nélkül. -
ZSOOLT2 #247 Nem túl gyors a netem, még 3-4 órát ír mire lejön, délután megnézem. -
Glo #246 Szeva!
Majd írd meg légyszi, hogy a konfigodon hogy fut a játék. -
ZSOOLT2 #245 Sziasztok!
Kaptam meghívót a bétába 1 hét után, most tölti le a játékot a launcher. -
Glo #244 Az égi homály csak low grafikán homály, vagy másnál is? Mintha a horizont felett nem lenne rajtam a szemüvegem és hiányozna 2 dioptria.. Elég zavaró. -
bajsz #243 Több map tényleg nem lenne gond nekik! -
#242 Tegnap jött ki egy patch ami valamit javított a grafikán. Island airfield pályán sokkal szebb lett a víz illetve a felhők között beszűrődő fények is.
Amúgy tényleg inkább csend legyen mint az, hogy itt szidjuk a játékot. Amúgy változatlanul jó, egy dolog van amin már bővíthetnének az pedig a mapok száma. Ez az össz - vissz 5 pálya nem sok, ráadásul a többi játékmódban van egy csomó pálya azt igazán beemelhetnék az arcade módba is. -
Glo #241 Hajj, akkor egy 70-est rá kell költenem, ha el akarom érni ezt a High beállítást. De sztem ez bőven meg fogja érni :)
Lehet majd hentelni a vérpistiket. -
vajakos21 #240 Inkább csend legyen mint wot fórumos sírás :). Nekem ez van: AMD X4 620 proc. 4GB ram. ATI rad hd4800. Nem a legújabb de megy szépem.(5 megás nettel) High-on. Magasabban nem próbáltam(nem is értem miért..:) -
Glo #239 Nagy a csend srácok.
Esetleg írnátok konfigot, amin már medium beállítással elpötyög a játék? Mondjuk Low grafikán se rossz, de mégis adjunk az élvezetnek :) -
#238 Nem. -
Attiska #237 Egyszer kiosztott képzési pontot vissza lehet venni valahogy, és áttenni másikra? -
#236 Nem lehet. Talán majd a véglegesben igen. -
bajsz #235 Nem hiszem!
Igazából azok ott elvannak! -
Bujden91 #234 A régi gépeket a hangárból ellehet adni? -
#233 Arcade-ban is nem 1x megjavítottam a gépet inkább pálya meg repair rank függő a dolog mert ha nem elég nagy a repair rankod akkor nem javítják ki a hibát. -
#232 Nem, nem csak arcade-ban. A historical küldikkel ugyanúgy tudsz xp-t és pénzt szerezni. -
SZU #231 XP-t csak arcade csatákban lehet szerezni? Mission, historical és társaiban nem?