38447
-
Glo #430 Valóban minden igényt kielégít, az árkád lövöldözéstől a kicsit komolyabb légiharcot kedvelőkig :) -
#429 Kezdőknek kiváló. -
steweee #428 ez mennyire szimulátor ? jól néz ki, de nem vagyok egy nagy repülős. ha kicsit árkádos, akkor viszont szivesen kipróbálnám -
Glo #427 Még egy hét terepi meló, aztán jövök :) Már-már összeállt a gépem is. -
MitsuMishi #426 ZH-időszak... :/ -
rudii #425 Na mivan egesz hetvegen senki semmi repulozes?! :O -
rudii #424 Ahh megvan...de en hulye. Elfogadta letoltes jatek...mondom nekem megvan nem kell majd havernek kell, de masodszor mar "Code already redeemed." Fuckkkkk -
rudii #423 Na hallod ezek gyorsan elfogytak. :S:S (Elobb me'g volt 2 szoval masik emailre tettem eggyet, de egy jo hosszu kodsort kaptam azt hol kell felhasznalni?) -
#422 Nincs mit ;) -
rudii #421 Ty! Mert par baratom akart jelentkezni, ugye "Sign up for BEAT" ra kattintanak, keri h regisztraéj regiznek es mikor belepnek felhasznalokent mar nincs ot ott a felirat a borito. :/ Szoval ty a linkert. Igy nem kell megvarjak a nyilt betat. ;)
Nov.2 ora oroszoknal nyilt beta, nalunk is johetne mar!!! -
#420 Aki esetleg nem jutott még be -
rudii #419 Rank 8 *.* Azthittem mar sose erem el. :ASD Yak-9T garazsba es a 37mm-es gepagyu rajta. -
Glo #418 Jöjjenek is, kell a Free Frag -
Atesz91 #417 Menüben is arra van állítva viszont screenshot mappába nem rakja bele, painttel kell mentenem :S -
rudii #416 A menuben nezd vane gomb screenshot-ra. Vagy marad a jo oreg Print Screen billentyu megnyomasa majd paint beillesztes mentes jpg-be. :D -
Atesz91 #415 Hali!
Hogyan lehet képet készíteni játékban? -
rudii #414 Az 5. oldalnal vagyok eleg faradt vagyok mar, de elegge megfogott es nagyon erdekes. Ha lenne olyan ebbol, hogy mi az 5 legrosszab dolog amit csinalhatsz en aztcsinaltam. xD :DD Epp itt az ideje valtani (: -
rudii #413 Ne feéj pentek szombat este nem vagyok elerheto. :D Akkor gurulok a varosba. (: De napkozbe mehet az ipar altba amien komas vok csak kockulasra van erom. :D
WoT azert elegge megvetette a labat. 40millio regisztralt felhasznalo, ev legjobb MMO jateka. Mondjuk en mar elegge meguntam sajnos. :/
Azt remelem, hogy a sok buta aki WoWP-zik minnel hamarabb atjonnek WT-re. :) -
Glo #412 Az energiaharcról egy videó az alábbi linken. Igaz RoF-os gépekkel, de az elv ugyanaz. -
Glo #411 Lesz ennek hajós meg szárazföldi játékmódja is, csak győzzük kivárni. Akkor a WoT-nak sztem reszelni fognak.. mi meg nem tudunk majd hova kapni, annyi mindenre lehet majd figyelni -
Glo #410 Akkor ne játsszál, hanem mennyé' inni! -
MitsuMishi #409 Áh, nagyon jó volt a link köszi! -
rudii #408 Koszi a linket, mindjart nezem is. En tanulok me'g szoval egesz heten delutan es este folyaman is raerek. Annyi, hogy telleg Team Speak 3 fel kene gyertek azert. :) A linkert meg -
Glo #407 -
#406 Pumaszállás
Itt főként az energiaharcról (BnZ) olvashattok. Illetve a bombázásról is megtudhattok pár infót.
Mindegyik géppel lehet energiaharcolni, csak az a kérdés, hogy meddig, hányszor tudsz rácsapni az ellenre.
A fordulóharc meg egyszerű, mint a faék: HÚZD B+! Az ellen gépét pedig mindig úgy helyezd el, hogy le vagy fölfele nézésnél a kép közepén legyen.
Pénteken lesztek? Felnézek hozzátok, és megpróbálok okoskodni párat. -
rudii #405 Szivessen jatszanek masokkal.
Skype, TS3, Ventrilo lehetosegeim.
Aki gondolja vegyen fel face Rudolf Csólig. (: -
MitsuMishi #404 Köszi szépen! :) Ha rákeresek a Boom and Zoomra akkor gondolom sok videót fogok erről találni, jobban szeretem látni a dolgokat. /Igazából az nem világos, hogy mi az a "húzod utána", a célkeresztet a gépen végig?/
De azt mondod hogy ezt a németek használták, akkor a szovjet gépekkel ez nem lesz nyerő? Azokra tudsz mondani valamit, legalább egy "szakszót", amire rá lehet keresni, mint a BnZ, mert repülős harcmodorból analfabéta vagyok. A hajók meg a tankok sokkal jobban érdekelnek, de a kedves rivális terméke most épp egy adag ürülékre hajaz, aztán addig itt élem ki magam :D -
Glo #403 Na én se vagyok az a nagy dogfight ász, de pár alap dolognak utána tudtok nézni nélkülem is:
Pl amit én előszeretettel alkalmazok az a némtek által használt Boom and Zoom (BnZ) taktika. Az ellenséges gépet eleve felülről támadod (igen, alapból a harc magassága felett mész be a színtérre, nem csak úgy odahussansz egyenesben), rácsapsz egy gépre, de nem húzod utána, hanem nagy ívben elzuhansz lefelé, finoman felhúzod újból az enemy fölé, és ezt ismételgeted amíg le nem esik.. Mivel energia fölényben vagy nem tudja utánad húzni. A magasságból sebességet gyűjtesz, a sebességből meg magasságot. Ilyen egyszerű :) És hatékony.
Az orosz és angol "fordulóhacos" repülés ellen kiváló, mert a német gépek jól emeltek (jobban mint kortársaik), elég jól fordultak, de a szövetségesek később sokkal jobban forduló gépeket gyártottak. Ezért nem éri meg beülni az enemy seggébe, mert ha van egy kis esze élből betépi vízszintes fordulóba, aztán csak azt látod h egyre messzebb van a célkörtől.
A BnZ kevés lövési lehetőséget ad, de ha jól csinálod nem nagyon tudnak majd lelőni.
Pláne azért, mert a sok newbie egyből rámegy az alacsonyan behatoló ellenséges gépekre, amik csaliként lehúzzák az esetleg magasabban bejövő enemy-t, nekünk meg ott a magassági fölényünk, amit ha nem vesztünk el akkor kényelmesen lehet darálgatni. Amíg a lőszerünk bírja :)
Elsőre ennyit, de utánaolvasva, meg az il2 fórumot lapozgatva találtok hasznos taktikai dolgokat.
PS: ez csak akkor működik, ha a flight model közelít a valósághoz, azaz a németek tényleg jobban emelnek a kortárs gépeknél :) Mig9 ellen hiába is BnZ-ztek, az 5x körberepül mindenkit.. bár ez szokott lenni a veszte, hogy a nagy sebesség miatt nagyon el kell távolodnia, hogy normális ideje legyen célozni.. De ez már egy másik eset :)
Ja, és még annyi, hogy ezt inkább Historical módban szokás használni, az árkád lődözésnél úgysincs nagy taktika.. mindenki megy bele a lecsóba, aztán a tűzerő mindent visz :) -
rudii #402 Igen en orommel vennek par orat! :) Me'g az elejen kerestunk is baratommal neten, de nem igazan talaltunk semmit. Probaltunk az elso vilaghaboru dogfight dologra is rakeresni stb, de akkor most orommel vennem oket. *.* -
Glo #401 Srácok, asszem sokat kell tanulnotok a taktikai légiharcról ;) De majd nemsokára adok pár ötletet ;) -
rudii #400 Haha. :D En urlok ha ratudok repulni, nemhogy me'g varialljak, hogy honnan lenne a legjobb. :DD Egy 20mm-essel azert mar lehet szedni oket. Mikor kifogy geppuskaval nincs is ertelme igazan loni. Foleg ahogy Glo mondta a bombazokat csak a festeket kaparod rola. :D
En azert ha tehetem hatulrol repulok ra. Kozel erek fekszarny be, gaz le. Igy nem repulom tul. Viszont a bombazoknal hatso loveszek eleg veszelyessek. :) -
MitsuMishi #399 Akkor megpróbáljak mindig "rárepülni", emelkedésből vagy süllyedésből elkaszálni? Eddig jórészt mindig megpróbáltam beállni a seggébe és onnan darálni,de akkor változtatok ezen. Valahogy az se jó ha oldalról támadom be, nehéz becélozni, és túl rövid ideig tudom tűz alatt tartani. -
Glo #398 Random Isten közbeszól :)
Amúgy sok múlik azon, hogy milyen szögből lövöd, mit találsz el rajta és milyen kaliberrel..
20mm-essel ha nagy szögből (süllyedésből vagy emelésből) eltalálod a vadász szárnyát 2-3-szor az már nem megy sehova. De pl kiskalával reszelheted a törzsét naphosszat akármelyik bombernek :)
Én, ha elfogy a nagykaliber, le is szoktam szállni újratölteni, mert kicsivel max ijesztegetni lehet.. meg meghalni..
Már csak tápon múlik és jövök én is, már küldtek levelet hogy hiányzok :) -
MitsuMishi #397 Azt valaki megmondaná, hogy miért van az,hogy míg én egy gépet fél óráig lövök és nem akar megpusztulni, addig más bekerül mögém, kapok egy sorozatot,és nekem ott végem is van? Van vmi goldammo ebbe a játékba is vagy mi? :D Nagyon idegesítő hogy még a gépünk is ugyanaz,én a seggébe vagyok lövöm fél óráig semmi, pedig látom is hogy eltalálja, aztán bekerül mögém, lő egy rövid sorozatot, és bámulhatom a gépét... -
MitsuMishi #396 Az mondjuk igaz, jóval nagyobbak is, csak frusztráló mikor megyek a kis kávédarálómmal, és akkor annyit látok hogy jön egy piros pötty mögöttem, egy sorozat,és akkor nézhetem ahogy a kis 5 centis darabjaim hullanak le a földre, a spitfire meg nagy boldogan még egy dugóhúzót is csinál annyira örül ennek az igen nehéz fragnek :DD
Bár eddig a kedvencem az volt mikor mentem a LaGG-gal, kb 10 másodperce repülhettem, mikor azt veszem észre hogy bazd, az ellenfélt mutatja a képernyő. Az a MiG-9 úgy kiszedett észre se vettem bah... Még lövéshang se volt, egyszerűen csak kitörlődtem a tér-idő kontinuumból :D -
rudii #395 Igen nagyon jo gepek a sajat rankjukba. De azt is nezd, hogy Gabor baratom is irta mar a Spitfire MkIIjet annyiert javitsak mint nalam az oroszoknal 4gepemet. :ASD Sokszor bese viszi mert nem akar minuszos kort kb alig lesz profit vele hanem losz le jopar gepet. Es en sokszor egynek is orulok. :DD -
MitsuMishi #394 De az angolok mire fel ilyen OP-ok? Az a Spitfire meg a Beaufighter egyszerűen kikészít, már undorom van tőlük :D -
rudii #393 Az en kerdesem az lenne, hogy miert jo ha pilotam level6? A rank oke, ha elerem tudom megvenni a gepet. De a pilotam ettol miert lesz jobb vagy valami? :O
Amit nem hasznalok gepek es megvettem fenee'rt nem lehet eladni jo bevetel lenne belole nem sokra megyek, hogy all 35gep a garazsba. :/
Gondolom mar ti is elhasznaltatok az osszes Arany Sast xp konvertalasra. :) Aki esetleg me'g nem mindig kaptok egyrakat free xpt amit ezzel a menu jobb felul at tudtok konvertalni. Peldaul nekem most 400ezer van csak mar nincs SASom. :ASD Esetleg ezzel a sok szabad xpvel lehet valamit kezdeni? :O -
rudii #392 Crew xp points alatt van a Crew level. Az ablak utolso fulecskeje Qalificationnal latod pirossal mennyi kell legyen a Crew level szinted, hogy elerd azt. Akkor no legjobban a crew level ha szepen egyenletesen osztod el a pontokat. Mindenre mindig picit. (Ugye ahogy no mindig tobb xp pointsba kerul egy skill szint lepese igy arra adni mindig ahol a legkevesebb xp pointsert tudsz novelni 1 skill levelet.) -
rudii #391 Jomagam is az orosz agot tolom. TU-2 nagyon erdemes megvenni. Mivel premium repulo es 35 lion a javitasa! Szoval igazi penzverde. :) SU-2 sztem eleg szutyok.