38447
-
rudii #510 Csak ez nem wargaming. :D Persze enis bizakodo vagyok valami jokis vadasznak orulnek. *.* -
Glo #509 Nemtom, WoT-ban kaptak a CBT-sek és az Open Bétások is. -
R3nton #508 Igen azt észre vettem, kaptam én is olyan bombázó gépet, nekem annyira nem tetszik mert lassú :D De az tény, hogy gyorsabban lehet fejlődni talán így. Hát kíváncsi vagyok kapunk-e majd élesbe is prém repcsit... -
#507 Akkor még kapunk gépeket? Helyes, remélem valami használható vadászgépet. -
#506 Jól látod. Csak annyit fűzök hozzá, hogy sorban meg kell venni a gépeket, még ha nem is állítod szolgálatba.
A főmenüben a bevásárlókocsinál már most is meg tudod nézni, hogy mennyibe kerül a prémium.
Még annyit, hogy prémium gépeket már kaptunk, ezen az oldalon még látszik a róluk folyó diskurzus. -
Glo #505 A CBT-n részt vevők kaptak egy Tu2-es orosz prémium bombert, mindenki azzal csinálja a lóvét. Az Open-es részvételre nem tudni mi lesz, ha lesz. -
R3nton #504 Köszi! Szerintem majd rámegyek élesben amcsi ágra, meg talán a németre, hogy mind2 fronton legyen gépem, most az oroszt probálgatom, az is érdekelne főleg a mig-15 meg la-15 miatt. Ha jól értem a játék mechanikáját, ha eléred az egyik nagy gépet már a másik ágon is meg tudod venni...
Tényleg havi prém mennyibe fog kerülni? -
ikarus44 #503 a "missions" lehetőség mi? -
#502 Ezeket a történelmi adatok alapján írom, amit megpróbál követni a játék. A sugaras gépekről keveset tudok mondani.
Szovjet: Kevés lőszer kis- és nagykala jelen van. (kicsi a vadászok ellen, nagy a bombázók és a földik ellen hatásosabbak) Alapvetően fordulékonyságra mennek, de a késői gépek is felgyorsulnak.
Német: Nagy kala , brutális tűzerő: FW, Me262 (itt ott le is butították) főként a gyorsaság, emelkedés, süllyedés az előnyük.
Amcsi: Rengeteg kiskala, szintén a gyorsaság a főbb előnyük.
Angol: Elég vegyes ág, van benne minden.
Japán: Lassú, de nagyon agilis. Fegyverzet hasonló a némethez,csak kevesebb lőszerrel. Papír gépek.
Nagyon nagy vonalakban kb. ennyi. -
Glo #501 Ha össze tudom hozni a game-t akkor este jövök. -
rudii #500 Most kesodelutan vagy este valaki kis jatek? :)
ts3 ip: ikon.org.hu pw: bableves123 -
rudii #499 Hat en a topgepek kozelebe se jarok. :/ De adatok sokat mondanak. (Emelkedes, fordulas, sebesseg, javitasi koltseg)
Elesbe jaja nem mostanaba. (Bar sztem mar most is majdnem eleg eletkepes betahoz kepest) Kovetkezo beta patch varhato hamarossan csak. Amibe remelhetoleg jon az MM. :) -
R3nton #498 Idáig nagyon nem ment a játék, mert full billentyúzettel játszottam, de olvastam ezt a könnyített egeres irányítást, így viszont élvezem már a játékot. Viszont lenne néhány kérdésem a tapasztaltabbakhoz:
1. Kérhetnék 1 átfogó információt a nemzetekről?? Főleg top repcsikre gondolok (milyen a mozgékonyság?, repülhetőség?, mik az egyes nemzetek jellemzői?)
2. Van esetleg valami információ, mikor fog indulni élesben a játék?
3. Van-e esetleg információ arról, hogy mikor elindul élesben a játék, akkor meghatározott csataszám után kapnak a béta teszterek egy prémuim repülőt, mint anno a WOT esetében a shermant.
Köszi! -
#497 Arra még várhatsz egy darabig amíg hajókat irányíthatsz. Soká lesz még benne a haditengerészet illetve a szárazföldi rész. -
ikarus44 #496 köszönöm, de a flotta részét te sem tudod? -
bgabor #495 Gyakori hiba ez az authorization error. Én a helyedben írnék a supportnak az ügyben, ők azért vannak hogy az ilyen problémákat kezeljék. -
rudii #494 Nem tudom, nekem semmi gond nincs. :/ -
Glo #493 Pontosabban: beenged a játékba (az acc/pass páros oké), de valami authorization gonddal kidob. -
Glo #492 Szevasztok!
Benne voltam a CBT-ben, most mennék át az Open bétára. Frissítettem a klienst, belépésnél viszont azt mondja, hogy az accom nem érvényes. Mi ilyenkor a teendő? Találkozott már valaki ilyennel? -
bgabor #491 A benchmark az pont az, aminek lennie kell, teljesítménymérés.
Mutat egy átlagcsatát a játékból, és utána kiírja az eredményeidet. Ehhez igazítva te feljebb/lejjebb veheted a grafikai beállításokat, ahogy szükséges. Erre való, megnézni hogy a beállított grafika jó lesz e. -
ikarus44 #490 a flotta mikor válik elérhetővé? (mert a főmenüben van 1 ilyen lehetőség, és mert már haditengerészeti gépekkel nyomom)
és mi a "benchmark" lehetőség? mert benyom 1 videót de utána csata eredményt ad. -
twi452 #489 Az orosz első kisgép amúgy nagyon penge jószág, igazi kis genyó :D ha be tudsz vele ülni valaki mögé akkor annak annyi, nem tud lerázni téged :) plusz a "lézerpuska" ami rajta van nagyon vicces :D -
bgabor #488 Elvileg ha a játékban kiválasztod hogy a RU szerveren akarsz játszani(To battle rész), ott sok játékos van és már érvényesülni tud a matchmaker. Ott kis tierű géppel nem kell durvák ellen menned. Mustangot és Mig15-öt, sugár és rakétahajtásúakat nem látsz ott kicsi géppel. Azt javasolnám. -
lexlutor #487 van olyan mod, ahol a kezdok is megtudnak tanulni jatszani, es nem mig15 es p51 mustangok jatszanak pulykavadaszatot az ember elso szintu gepen? mert nem kicsit kiabarandito igy. -
rudii #486 Ts3 ip: sunwell.hu:9988 pgcrew szoba pw: alma
Egy CS-s ts szerver szemelyes baratokkal vok itt.
ip: ikon.org.hu szerver pw: bableves123
WoT-os klan ts itt szobabol ra kell irnod adminra adjon mozgasjog szobak kozott.
Ezeken ha gepelott vagyok mindig megtalalsz "rudii" ne'ven. Jo lenne ha osszejonne par ember akikkel lehetne neha tolni. :) -
termination #485 Amíg lejön végigolvastam ezt a fórumot, és sok érdekes dolgot megtudtam.
Azt már látom, hogy a match maker olyan lesz mint régen a wot, de ez legyen a legkisebb hiba.
Az Érdekelne, hogy a legújabb patch után melyik nemzetet, vagy melyik ágat érdemes elkezdeni?
Melyik a legjövedelmezőbb, illetve a legjobb játszani?
Szívesen játszom bárkivel, megadnátok majd a ts ip-t ahol többen szoktatok játszani, mert én is szívesen csatlakozok!
Nemsoká én is belevetem magam az Égi háború-ba -
#484 Egérrel is könnyedén elboldogulsz. Nem kell joy feltétlenül mert arcade mode-ban a bill+egér combo is életképes, kis megszokás után ha rájössz mik a korlátai akkor simán versenyképes lehetsz a joyosok ellen. -
termination #483 Köszi a gyors választ! akkor leszedem. -
rudii #482 Igen mindenkep megeri kiprobalni. A WoWP-t messze veri. Nem kell mar betara jelentkezz global beta van. Hivatalon oldalon regisztralsz es letoltod onnan. :) -
termination #481 Szevasztok! Régóta wotozom, és mivel a repülés sem áll távol tőlem, kb 1 hónapja regisztráltam és kaptam kódot a world of WARplanes-hez ,de annak olyan iszonyatos és lehetetlen az irányítása, hogy másnap leszedtem.
Úgy hallottam, hogy a War thunder sokkal jobb, mégis megőrzi a wot stílusát. Annyi lenne a kérdésem, hogy érdemes jelentkezni a bétára? mert feleslegesen nem akarok megint 1 fél napot a letöltésre áldozni, ha ez is irányíthatatlan joystick nélkül.
Előre is köszi a válaszokat! -
bgabor #480 Nézelődtem, de nem tudok rájönni, mi van rossz helyre kalibrálva. Nem emlékszel, hogyan javítottad ki? -
#479 Nekem volt egy ilyen hibám. A controlsban nézelődj, legfőképpen a view rész környékén. Arra felé rémlik. -
bgabor #478 Nekem olyan problémám van, mióta csak játszom, hogy a toronylövész(F6) nézetben, ahol ugye az egérrel célzok és tüzelek, folyamatosan mászik balra a célkereszt amivel az ellenségre céloznék, úgyhogy folyamatosan lassan jobbra kell húznom az egeret hogy rajtamaradjon. Más nem találkozott már ezzel a hibával véletlenül?
Dunsztom sincs mi lehet a baj. Joystick, egér nem húz félre egyébként. Csak itt toronylövész módban. Mindezt Arcade nehézségen. -
twi452 #477 nem volt egy nehéz kör :D vadász ellen nem kellett harcolnom azaz ez nem igaz mert egy olasz csodát leszedtem de nem engem kergetett úgyhogy nem volt nehéz
aztán amíg én szedegettem a tüzérséget meg a légvédelmet addig szépen lelőtték egymást a többiek
A végén ketten maradtunk a csapatból, a másik srác valami nagyobb döggel ment és az ellennél is csak ilyen nagyobb bombázók voltak azokat meg könnyű elkapni.
Az egyik sérülten várakozott a mezőn, hogy vége legyen a küldetésnek, segítettem is neki :D
azt sajnálom egyedül, hogy nem a németekkel tudtam ilyet nyomni mert őket akarom felhúzni de hát az orosz oldalra pakolt :) -
Glo #476 Egy csatarepülővel érted el a legtöbb légigyőzelmet? Van remény, ezek szerint még mindig elég sok a noob :) -
twi452 #475 Természetesen historical-ban sikerült mert arcade-ban lelőnek mint a szart és csak felmegy a vérnyomásom tőle :D
IL-2M volt a repülő
amúgy szerintem ezt a historical-os repülésmodellt nyugodtan bedobhatnák így ahogy van az arcade vonalba is, sokkal élvezetesebb lenne
ezt sem nehéz irányítani mégis megvan az érzés, hogy ezek repülők és nem valami lebegő ufo-k :) -
rudii #474 Az igen! :DDD Grat! ;) Milyen repulokkel erted ezt el?! :O :D -
twi452 #473 Na ilyen fasza köröm sem volt még soha :)
-
#472 Igen, ha arcade módban játszol. Ha historical vagy full realism-ot tolsz akkor viszont a joystick a jobb. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a másik két módban sokkal kevesebb a játékos.
Egyébként meg Glo én is egérrel tolom és nem játszom - szerintem legalábbis - eszetlenül. Igyekszem mindig fentről támadni majd ha rázuhantam valakire akkor egyből ismét magasságot nyerni. Kicsit ez is olyasmi mint a wot. Van aki eszetlenül rammol és szarik bele ha saját csapattársát lövi le és van olyan is aki pl egy sztálingrádos mapon arra is odafigyel, hogy az a cél, hogy elfoglald a reptereket és nem az, hogy minél több gépet szedj le. -
rudii #471 Connection refused: 8002A741
Server is under maintenance. Please see server schedule on forum.
Hat ma mar nem lesz jatek. -.- :/