38447
  • Glo
    Don't you say ;)
  • rudii
    Nem Gloooooo! Az, hogy 3man bementunk egy szakasszal es engem masik csapatbarakott ugy, hogy egy kozos szakaszba mentunk be zold a nevunk. :ASD
  • Glo
    Az, hogy volt arcotok tier 7-es gépekkel menni az 1-esek ellen
  • rudii
    Ime, mai jatekunk keredese! Mi a hiba kepen? Amennyiben tudja a valaszt kuldje a megolast...:ASD :DD
  • vajakos21
    Helló. 724 es hozzászólásban le van írva hogy játszhatsz vele. A hivatalos oldal jelenleg karbantartás alatt van. Kérdezz csak és válaszolunk..ha tudunk (mondhatom a többiek nevében is? :) )
  • Frenklin737
    Helló hogy lehet vele játszani ez Pc játék lehet hogy hülye kérdés volt
  • rudii
    Nem josz tre?
  • rudii
    Az igenn szep igy tovabb! ;) En is oroszt huzom most, mondjuk nekem yak-ok elfogadhatok. :D Igazabol a yak-9T a szerelmem a 37mm-sel (L):D
  • twi452
    Bizony :)

bedurrantottam az oroszoknál is a bombázót amíg nem jutok el olyan vadászig ami tetszik mert ezek a yak csodák..háát nem szeretem ha minden egyes lőszert ki kell számolnom :)

• Amaymon
    Eszement hangulatos gém lesz ha kész.
  • rudii
    Az altalam ismert legjobb pilota. :D
  • twi452
    Meg jönnek az EU részre a ruszkik, hogy "farmoljunk" aztán valahogy 5 perc múlva elfelejtik a dolgot jönnek a seggedbe és le akarnak lőni..:D
  • Glo
    Ez mondjuk abból a szempontból jó hír, hogy később is lesznek eventek ;) Akkor most szilveszterkor fogják a kockák a tréningekből nyert golden eagle-ös 1 napos prémiumot megvenni, mert az 4x-es lion/xp :)
  • Glo
    Olvasd el a hivatalos fórumban, hogy mennyit sírnak egy-egy költség emelésnél a népek.. aszerint emelkednek/csökkennek az árak.
  • rudii
    Telleg nemtudom kinek szurtmeg szemet, de javitasi arak nagyonsok gepnel valtoztak. Nemeteknel valamelyiknel csokkent valahol nott hanyagolhato. Oroszok gepeket megemeltek (nagyon nem orulok neki) es ami most meglepetes nezzetek meg Briteket. ^^ Peldaul Hurricane MkInek 5400rol 1400ra a spiteknek is rendessen visszavettek. (Kiveve beaufightereket megnoveltek 5k korul). Japoknal se ertem 8as miert 2x annyi javitani mint egy 12est.

Igazabol nekem ugytunik teljesen hasrautes szerint adjak, valtoztatjak javitasi arakat. Semmi vagy nagyonkeves logikat latok benne. :/
  • rudii
    Amugy mekkora rossz mar, hogy minden gepnel mikor bementek weaponsba kep alatt adatok elott van egy xp csik mint ranknal es ha ezt elered a geped amit elersz vele csataba xpnek ötödet kapod csak meg. :S Pont az ellenkezoje lenne a logikus sztem.
  • rudii
    Rossz hirem van sracok. Eggyik haverom talat egykis erdekesseget a forumba. "There is gonna be a double xp/lion event from 9PM on Dec 31 to 9PM Jan 1st (Moscow time)" Szoval nem sok ido lesz gamelni hisze ejjel buli, nappal alavas. :ASD Hogy lehet szilveszterre tenni egy fasza eventett?! Biztos tudjak igy kevesen hasznaljak csak ki..:ASD :D
  • vajakos21
    Beállításhoz.
    http://facetracknoir.sourceforge.net/manual/manual.htm
    Itt találsz javasolt kamerát is.
  • imigreen
    azt most hirtelen meg sem találtam, de ilyenek péel az orosz alap gépek
  • V43 1105
    Lencsés ?

Plexire gondolsz ami például a ME-109-ben van? Ha igen érdemes a cél elé lőnöd kicsivel:)
  • imigreen
    van valami trükkje hogyan kell célra tartani az olyan gépekkel amiben olyan lencsés célkereszt van? yoj-al szempillantásnyi időre is alig tudom egy gépen tartani nem még hogy ki is lőjem :D
  • alma2
    Most nezem, aka ra is lehet mondani ez a "wings of prey 2" csak multi pvp-re kihegyezve, de rengeteg cooperative kuldetes is van, dinamikus kampany stb, ahh most teljes az orom :)
  • halaszfi
    Üdv. A Fighters nevű küldetésben van egy rész ahol két repcsit kéne kilőni. Ott pontosan mikkel kell dolgozni? (gombokkal) Köszönöm.
  • imigreen
    Annyit még talán érdemes tudni az infrás megoldásról hogy kicsit leesik a kamera fps-e, legalábbis nállam ez a tapasztalat.
    Időközben sikerült beüzemelni az 1 ledes megoldást. Elég fura még akció közben de úgy állítottam be hogy tüzeléskor visszaugrik alap helyzetbe és így nem kavarodok be :)
  • Nohab
    Oks, köszi. Lassan már tényleg neki kéne ugranom egynek.
  • imigreen
    Szerintem tök mind1 hogy milyen a kamera, az a lényeg hogy 25 fölött legyen az fps.
    Aki szeret barkácsolni annak ajánlom az infra ledes megoldást. Kamera lencséje elé rakni kell egy kis floppy lemez darabkát és akkor nem zavarják meg a kamerát más fényhatások csak a ledet látja egy kis állítgatás után. Akkor az sem baj ha be süt a nap a szobába játék közben.
    http://www.youtube.com/watch?v=5QqAqb_SZV0
  • Nohab
    El se hiszed, hogy mekkora előnye van ennek. Sokkal jobban lehet követni vele a kontaktokat, mint a hat switchel. Nem beszélve arról, hogy az ablak keretei mögé sem tud bebújni így a másik gép.

Tudtok ajánlani ehhez egy jó webcamerát? Találtam egy régebbi írást (pumaszállás), ahol felsorolnak párat, csak az a baj, hogy azokat szinte már nem is lehet kapni.
  • rudii
    Jo kis muris cuccnak tunik, de kihagynam. :D Mikor balra 90 van tobbre fordulok vicces, hogy hiaba fordul jatekba ha nem latod mert masfele nez a fejed. :DD
  • imigreen
    Helló!
    Kösz a linket lehet hogy tudom hasznosítani, egyébként az már jó hogy kiderült hogy van másik ilyen software is a face track noir.
    Egyébként aki nem ismeri annak itt egy kis kedvcsinálló: http://www.youtube.com/watch?v=LzY8Aa2lt9I
  • twi452
    Gondolom "csak" a nézelődést szeretnék megoldani vele :D

Vagy a következő szint az agyhullámokkal irányítsuk :D
  • Glo
    És egér helyett freetrack-el irányítotok majd? :)
  • vajakos21
    Müködik csak jó kamera kell.Különben szaggat (pl: nekem is)A WT fórumon találsz beállítás segitséget is.
    http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/3652-headtracking-for-free/page__st__40#entry63925
  • imigreen
    Üdv!
    Olvasgattam kicsit és látom jó kis társaság gyűlt itt össze!
    Nem rég akadtam rá a játékra és tetszik, az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek tapasztalata a free track-el?
    youtube-on láttam pár videót ahol használják (asszem). Nekem nem nagyon sikerült bekalibrálni, érdekelnének hasznos tapasztalatok ha vannak!!
  • halaszfi
    Köszönöm.
  • Glo
    Ha kezd kifogyni akkor elkezdi kiírni mennyi van még. A sebesség alatt, pirossal mikor lősz.
  • Jeffjohnson
    EU szerver újra megy.
  • halaszfi
    Bocsánat a helyesírási hibákért, telefonról irok, miközben játszom. :)
  • halaszfi
    Én simlen nyomom, hibátlan. Ingame hoátom, hogy menny lőszerem van a repcsin? Nagyon jó játék, imádom.
  • Glo
    Arra figyelj, hogy a menü tetején van egy lista, ott a Full realistic-et válaszd, akkor adja fel az összes irányítási opciót. Nekem szinte teljesen le kellett húznom az X52 érzékenységét, mert rohadtul túlvezérelt volt ha alapon hagytam.
  • vajakos21
    Menü-Controlls-controll- setup wizard. Lépésről lépésre be lehet állítani. A beta forumon vannak beállítási segítségek még.A finomitásokat utólag is lehet.érzékenység stb..