38447
  • Amaymon
    "Nos én elég sokat játszottam azzal a "csúcsminőségű" játékkal, benne volt a zárt bétában is meg 3 klánban is kettő külföldiben és azt kell mondja nem köszi elég volt."

Én sejtettem, hogy az itteni embereknek nem igazán jön be a Wings of Liberty rts, azért nem is feszegetem.
  • coffer
    Épp ma fordult meg a fejemben, hogy végre egy normális fórum, ahol nem 5 oldal/1 sor a hasznos infók aránya.. Srácok, tényleg legyen már elég.. Ilyen dolgoknak csak bomlasztó hatása van. Ha szeretnétek egymást anyázni, meg cseszegetni, akkor ezt lehet privátban tenni, a fórumra meg jöhetnek a hasznos dolgok.
    Ha mod. lennék, tuti kipicsáztam volna már innen az ilyen jellegű hozzászólásokat.. Ezennel jelentkezek is, ha lehet..
  • Amaymon
    "Csatankent meg lelot 5geppel siman jobban jovok ki mint egy bombazo akinek alig marad foldi ce'l."

Így van, ezért jön be nekem is jobban a fighter. Lelövik a bombázót sokszor nincs idő legalább nullára kompenzálni. Attacker még csak-csak, de a nehézbombázó néha hátrány.
  • Nazarov77
    Amúgy visszatérve az EU szerver létszámára, jelenleg majdnem 15k player van fent. Ez teljesen normális szerintem, wot béta idején is kb ennyi player volt EUn.
  • Torzonborz
    Mivel a többség első körben a bombázókat hozza be árkádban bár a 15-20 túlzás egy picit.
  • Para1
    u.i. Ne érts félre. Az attackerek meg néhány vadász(főképp német, usa ) is bombázó nekem!
  • Para1
    Akkor még a szemed is rossz! Már meg ne haragudj, de én 15-20 bombázót szoktam látni kapásból!
  • Pluskast
    Értettem ez alatt, hogy amíg lemegy egy kör ha mind a 2 oldalt nézzük 15-20 bombázó simán bent van egy meccs alatt. Nem jól fogalmaztam.
  • Pluskast
    Felőlem :) Tőlem aztán csinálhatnak olyat is, hogy csak arty vs arty:) Én már úgysem játszom vele, szóval engem nem érint :)
  • Para1
    "ráadásúl 10 bombázó nem cseszi szét a játékot már csak azért sem mert egy csatában minimum 15-20 bombázó van." Khmmm...Már megint az összehasonlítás.:) Bár ha neked jó a 15-20 bomber egy meccsen. Izlések és pofonok. Én repülőzni jöttem nem szopakodni földi célpontokkal mint a hülye gyerekek. És az a durva h vannak akik élvezik ezt.... Ennyi erővel mehetnének wotozni is simán.:)
  • Para1
    Miért nem csinálnak wotban is földi célpontokat az artyknak azt ott is menne a meccsenkénti 15-20 arty!!!!!:):)
  • Pluskast
    Azért ez nem teljesen van így. az oldalanként 5-6 arty teljesen szétcseszi a játékot a wot-ban. Itt ez meg nem igaz. Magasra fel tudsz repülni és el tudod kapni a bombázót, ráadásúl 10 bombázó nem cseszi szét a játékot már csak azért sem mert egy csatában minimum 15-20 bombázó van. Szóval tök más a két dolog és szerintem nem jó összehasonlítás.
  • Stuko
    Ez teljesen igaz, de van vmi hasonlóság azért szerintem.

Bár ettől még nem biztos, h igazam van.
  • V43 1105
    Jajam.. nem ártana egy házigazda vagy egy modi jelenléte lassacskán ..
  • Stuko
    Ha lehülyéznek csak reagálok rá vmit...:-)

Elég ha én tudom, nem kell, h. az orromra kössék...:-)
  • Belkar
    Azért bgabor se fogalmazott szebben...

Egyébként elég jól haladunk nemsokára olyan lesz ez a topik is mint a WoT-é
  • Torzonborz
    A hasonlítás csak ott téves hogy az arty gyk láthatatlan ( ugye tesped a nagy dög a bokorban , álcahálóval meg skillel ) , míg a bombázók elég messziről észrevehetőek és ha valaki a megfelelő gépben ül akkor szépen odatolja az orcáját hozzá és megsorozza.
  • V43 1105
    Te ki a faszomnak képzeled magad, hogy akárkivel is ilyen stílusban beszélj ? :-)
  • Stuko
    A l.szarom arra vonatkozott, h. mégha tényleg jobb állapotú is, az se érdekel, nem a Te véleményedre. Bár ha jobban belegondolok...
    Tanulj meg értelmezni, te szerencsétlen...

Igen hasonlít a bombázó az arty-hoz, de nem a játékmódot, hanem a végeredményt nézve. Te harcolsz a többi vadásszal, és a csávó(k) 2-3 km-rel a fejed fölül, letarolják az összes földi célpont és lám ők nyerik a csatát. különösebb ügyesség nélkül, bár mozgó célpontot elég eltalálni, de az 1 t-s bomba megteszi a hatást.

• Torzonborz
    Egyébként tényleg nem a WoT-hoz kell hasonlítani hanem a szintén WG termék WoWP-hoz mivel az repülős cucc.
  • bgabor
    Pusztán annyiban hasonlít, hogy mindketten a "Free to play" üzeti modellt választották, és a FTP modell az ilyen kis összegekből álló, úgynevezett mikrotranzakciós fizetésekről szól, ebből tarják fent magukat.

Sajnos a játékfejlesztés nem népjóléti üzletág, hanem üzleti vállalkozás, méghozzá nem is akármilyen, a mai felsőkategóriás játékok nagyobb bevételt termelnek mint egy felsőkategóriás hollywoodi film.
    Kb félezer embert foglalkoztatni teljes munkaidőben egy drága irodaházban pedig amúgy is elég költséges dolog. El kell fogadni, hogy ők is pénzért dolgoznak, mint mindenki más.
  • bgabor
    Nem mondtam hogy gyenge, azt mondtam hogy ha lelövik(márpedig a jetek sokszor lelövik), akkor kitermelhetetlen a javításának az ára prém számla nélkül.
  • Para1
    Eddig nem jöttek rá oké. De mikor fognak? Jól mondod nem tudod kitermelni prém nélkül. Tehát mi következik ebből? Vegyél prémet vagy játszál alacsony szinten. Tehát hasonlít az elképzelésük a wothoz? Igen nagymértékben.
  • twi452
    Ezért sem lvl 5-6os bombázó hanem 13+ még szép, hogy sokba kerül :)

Én akikkel beszéltem eddig azok általában azt mondják, azért nem mennek már b-17el mert nincs játékélmény olyan "cheat" cucc :)
  • V43 1105
    Nyilván a magasságot azért írtam, mert egy oda nem jönnek utánad sok esetben, persze vannak kivételek, kettő AAA is nehezebben lő ki, három jobban átlátod az alattad kialakult helyzetet, nyilván ha tiszta a kép, akkor támadsz ..
  • Para1
    "Két - három fighter gép ha magasra emelkedik és átsunnyog a meccsek első felében simán tudnak olyan mértékű pusztítást okozni az ellenséges bombázókban, hogy azok ne tudják a földi célokat kiszedni .. "

Manapság a bombázókat 1000 alatt kell keresgélni és 600-700-al közlekednek.:)
  • bgabor
    Nem lesz semmi gond a Ground Strikeokkal, ha a fejlesztők végre rájönnek hogy minimum kétszer ennyi földi célpont kell pályánként, ehhez a játékosszámhoz és ilyen magas bombaterhű bombázókhoz. Nem is beszélve a fenntartási költségekről, egy B-17 javítási költségét nem termeled ki 30 kidobott földi célpont alatt prémium nélkül.
  • V43 1105
    Két - három fighter gép ha magasra emelkedik és átsunnyog a meccsek első felében simán tudnak olyan mértékű pusztítást okozni az ellenséges bombázókban, hogy azok ne tudják a földi célokat kiszedni ..
  • V43 1105
    Írd már le a szituációt, hogyha megtalálsz , meglátsz egy Yak-ot mivel és miképp próbálod meg becserkészni..
  • Glo
    Menj Te is Yak-kal. Semmi se akadályoz meg ;) Vagy kerüld el őket. Ez nem a WoT, itt nincsenek közlekedő utak, arra mész amerre akarsz. HB-ban amúgy elég viccesek, mert ott ugye nincs reload a levegőben, az a 250 skuló meg hamar kimegy a csövön :D Utána meg megy a sunnyogás hazafele lapos kúszásban.
  • Para1
    "A WoT-t is ezek rontják le, meg az arty-k, amit majd itt a bombázók helyettesítenek."

Te szereted a 3perces ground strikeokat, mert én nem! Amúgy tényleg hülyeség egy repülőst meg egy tankos játékot összehasonlítani, de a prém dolgok igen is közel állnak egymáshoz.
  • Glo
    Na várj csak, mindjárt neked ugranak, pillanatok kérdése :)

De tényleg tök stupidok, by the way. Itt rinyálnak valamiért, ami nem tetszik nekik, ahelyett, hogy elhúznák a csíkot. Nem tetszik nem kell vele játszani. Itt úgyse lehet befolyáolni semmit, ennyi erővel belekiabálhatnák a PEsti éjszakába a Lánchídról is. Csak az kevésbé troll ;)
  • SovereignXY
    BAH. kurva YAK-ok. A gépek fel mindig vmi iylen geci és kurvára csíter OP gecik. De gyűlölöma ruszki gépeket. Wotbana ruszki tankok itt a ruszki repeülők. Basszák mega kurva oroszok.
  • bgabor
    "Mitől jobb állapotú?
    Ha meg az is l.szarom..."

Ha nem vagy kiváncsi mások álláspontjára, minek szólalsz meg? A beszégetés az nem egyirányú kommunikáció, hogy te elmondod amit gondolsz, és leszarod mások hogy látják a dolgot, és ezt még le is írod. Nem így működik a dolog.

"A WoT-t is ezek rontják le, meg az arty-k, amit majd itt a bombázók helyettesítenek."

A bombázókat az artikhoz hasonlítod? Most komolyan, mennyire kell ostobának lenni ehhez? Ugyanolyanok szerinted, csak mert mindkettő felülről látja a csatamezőt? Komolyan egy óvodás többet használja az agyát mint itt egyesek.
    Az artyk tönkreteszik más játékát, mert a térkép másik végéből egy lövéssel kivégzik egy másik játékos tankját úgy, hogy sehogyan sem tud ellene védekezni. A bombázók pedig a számítógép irányította célokra szórják a bombáikat, ezzel senkinek sem okoznak érdeksérelmet. Más repülőgépre rá se lőnek ha nem támad rájuk. Még csak nem is hasonlít egymásra az arty és a bombázó, közük nincs egymáshoz.

Komolyan, nehéz helyzetbe kerülnénk ha el kéne dönteni hogy te vagy tomdantes a hülyébb. Szoros verseny lenne.
  • Glo
    Elég vicces amit csináltok :)

Kb összehasonlítjátok az almát meg a körtét, hogy melyik jobb szőlő :D Aztán a végén persze kiderül, hogy mindegyik gyümölcs, csak a másiknak szarabb az íze :)

Ez egy játék, amit nem a jó szamaritániusok fejlesztenek valami zárdában a világ dicsőségére, hanem pénzt akarnak termelni vele a fejlesztők. Amúgy meg nem muszáj játszani vele. Magas tier-ekben sem kötelező repülni, el lehet szórakozni alacsonyban is.

De persze akinek a maximum kell mindig mindenből, az fizessen érte, így van ez a való életben is :)
  • Alien69
    Nana! Olyat NE mondj, hogy nem lehet ház mögé bebújni!
  • Para1
    Gondolom majd akkor is tök jó lesz amikor jön veled szemben és a WT vele lesz( mert ne mondja senki nekem h nem szól bele a játékba) nem pedig veled. Csomószor érzem azt h oda soroztam ahová kell de mégsem történt semmi és persze fordítva. Ha valakinél ez nem volt még meg kérem jelezze.:)
  • Para1
    Keress holt teret a B17-nél! Jah meg az is elég gáz lesz ha hozzád kerülnek a "pro bomberek" és ezért vesztesz majd folyamatosan!
  • SovereignXY
    Ezt mondom meg ez tetszik. :)

Siemka itt nem tud majd annyira élvezkődni mint wotban :)
  • Jeffjohnson
    0.50-es browning azért volt az amcsi gépekben mert amire ők használták (papír japók ellen)az is elég volt. Játékban meg a megbízhatatlanságot nem fogják lemodellezni tehát ez esetben nem számít mert gondolom nem akarsz lángoló 262-vel felszállni vagy orosz géppel csakúgy szétesni a levegőben de lehetne napestig sorolni a megbízhatatlan gépek listája végtelen. Tehát ha azt vesszük, hogy a lövedékek ereje milyen akkor a Hispano az élen végez nem pedig a végén.

Egyébként ha megkérdezel egy amcsi pilótát, hogy melyik a legjobb gép az fogja mondani a Mustang ha megkérdezel egy brittet azt fogja mondani, hogy a Spit ha meg egy oroszt.... stb stb. ezek mind szubjektív vélemények.