War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na akkor egy pici segítséget ötletet szeretnék kérni tõletek.
Most az orosz ág 8,5es szinten áll de jelenleg a t3as lagg 3, a t5ös yak7b és il-2 a t6os yak1b és a t7es Il-2m van beállítva.
Ha a t7es Il-2m helyére beteszem a t5ös Pe-3 bombázót akkor elvileg hosszabb távon jobb lesz a besorolásom? és a T8-10es gépek eltûnnek a köreimbõl? Mert sokszor érzem, hogy géphátráynba vagyok. 😄
Elvileg úgy van, hogy T0-T1;T2-T6;T7-T20. Ha vannak elegen online. Ha nincsenek, akkor bárkivel összekerülhetsz, akár jettel is.

Ezért szerintem T3-T4-gyel még nem feltétlen érdemes kijönni T0-ból, mert még nincs elég gép a T6-osok ellen.

Volt már errõl szó elvileg 0-1 2-7 7-20 ha jól emlékszem, de ha RU szerveren játszol, akkor elég jó kiosztásokat kapsz.
Hozzáteszem a játék tapasztalat (melyik gép mit tud) nagyon fontos és az elõre gondolkozás, látni kell hogy milyen szituációkból jöhetsz ki esélytelenül, mit tudsz leforogni és a többi. Vannak olyan körök amikor ölök 15öt, van amikor 5 géppel 1-2 frag, de ritkán okolom a sorsolást, inkább a nem odafigyelésemmel van a baj.Nem egyszer találkoztam azzal hogy egy 4 fõs squad lehozza a meccset valamelyik oldalon 😊 ez benne van sajnos.
hanem?
Elvileg nem valós az a szint besorolás amit a játékban látsz (1-4,5-10,11-20)
Ha teszem azt mondjuk a németekkel legfeljebb 4es szintû géppel megyek tehát 3asok és 4esek akkor az 1-4ig részbe fog berakni? Vagy ugyan úgy Yak 7 esetleg 9esek ellen is fogok menni?
Csak mert alacsony szinten úgy tûnik kevesen bombáznak földi célpontot és az is jó bevételi és gyakorló forrás ha õket lövöldözöm.
Teszt repülésnél nem lehet beállítani, hogy destroyert kelljen bombáznom?
Újabban gyakran kapok törzstalálatot (feketetörzs-effektus), elég bosszantó mert totál irányíthatatlan lesz tõle a gép, pedig ha átlövik az oldalát a fülke mögött max húznia kellene valamerre (kivétel ha ott van az üzemanyag, mint a könnyített orosz Airámon) és lassulnia.
Hát ne is haragudj, de csak magad hibáztathatod. T6-ig nincs értelme kijönni T0-ból, számtalanszor leírtuk már. Ha erõlteted, magadra vess!

Csapatban sem olyan a dolog, mint a tankosban, egyáltalán nem kötelezõ magas szinten menni ahhoz, hogy fejlõdj az adott ágon. Csapattársaid lehetnének rád tekintettel, és mehetnének veled T0-zni, amíg ki nem fejlõdsz kicsit jobban.

Mi úgy toljuk, hogy megbeszéljük minden nap, hogy milyen szinttel bezárólag játszunk, mindenki összerak magának egy olyan hangárkiosztást azzal a néppel, amivel akar és tud, aztán megyünk zúzni. Legmagasabb szintû gépeinkkel (T11,T14) szinte csak HB-zni járunk.

RU serveren próbáld, ha van elég gép(mostanában van) nem kerülsz nagy gépek ellen.
bardocz
Ha csak reserve, T0, T1 gépem volt a garázsban, akkor én nem mentem velük nagyobb gépek ellen.
Vagyis ha T0 ás reserved gépekkel megyek akkor ugyaolyan 0-1es szintûekkel fog összetenni a rendszer jóesetben?
RiCSi1234
Használjak.. Már az uninstall használatán gondolkodom.. Ha meg squadba megyek/mennék be haverokkal, õk már jóval jobb szintûek, akkor is én szopok, csudijó. 😄

GTA V (*.*)

Szoktad azt is nézni, mi kapta a kritikus találatot? Vannak olyan critical hit-ek, amik nem is annyira kritikusok... Olajtartály, hûtõrendszer és farok kritikus sérülése az, ami rövid idõn belül leteszi a gépet, a többi leginkább csak a mozgékonyságán ront. Ami jó arra, hogy könnyebb úgy kivégezni, de ki kell végezni, nem hal bele a criticalba.

Az üza találat is crit. Attól még nem esik le. Meg úgy általában a crit max a repülési jellemzõit változtatja. Irányítás stb.
bardocz
Ne használj kettes gépet, és akkor majd mész a kicsik ellen.
Szombat éjjel játszottunk haverral, T0-zni akartunk, de nem lehetett már, berakott mindenféle durva gépet is, mi meg elkönyveltük a kört buktának.
Aztán 12 és 9 killel mi nyertük a kört, a következõ pléjernek volt 5 vagy 6 légigyõzelme. Ki-10-zel lõttem ki Su-2-t, Pe-2-t, Yak-ot, IL-2-t Hurricane-t, P-39-et meg F4F-et.

Ez nem az a másik játék. Itt a gép tierje nem ad automatikus sebezhetetlenséget a kisebb szintû gépek ellen. Minden gép veszélyes.

RiCSi1234
Aztán meg gondolok egyet, kipróbálom már a német gépeket, azon még csak 2-es vagyok a nemzetiségi lvlnél.. Milyen gépekkel tesz össze?!! yak 9, spitfire mk 2, meg MIg-el.. hát a faszom.

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Megyek utána, tök egyenesen, mert üldöz valakit, egy kis fos 2 fedeles tudomisén milyen nemzetiségû gép. 500m-re repülök ütána nyíl egyenesen, még csak nem is reagál arra, hogy én lövöm õt!! Semmi nem történik, aztán fogja magát, elindul másfele, akkor meg már forogjon utána a tököm búfájterrel..

GTA V (*.*)

Coral Springs
Az én fejemben is megfordult a lag, de amikor már másodjára is majd kidönti a képernyõt a critical hit nevezetû felirat, és az ipsének még ezek után se jut eszébe hogy tán le kéne esnie a vadászgépével, az már nem írható a lag számlájára.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ismerõs érzés.
Van hogy 1-2 lövésbõl meghalok én meg egy egésztárat beleeresztek és semmi.
RiCSi1234
Rakás fos az egész játék. engem még a legszarabb fos is kiszed, de ha én lövöm õt a búúfájter X-el, akkor csak találatot jelez..!

GTA V (*.*)

Lõjj a leadingen túl abba az irányba amerre repül a préda, úgy van beleszámolva a lag is.
Su-2 meg a TBF ami sokszor nem nagyon akar leeseni hiába lövök rá akár 2 tár 20ast. Jó nem mind talál de akkor is. ellenben ha én vagyok benne nem érzem uygan ezt.
Biztos direkt téged nézett ki magának a játék... 😛 xD

HB-ben én is toltam már s79re bejúúfájterrel az áldást mint az állat és semmi gondja nem volt aztán jött egy fóka és lekapott 1-2 lövéssel. Van ilyen 😊
Ilyen a légiharc, próbálod eltalálni a másikat és reménykedsz, hogy megdöglik 😊
Coral Springs
Ez roppant elgondolkoztató. Sûrûn két tárat is bele kell lõjek az ellenfélbe hogy leessen, és nem azért mert mellé lövök, hanem azért mert õ tényleg nem akar leesni. A legdurvább amikor a halálosztónak titulált 37 mm -es ágyúval vagy 3x(!) telibe kapok közelrõl egy vadászgépet, és repül tovább ! Sõt olyan is elõfordult már hogy kétszer is kiírta az ellenfél gépére a kritikus sérülést, és semmi, megy tovább. Én viszont ezek ellenére két lövésbõl már lenn vagyok, rendszerint találat ér valami fontos alkatrészt. Agyfaszt kapok lassan mert nem értem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ja, és én is árkádban játszom fõleg...

Azt hogy csinálod? Nekem már rég vannak a gépeimen 500kilós bombák, és még csak T9 elején járok. A G-2-esen még nincs, de a többi 109-es végig ki van unlockolva.

De tényleg, kb 100ezer xp kell gépenként a bombapilonhoz, a szinthez a FW-ig meg kábé másfél millió...

De valamiért pl HB ban teljesen irányíthatatlanok a gépek.
Nem tudom rábírni a rendes egeres irányításra. Inverz meg össze vissza megy nem tudok kamerát se rendesen váltani valami gond van.
Azért azt tegyük hozzá, hogy mire a BF109-ekre fel tudod rakni az 500-as bombát, már majdnem csere érett 😊 Kicsit túloztam, nyilván nem teljesen, de 1 szint múlva már vehetek FW-t és még mindig nincs rajtuk 500-as, nyilván arcadeban nem is fejlõdnek annyira, mint pl HB-ban..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én is ezt próbálom éppen. Most lettem este 8as az oroszokkal de nincs pénzem a Yak9 re így gondoltam ráállok a német projectre most 3as eddig nagyon papír gépek de nyilván idõvel erõsödnek viszont ingyen szerelik õket egy ideig így necces helyzetbe simán belefér egy Heavy tank rammolás is ami szép pénzt ér 😄

Apropó reggel volt egy brutál sötét éjszakai pálya, de annyira sötét, hogy a gépem konturjait nem láttam rendesen valami világítás nincs a gépeken valami egész pici mert így nagyon tréé repülni hova tovább mire éppen leszedtem végre egy gépet a fordulásnál egy hegybe paszírozódtam. Pedig a játék felbontása is full közeli de nem láttam a hegyet 😄
Ha engem kérdezel akkor vagy oroszt vagy németet húzol, mert nagyon jól lehet fejlõdni velük. Orosz ágon ott vannak az eldobható peshkák-Yerek. Német ágon meg az össze bf-nek van 500kg-os bombája+henkelet is tudod attackernek használni.
Itt az istencsapása alatt mit értesz?
Anynira jó vagy annyira rossz? 😄
Az a helyzet, hogy ezekre a kérdésekre kurvanehéz rendesen válaszolni, mert nem egységesen ilyen vagy olyan egy nép a teljes fejlõdési fán keresztül. Az oroszok T0-ban istencsapása meg a Mig-ek, a németek a FockeWulfok környékén villantanak iszonyat gépeket, az angolok beaufightere nem egy egyszerû eset T5-6 szinten...
Én inkább úgy vagyok vele, hogy a vadászgépeket szeretem, bombázót, attackert annyira nem. Népek tekintetében nekem mindegy, az összeset húzom.

Köszönöm szépen a válaszokat érdekesek ebbõl is látszik kinek ez kinek az.

Most volt valami frissítés errõl tudtok valamit?
1. Egyfelõl az orosz, szeretem a Yak-okat, másfelõl a német, mert nagyon bejön a Bf-109 sorozat és a Stukák is. Sok jó vadászgépbõl lehet válogatni ennél a két nemzetnél.
2. Illenek a játékstílusomhoz, nicknevemmel ellentétben bombázni csak pénztalicskázásért szoktam, jobban szeretem a vadászgépeket.
3. Kedvenc gépem most a P-39N-0 Airacobra (SU), ez egy olyan kikönnyített P-39N aminél a szárnyakból a törzs alá tették az üzemanyagtartályokat és kiszerelték a szárnyban levõ 7.62 géppuskákat, csak az orrban maradt fegyverzet. Gyors, fordulékony és pontos, de megköveteli a tisztességes és türelmes célzást mert kevés hozzá a lõszer - ami van az viszont szakít (37mm-es M4 gépágyú).
4. Nem tudom, igyekszem nem lelövetni magam. A Catalina elég jól bírja a rugdosást, de ez is csak relatív, nagykaliberû gépágyúval egyetlen rövid sorozatból is le lehet szaggatni a szárnyait.
5. Japán, 250km/h sebesség környékén.
6. Német. A messerek szórásra is remek sebzést adnak le, a Stuka G-2 trollgunjaival pedig remek élmény Focke Wulfokat és B-17-eseket megalázni.

Nagyon sokféle játékélményt nyújtanak a repülõk közötti különbségek, talán az amerikai vonal az amit legkevésbé preferálok.
Nekem tetszenek a japánok, a 4es szintû hidroplán valami hihetetlenül jól tud fordulni és manõverezni, és a fegyverzete is jó. Ahogy te is mondtad a Ki-61 is egy jó gép, meg nemrég lett meg a Zero ( 7es szintû gép, Reizen néven)ami szintén tetszik.

WoT: Nishizumi77

1. USA és Német
2. USA mert a 4-6 .50es végett. Sok lõszer, sok fegyver nem kell mesterlövészkedni mint a ruszki 1 20mm-essel. + a 37mm végett 1 találat 1 halál 😊
Német mert elég fordulékonyak a gépek ahhoz képest, nagyon bírnak emelkedni, sebesség is kielégítõ és kapnak 20ast. FW-k meg 30ast is 😊
3. Ha egyet kéne választani nehéz de... legyen a Sptiti Mk 2. Kurva jól fordul és a 20as oda tud csapni 😊
4. Nem a japcsik de a németek is kicsit törékenynek tûnnek. A lentebb említett su-2 az ilyen téren elég geci de én azt mondom USA. F4F-4esem azt hiszem még repült és nem akart a játék sem kiugratni egy fekete a törzs a 2 szárny, vörösen villog a motor, a kormánylapátok sötétvörösek voltak de ha nicns egy hegy akkor még elevickélek a reptérig így is 😊
5. JAPÁN! Tier 5ig van meg és ahogy én észre vettem kb bármit lehet követni a fordulókban. Ezt a fazs rossz végén is tapasztalom 😊
6. Német. FW-k nagyon beteg fegyverzetet kapnak. 2x 20mm + 2x 30mm.
1. Japán kivételével mind
2. Mert mindegyikben tudok csinálni egy ütõképes tier6 alatti és feletti classt
3. Ki-61 tökéletes, sajnos Japán :S 😊
4. Orosz
5. Nem nemzet függõ, de talán általánosan az orosz a legjobb ilyen szempontból
6. Brit 4 Hispano mindent visz!
A válasz OROSZ mindegyiknél😄

PSN ID:misi2mezei

f24sg
Pl. én csak a britekkel vagyok eddig. Kifejezetten a Hawker Typhoon miatt kezdtem ezt a nemzetet, és eddig nagyon jó. (lvl 6-7) ('szal nem érzem, hogy ez lenne az egyik legnehezebb techtree). A Spit Mk II-essel meg már "fájóan jó vagyok" (LoL), +annak ellenére; hogy turn fighter, én BnZ-ként használom, és a 20mm-esek nem hazudnak (eddig ez a kedvenc gép).
Ezek után felmerült bennem, lehet, hogy az energy fighter germán ág még inkább nekem való lenne?

Nemcsak hogy lenézted de hülyének is nézted. Attól hogy még nem tud valamit bármilyen ostoba kérdésrõl is legyen szó nem ad okot így válaszolni neki. Ezért van ez a redvás fórum nemde? Tudom nehéz ilyenkor megállni és nem parasztnak lenni amennyire viszket az ember keze alatt a billentyûzet de próbáld meg visszafogni magad. Jó személyiségfejlesztõ. Nem kell válaszolni, megteszi majd más.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem azért volt hülye kérdés, mert nem ismered a Steamet, hanem azért a feltételezésért, hogy amiatt, hogy mivel a játék Steamen is elérhetõ lesz, ezért feladja az egész free2play üzleti modelljét.

Egyébként meg lejött neked is, hogy a válasz azt jelenti, hogy "nem", akkor meg mit pattogsz? Válaszoltam, köszönd meg szépen!

Másrészt nem istent játszottam, nem lenéztelek, hanem viccelõdtem. Igaz, épp a te károdra, de legalább egy ember jól szórakozott rajta rajtam kívül, úgyhogy megérte, még ha neked nem is tetszett. Nem körülötted forog a világ...

1. Német/Japán
2. Németek azért mert nagyon jó gépeik vannak (és nagyon sok érdekes ép fog még bekerülni hozzájuk) A Japánok meg azért mert jól fordulnak (és ide is fog még pár nagyon érdekes gép jönni)
3. Bf 109 E mert jó a fegyverzete és úgy összességében nagyon bejött ha meg csupán a kinézet alapján kéne mondani akkor valamelyik amcsi de nem tudok választani annyi szép gépük van 😛
4. Erre nehéz válaszolni mert minden nemzetben van olyan ami jól bírja meg olyan ami nem. De legyenek a ruszkik az Su-2 miatt.
5. Japán (bár ugye a ruszkik FM-je még nincs kész így õk is jók remélhetõleg nem ilyenek lesznek a végelegesben)
6. Szerintem a németeknek

Egy kicsit kanyarodjunk vissza a játékhoz.

Ha páran gondoljátok és van 2-3 percetek rá örömmel venném ha leírnátok 1. melyik a két kedvenc nemzetetek a játékban
2. miért az?
3. kedvenc gép (mert pl jól fordul / nehéz kilõni /jó tûzerõ )
4. melyik nemzet gépei bírják leginkább a találatokat?
5. melyik nemzet gépei a legjobb manõverezõk szerintetek
6. melyik nemzet gépeinek van a legjobb tûzerõhatékonysága

Nekem:
1. Orosz T8ig és Német tier2ig
2. Mert csak Õket ismerem
3. Yak 7B és IL-2M
4. 5. 6. nem tudom 😄
Steamen is vannak ingyenes játékok...

Hülye kérdés? Életemben nem használtam a steamet, és biztos vagyok benne, hogy olyan ember is olvassa a fórumot, aki hasonló cipõben jár mint én.
Ezért van a fórum szerintem. Attól, hogy te nagyobb kocka vagy mint az átlag nem kéne jártatni a szádat, inkább segíts akko hamár írsz, vagy ne is írj inkább. A számítógépest játékok terén szerzett "tudásodat" jobb lenne, ha nem úgy élnéd, meg mint most, nem vagy Isten, hogy lenézd itt a többit. Kompenzálsz valamit?
Hülye kérdésre hülye válasz, ez egy ilyen dolog.

Mintha a Steam nem lenne tele ingyenes játékokkal...

Jó nagy faszparaszt vagy!! Legközelebb inkább kussolj!

Coral, köszi! Örülök, hogy valaki értelmesen is tudott válaszolni egy kérdésre.
Coral Springs
Gondolom amellé amit onnan lehet majd letölteni lesz mellékelve egy starter pack is, tehát igen, de ne vegyed készpénznek.