War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://users.atw.hu/oxxi/162.jpg
3 rammolást éltem túl a ,,papír" japán géppel (egyébként tényleg papírok 😊)
Jó eventnek ígérkezik. Feltekerem a fejkendõt 😊
Remélem tényleg papírból vannak a japók és lehet õket irtani a lövészekkel mint a szúnyogokat 😄
Úgy rémlik, hogy egyszer kaptam még ezelõtt, akkor is inkább a felirat lepett meg, mert akkor nem vettem észre, hogy egyedül maradtam és talán csak 1 ellenfelem volt már a végén.
Szerintem arra hajtani külön nem éri meg, én mindig inkább a mission makert erõltetem, a first strike-ot elég egyszerû begyûjteni, a final blow már inkább szerencse kérdése, nem is gyakran sikerül..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://warthunder.com/en/news/90/current/
Elsõ prém repcsim volt, még a pilonos idõszak elõtt vettem, konkrétan a gépeim 90%-ának az árcéduláját ezekkel az ezerfontos bombákkal egyenlítettem ki.
Tulajdonképpen egy 500kilósnak mekkora a hatótávolsága?
Ha jól értelmezem a bombák pusztítására irányuló törekvést a játékban ha pl Stalingrad Winter pályán ahol ergo elég közel van olyan 9 tank ha mondjuk ebbe az formációba az O pontra bedobom kiviszi mind a 9et?
X X X
X O X
X X X
16db 100as bomba és 4db 1000es amit elcipel?
Ez aztán az OP gép 😄
Bírja a strapát?
Pontba nem kapott többet, mint az én 4 géplövésem de gondom pénzbe hatalmasat kaszálhatott. Ergo érdemes néha megpróbálkozni magasabb gépekel is 2-3as? Hátha betesz az alapszintre?
Gondoltam ölelem a hegyeket közelrõl ahogy régen is csináltam az egyik hajós pályán. Erre látom, hogy elõugrik rajtam de inkább egy fél géppel mögöttem egy nagy fa és kidõl..😊 A gépem meg full fekete aztán széthullik persze.
Másnál is vannak láthatatlan fák vagy csak nálam szarakodik valami?
Van mikor az ember új belemerül az adott feladatba, hogy ... 😄
Jó 10-12 perc alatt tuti lenyomom 😄
5-10 tank és 2-4 repülõ azt már ki is lõtték minden gépem de egy rakat xp-t hoz és 10bõl 9szer +ba vagyok. (a szigetes pályákat utálom ahol csak hajók vannak.)
Akkor Te tudod, hogy a "Last man standing" achievement mennyi xp? 😊
@Con: A japán és az orosz T0-k amik hihetetlen állatok. Én az oroszt részesítem elõnyben, de ha betelnek a csíkjaik akkor átállok a japánra.
Félelmetes, hogy bármelyik T10-es HB-n lezuhant gépemet egy T0-s árkád kör bevételeibõl megjavítom 😊
Épp most szedtem le T0-T1 es gépekkel 7 repülõt.
Új rekord eddig 6 volt a csúcsom T6os Orosz gépekkel igaz megspékelve sok tankkal. De ez a T0ás Japán vonal nagyon állat. És rengeteg pénzt hoz ahhoz képest, hogy milyen kis szint. Nagyon jó móka.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egyik nehéz, másik közepes, harmadik meg troll..
Érdemes egy pillantást vetni a release treere, ha nem lenne besorolva hogy melyik vadász és melyik bombázó, elég nehéz lenne õket megkülönböztetni.
Pl: a Ki-44 az vadászgép, a Ki-45 már kétmotoros nehézvadász, a Ki-48 pedig már bombázógép.
Pénzfarmolásnak meg feszültség levezetésnek kiválóak 😊
Mondjuk van ott is pár jó arc akik értenek is a repüléshez, velük lehet nagyokat meccselni a végén 😊
Érdekes.
itt a youtubos csatornam warthunderos videokat rakok fel ha osszejon csapat aki akar vegyen fel warthunderba:HUN_BANDI
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI