War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garázsban jól mutat 😊 Vagy ha nem sajnálod a pénzt akkor persze néha lehet vele durván darálni 😊
Van vkinek vmi p-47d tippje trükkje? Elején bemegyek mikor még van földi cél lelõnek mert sokan vannak, a vége felé nincs elég célpont már. Menekülni vele meg nem lehet sajna. Pedig kurva szép gép sztem fasza fegyverzettel de így a 10ks javítással...
Ó én szeretek pewpewpew-t játszani 😄 Ha béna vagyok meg magamat okolhatom 😄
Coral Springs
Na ezt majd én is megpróbálom, bár ahhoz képest hogy lerombolta az ellenfél repülõterét nem kapott túl sok alap XP -t rá.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ehhez mondjuk az kell, hogy a lövészek eltalálják õket 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

http://users.atw.hu/oxxi/16.jpg
http://users.atw.hu/oxxi/162.jpg
3 rammolást éltem túl a ,,papír" japán géppel (egyébként tényleg papírok 😊)
Láthatatlan fa bug az van. Elvileg javítva lesz.
Jó eventnek ígérkezik. Feltekerem a fejkendõt 😊
o yeah.. már melegítem is újra az amcsi vasakat..mellette meg farmolok egy kis pénzt a b-17 javításra most még így elõtte XD

Remélem tényleg papírból vannak a japók és lehet õket irtani a lövészekkel mint a szúnyogokat 😄
Like.
Az a japó Corsair rendkívüli módon fos, meg ne vegyétek. Nagyon megbántam hogy költöttem rá, egyetlen elõnye hogy olcsó a javítása.
Sajnos nem tudom megmondani, mert nem figyeltem meg, az orosz kezdõcsapattal szinte mindig akad 2-3 achievement, szóval el tud veszni a listában és elfelejtem átnézni. Végigjátszottam a replayt, de annak a végén sem írja, viszont abból ítélve, hogy nem szúrta ki a szememet, mint pl. az 5000-es mission maker, gondolom ez inkább a 2000-es nagyságrend.
Úgy rémlik, hogy egyszer kaptam még ezelõtt, akkor is inkább a felirat lepett meg, mert akkor nem vettem észre, hogy egyedül maradtam és talán csak 1 ellenfelem volt már a végén.

Szerintem arra hajtani külön nem éri meg, én mindig inkább a mission makert erõltetem, a first strike-ot elég egyszerû begyûjteni, a final blow már inkább szerencse kérdése, nem is gyakran sikerül..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Új Event a hétvégére 😊

http://warthunder.com/en/news/90/current/

Trollkata Arcade-ban a 3xAAA+1xPillboxot gyakran kiviszi egyetlen darab ezerfontos ajándékcsomaggal, ha marad egy vagy kettõ AAA akkor azt meg levadászom reserve-el. Harckocsisorból egy ezerfontos leradíroz 4-5db-ot ha sûrûn vannak, 3-at ha lazábban. Reloadra van gyúrva a lepénység, valami 40 másodperc és már dobok újra. Pillbox 2550pénz, U-alakban körberepülöm a pályát és már vihogva bukok Beaufightert. 😊

Elsõ prém repcsim volt, még a pilonos idõszak elõtt vettem, konkrétan a gépeim 90%-ának az árcéduláját ezekkel az ezerfontos bombákkal egyenlítettem ki.

Nem egyedi. Hallanád cimboráim mennyit panazskodnak emiatt TS-en 😊
Én eddig csak 250Kg osat vittem azt se gyakran.

Tulajdonképpen egy 500kilósnak mekkora a hatótávolsága?
Ha jól értelmezem a bombák pusztítására irányuló törekvést a játékban ha pl Stalingrad Winter pályán ahol ergo elég közel van olyan 9 tank ha mondjuk ebbe az formációba az O pontra bedobom kiviszi mind a 9et?

X X X
X O X
X X X
Font az, nem kiló, kilóban csak a fele. De azért 4x500kg is egész fasza.

Azta ez komoly?
16db 100as bomba és 4db 1000es amit elcipel?
Ez aztán az OP gép 😄
Na ez hogy is van? 😄
Bírja a strapát?
Kivéve ha van elég elszánt kamikaze. Trollkatában ülve még csak szavad sem lehet, hogy lerammolnak...

Most akkor mennyi is a Last Man Standing? Csak hogy érdemes-e kivárni és túlélni?
Tier1-es orosz Catalinával 25-40k lion simán megvan körönként low-tier meccsekben, gyakorlatilag nemvizes ground strike mapeken a csapatod nyert ha van prémkata a kötelékben.
Pont délelõtt történt meg velem... még szerencse hogy T1-es japán géppel voltam aminek 1000 alatt van javítása ha drágább géppel történik kicsit ideges lettem volna...

Tudom mert megvan😊
Az az orosz T1-es Catalina. 400 forintért a legjobb beruházás a játékban.

Egyszer nekem egy kisebb erdõbõl KIUGROTT egy fa és elkapott, le is zuhantam...

Az elöbb T0-T1 es gépekkel mentem amire állítólag csak az 1es szintûekig engedik be a játékosokat beszambázott egy T3as Catalina szerencsére a mi oldalunkra és 50 vagyis Ötven szárazföldi célpontot kilõtt.
Pontba nem kapott többet, mint az én 4 géplövésem de gondom pénzbe hatalmasat kaszálhatott. Ergo érdemes néha megpróbálkozni magasabb gépekel is 2-3as? Hátha betesz az alapszintre?
Na mentem egy kis arcade-ot jól megszopatott valami 😄
Gondoltam ölelem a hegyeket közelrõl ahogy régen is csináltam az egyik hajós pályán. Erre látom, hogy elõugrik rajtam de inkább egy fél géppel mögöttem egy nagy fa és kidõl..😊 A gépem meg full fekete aztán széthullik persze.
Másnál is vannak láthatatlan fák vagy csak nálam szarakodik valami?
Nem csak te 😄
Van mikor az ember új belemerül az adott feladatba, hogy ... 😄
Ha belegondolsz az jó esetben 4-5 kör egy egész óra alatt. Vagy csak én szoktam észrevenni, hogy nagyon elmegy az idõ amikor nekiülök játszani aztán ilyeneken agyalok késõbb? 😄
A T6os már kevésbé idõigéynes nálam 😄
Jó 10-12 perc alatt tuti lenyomom 😄
5-10 tank és 2-4 repülõ azt már ki is lõtték minden gépem de egy rakat xp-t hoz és 10bõl 9szer +ba vagyok. (a szigetes pályákat utálom ahol csak hajók vannak.)
Hja, aki megteheti 😄

Ez így van viszont az a t0-kör is idõbe kerül 😊
Így munka közben félálomban Catával farmolgatok 30k-t körönként, elegendõ a veszteségek pótlására meg új röpcsikre és nem igényel koncentrálást sem. Mondjuk XP kevés jön belõle, de kevésbé fáj ha kiforgatnak mondjuk a drágább gépeimbõl.
Gratula 😊

Akkor Te tudod, hogy a "Last man standing" achievement mennyi xp? 😊

@Con: A japán és az orosz T0-k amik hihetetlen állatok. Én az oroszt részesítem elõnyben, de ha betelnek a csíkjaik akkor átállok a japánra.

Félelmetes, hogy bármelyik T10-es HB-n lezuhant gépemet egy T0-s árkád kör bevételeibõl megjavítom 😊

Az biztos.

Épp most szedtem le T0-T1 es gépekkel 7 repülõt.
Új rekord eddig 6 volt a csúcsom T6os Orosz gépekkel igaz megspékelve sok tankkal. De ez a T0ás Japán vonal nagyon állat. És rengeteg pénzt hoz ahhoz képest, hogy milyen kis szint. Nagyon jó móka.
Nemrég volt egy olyan csatám az utolsó I-15-ösömmel a végén, hogy egyedül maradtam a csapatból. Végülis lelõttem az ellenfél utolsó 5 gépét és megnyertük a csatát, hihetetlen izgalmas volt, hogy mindenki rám vadászott és szétlõtt géppel ugyan, de csak túléltem, valószínûleg soha nem is volt még ilyen csatám 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Kb mint a tudjukhol az Object-ek 😊

Egyik nehéz, másik közepes, harmadik meg troll..

Arra gondolt, csak ember legyen a talpán aki kiigazodik a japán légierõ és haitengerészet repülõgépein.
Érdemes egy pillantást vetni a release treere, ha nem lenne besorolva hogy melyik vadász és melyik bombázó, elég nehéz lenne õket megkülönböztetni.

Pl: a Ki-44 az vadászgép, a Ki-45 már kétmotoros nehézvadász, a Ki-48 pedig már bombázógép.

Tegnap meddig volt másfeles xp szorzó? Elvileg GMT 20:00-ig, de én még este tíz elõtt is toltam egy másfeleset 😊

0 tieren most is lehet <#nevetes1>

Pénzfarmolásnak meg feszültség levezetésnek kiválóak 😊

Mondjuk van ott is pár jó arc akik értenek is a repüléshez, velük lehet nagyokat meccselni a végén 😊

Ne félj arra lesz majd eszük h beléd vezessék a gépüket mindenáron!😊
f24sg
Viszont ha jön a noobhullám, akkor domination csatákban lehet mészárolni az ötlettelen arcokat.<#hehe>
Fõleg ha kijön Steamen és jön a noobhullám...

Szerintem a Zero-k jobbak. És nem azé', me' nekem is az a nevem... 😛

Nem a KI 61-la ra gondoltál? Olyat látok.
Én nem látok ilyen típust.
Érdekes.
Csak várd ki a 63-lb-t a hatos tieren. A legjobb japán vadászgép, én még tier10-ben is azzal megyek.

ÁÁÁÁÁ Ez a ki-63-la tier 5 japcsi KURVA JÓÓÓÓ. Mindkinek ajánloma ki nem kezdte még el a japán ágat fogjon bele. NAGYON BETEG 😊
KakiSzaki
Youtube csatornam
itt a youtubos csatornam warthunderos videokat rakok fel ha osszejon csapat aki akar vegyen fel warthunderba:HUN_BANDI

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Költõi kérdés. Stalingrad, nincs több földi cél, 150 méteren keméyn dog fight. Mit keres ott egy blenhaim? A miénk persze. Nem is lenne a kérdés érdekes ha ez a bizonyos nem kaszálta volna le a szárnyamat.