E3 - A Microsoft konferencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak engem lepett meg a Májnkráft ikszbokszra?
Ezt már a PS2 Socom is tudta, meg volt ugyancsak PS2-re egy full hangvezérlõs sci-fi horror is, amiben egy csajt kellett irányítani a vezérlõbõl egy ûrbázison.
Ez a kinect még lufinak sem jó, mert a kipukkadáshoz is lapos a játékfelhozatala.
Ez a kinect még lufinak sem jó, mert a kipukkadáshoz is lapos a játékfelhozatala.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
A kinect továbbra is alkalmatlan hc játékokhoz,fpsekhez,autóversenyzéshez,megint jól bemutatták..:)
Ugribugrira jó...Meg egy két játékban jópofa kiegészítõnek..Kb ennyi..Továbbra is max fanatikusoknak éri meg az árát.
Ugribugrira jó...Meg egy két játékban jópofa kiegészítõnek..Kb ennyi..Továbbra is max fanatikusoknak éri meg az árát.
lopakodunk a szobában..röhej az egész.
nem normális aki ez komolyan gondolja , vagy gondolta..
fps csípõficamosoknak ..
a tomb raiderrõl csak annyi , hogy többet vártam..idegesített már a játék a demo végére a csaj állandõ nyöszörgésvel
nem normális aki ez komolyan gondolja , vagy gondolta..
fps csípõficamosoknak ..
a tomb raiderrõl csak annyi , hogy többet vártam..idegesített már a játék a demo végére a csaj állandõ nyöszörgésvel
Az egész monitor/TV elõtt ugrálósdi egy vicc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A párbeszéd választásnál hangfelismerés van, nem mutatták, hogy mi lesz benne Kinect.
A SW meg szerintem egy vicc volt :/
A SW meg szerintem egy vicc volt :/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Igazából nem mozgásérzékelés, hanem hang, felolvasod a választást, és felismeri, meg a csapattagokat vezényelheted harcban. Na persze ez se túl nagy szám, ha van Kinected, akkor el lehet vele szórakozni, de csak ezért biztos nem fog senki.
Hát megint csak azt tudom mondani, hogy ízlések és pofonok. Nekem pl a Wii nagyon nem jött be, és nagyon örülök, hogy csak kölcsönben volt nálam, mert én még 20e forintot sem adnék érte. Semmi értelmes játék, gyenge grafika, a játékélmény meg szerintem 0. Egyetlen dolog amire jó, amikor szombat este összejöttünk haverokkal legurítottunk jópár sört és utána nyomtuk a sportson, na az úgy fun volt. Jókat röhögtünk. Ugyanez józanul, magamban már 0 élmény.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A játékélmény és az ára is az intendot helyezi elsõ helyre. Nem beszélve arról, hogy ha kijön az új intendo konzol, a wii-nek még jobban leesik az ára.
Mass effect 3.
Csak a választásoknál lehet majd használni a mozgásérzékelést! Ez aztán a játékélmény! Akkor inkább már azt is kontrollerrel végzem el. Ezt kitalálni iszonyú nagy teljesítmény lehetett.
Viszont a Star Wars-ra kíváncsi leszek. Állítólag teljesen kontroller nélküli. A mozgást is a testünkkel végezzük, arra azért kíváncsi leszek, hogyan lehet ezt megoldani a minimum 2,5-3 méteres szükséges játéktávolság mellett. Mindenesetre érdekes lesz, az biztos.
Számomra még mindig a Wii a király. Nála ott a Nunchuck, így az fps régóta nem gond neki. Az meg hogy nem hd a minõség, a játékélmény során úgysem fontos, legalábbis aki tényleg szeret játszani. Kinect is operál ilyen meg olyan hd játékokkal, de a mozgás abban nyilvánul meg, hogy ha elérünk egy ponthoz akkor letesszük a kart és hadonászva választunk ki egy számunkra megfelelõ opciót????
Ha csak ennyi a felhozatal, akkor ez egyenlõ a nullával!!!
Ja és volt Kinect-em is, úgyhogy nem a levegõbe beszélek. Utána Wii-t vettem és nem bántam meg! Nagyon nem! Ezerszer jobb élmény!
Csak a választásoknál lehet majd használni a mozgásérzékelést! Ez aztán a játékélmény! Akkor inkább már azt is kontrollerrel végzem el. Ezt kitalálni iszonyú nagy teljesítmény lehetett.
Viszont a Star Wars-ra kíváncsi leszek. Állítólag teljesen kontroller nélküli. A mozgást is a testünkkel végezzük, arra azért kíváncsi leszek, hogyan lehet ezt megoldani a minimum 2,5-3 méteres szükséges játéktávolság mellett. Mindenesetre érdekes lesz, az biztos.
Számomra még mindig a Wii a király. Nála ott a Nunchuck, így az fps régóta nem gond neki. Az meg hogy nem hd a minõség, a játékélmény során úgysem fontos, legalábbis aki tényleg szeret játszani. Kinect is operál ilyen meg olyan hd játékokkal, de a mozgás abban nyilvánul meg, hogy ha elérünk egy ponthoz akkor letesszük a kart és hadonászva választunk ki egy számunkra megfelelõ opciót????
Ha csak ennyi a felhozatal, akkor ez egyenlõ a nullával!!!
Ja és volt Kinect-em is, úgyhogy nem a levegõbe beszélek. Utána Wii-t vettem és nem bántam meg! Nagyon nem! Ezerszer jobb élmény!