1470
1 Perc és nyersz (Minute to Win it) - Minden hétköznap 19 órától az RTL Klubon
-
Coolfire #69 Pfff...eddig nem az igazi.Lehet,hogy azért,mert a "műveltségi" vetélkedőkhöz vagyok szokva.:) -
Axl Rose #68 [spoiler]Nem jön össze neki és elsírja magát[spoiler] -
#67 nem szimpi műsor :( -
Ferrari23 #66 Jó, hogy a csákó 2 hónapig napi 3 órát gyakorolt :ASD:AS:D:AS:DAS:D:AS -
IXEMGabeo #65 250 K-ból lófaszt nem kapna, mert bruttó nyeremény:S:S -
Axl Rose #64 És már azt is tudni, mi lett ezzel a csávóval, mert megírták az "újságok".
-
Dean Winchester #63 meg is kaptam a választ.
egyébként csak én nem néztem youtubon videokat? :D direkt nem akartam lelőni a poént , gondoltam majd itt látom elsőre a feladatokat..
szerintem 2.jára megcsináni sokkal nehezebb.. -
Dean Winchester #62 én 250.ezernél abba is hagynám :D
de ha most ezt elbassza akkor még mivel maradt 2 élete akkor megpróbálhatta volna újból ?
-
#61 ebbe a nő aki mondja, hogy kezdődik a játék olyan a hangja, mint a tron Örökségben az a nő, aki a játékban beszél... :DD -
IXEMGabeo #60 eléggé utolsó pillanat volt:) -
#59 ehelyett inkább VV lenne, így az első 5 perc után..
:( :) -
#58 estét -
#57 tényleg nem..
tegnap hosszabb volt balázska haja..
mondjuk lehetett ma fodrásznál.. -
Dean Winchester #56 már volt róla szó, hogy pár nyertes már perelni akarta az rtl-t mivel nem kapták meg a nyereményt :D ameddig le nem adják addig a nyereményt a nyertes nem kapja meg.. szal a nyáron felvették így ez nem élő :D de hát én már vártam.hajrá
kezdjünk bele -
IXEMGabeo #55 áá ezeket a műsorokat, mint a LÖIM, meg a Széf hónapokkal előbb felveszik és utána kerül adásba -
#54 nem -
Ironman2 #53 Élő lesz amúgy? -
IXEMGabeo #52 na kedves Dean Winchester ma fog indulni ez a tingli tangli:D majd meglátjuk mennyire lesz életképes műsor -
Ironman2 #51 Ma kezdődik -
ldavid #50 február 27. -
Dean Winchester #49 ezt tudtam, csak vártam már ezt a műsort :D
köszönöm a linket! -
ldavid #48 thx! -
#47 pontosan: [URL=http://valovilag.hu/video/155717]Bejött a Villalakóknak az "1 perc és nyersz!"[/URL] -
ldavid #46 hogyan promózzák? feladatokat csináltatnak velük? -
IXEMGabeo #45 Balázs lesz a műsorvezető egyébként, meglepő módon -
#44 való világban ezen a héten promózzák a játékokat, szóval valószínűleg tényleg indul nemsokára -
Dean Winchester #43 Lesz ebbol barmi is? -
Dean Winchester #42 jah csak győzzük kivárni :D -
only1 #41 Szegény Gjoni-ra ki kíváncsi?:D
Olyan lesz mint a Benkő műsora volt?Mert abból 10percet láttam,de kééész volt... -
#40 na az mondjuk szerintem nem is hiányzik senkinek. -
#39 állítólag hamarosan indul... :D de Gjoni társkeresős műsora is egy éve a levegőben van :D
-
ldavid #38 majd előveszi az ertéel, amikor nem lesz más -
#37 Ezzel a műsorral most mi az isten lesz? -
Dean Winchester #36 egy PM ment! -
Daza500 #35 Manapság a kakaó a divat ? Minden fórumon ezzel oltogatnak mostanában. :D
Amúgy én kiváncsian várom, mi fog kisülni ebből a játékból. -
Dean Winchester #34
te valóban zakkant vagy :D bocs de erre már nemtudok mit mondani :D szerintem menj idd meg a kakaód és feküdj le... -
#33 -
ldavid #32 190-180 millióról van szó (nem ertéel) -
Dean Winchester #31 így van ha kitudja használni és tudja mibe forgatni akkor meglehet változtatnia az életét , jobbá teheti az életét de ehhez az kell hogy okosan gazdálkodjon ezzel a pénzzel -
#30 Szerintem a mai viszonyok mellett, hogy a dolgozó ember képtelen spórolni a mostoha fizetések miatt tízmillió forint képes lehet megváltoztatni egy ember életét. :)