51
-
Timbu #11 A teszthez pedig: elég korrekt, csak jobban ki kellett volna hangsúlyozni, hogy mindössze 4 rally helyszín van, a szakaszok pedig 1, 2, 3 percesek. Meg talán még azt, hogy a CM is elkezdte DLC-kkel lehúzni a népet. -
Timbu #10 Ezt benézted, mert amikor Ken Blockot összeengedték Loebbel és a többi igazi rally pilótával, nem vette fel velük a versenyt. Block nem versenyző, hanem showman. De annak kiváló. -
HollandRules #9 Jónak jó csak kevés a pálya -
#8 mert ken block annyira jó rallyban mi? :D -
Szemjuel #7 mond meg a tutit hülyegyerek :D gondolkodjál már el azon, hogy mit írtál ;|
gyanítom ha a "drifteseket" beülteted egy rallyautóba nem fog bajnok időt menni egy murvás erdei szakaszon...
de azért okoskodjál még tovább, remélem kifejted bővebben is mennyire buta vagy :D -
#6 gymkhana...Dehát Kenblokk vagy hogyarákba hívják aztagyökeret a nagy kitaláló...:)
Kár hogy driftelni összkerekes autóval tud,a nagy videóin szétröhögtük magunkat főleg amikor mesterit driftelt a mólók szélétől 1 centire (csak kár hogy volt még vagy 6 keréknyom aminek a vége valahol a vízben lehetett)...:D
Büdös kis gyökér,amikor kiállt a driftesek ellen sima hátsókerekes autóval lenyomták mint a szart...De erőltetik mert ez az új "sport"...Nagy szar az igazi japán drifthez képest. -
Zolivok #5 van egy 3 az osztályzat és egy négyes aminek van 3asa az max4es lehetne de most nem? még ha átlagban 5+5+5+4+3 az 22/5 is csak 4.4 , na mind1 ha neked bejött -
Reg5 #4 Legjobb ebben a játékban, hogy a több pálya ellenére is rövidebb mint a Dirt 2, ami azért nagy szó. -
#3 totál hülyeség ez a faszagyerekeskedés -
#2 Szerintem ez a gymkhana nagyon kár volt bele,billentyűzettel nem túl könnyű(4es nehézség,minden segítség nélkül,a többi versenyt mind elsőre sikerült megnyerni),engem nagyon felidegesített,végülis ezért hagytam abba a játékot,nagyon erőltetett dolog szerintem,illetve van kb 5 féle "trükk" amit meg lehet csinálni. -
#1 trailblazer széria van a valóságban?