51
-
Ender Wiggin #51 Block tud valami olyat, amit rajta kívül nem sokan. Ezt nem kell túlragozni. S bár skynet kolléga a Subaru-n pörög, Block már egy ideje nem azzal versenyez. -
Geminate #50 Boccs, megint duplázok:
Igen, egy korábbi hír szerint nem lesz több Dirt. Végül a hír után 2-3 héttel bejelentették, hogy innentől a fejlesztések 3 irányban haladnak:
Évente F1, és éves váltásban Dirt és Grid. -
Geminate #49 Sziasztok!
Lehet, hogy tévedek, de vannak arra utaló jelek, hogy a CM lassan elkezd egy komolyabb rally-t is fejleszteni. Illetve, hogy lesznek még valós licenszek alapján elkészített játékaik.
De, én elrugaszkodnék a realitástól is:
Ezzel a motorral egy tuningos-rendőrös illegális verseny... Hmhm... -
Lack #48 Én remélem, hogy lesz még jó rallys játék a Codemasters-től. Én azt olvastam valahol, hogy a Dirt-nek mint sorozatnak ez az utolsó darabja.
"De, én kedvelnék egy olyan megoldást, amiben a Dirt megmarad Dirt-nek (Vegyes off-road), de jönne mellé egy -F1 2010-11-12... mintájára- WRC 2012-13-14..."
egyetértek Veled, nagyon jó lenne egy ilyen sorozat is. -
Geminate #47 Sziasztok!
-Van eső, ha nem is olyan szakadó, mint F1-ben, de van...
A CM 2004-ben már kijelentette, hogy egyelőre nem is kívánnak az FIA-tól licensz jogot vásárolni semmilyen Rally-s alapra sem, mert kísérleteznek egy olyan rally elkészítésével, amilyen még nem volt. Szerintem a 4., vagy 5. Dirt-nek már lesz köze a hagyományos rally bajnoksághoz, és kaphatunk valami licensz félét.
De, én kedvelnék egy olyan megoldást, amiben a Dirt megmarad Dirt-nek (Vegyes off-road), de jönne mellé egy -F1 2010-11-12... mintájára- WRC 2012-13-14...
Az emberek irigyek, ezért szidnak mindenkit, akinek valami besikerül, ami nekik nem. Ha nem Block lenne a játék "arca", hanem Loeb, akkor most Ő lenne a szemét... -
Lack #46 Ez egy jó game, több helyszín kellene meg több rally, hosszabb szakaszok, gymkhana nem bejövős.
Olyan pálya van a játékban ahol szakadó esőben kell versenyezni? -
Lokids #45 Mit szídjátok ennyire KenB-t? Neki összejött az élet. Szarásig van lóvéval, el tudja adni magát. Bárcsak nekem menne ennyire a szekér. De Még egy használt Type-R autóra sincs lóvé, nemhogy valami komolyabbra. :( -
Ender Wiggin #44 Ha már nem képesek a WRC-t feldolgozni (gondolom licensz kérdése), akkor még midnigi inkább az x-games, mint pl. az NFS által egykoron évekig favorizált tuner faszság... -
Geminate #43 Eggen, a részletesebb beállításokat én is hiányoltam... És, teljesen igazad van: hosszabb szakaszok -sokkal hosszabb szakaszok :)-, és persze sokkal tobb klasszikus rally. Ez az X-Games-es beütés elmaradhatna valahol egy kanyarban. :s -
petrov144 #42 Annyit tennék hozzá hogy a split screen versenynél mint hosszu nyomozás után kiderült, sajnos xbox controller kell neki, ha ketten akarunk versenyezni (én egy emulátorral megoldottam és így megy a mezeivel is), élvezetes egymás ellen menni, már rég hiányzott ez a lehetőség. Remek játék, lehetett volna több és hosszabb pálya, kerékválasztás, szerelés.. de igy is szuper. -
Geminate #41 Duplaposzt, de ez kimaradt:
Az első rész címe: Colin McRae DiRT! Nem Colin McRae Rally: DiRT...
Megmondták, ez már nem rally játék, hanem Off-Road. Első nekifutásra a címe is ez lett volna: Colin McRae: Off Road. -
Geminate #40 Sziasztok!
Off:
1.: Ken Block nem a Gymkhana (Nem GYIMKHANA)által lett "híres". 2005 óta sok-sok, az USA teréletén megrendezett országos futamon részt vett, és csak később került a "Gymkhana" közelébe.
2.: A Gymkhana nem új verseny, nem új sport, hanem egy közel 40 (!) éve létező sportág "átnevezett" verziója.
3.: Drift=Drift... Gymkhana=Gymkhana... Aki a kettőt keveri, annak az is tökmindegy, milyen nemű emberkével bújik ágyba. A Gymkhana lényege, hogy nem egészen idálisra "hangolt" rally autóval minél ügyesebben menjünk körbe egy akadálypályán.
4.: Aki a rally/Gymkhana stílust a drifthez hasonlítja, az nagyon valószínű, hogy autót csak akkor látott, amikor az asztalon tologatta. Mintha a motocross-t hasonlítaná a Moto GP-hez: mindkettő 2 kerekű és brümmög, akkor ugynaz...
A DoRT3-mal egybként semmi gond nincs. Kivéve, hogy én egyetlen Finn futamon sem éltem át havazást, de a többi stimmel... Szép, jó, lehet élvezni, rohadt rövid, kevés a mezei rally... de alakul. 2 év és jön a DiRT4... -
Szemjuel #39 magyarázod a bizonyítványod? -
#38 Tekintettel arra hogy a DIRT rallyjáték és feleslegesen beleerőltették Ken blokkot a gyíkhamájával együtt így jogos,csak jön egykét idióta aki bemutatja mifánterem egy idióta..:D -
ntex #37 Ez az SG-hu :D -
Marko001 #36 Azt hittem ez a forum a Dirt 3-ról szól, de csak egymást oltogatjátok, meg Ken Block-ot szidjátok. Ezzel szét OFF-olva az egész topikot. Gratula hozzá. -
#35 A 8 éves jogsi a kulcsszó , ha meglesz neki a 10 éves akkor a star wars topikban fogja osztani az észt , hogy kell repülni a millenium falcon-al. -
#34 "Mellesleg nekem egy Honda Prelude 2.0i 16V-m van. 133 lovas és marhára nem tudom utána csinálni"
Balf....:DDD -
Venom T #33 Ember (inkább gyerek) te sík hülye lehetsz.
Ki mondta hogy utánozni próbáltam?
Csak leírtam, hogy nem tudom utána csinálni!
Nem azt írtam, hogy a Hondámmal csapatom mint Ken Block...
Jogsi? Öreg 8 éve van, neked meg bérleted sincs szerintem..._
Szánalmas vagy!
De majd a fórumos pajtid megvigasztal az ágyban este... ;)
Nyugi.
-
#32 Nem vagyunk guruk csaklegalább olyan baromságokat nemhordunk össze hogy egy orrkerekes autóval nemtudunk driftelni mint kenblock..:DDD
Ezen azóta szakadok..:DDD
"de majdnem biztos vagyok benne"
Énmeg majdnem biztos vagyok benne azokután hogy képesvoltál egy orrkerekes autó vezetési stílusát egy összkerekes illetve hátsókerekes sportág autóinak viselkedéséhez hasonlítani hogy még a jogosítvány is csak a jövő zenéje..:DDD -
Venom T #31 Skynet és Bogdogege iszonyat nagy Rally Guruk vagytok ám.
Ejakuláljatok a gondolatra, hogy itt az SG-n, ti vagytok a Sztárok a témában!
Fikázni valóban nagyon tudtok, de majdnem biztos vagyok benne, hogy kocsit is csak a számítógépetek előtt "vezettetek" a versenyzéshez meg pláne semmi közötök nincs.
Megmosolyogtat ez engem valahogy... :) -
Szemjuel #30 Te, aki azt írtad, hogy Ken Block egy lúzer, mert nem tud egy olyan szakágban eredményt felmutatni amiben nem versenyez profiként...
De látom, hiába kopik a billentyű, nem fogod fel bármilyen alacsonyra teszem le a szintet...
menjél driftes, driftelj párat, vagy egyszerűen csak verd ki -
Venom T #29 Ezt fogalmazd meg újra gyöker ;) -
#28 Neked nem akar összeállni...A gyíkhagymát kikáltották a drift továbbfejlesztésének...A gyíkhagyma királyának Ken Block van kikiáltva...És egy ilyen gyökér akinek a pénzen kívül köze nincs semmihez egy rally játékba be lett rakva...Mesés..:D
Ki a hülye? idióta..:D
-
Szemjuel #27 és még mielőtt megint belekezdenél, a rally egy különálló hasonlat, írhattam volna formula 1-t is, nem Ken Block a lényeg, hanem -a sofőr- -
Szemjuel #26 még mindig nem érted ugye? hogy tudsz ennyire gyökér lenni, és még bizonygatod is? :D
Figyelj, magyarázom:
Ken Block "driftes"? NEM
A "driftes" az rallyversenyző? NEM
Ken Block, aki nem "driftes" tud a legjobbak ellen versenyezni abban a szakágban? NEM
A "driftes" tud murván 160al hajszál pontosan száguldani a fák között? NEM
akkor ebből mi következik? hogy hülye vagy! olyan, mintha azt hasonlítanád össze, hogy a kétajtós szekrény, vagy a BMW 320 vezethető-e jobban... remélem már felfogtad te pontagyú -
#25 Vagy még ez , ilyened lenne pro lennél a lakótelepen
-
#24 rossz kocsit választottál
-
#23 "valójában szerintem"
A kulcsszó a második szó.:)
"Honda Prelude 2.0i 16V"
Egy orrkerekes autónak miköze a drifthez a gyíkhagymához és az összkerekes subaruhoz? Mégjóhogy nem tudod utána csinálni vele....1-es..Szakadok :DDDD
-
Venom T #22 Mellesleg nekem egy Honda Prelude 2.0i 16V-m van. 133 lovas és marhára nem tudom utána csinálni. Pedig van rutinom...
De a te felfogásodban nyilván béna vagyok. :)
Várnám már a produkciódat amivel megmutatod, hogyan is kell ezt csinálni...
-
Venom T #21 Ó várj! Tényleg. Igazad van.
Biztos marha könnyű ezt a dolgot csinálni, mert minden "hétköznapi" ember ezt a sportot űzi.
És a Subaru meg a Ford is arról híres, hogy odaadja minden hülyének a verdát had törje össze...
A kutya se mondta, hogy a Rally császára lenne Ken Block, csak azon mosolygok, hogy amíg te itt jampisodsz és fikázod, valójában szerintem egy Gokartban se ültél még, de úgy osztod itt az eszet, mintha valami WRC World Champion lennél.
Pedig hát nem... :)
-
#20 "Adj kb 200millió forintot vagy 5-10 összetörhető subaru-t amit nemsajnálsz ha a dunában kötnek ki és egy hétköznapi sofőr megcsinálja ezeket a "mesés" driftprodukciókat."
Ez nekedment.
Ken block mint rally vagy rallykross...Muhhaha annyi köze sincs hozzá mint a drifthez hagyjukmár,Bloki gyerek a gyíkhagymától híresült el meg a csodás agyonösszevágott videóitól..:) -
#19 Adj kb 200millió forintot vagy 5-10 összetörhető subaru-t amit nemsajnálsz ha a dunában kötnek ki és egy hétköznapi sofőr megcsinálja ezeket a "mesés" driftprodukciókat.
Kedves szemjuel azzal a nagy pofáddal akkor magyarázd már el hogy az első kommentemben hol írtam olyat hogy beültetni rallysok ellen, ergo az első kommented is egy faxság volt mert én a gykhamás faxt a driftesekhez hasonlítottam...A gyíkhagyma vagy a driftesek...Ezekben hol szerepel a ralli szó? Idióta...
Én végig csak azt véstem a rallihoz sok köze nem volt blocknak,driftben ami a gyíkhagyma alapja elvérez,mást nem tud csak a sajátmaga által kitalált gyíkhagymában érvényesülni meg subarukkal berepkedni a vízbe...Erre bárki képes akinek ennyi pénze van. Egy rallí játékba tök felesleges ezt a baromarcút berakni... -
Szemjuel #18 látom kellően kevés vagy ahhoz, hogy olvass és értelmezz :) pár hasonszőrű pujával együtt..
"gyanítom ha a "drifteseket" beülteted egy rallyautóba nem fog bajnok időt menni egy murvás erdei szakaszon..."
ebben állítottam bármit is ken blockról? NEM! Erre ti mint az evolúcióban visszamaradt gorillaszármazékok elkezdtek a saját szarotokkal dobálózni :D Köszönöm hogy eleget tettél a kérésemnek :) -
#17 -
#16 majd ha itt lesz a neve ,akkor .
-
#15 Epic fail ez a gyerek, reklámarc semmi több , vele hülyítik a 12 éveseket egy láma.
-
Venom T #14 Kellően unintelligens hozzászólásaidból azt veszem le, hogy te vagy a Rally Cross koronázatlan királya. Mutass már egy videót, ahol te übereled ezt a "silány" produkciót amit Ken Block produkál!
Hajárá, hajrá!!! -
#13 Hülyegyerek mi? Elöbb nézz utána aztán irogass ilyeneket baromarc, Kenblokk csakegy újgazdag ficsúr,összkerekes autóval összevissza pörögni mint egy hülye azt tud,ralyhoz köze nem volt,max annyi mint egy hétköznapi amatőr pilótának, a driftben is elvérzett hát lett gyíkhama, amik a szarráösszevágott videókon ahol miniméterekre csúszkál el a gyerek a faltól, mólótól na ott nagyon ász (amíg a keréknyomokat nem nézed és nem gondolsz bele hány autót tört szarrá hogy sikerüljön :DD), egyébként valójában egy nagy nulla,kb mintha kimennél a hősök terére pörögni..:D -
Venom T #12 Bírom az ilyen "fórumhuszárokat".
A legtöbb ilyen gyépés fikázónak még egy 2 ütemű Trabant vezetése is problémát okozna, pláne egy 650 hp Fiesta...
Majd linkelj videót amin ha töredékét felmutatod annak amit a csóka produkál! Akkor azt mondom fasza vagy! ;)