538
-
#18 Hogy lehet amúgy leszedni? Már regeltem is de nem látok semmiféle download gombot vagy valami.. -
#17 Most popularnál első a Carma:D -
#16 itt fent van mindegyik rész. -
#15 ez működik, csak nagyon gyors a visszaszámláló a verseny alatt... -
#14 Én is találtam égebben egy Carmageddon 1-et, az faszán működött, sajna már nincs a gépemen. Most leszedtem egy olyat, amiben mind a három benne van, de nem futnak rendesen, az 3 el se indul, mert 0-val osztást ír az elején:D A kettő meg elég érdekesen működik, nem igazán használható sajnos. -
#13 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A régebbiekből találtam egy egy Carmageddon Max Pack-ot, amiből az 1. rész win95-ös installal működik WinXP alatt, csak az idő visszaszámlálás nagyon gyors benne, így szinte lehetetlen időre végezni a pályákkal... ha vkit érdekel, tolom fel Mediafire-re, ahonnan gyorsan le lehet szedni. -
#12 Jó hír, de attól félek olyat mint a régiek már sosem fognak csinálni:( Nálam a 2 volt az abszolút best -
#11 +fav!!!!!! :) -
#10 +fav. -
#9 uh geci, mennyit toltuk régen!
emlékszem kispöcs korombna volt olyan hogy beültünk reggel carma2-őzni a nyári melegben aztán pár futam után felhúztuk a redőnyt és szomorúan konstatáltuk hogy már este van :D -
#8 Váá, de imádtam, főleg a focisták közé bemenni:D
Kár, hogy folyton elakadtam benne, meg hogy 16:9-es monitoron nem tudom megcsinálni, hogy 4:3-ban fusson. -
#7 na ez durva játék volt anno
várós, várós!!! -
#6 bár nem lesz könnyű dolguk... -
#5 +fav
legjobb volt ezzel zúzni :D remélem nem basszák el -
#4 uhúúúú ez várós nagy kedvencem volt nekem is -
Wolfsnack #3
-
Wolfsnack #2
Sziasztok!
2012-ben új Carmageddon!!!!
+fav és várjuk az új híreket, osszátok az észt a hivatalos oldalon is hogy minél jobb gémet kapjunk. Meg ott a pályázat is induljatok valamivel.
http://www.carmageddon.com/
a múlt:
ps. reméljük nem szúrják úgy el mint a Death Track: Resurrection-t -
Wolfsnack #1
Sziasztok!
2012-ben új Carmageddon!!!!
+fav és várjuk az új híreket, osszátok az észt a hivatalos oldalon is hogy minél jobb gémet kapjunk. Meg ott a pályázat is induljatok valamivel.
http://www.carmageddon.com/
a múlt:
ps. reméljük nem szúrják úgy el mint a Death Track: Resurrection-t