538
  • [HUN]FaTaL
    Hogy jön ide az NFS? Egyáltalán nem játszottál evvel a játékkal, ez NEM autóverseny.
  • bardocz
    Jajj, valamit megnyomtam és Carma2-ben elment a hang. Menüben pedig elvileg fel van véve.
  • Bronx South
    Hogy jön ide a TDU ? Példát a carma idejéből hoztam fel, természetesen nem mai játékokkal fogok példálózni.
    De ha már TDU az max annak unalmas aki nem találja meg benne a társaságát. Én 2 évig toltam, bármikor felmentem valami cruiseban volt részem, mindig tudtam kikhez kell odacsapódni. Időnként magányos autózás mikor úgy hozza a kedv, de az hosszútávon valóban unalmas.
  • Krisztiam #55
    nem jó, ugyanúgy szaggat, de levettem a hangot úgy egy kicsivel jobb lett, de akkor is szaggat..
  • Krisztiam #54
    kösz megpróbálom
  • dronkZero
    Nyomjál neki néhány CTRL+F12-t, amivel feljebb tolod az emulált processzor órajelét, amíg jó nem lesz.
    Ha túltolod, akkor megint szaggatni fog (amikor már az igazi procid nem bírja a dosboxot), CTRL+F11-gyel tudod olyankor visszavenni.
  • artschi
    Ezt sajna passzolom, nem dosbox-os verzióban próbáltam az 1. részt :(
  • Wolfsnack
    én mondjuk TDU-val nem tudok játszani, mert max kocsikázok, bandázni nem akarok, versenyezni se, nekem unalmas

ebbe meg legalább majd elvan az ember

jó lenne ha mondjuk TDU közösségszerű dolog lenne benne, mondjuk multira kihegyeznék és sokan tudnánk itt a fórumon rombolni egymást
    meg modding is kéne
  • [HUN]FaTaL
    XP-t felteszed VMWarebe és kész. :)
  • Wolfsnack
    hallgatunk! fejtsd ki bővebben
  • Krisztiam #48
    légyszi nekem meg abban segíts, hogy a carma1 miért szaggat dosbox-ban???
    mit lehet vele csinálni?? meg hang sincs
  • Noodlee
    Az első rész verte a másodikat.
    Imádtam!
  • greg benz
    Carma 2-nél "Sorry, not supported on windows nt" hibára van valami megoldás? Hiába állítgatom a kompatibilitást.. win7ről próbálkozok amúgy
  • bardocz
    Köszi, így már fut! Mondjuk néha szaggat :ASD
  • artschi
    a TDR2000-nél az exe-t állítsd át win98 kompatibilitásra és menni fog (most mentem egy kört vele, nekem összejött).
  • MerlinW
    Carma-ban nem az volt a cél, hogy beérj a célba, hanem hogy minden ellenfelet kicsinálj a pályán, a civilek halálával időt nyerj, illetve különböző jópofa powerupot keress. Mindezt kötetlenül bejárható pályán, komoly törésmodellel. A 90-es években korszakalkotó játék volt.

Magyarul ez egy vicces, önfeledt, brutális, kötetlen roncsderbi.
    Természetesen az első részről beszélek, nekem a második már nem tetszett.

Toca, NFS, Driver, AC-nak semmi köze hozzá. Mondjuk a 2000 óta megjelent NFS-ekkel akkor sem játszanék, ha pisztolyt nyomnának a fejemhez.
  • fery02
    Megmondom én, hogy érdekes-e vagy nem, ha elárulod, milyen topikot nyitottál.
  • Cat 02 #41
    Nem egy tipikus autós játék, azért jó. Pl mai napig szívesebben játszok egyet a Death Rallyval, mint NFS-del.
  • Krisztiam #40
    érdekes ezt a topikot nem törölték, de amit én létrehoztam azt igen pff
  • fery02
    Ez jó hír, mert magabiztosságot jelent. Szóval csak nem lesz olyan rossz a játék. :)
  • szabii98
    (Y)
    imádom ezt a játékot, és ha játszani akarok vele akkor egyszerűen beülök infó órára vagy szakkörre :P
  • darkerlomy
    igen egy kivülálló számára de hidd el a feeling az rohadt jó
  • Bronx South
    Mi volt ebben a játékban olyan szórakoztató ? Ahogy elnézem a gameplay videókat, értelmetlen kocsikázás összevissza, meg az ugráló emberkéket kell elütni. Nosztalgia ide vagy oda, Driver, Ace Combat, NFS, Toca series, szvsz sokkal szórakoztatóbbak voltak.
  • Aquir
    lol
  • cSuwwi
    Ez mondjuk elég sokat elmond a TDR2000-ről :D
  • pyrohun #33
    sajnos ettől félek én is:(
  • SötétBarom
    +fav

Bár kizárt dolognak tartom, hogy ezt meg tudják csinálni olyanra amilyenre kéne, így 2011-12-ben.
  • vk90
    Hát eléggé noname ez a Clutch, most hallottam róla először. Megnéztem Youtube-on egy videót, eléggé halvány a Carmahoz képest.
  • Pio
    Kijött talán 2-3 éve egy Clutch nevű játék, ami állítólag olyan akart lenni, mint a Carma volt annó. Azt mondjuk nem tudom, hogy végül olyan lett-e, mert sose próbáltam. :)
  • [HUN]FaTaL
    +Fav.

Az első kettő örök kedvenc, a TDR elég fos volt. :)
  • greg benz
    Carma II-t lehet amúgy win7 alól tolni vagy felejtsem el?:D
  • ZTM
    Ez igazán jó hír, régen az első részét jó párszor végigtoltam, nagyon eltalálták!
  • MR ME
    várós!!
  • bardocz
    Nekem speciel az első rész jobban tetszik. Meg számomra szebben is néz ki. Valami szimulátor fizikájával, kormánnyal, meg mindennel mekkora királyság lenne már:D
  • HM
    Azért a 2. rész sem volt rossz.
    Viszont a drog rossz. Értem??!!!
  • _Atti_
    Beteszitek egy nemtúl bonyolultan mély mappába
    Dosboxot felteszitek..indit

beir mount c "x:\carma" <--karma mappájának cime
    utána:
    c: (enter)
    carmagdn.exe
  • MerlinW
    Ne szerencsétlenkedjünk gyerekek... Ott a DOSBox:)
  • artschi
    van download gomb, csak ahogy látom, ez fizetős...
  • Aquir
    Én az elmúlt években többször feltettem a Carmageddon 2-t nosztalgiaként. A 3-at nem próbáltam csak a demót. Jó lenne ha az új rész elég játszható lenne:)
  • Wolfsnack
    nekem egyik rész sem akar elindulni ://