538
  • Cat 02 #98
    Valaki össze dobhatna valami tutorialt, hogy kéne dosboxból megnyitni (vagy akár mást is, Z-zni akarok, de az istenért se megy, pedig már Windows 98at is telepítettem :D)
  • Carlos
  • Narxis
    Szóval akkor majd irgumburgum annak aki lewarezolja az új részt!
  • [HUN]FaTaL
  • Jano
  • MerlinW
  • ProGabe #92
    feltettem az egyet (Dosbox készítői remélem már milliomosok :)

azt mondják, hogy a nosztalgia, tehát az emlékek megszépítik a régi dolgokat. nem is olyan jók, amilyenre emlékszünk...

ez most is igaz: ez b*zmeg 1000000-szor jobb, mint ami rémlett. az összes új játékban nincs annyi hangulat, annyi ötlet, annyi potenciál, mint ennek a leggyengébb percében

érződik rajta, hogy a készítők élveztek minden egy másodpercet, amit ennek a játéknak a készítésével töltöttek. egyértelműen az öli meg a játékipart, hogy a milliárdos tulajokat nem érdekli, milyen is lesz a játék. a marketing, meg a grafika úgyis eladja, a készítők meg éhbérért dolgoznak

ennek a játéknak - a fentiek miatt - LELKE van. mocskos, koszos, véráztatta lélek, de legalább van :D
  • [HUN]FaTaL
    &?

Mr. Troll :)
  • sapkafej
    ja, szóval többen mentek egymás mellett az úton, és... és?
  • [HUN]FaTaL
    Meg talán azért mert online profilom van és nem fogom elölről kezdeni a játékot, meg egyedül nincs is sok értelme.
  • [HUN]FaTaL
    Talán mert nem egyedül szokás krúzolni?
  • sapkafej
    és krúzolni minek felmenni online-ba akkor?
  • dronkZero
    És közben mégis minden a talpára akart érkezni, a versenyautó meg nem tudott felmenni a járdaszegélyen.
  • Wolfsnack
    tudom, nem a valóságot akarta szimulálni, de én csipáztam :) minden repült szanaszét
  • dronkZero
    Annak valami borzalmas volt a fizikája...
  • Wolfsnack
    hát én bealszok TDU-n, amúgy Midtown Madness volt még best abból is kijöhetne már valami új, meg régi GTA-kal lehetett jókat szórakozni, bámészkodni is meg zúzni is, szal 2in1
  • [HUN]FaTaL
    Mitől lenne hótunalmas? Talán neked az, akkor ne játsszon vele. Menjen Burnoutozni, az pont ilyen. :)

Na befejeztem az offot.
  • dronkZero
    Pont azt csinálja. Amit akar.

Valószínűleg én is ezzel szórakoznék egy hótunalmas autós játékban, szerencsére engem nem kényszerít senki, hogy ilyesmivel töltsem az időmet.
  • [HUN]FaTaL
    Az hogy gurulni akarok nem roncsderbizni... Menjen fpsezni vagy destruction derby vagy amit akar...
  • Wolfsnack
    akkor meg mi a baj? tétje sincs
    ja wow-ban is jönnek a baltás manók, azokat én se csípem
    de gondolj arra legalább kihívás kitérni előlük :)
  • [HUN]FaTaL
    Cirkálás. Erről szól a TDU, nem a versenyekről. Csak gurulsz a rohadt nagy területen. :) Aztán jön egy barom és elkezd lökdösni.
  • Wolfsnack
    nem tudom mi az a krúz

amúgy meg ha valaki fikázni akar az is írhat nyugodtan, és észérvekkel átdumáljuk amit ír
  • [HUN]FaTaL
    De én nem versenyről beszélek, hanem krúzról. És az, hogy tönkreteszed más játékát az gyökérség. :)

Nem riasztottam el innen senkit.
  • Wolfsnack
    én az összes autós játékban lezúzok mindenkit
    mert nekem ez ad örömet, nem az hogy 1-nek beérjek a célba

amúgy meg ne riasszad már el a többieket a topik-ból, mert az tényleg trollkodás
  • [HUN]FaTaL
    Google?

VMWare Playert leszeded, felraksz rá egy XP-t, felrakod a drivereket, arra felrakod a Carma2-t és játszol. :)

#71: Érdekes, hogy miattad megy mindig a flame a tdu2 topicban is. De biztos én vagyok a troll :D Bejössz ide fikázni hogy mekkora fos ez a játék meg az Ace Combathoz hasonlítod. lol :D
  • greg benz
    #60?
  • Bronx South
    Azt hiszem te ráéreztél a lényegre, nekem is úgy rémlik hogy az volt. Viszont én nem zavarok tovább, további jó nosztalgiázást.
  • Bronx South
    Vicc hogy a trollkodást nagy divat már általánosítani tulajdonképpen minden ellenszenves véleményre. Azthiszem én nem írkáltam be hülyeségeket, nem csináltam semmi olyat amivel akadályoztam a normális fórumozást, nem keltettem flémet, tehát nem ártana tisztában lenni egy fogalom jelentésével általánosítás előtt. Viszont amit te írtál inkább nevezhető trollkodásnak, ugyanis ebből most flém lesz, holott idáig csak egy negatív vélemény hangzott el amit ki is fejtettem (ennek ugyanolyan helye van itt mint a pozitívank), továbbá a többiek is értelmesen tudtak válaszolni, te nem tudsz. Gondolkozzál már el hogy melyikünk az igazi troll, thx.
  • [HUN]FaTaL
    Nem avval van a baj, hanem a sok gyökérrel aki avval szórakozik hogy lelök az útról krúz közben.
  • Rowlend
    Twisted Metal :D
  • Bronx South
    Nem az, busztól kezdve a rendörautóig akármivel lehetett menni, és nem versennyel egybekötött volt, ugyanis nem kellett beérni a célba, hanem egy nagy területen életben kellett maradjál utolsónak.
  • bardocz
    Lol, micsoda probléma, egy autós játékban sérül az autó, hát van pofájuk belerakni, szörnyű:D
  • [HUN]FaTaL
    Mert a TDU nem roncsderbi bazz azért. Egyébként a 2-ben törnek a verdák sajnos, mert a sok gyp-s baromarc evvel szórakozik. Szerencsére nem kell fizetni a javításért.
  • Wolfsnack
    Death Track amire gondolsz még Dos-os időből, aztán volt egy új verziója is de az már gagyi volt

TDU-t azért hoztam fel mert ugye nem remake-et várunk az új Carmától, hanem hogy azért a mai elvárásoknak megfeleljen
    TDU-ban még törés sincs, amivel lehetne roncsderbizni, annak meg nem látom sok értelmét hogy bandázzak, persze lehet szórakoztató sokaknak
    Mindenesetre TDU-ból azért érdemes lenne pár dolgot ellopni. Mert jó lenne moddingolni, meg mutogatni kinek mi van, közösen zúzni egymást és a terepet, talán klánozni, meg ilyenek
  • Krisztiam #64
    a death rally az király játék
  • [HUN]FaTaL
    Konkrétan, semmi :D

De azt is nagyon szerettem. Bár szerintem nem arra gondolt, volt Death Rally PSre egyáltalán?
  • Cat 02 #62
    Death Rally ? Annak nem sok köze volt ehhez :D
  • [HUN]FaTaL
    Rohadtul nem lövöldözni kell ebben, fingod sincs a játékról úgyhogy igazán befejezhetnéd a trollkodást. :) Nem tetszik, nem kell látogatni ezt a topicot és kész. :)
  • greg benz
    "XP-t felteszed VMWarebe"
    Ezt kifejtenéd? Mert kicsit magas
  • Bronx South
    Hát akkoriban volt még egy játék amit toltam (címe már nem ugrik be, rengeteg játékom volt ps1 -en nem mindegyikre emlékszem már), a Death Race című filmhez hasonlított a játékmenet, fegyvereket kellett benne felszedni, kőkemény lövöldözés volt és a célja annak is hasonló volt a carmához, mindenesetre az is magasabb szinten volt már. De ha nektek ez ennyire tetszik toljátok, azthiszem már megírtam a véleményem.