Carmageddon Reincarnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Keresek olyan lehetőséget ahol megadják a védelem, motor, támadás bővítésének lehetőségét adó kis csillagkulcs ikonok helyét a térképeken.
Köszi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Újak mikor jönnek?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Regards,
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2016.10.31. 16:35:58
2. Nekem is van ott egy mappa, de full üres.
c:\Users\username\Documents\Carmageddon Max Damage\savegames
[merlinw.org]
A Reincarnation elvileg tamogatja a Steam adatlapja szerint a cloud save-eket (mondjuk nem irja h nekem tarolna ott mentest pedig vegigvittem anno, lehet hogy akkor meg nem tudta..) - fura, hogy a Max Damage egyelore nem...
Regards,
Miután a reaincarnationt anno (nagyon) rendbe rakták, teljesen vállalható és jó kis játék lett belőle :)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.22. 21:06:48
[merlinw.org]
http://steamcommunity.com/games/Carmageddon_Reincarnation/announcements/detail/652264647500852765
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A tuning persze a garázsban van, a menetek közt a menüben, itt fejleszthető az alap érték is de ehhez a pályákon gyűjteni kell az ezüst villáskulcs ikont is. Plusz van festés és kerék/gumi választás ez nem tudom a tapadást és vele az irányíthatóságot befolyásolja-e.
Az élményhez most ide írom a zenét is, élvezhető hozza a kellő stílust.
közepes grafikai beállításokkal elég szépen fut 1-1 megakadás volt. És alapból a program beállította nekem, nem változtattam.
A grafika szebb mint a Pre Alfában volt de bonusz hordok grafikája még mindig fura, az alfa verzió jobban tetszett de megszokható.
Classic Carmát inditottam Carrier modban, itt a pontoknak sok szinten van szerepe, az alap javításon kívül a továbbjutásnál is számít és ugye most már a bonusz menüből is azzal vásárolhat az ember.
Az élményt pedig nekem továbbra is tökéletesen hozza, bár a rendőröket gyengébbnek éreztem az alfához képest.
Még nem tudom hogyan lehet az autó 3 alap értékét fejleszteni, és az új bonusz menüt is szoknom kell.
Hogy a gyengébb gépeken is játszató-e?
Nekem mondjuk fura a szép grafika mellé a rajzolt "extra hordok".
A homályosság sok képen a DOF miatt van, kicsit furáén kezeli a játék a replay módban.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.08. 14:48:04
Amúgy játszottam vele 1-2 órát, most már azt mondom hogy teljesen emészthető és hozza a régi részek hangulatát.
Az irányításin viszont kicsit még csiszolhatnának, mert szinte az összes autó baromi nehezen fordul.
Az új gameplayeket nézve tényleg változott a cucc, ez már kezd megmozgatni végre.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
még1 :)
Mintha 2 teljesen más játék lenne.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.02. 19:46:42
szerk:
Találtam 1 hosszabb videt:
szerk2:
ééés 1 még hosszabbat:
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.02. 19:31:01
Update után milyen? És a grafon kívül? :O)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Trucker: meg nem probaltam, de elvileg azon tul h joval jobban optimalizalt lett, joval szebbnek is kene lennie a jateknak, a videon is ez latszik...
Regards,
Tapasztalt valaki olyat, hogy a patch után (Post Launch Update #2) mintha rosszabb lett volna a grafika? (pl recésebb élek)
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA