Carmageddon Reincarnation

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Na megvan, egy új autóval (amivel még nem játszottál) kell kezdeni a soron következő pályát és teleszórja vele.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hello

Keresek olyan lehetőséget ahol megadják a védelem, motor, támadás bővítésének lehetőségét adó kis csillagkulcs ikonok helyét a térképeken.

Köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

skinnyman
Le lehet csatolni, es ahogy neztem nem sokat vesztesz vele :)

Regards,

Csak eléggé csuklós busz feeling.
Voltan
Új ellenfelek mikor jönnek? Csak mert már a negyedik versenyrészt nyitottam meg, és még mindig ugyanaz a 10-12 ellenfél van.
Újak mikor jönnek?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

skinnyman
Tegnap megszereztem Max Damage-ben a Super Suppressor-t. Hozza kepest a Subpressor csak jatekszer :D

Regards,

MerlinW
Elvileg te is megkaptad ingyen a Max Damage-et, azzal érdemes játszani. Ugyanaz mint a Reincarnation, csak meg van pimpelve:)

[merlinw.org]

Sorry, közbe rájöttem miért üres, mert mióta újra lett rakva a gépem, nem játszottam vele karrierben így a steam még nem rakott oda mentést. Sajnos már nem tudtam törölni az előző hozzászólást.
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2016.10.31. 16:35:58
1. Én a Reincarnationról beszélek.
2. Nekem is van ott egy mappa, de full üres.
MerlinW
Ugyanott, mint majdnem minden más játék.
c:\Users\username\Documents\Carmageddon Max Damage\savegames

[merlinw.org]

Biztonsági mentést szeretnék készíteni a mentéseiről, szóval szükségem lenne arra hol tárolja őket a merevlemezen.
skinnyman
A merevlemezen biztosan tarolja, akkor is ha a cloud-ban is.
A Reincarnation elvileg tamogatja a Steam adatlapja szerint a cloud save-eket (mondjuk nem irja h nekem tarolna ott mentest pedig vegigvittem anno, lehet hogy akkor meg nem tudta..) - fura, hogy a Max Damage egyelore nem...

Regards,

Tudja valaki, hogy a Reincarnation csak a steam szerveren tárolja a mentéseket, vagy a merevlemezen is valahol?
Maxtreme
Kíváncsi vagyok rá.
Miután a reaincarnationt anno (nagyon) rendbe rakták, teljesen vállalható és jó kis játék lett belőle :)

Krisztiam
megkaptam ingyen a Max Damage-t :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

skinnyman
Na ez mar muveszet :D
//www.youtube.com/embed/v4plui8a56o

Regards,

MerlinW
Ami nem olyan nagy gond, mert az elődje is kifejezetten jó volt:)

[merlinw.org]

Eljött ez a nap is és meglett az első teszt is, ami nem sokkal lett jobb az elődnél.
skinnyman
//www.youtube.com/embed/PtnTdj4cTYQ

Regards,

MerlinW
Én sem értem a cég döntését, de nem ellenkezem.

[merlinw.org]

Egy kérdésem van: Miért?

[HUN]FaTaL
+1 :)

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Ingyen Carma, yay! Mondjuk nekem a Reincarnation is tetszett.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.22. 21:06:48

[merlinw.org]

ProGabe
Today we announced the news that Carmageddon: Max Damage will be released on consoles in mid 2016. We hope you’re as excited as us at the prospect of Carmageddon reaching a wider audience through console. But don’t worry - we haven’t forgotten about your support - and because we value your continued loyalty so much, when Carmageddon: Max Damage is released on PC you will automatically receive a copy. Yes, that’s another Carmageddon in your Steam library – for free!
http://steamcommunity.com/games/Carmageddon_Reincarnation/announcements/detail/652264647500852765

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

skinnyman
//www.youtube.com/embed/pEu-agoA4Rc

Regards,

xblades
Tovább játszva eddig a klasszikus alapon kívül két új játék moddal találkoztam, mindkettő tetszik. Az egyik adott helyen váltakozó rendszerben tűnnek fel a checkpointok a másik alap körverseny, mindkettőnél a társak likvidálása is szempont. A legjobb hogy nem kell elsőnek lenni jó sok pontot a továbbjutás feloldásához 2. 3. helyen is lehet szerezni.

A tuning persze a garázsban van, a menetek közt a menüben, itt fejleszthető az alap érték is de ehhez a pályákon gyűjteni kell az ezüst villáskulcs ikont is. Plusz van festés és kerék/gumi választás ez nem tudom a tapadást és vele az irányíthatóságot befolyásolja-e.

Az élményhez most ide írom a zenét is, élvezhető hozza a kellő stílust.

Hasonló konfigon, közepes beállítások mellett nekem is tűrhetően futott. De kell ennek még egy nagy optimalizáló patch én úgy érzem. Szóval kivárok. Még mindig. Lassan 1 éve már.

xblades
Nos kipróbáltam régiecske gépem Amd P II X4 955, 8 Gb Ram és 1 Gb 6850 videokártya mellett,
közepes grafikai beállításokkal elég szépen fut 1-1 megakadás volt. És alapból a program beállította nekem, nem változtattam.
A grafika szebb mint a Pre Alfában volt de bonusz hordok grafikája még mindig fura, az alfa verzió jobban tetszett de megszokható.

Classic Carmát inditottam Carrier modban, itt a pontoknak sok szinten van szerepe, az alap javításon kívül a továbbjutásnál is számít és ugye most már a bonusz menüből is azzal vásárolhat az ember.
Az élményt pedig nekem továbbra is tökéletesen hozza, bár a rendőröket gyengébbnek éreztem az alfához képest.
Még nem tudom hogyan lehet az autó 3 alap értékét fejleszteni, és az új bonusz menüt is szoknom kell.

xblades
Az azért fontos infó lenne mennyire optimalizált a játék?
Hogy a gyengébb gépeken is játszató-e?

Nekem mondjuk fura a szép grafika mellé a rajzolt "extra hordok".

skinnyman
//www.youtube.com/embed/hyM5uV-6PXo

Regards,

Maxtreme
Még 1-2 családbarát mókázás az utakon és a tengerparton. <#vigyor1>

Maxtreme
Bedobom ide is a screenshotos topikba is beszúrt képeim, hogy ne csak a sarazás legyen :D

A homályosság sok képen a DOF miatt van, kicsit furáén kezeli a játék a replay módban.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.08. 14:48:04

Loál János
<#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Maxtreme
Az "autófényezés" miatt tűnhet recésebbnek az egész.

Amúgy játszottam vele 1-2 órát, most már azt mondom hogy teljesen emészthető és hozza a régi részek hangulatát.

Az irányításin viszont kicsit még csiszolhatnának, mert szinte az összes autó baromi nehezen fordul.

Igen a kocsin egyértelműen láttam én is hogy szebb lett, nekem inkább csak a recésebb élekkel volt bajom, amit lentebb írtam.
Mióta kijött legújabb patch, a gyalogosok elütésekor jobb vér effekt van és emiatt eléggé lagzik néha, nem tudja valaki, hogy ezt lehet valahogyan szabályozni a grafikai beállításokkal?
Maxtreme
ha a kissé darabos nehézkes irányítást nem nézzük, nem olyan rossz.

Loál János
Jaja, ezek miatt kérdezem, hogy milyen az új verzió, és végre vannak igen pozitív visszajelzések.
Az új gameplayeket nézve tényleg változott a cucc, ez már kezd megmozgatni végre.

SötétBarom
Kajak FASZA. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Maxtreme
nézegetve a videokat, tuti megér még 1 próbát. Hogy ez nem tudott így megjelenni.

még1 :)

//www.youtube.com/embed/GoIhfKm6B94

Mintha 2 teljesen más játék lenne.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.02. 19:46:42

Maxtreme
Na még a végén megér egy újabb próbát.

szerk:
Találtam 1 hosszabb videt:
//www.youtube.com/embed/89k7HFN6OLY

szerk2:
ééés 1 még hosszabbat:
//www.youtube.com/embed/aKdSaOwzeBc

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.02. 19:31:01

Nálam megjelenéskor játszhatatlan volt. 2 update után, néhány beállítást megengedve magamnak stabil 25-30 FPS-t hoz. Szóval már-már játszható, de még mindig nem az igazi, számomra legalábbis

Peppus
STEAM:
Carmageddon: Reincarnation
HALLOWEENI AKCIÓ! Az ajánlat vége: 03:27:12
-40% 14,99€

Loál János
hy,
Update után milyen? És a grafon kívül? :O)

skinnyman
Valamiert leszedtek, itt van:
//www.youtube.com/embed/yPnYSPQSJPA

Trucker: meg nem probaltam, de elvileg azon tul h joval jobban optimalizalt lett, joval szebbnek is kene lennie a jateknak, a videon is ez latszik...

Regards,

Ha nem tiltod neki a felhőbe való mentést akkor megmarad.

Tudja valaki, hogyha én törlöm a steam-ből a játékot és utána újra felrakom a mentett játékállások megmaradnak-e? (tehát nem kell külön kimenteni őket? ha ki kell akkor hol találom a mentéseket?)
Tapasztalt valaki olyat, hogy a patch után (Post Launch Update #2) mintha rosszabb lett volna a grafika? (pl recésebb élek)
skinnyman
//www.youtube.com/embed/nRZXKjqFUak

Regards,

xblades
Na ez legalább jó hír a gyengébb géppel rendelkezőknek, mint én :)

A legutóbbi optimalizáló patch után durván megjavult a játék sebessége. Olyan 2-3x jobban megy mint eddig, ha nem többel :O Minden maxon van és a City B map simán megy 40 fps-el. A többin 60-70 közt szalad :) A betöltési idők is megfeleződtek. Szóval most már lehet vele normálisan játszani!

I5 4460, 2x4 Gb ram, Gigabyte Gtx 970 Wf3 OC, HDD-ről futtatva.

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

Oldal 1 / 11Következő →