Júniusi ajánló - Hail to the King, baby
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
amúgy én sosem szerettem az fps-eket, megszédülök tõlük 10 perc alatt, kettõ olyan volt, amit 20 perc játék után nem kapcsoltam ki zöldülõ fejjel..az egyik a Kingpin volt, amibe a lényeg nem az eszetlen lõdözésem volt, a másik a Duke Nukem, aminek meg baromi jó hangulata volt... az mondjuk tény, hogy elég lassan vittem végig, mert fél óránál többet nem bírtam ki elõtte, de mazohista módon újra és újra nekiveselkedtem, hogy eljussak a végére
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A lényeg, hogy a maiakhoz képest ótvar szar gépekkel játszottunk - a mai fiatalok sírva röhögnének azokon a masinériákon.
Nekem 2000-ben például AMD K6-2-õm volt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
Hja, annak volt hangulata, mikor az ellenfél ott ült kézlegyintésnyi távolságban :)
A netes hömbölgés elég személytelen a lanpartykhoz képest.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Éjszakákat nyomtuk tanulás helyett, az egyetemi kollégiumban, 1997 (!!!)...
Na meg persze az Age of Empires (1)-t is.
A Quake 1-ben az "elektromos sütõ" fegyvert megkaparintó emberke mindig kaján röhögéssel adta tudtul a számunkra, hogy mindjárt végig van, fõképp, ha vízbe kerültünk :))))
Otthon 486DX4-em volt, simán futott, még akkor is, ha BOT-ok ellen nyomtam, volt 1-2 jóféle AI kiegészítés :)
Aztán jött a QuakeWorld és elterjedt a multi. Multiban a quake verhetetlen volt több évig. Sokan már el is felejtették a DN-t és a Blood-ot, de QW versenyek még mindig voltak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Duke nukem forever? Micsoda? Mégis van isten?:D:D:D
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Vége a világnak!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Duke visszatérése jól felrázza majd az ipart, nem hinném, hogy bukás lenne belõle.
IGN: Zaraki
http://avp2010.b13.hu/
Ezen nõt fel a fél világ.
A heavy cost. I pay it gladly.
Öcskössel menyit nyomtuk coop-ban.
Így az általad említett két címmel össze sem vethetõ ilyen téren // A Blood sehol sincs hírnévben és szintben, a quake pedig egy minimálsztoris hentelde.