StarCraft II: Heart of the Swarm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õszintén szólva nagyon furcsa lenne, ha vagy ez, vagy a Diablo 3 idén megjelenne. Szinte 100%, hogy egyik sem fog.. és jövõre is sanszos, hogy csak ez.
Nem ez volt a baj vele, igenis jó volt és ötletes a pályák nagy része.
Csak a lényegébõl adódóan darabossá is tette az egészet, bár valóban jó volt a kapott szabadságfok. A baj éppen az elõd hangulatának elvesztése meglátásom szerint, hangokban mindig zseniális volt a Blizz itt kicsit gyengusak lettek, de nem rossz game ettõl, sõt:)
Igen, érdekel. Ha téged nem akkor takarodj más játékcikkekhez trollkodni.Nyilván kurva okos vagy 2 pálya után. Ugyanaz a suttyó féle vagy aki a film felét megnézi, majd megy szídni fórumokra, hogy mekkora szar.
Ez az analógia fordítva sült el. Azért vesznek kevesebb Ferrarit mert drágább. Az SC II pillanatnyilag kb. 8-szor annyiba kerül mint amit még szívesen adnék ki játékért, de mégis sokan veszik.
h >> j
Buzuki Swiftbõl is több fogy mint Ferrariból, akkor biztos hobb is...
Érdekel ez a szar még egyáltalán vkit? Én 2 pályát voltam képes végignyomni az SC2-vel, aztán meguntam. Pedig az SC1-et bírtam. Csak hát ez semmivel se tud többet annál, és ez bizony a 21. században elég kevés.
netperformer
lol... diablo 3 még 2014-ben sem fog kijönni, nyugi :D

nr1ranger
A single kb csak 1 hétig érdekes, a maradék 9év 51 hét a multiról szól.

There is no peace. There is only WAR!

fergusonpapa
majd kiderül h ezt is játszani fogják e 5-10 évig.

Szerintem igen.Blizzard nem EA h a játékok 1hétig tartanak.

www.icewebhu

Az eladások és a minõség szokszor fordítottan arányos egymással. Az igazi próba a 2. és a 3. rész eladásai lesznek, az elsõt még el lehetett adni az elõd és a hájp miatt.
Újabb Warcraft koppintás..

LZ forever

Nem lett jó a SC2? Az eladások valahogy nem ezt bizonyították. Az utóbbi évek egyik legjobb rts-e pc-re.

IGN: Zaraki

Azért tudja a Blizzard, hogy mit nem tud. Nem lett jó a SCII, de a folytatásokban kiadott küldetések miatt legalább megint elõveszik kicsit az emberek.
Nekem pl. az elsõ napokban bejött a SCII, aztán nagyon kiábrándultam belõle, azóta elõ sem vettem, inkább játszottam párat az elsõ résszel. Ennek ellenére azt hiszem megnézem a folyatást.

Nagyon furcsállnám ha kijönne idén. Ha meg igen akkor Diablo 3 -at tolják el jövõre. Nagyon kis esélyt látok rá, hogy 2011 nyarán vagy õszén kijöjjön diablo aztán karácsonyra meg SC. 3-4 hónap kell 2 Blizzard játék közé de inkább fél év.
fergusonpapa
ZERG <#vigyor3>

www.icewebhu