16
-
lotsopa #16 Amennyiben igaz hogy önállóan csak a telefon működőképes akkor kénytelen vagy magadnál tartani (mindig) a tábla kiegészítő részt is hogy ne kerülj olyan helyzetbe könyvet szeretnél olvasni de nem 4,3 hüvelykes kijelzőn. Arra akarok célozni hogy ennek a párosnak nincs sok értelme szerintem, vagy működjön mind a kettő külön-külön is! és akár együtt is VAGY a tábla tudjon hívást kezelni stb.
( de azért érdekelnének az adatok a termékkel kapcsolatban, ár; üzemidő(különböző terhelési helyzetekben); proci; memória....... )
Amúgy meg azt is el tudnám képzelni hogy a telefont nem egy ilyen táblagépbe raknám hanem a tv-be! érdekes szerintem... -
WiZe #15 Hát ez fenomenális, ha nem 1 csillióba kerül és fogják itt árulni magyarisztánban, akkor még veszek is. -
noland #14 Nem látjátok, a csaj egy kiborg amit az ASUS gyártott. Beteszed a telót a padba, a padot meg a csajba, és elmosogat, kiporszívóz. Rajta is van a cég logója! -
#13 És mi van akkor, ha a telefon bele van rakva a táblába, és hívnak? :) -
Ferrer #12 = Téglafont mutatott be az Anus -
Romel #11 Ez nem lesz egy olcsó szimbiózis, az ötlet viszont figyelemre méltó. -
hunwhite #10 Persze, hogy kancsal ha már ferdeszemű :)
Számomra az ASUS = profizmus!
Kíváncsi leszek, hogy hányan követik.....
Remélem a bluetooth csak a cikkből maradt ki.... -
#9 Azt nézem egyébként a képeken és a videókon (melóban azok nem jöttek be :) ), hogy ennek a telónak már alaphelyzetben is igen szép méretes kijelzője van. -
ProgServ #8 A csajszit is adják?
Bár kicsit kancsal. -
TomecK #7 Kurvanagy, ha az ára normális lesz, akkor simán megéri mert tényleg 2 in 1 eszköz. -
#6 Lehet csak arra gondol, hogy az Android automatikusan kezelni fogja mindkét megoldást, de ettől még ez egy oprendszer ... értve ez alatt, hogy ahhoz, hogy használni tudja a 'kiegészítőt', nem kell külön szoftver (pl táblás Android).
Aztán majd kiderül :) -
gemihu #5 :) -
gemihu #4 "Mindkét megoldás az Android mobil operációs rendszert alkalmazza," ez nekem másra utal.
-
#3 "Mindkét megoldás az Android mobil operációs rendszert alkalmazza"
Mondjuk ez a kijelentés érdekes. Most vagy a táblán is van valami, vagy a telefon átvált táblákra fejlesztett Androidra? Minek ebbe két külön oprendszer? -
#2 Ez a tábla rész kiegészítője a telefonnak. A tábla teló nélkül nem működik.
Szerintem elég nagy procit tesznek a telóba, hogy ne jelentsen neki problémát a nagyobb kijelző kezelése. Az áramellátást pedig remélhetőleg külön kezelik... tehát külön aksi van a táblában is.
Úgy tudom elképzelni, hogy a telefon mint egy perifériát használja a táblát (mint pl monitor), és a csatlakozáskor automatikusan felismeri és átállítja a kezelést/felbontást.
Az ára lesz inkább érdekes :) -
gemihu #1 Nem egészen értem a dolgot. Most mindkét cucc önálló működésre is képes? Vagy csak a telefon? Ha mindkettő önálló,akkor miért jó csatlakoztatni?
Ha nem önállóak,akkor nem hiszem,hogy elég olcsó tud lenni a tábla rész. Ráadásul a telóba eleve nagyobb procit kell pakolni,mintha csak sima teló lenne..
nem értem..