7
-
zetortraktor #7 Szerintem sokkal viccesebb, hogy valaki, aki egy SG.hu-n nyálcsorgatva rákattint egy hírre egy valóségshow-ról, majd csalódva kommentel, hogy nem azt kapta, amit várt. Komolyan azt hitte, hogy az SG-n kapja meg a napi bukváradagjét esetleg itt értesül először valami bulvárszenzációról?
Az pedig a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem érted a lényege. Szerinted ki a fenét érdekel Angliában vagy Amerikában, hogy a számtalan filmről vagy tévésorozatról kijön egy hír? Mégis van egy csomó. Oda is mész kiakadni? -
blessyou #6 Az egy dolog, hogy megint egy tipikus SzV címet kaptunk (mondjuk c-vel írta és nem k-val) de ráadásul a cikk szó szerint 0 hírértékkel bír, vagyis a szerző kizárólag azért írta, hogy rákattintsunk.
Mert ki a fenét érdekel Angliában vagy Amerikában, hogy a számtalan tehetségkutató show közül az egyikben valakit lecserélnek??? Ha még magyar vonatkozása lenne, ahogy a címmel sugallta, akkor még oké, de így tényleg egy szánalmas.
Elképzelem, ahogy SzV majd öregként meséli a gyerekeknek, hogy a legnagyobb érdeme, hogy provokációval és trollkodással, az emberek becsapásával kereste a kenyerét. Igazán büszke lehet magára, bár én nem tudnék elvek nélkül élni. -
BlenTen #5 Még nem tapasztaltam olyat, hogy valaki a cikkhez tartozó hozzászólásokat is manipulálta volna, de ezt is megértem.
Eredeti -
zetortraktor #4 Te meg olvasod a Blikket. LOLROTLMFAO. -
kalapos01 #3 "így lenne helyes: "X Factoros zsűritagot rúgtak ki Angliában"."
És akkor ezzel kábé beleültél egy méretes falloszba, mert nem sikerült értelmezned még a hírt sem. :)))
-
zidder #2 Blikk -
BlenTen #1 Gratulálok Viki! Nálam elnyerted az évtized "Best Of Webceleb" díjat. Már a csúsztatás sem tetszett nekem a címmel kapcsolatban ami voltaképp így lenne helyes: "X Factoros zsűritagot rúgtak ki Angliában". De a következő bekezdés mindent visz: "Itthon tavaly került bemutatásra ...". Gondolom a komment után javítod, de nem bírom felfogni hogy nem olvasod el az írásod megjelenítés előtt.