16
-
#16 Valakinek pedig az újdonság, hogy Hollywoodban több, mint egy darab színész van. :-o -
kalapos01 #15 Sokan még csak tanulgatják, hogy egy színész életében több szerepet s eljátszhat. És, hogy egy szerepet több színész is játszhat. Mióta világ a világ, így van ez. -
#14 Miután a Deadpool a Marvel, a Zöld Lámpás pedig a DC terméke, nem valószínű, hogy egyhamar összefutnak, akkor meg miért ne? -
Mister #13 Reynolds <--> Scarlett Johannson.... ;) -
winnie #12 a Nász-ajánlat-ban is játszott! -
#11 Reynolds = Green Lantern = Deadpool = Hannibal King(Penge:Szentháromság) -
csgj #10 Szerintem gagyi. :-/ Őőő... nagyon gagyi. Ryan Reynolds meg borzalmas. -
#9 Reynolds = Green Lantern = Deadpool
VÁJ? -
#8 :) értem -
#7 Elég sok Green Lantern van szerintem. Az eredeti fehér. A Justice Leagueben hozták be a feketét :) -
#6 hm,igazságligája féle mesékben szinpatikus volt,hátha film is azlesz,eről jut eszembe nem feketének kéne lennie a föhösnek?? -
Ecco #5 Izzadságszagú ez a kampány. Egyre inkább az az érzésem, hogy a film gyenge, és próbálják menteni a menthetőt. -
#4 Engem megvettek kilóra... csak nehogy csalódás legyen a vége, mint ahogy a szuperhősös filmeknél lenni szokott. Na jó, a Vasember meg a Thor nem volt annyira rossz mint a többi.
Seth: én is ettől félek... de ne legyen igazunk! -
#3 -
#2 Szerintem most már láthattuk az egész filmet,legalábbis az említésre méltó jeleneteket :D -
#1 Micsoda cikk áradat!